• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • naaldbomen

Resultaten voor

Naaldbomen - Import export

 1. IF PLANTS NURSERIES · PÉPINIÈRES · VIVAIOS

  Spanje

  Verified by Europages badge

  Onderneming actief in de verkoop van bomen en planten, internationale distributie. Verkoop van bomen en planten in heel Europa.

  Website Open In New icon
 2. BOOMKWEKERIJEN ARBOR

  België

  Arbor is de grootste boomkwekerij van België en een van de meest toonaangevende in Europa: 90% van de productie is bestemd voor wereldwijde export. Dankzij de grote vollegrond- en containerkwekerijen in België en Frankrijk beschikt Arbor over een breed en kwalitatief hoogstaand assortiment. Door de aanzienlijke omvang van die kwekerijen kan Arbor ook grote partijen leveren. Er is altijd voldoende voorraad voor grootschalige projecten. Het aanbod wordt voortdurend verfijnd, uitgebreid en geoptimaliseerd door de allernieuwste technieken. Arbor behoort tot de Europese top op het vlak van grote, oude bomen en struiken. Die worden op schema verplant en met de grootste zorg omringd. Een andere specialiteit zijn voorgevormde bomen en snoeivormen. Die vormbomen zijn toppers in de hedendaagse tuinarchitectuur.

 3. HD2412

  Denemarken

 4. ALTITUDE 500 SA

  België

 5. CENTRUM OGRODNICZE OGRÓD ŚLĄSKI

  Polen

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. P.P.H. VIRPOL

  Polen

 2. RASADNIK DJERA

  Servië

 3. ENTREPRENEUR NAUMENKO V.F. CO.

  Oekraïne

 4. EARL DES PÉPINIÈRES GRANGE

  Frankrijk

 5. FYTAGORA ZACHAROGIANNIS

  Griekenland

 1. PERFECT GREEN - CHOINKI.COM

  Polen

 2. FYTORIA KOUGIOUMTZIDI

  Griekenland

 3. LESNOY SELEKCIONNO-SEMENOVODCHESKIY CENTR

  Wit Rusland

 4. RADHOŠŤTRANS - PRODEJ VÁNOČNÍCH STROMKŮ Z ČECH

  Tsjechische Rep.

 5. CHRISTBAUMFARM LEBER GBR

  Duitsland

 6. ROSLIN

  Oekraïne

 7. SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW OZDOBNYCH "LARIX''

  Polen

 8. NITEX-WOOD

  Frankrijk

 9. GOSPODARSTWO SZKÓŁKARSKIE ANDRZEJ KRZYSIAK

  Polen

 10. DE TERCK BOIS

  België

 1. PEPINIERES MINIER

  Frankrijk

 2. RIGA PALETTEN SIA

  Oekraïne

 3. I.T.S.

  België

 4. PLANDOREX

  Frankrijk

 5. SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW ŚWIĄTKOWSCY

  Polen

 6. SOCIETA' AGRICOLA VIVAI F.LLI DAINESE S.S.

  Italië

  Een passie en een toewijding die al 3 generaties lang voortduren: Vivai Fratelli Dainese is sinds generaties werkzaam in de tuinbouw, voor de binnenlandse en buitenlandse markt. De onderneming uit Saonara produceert vruchtdragende planten zonder virus noch C.A.C., gekweekt met blote wortels, in potten, met kluit of in tray. Bovendien wordt er een uitgebreid assortiment rozenstruiken gekweekt, klimplanten, verschillende breedbladerige planten, naaldbomen, heggenplanten, bosvruchten en wijnstokken. Ontmoetingspunt voor groenliefhebbers

 7. BOOMKWEKERIJ EBBEN

  Nederland

  Boomkwekerij Ebben in Cuijk is sinds 1862 actief als producent van milieuvriendelijk en duurzaam geteelde beplanting voor de realisatie van groenprojecten in de (semi-)openbare of particuliere ruimte. Ebben is gespecialiseerd in meerstammige bomen, klimbomen, laan- en parkbomen, karakteristieke bomen en solitair heesters. Via Ebben Exclusief levert Ebben daarnaast beplanting voor de aanleg van stijl- en sfeervolle particuliere en bedrijfstuinen. Ebben Inspyrium is een locatie voor evenementen binnen en buiten de branche, inclusief auditorium en 1400 m2 daktuin met inheemse en exotische fruitsoorten. Inspyrium onderstreept de rol van Ebben als kennispartner en draagt bij aan een brede kijk op alle mogelijke groene toepassingen in de openbare ruimte. Producten: Laanbomen, parkbomen, straatbomen, meerstammige bomen, beveerde bomen, karakteristieke bomen, vormbomen, klimbomen, klimaatbomen, fruitbomen, naaldbomen, solitair heesters, hagen.

 8. TUINCENTRUM DEN ELSENHOF

  Nederland

  uincentrum Den Elsenhof is de groenspecialist in de regio en verleent deskundig advies bij uw aankopen. De nadruk ligt op de levende natuur: een breed assortiment aan vaste planten, heesters, sier- en fruitbomen, haagplanten (o.a. taxus), leibomen en vanaf het voorjaar volop fleurige zomerbloeiers en kuipplanten om uw terras aan te kleden. Voor de groentenkwekers onder u is er in het seizoen een breed aanbod van groentenplanten beschikbaar (van sla tot tomaat). Daarnaast is er een afdeling potterie, bemestingsstoffen en verschillende soorten potgrond BLOEMEN Rozen, Violen PLANTEN Bamboe, Bodembedekkers, Buxus, Eenjarige planten, Groenteplanten, Haagplanten, Heesters, Hortensia's, Klimop, Klimplanten, Kruiden, Kuipplanten, Lavendel, Palmen, Perkplanten, Seizoensplanten, Struiken, Tuinplanten / buitenplanten, Varens, Vaste planten, Vetplanten, Vijverplanten, Vlinderstruiken, Waterplanten BOMEN Berken, Beuken, Bonsai, Coniferen, Eiken, Fruitbomen, Kastanjebomen, Kerstbomen, Laanbomen, Leibomen, Linden, Loofbomen, Naaldbomen, Parkbomen, Spillen, Taxus, Wilgen TUININRICHTING Gazon, Graszoden TUINONDERHOUD Bemesting / meststoffen, Bestrijdingsmiddelen, Gewasbescherming, Potgrond, Tuinaarde / tuingrond, Turf / tuinturf kerstbomen

 9. CORNET PHILIPPE

  België

  Sinds 1986, is de N.V. Philippe CORNET een bosbedrijf gespecialiseerd in naaldhout en de handel in rondhout, VURENHOUT-LARIKS- DOUGLAS. De N.V. Philippe CORNET is een bedrijf dat de volledige productielijn van naaldhout beheerd: aankoop van bomen, kappen en snoeien, mechanische afvoer of met paarden, vervoer van het gekapte stamhout, snijden en zagen van hout, levering van het verzaagde hout aan ondernemingen en particulieren. We bieden een breed assortiment producten: Bouwlatten, onbewerkte opbindstokken, paaltjes, palen, zaagbollen voor de export, schors (mulch), stookhout van naaldbomen, vers hout, bouwstokken voor padvinderskampen. We leveren ons rondhout in heel België maar exporteren tevens naar Nederland, Italië, India en China. Sinds 2009 zetten we ons in voor de PEFC certificering. We staan al jaren bekend om onze knowhow, de kwaliteit van ons werk en onze uitmuntende dienstverlening.