• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • naaimachines en accessoires - industrieel

Resultaten voor

Naaimachines en accessoires - industrieel - Import export

 1. RI.VE.MAC. SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RI.VE.MAC. SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoenenfabricage - machines, machines en apparatuur voor schoenfabrieken en schoenmakers, ATOM, naaimachines, Schoenenfabricage - machines, en Naaimachines voor leer. Het is gevestigd in Montebelluna, Italië.

 2. RDF GROUP LLC

  Rusland

  Royal Dress Forms (RDf) is een Russische fabrikant van hoogwaardige paspoppen en accessoires voor maatwerk sinds 2014. Elastische etalagepoppen zijn geschikt voor meerdere doeleinden en klanten.Het bijzondere aan de mannequins van RDf is dat ze goed samendrukbaar zijn, bestand zijn tegen schokken en vallen en perfect hun vorm behouden. kleding kan direct op de paspop worden gestreken.Het assortiment RDf omvat kleedvormen voor verschillende taken: Monica is een etalagepop waarmee u gemakkelijk papieren patronen voor kleding kunt maken; Penelope is een professionele superzachte etalagepop voor het maken van bustiers, lingerie en korsetten; Betty is een mannequin van halve grootte, geschikt voor cursussen in knippen en maatwerk; Richard is een heren etalagepop met schoudervullingen voor het maken van jassen en jacks.Etalagepoppen met een vaste hoogte en lichaamsbouw zijn ontworpen voor verschillende soorten lichaamsvormen.RDf biedt ook de productie van persoonlijke mannequins aan op basis van de lichaamsvorm van de klant.

 3. HDB SOLUTIONS + BE0718851855

  België

  WEAVING: Sinds 1992 voorzien we de producerende Belgische Textielindustrie van allerlei toebehoren (weefrieten, rolbekleding, naaigaren, ...) om het productieproces zo kwalitatief en vlot mogelijk te laten verlopen. SEWING: In 2012 werd de firma Omicor verdergezet onder de naam HDB-Solutions. Met een gamma in industriële naaimachines en een aanbod in professioneel strijkmateriaal beleveren we de Belgische confectie van zowel materiaal, toebehoren, wisselstukken als een service naverkoop met onze eigen technische ervaren hersteldienst. We verdelen JUKI, Durkopp Adler, Pfaff, Vetron, Fortuna en herstellen alle merken.

 4. BEFRAKO

  België

  Welkom op de website van BEFRAKO. BEFRAKO is exclusief verdeler voor Belgie en Luxemburg van de gerenommeerde naaimachine merken Singer (België), Pfaff naaimachines, Husqvarna-Viking. Verder verdelen wij voor de BeLux markt de keurmerken Braun, Honeywell, Mill, Trevi, Sinbo, Revlon, Vidal Sassoon en Tony & Guy. Ons bedrijf - dat in 2018 haar 20-jarig bestaan viert - bestaat sinds 1998 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot een sterke en betrouwbare partner in de volledige distributie van de BeLux. Ons familiebedrijf staat voor vertrouwen en eerlijk zakendoen ! Together we are making YOUR business !

 5. GLOBAL INDUSTRIAL SEWING MACHINES

  Nederland

  Sinds 1950 is Global een bekende naam in de schoenen-, textiel- en naaimachinebranche. Ons hoofdkantoor herbergt onze grote voorraad, gebruikte machineafdeling, onderdelenafdeling en ons antieke naaimachinemuseum. Onze gebruikte machineafdeling biedt gebruikte machines zoals: Juki, Brother, Pegasus, Kansai Special, Yamato, Lewis, Strobel, Kingtex, Reece, Pfaff, Durkopp Adler, Singer, Rimoldi, Merrow, Global, Texi, Sewmaq, Jack, Golden Wheel, Typical, Mitsubishi, Minerva, Union Special en Siruba. Ons programma bevat meer dan 400 verschillende industriële naaimachinetypen voor de kleding-, automobiel-, stoffeer-, zeil-, leer- en schoenenindustrie. Global naaimachines staan voor kwaliteit, duurzaamheid en zijn altijd uitgerust met de nieuwste innovaties binnen de branche!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EURO MERCERIE

  België

  Euro Mercerie werd in 1987 opgericht met als doelstelling kleinvakartikelen te verkopen aan de kleinhandel. Als gevolg van de ervaring op het vlak van kleinhandel voor wat kleinvakartikelen betreft, werd Euro Mercerie een belangrijke toeleverancier van grote belgische retail-ketens. Het aanbod aan produkten bedraagt momenteel meer dan 12.000 referenties. Op vraag van een groter internationaal klienteel, werden verschillende private-label produktlijnen ontwikkeld. Heden is Euro Mercerie bekend voor zijn klantgerichte oplossingen op het vlak van kleinvak- en kreativiteitsartikelen. Euro Mercerie heeft een diepgaande ervaring opgebouwd in het verhandelen van bulkgoederen, kleinvak- en private-label produkten, geïntegreerde shop in shop concepten en professionele retail oplossingen. Kort gezegd, Euro Mercerie is Uw partner in kreativiteit.

 2. AMIGTEX OÜ

  Estland

  Plotters, computergestuurde snijmachines, wikkeltafels, standaard tafels, luchtkussen tafels, bandtransport tafels, aanvoerapparatuur, werktoevoerapparatuur, computergestuurd snijden van leer, computergestuurd snijden van patronen, digitalisering, digitaliseertafels, snijmessen voor computergestuurde snijmachines, verticale snijmessen voor handbediende snijapparatuur, bandmessen, slijpstenen, slijpbanden, inktpatronen, HP inktpatronen, Fischer pennen, plotterpennen, borstel reinigingsmatten, speciale smeermiddelen

 3. HABRAKEN MACHINES BELGIUM

  België

  In 35 jaar is Habraken een begrip geworden als het gaat om industriële naaimachines. We zijn exclusief importeur van Dürkopp Adler naai- en ZSK borduurmachines voor de Benelux. We vertegenwoordigen ook merken als Mitsubishi en Pegasus. De toepassing van naaimachines is enorm divers. Door ons te verdiepen in uw toepassing en uitstekende kennis van zaken zijn we in staat een betrouwbare, efficiënte en creatieve oplossing te bedenken voor elk budget. We beschikken over een goed uitgeruste technische dienst en over een ruime voorraad aan reservedelen. Hiermee kunnen we uw machines in perfecte conditie brengen en houden. Hiernaast hebben we een eigen R&D afdeling waar klantspecifieke oplossingen uitgewerkt worden. Dit kan gaan om een modificatie of het ontwikkelen en bouwen van een volledige werkplek.

 4. RAMAC DI STEFANO DOLORES GRAZIA

  Italië

  Onze onderneming is al 20 jaar actief in de sector schoenen en lederwaren. Wij verzorgen met vakmanschap: onderhoudsbeurten voor machines van hoog niveau; geleiders en wijzigingen aan machines voor schoenen, matrassen en zitkamermeubels; ontwerp en vervaardiging van volledige productielijnen voor schoenen en lederwaren; verkoop van accessoires en onderdelen. Wij zijn ook actief in de volgende sectoren: vervaardiging van matrassen, zitmeubels, lederwaren en schoenen.

 5. MACHINEHANDEL BOS

  België

  Reeds 2 generaties lang, in totaal goed voor zo'n 50 jaar ervaring, kunt u bij Machinehandel BOS terecht voor de aankoop en onderhoud van uw industrieel naaimachine en strijkapparatuur. Machinehandel BOS stelt tot doel om samen met de klant te zoeken naar de geschikte machine volgens zijn of haar wensen en noden.

 1. BE COFFEZ

  België

  Machinehandel Coffez nv is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van naai-, strijk- en snijmachines zowel tweedehands als nieuw. Ze hebben tevens een enorm assortiment aan wisselstukken in voorraad.

 2. VAN DE WIELE

  België

  Textielmachines voor de productie van tapijt en fluweel.

 1. BV MAES CONFECTIEMACHINES

  België

  Verkoop en herstellen van confectiemachines, naaimachines stijkmachines, snijmachines, hoofdverdeler juki machines alle merken wisselstukken

 2. JESTMA MÁQUINAS DE COSTURA

  Portugal

  Het bedrijf JESTMA MÁQUINAS DE COSTURA, is een Distributeur, en actief in de sector Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Confectie-industrie - machines en materialen, Confectie-industrie - machines en materialen, en Naaimachines voor textiel. Het is gevestigd in Barcelos, Portugal.

 3. CRISAFULLI PACKING SRL

  Italië

  Het bedrijf CRISAFULLI PACKING SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is gevestigd in Canicattini Bagni, Italië.

 4. BONOTEC - TECNOLOGIAS, LDA

  Portugal

  Het bedrijf BONOTEC - TECNOLOGIAS, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektro-erosie. Het is gevestigd in Trofa, Portugal.

 5. COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL

  Spanje

  Het bedrijf COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL, is een Distributeur, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielveredeling - machines en materialen, Bedrukken van textiel - machines en materialen, Naaimachines en accessoires - industrieel, Textielveredeling - machines en materialen, Bedrukken van textiel - machines en materialen, en Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is gevestigd in Esparreguera-Barcelona, Spanje.

 6. RILMAN LTD.

  Bulgarije

  Het bedrijf RILMAN LTD., is een Groothandelaar, en actief in de sector Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 7. BARONE TERESA

  Italië

  Het bedrijf BARONE TERESA, is een Distributeur, en actief in de sector Naaimachines - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naaimachines en accessoires - industrieel, naaimachines, borduurmachines, Naaimachines en accessoires - industrieel, en uitsnijmachines. Het is gevestigd in Avellino, Italië.

 8. LACASA HANNOVER GMBH

  Libië

  Het bedrijf LACASA HANNOVER GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriele naaimachines., industriële wasmachines, uitrustingen voor hygiëne en gezondheid, en apparaten voor industriele automatisering. Het is gevestigd in Tripoli, Libië.

 1. TMAC

  Frankrijk

  Het bedrijf TMAC, is een Distributeur, en actief in de sector Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 2. A COSER

  Spanje

  Het bedrijf A COSER, en actief in de sector Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naaimachines - huishoudelijk, Borduurmachines en accessoires, Naaimachines - huishoudelijk, Borduurmachines en accessoires, reparatie naaimachines, en accessoires voor naaimachines. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 3. VAELLA MASCHINEN SRL

  Roemenië

  Het bedrijf VAELLA MASCHINEN SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naaimachines - huishoudelijk, Snijmachines - textiel, Strijkmachines - industrieel, Breiwerk - machines en accessoires, Naaimachines - huishoudelijk, Snijmachines - textiel, Strijkmachines - industrieel, en Breiwerk - machines en accessoires. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

 4. HELION SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf HELION SARL, is een Distributeur, en actief in de sector Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leer- en huidenindustrie - machines, Leerwarenindustrie - machines, Naaimachines - huishoudelijk, Leer- en huidenindustrie - machines, Leerwarenindustrie - machines, Naaimachines - huishoudelijk, en Naaimachines voor leer. Het is gevestigd in Sainte Magnance, Frankrijk.

 5. F.LLI FOGGIATO SRL

  Italië

  Het bedrijf F.LLI FOGGIATO SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Borduurmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naaimachines en accessoires - industrieel, Naaimachines en accessoires - industrieel, accessoires voor naaimachines, inkoop-verkoop naamachines, en naaimachines groothandel. Het is gevestigd in Montebelluna, Italië.

 6. EVA SEWING LTD

  Singapore

  Het bedrijf EVA SEWING LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is gevestigd in Singapore, Singapore.

 7. CHEE SIANG SEWING MACHINE EUROPE (GOLDEN-WHEEL)

  Duitsland

  Het bedrijf CHEE SIANG SEWING MACHINE EUROPE (GOLDEN-WHEEL), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is gevestigd in Kaiserslautern, Duitsland.

 8. MK NÄHTECHNISCHE SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MK NÄHTECHNISCHE SYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is gevestigd in Oberhaching, Duitsland.

 9. BO-MA, BOJANA NOVAK S.P.

  Slovenië

  Het bedrijf BO-MA, BOJANA NOVAK S.P., is een Distributeur, en actief in de sector Naaimachines - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - tussenpersonen, Supermarkten, Strijkijzers - huishoudelijk, Naaimachines en accessoires - industrieel, Import-export - tussenpersonen, Supermarkten, Strijkijzers - huishoudelijk, en Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is gevestigd in Maribor, Slovenië.

 10. COLLEGE SEWING MACHINE PARTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf COLLEGE SEWING MACHINE PARTS LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren naai- en snijmachines. Het is gevestigd in Bury, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Naaimachines en accessoires - industrieel - Import export

Aantal resultaten

324 Bedrijven