• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • naaldbomen

Resultaten voor

Naaldbomen - Import export

 1. TECHSEALAB

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  TECHSEALAB, een Bretons bedrijf, is gespecialiseerd in plantaardige biotechnologieën uit zee en van het land. TECHSEALAB maakt gebruik van technologieën voor: - het verwerken van originele bestanddelen (bestanddelen verkregen met behulp van onze eigen specifieke technologieën) in vloeibare, vaste of crèmevorm op basis van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen en afkomstig uit een uitzonderlijk gebied in het zuidelijke puntje van de Finistère, - het samenstellen van de eindproducten die voornamelijk bestemd zijn voor de landbouw. TECHSEALAB biedt natuurlijke alternatieven door het gebruik van algen en planten. Deze natuurlijke alternatieven voldoen aan de behoeften van onze klanten uit alle windstreken, wat ons streven tot het opbouwen van een internationale dimensie onderstreept. De TECHSEALAB producten zijn bestemd voor landbouwgewassen op grote schaal maar tevens voor wijnvelden, boomgaarden, kwekerijen en de tuinbouw...

 2. BOOMKWEKERIJEN ARBOR

  België

  Arbor is de grootste boomkwekerij van België en een van de meest toonaangevende in Europa: 90% van de productie is bestemd voor wereldwijde export. Dankzij de grote vollegrond- en containerkwekerijen in België en Frankrijk beschikt Arbor over een breed en kwalitatief hoogstaand assortiment. Door de aanzienlijke omvang van die kwekerijen kan Arbor ook grote partijen leveren. Er is altijd voldoende voorraad voor grootschalige projecten. Het aanbod wordt voortdurend verfijnd, uitgebreid en geoptimaliseerd door de allernieuwste technieken. Arbor behoort tot de Europese top op het vlak van grote, oude bomen en struiken. Die worden op schema verplant en met de grootste zorg omringd. Een andere specialiteit zijn voorgevormde bomen en snoeivormen. Die vormbomen zijn toppers in de hedendaagse tuinarchitectuur.

 3. HD2412

  Denemarken

  Het bedrijf HD2412, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Naaldbomen. Het is gevestigd in Viborg, Denemarken.

 4. ALTITUDE 500 SA

  België

  Het bedrijf ALTITUDE 500 SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naaldbomen, kerstbomen, Naaldbomen, en pootgoed voor naaldbomen. Het is gevestigd in Neufchateau, België.

 5. P.P.H. VIRPOL

  Polen

  Het bedrijf P.P.H. VIRPOL, is een Multi-Category, en actief in de sector Naaldbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kunstkerstboom, kerstbomen, kunstboom, en kerstdecoraties. Het is gevestigd in Myszków, Polen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RASADNIK DJERA

  Servië

  Het bedrijf RASADNIK DJERA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Jonge planten van de kwekerij, Naaldbomen, decidua bladplanten, Jonge planten van de kwekerij, en Naaldbomen. Het is gevestigd in Veliki Siljegovac, Servië.

 2. FYTAGORA ZACHAROGIANNIS

  Griekenland

  Het bedrijf FYTAGORA ZACHAROGIANNIS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Naaldbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren boomkwekerijen. Het is gevestigd in Athens, Griekenland.

 3. EARL DES PÉPINIÈRES GRANGE

  Frankrijk

  Het bedrijf EARL DES PÉPINIÈRES GRANGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Naaldbomen. Het is gevestigd in Craintilleux, Frankrijk.

 4. PERFECT GREEN - CHOINKI.COM

  Polen

  Het bedrijf PERFECT GREEN - CHOINKI.COM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Naaldbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kerstbomen, en pootgoed voor naaldbomen. Het is gevestigd in Tychowo, Polen.

 5. ENTREPRENEUR NAUMENKO V.F. CO.

  Oekraïne

  Het bedrijf ENTREPRENEUR NAUMENKO V.F. CO., is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naaldbomen, dry-box containers, Loofbomen, Naaldbomen, en Hardhout timmerhout. Het is gevestigd in Romny, Oekraïne.

 1. LESNOY SELEKCIONNO-SEMENOVODCHESKIY CENTR

  Wit Rusland

  Het bedrijf LESNOY SELEKCIONNO-SEMENOVODCHESKIY CENTR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Naaldbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren tuinbouwplanten en celvormige containers, en tuinplanten. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 2. CHRISTBAUMFARM LEBER GBR

  Duitsland

  Het bedrijf CHRISTBAUMFARM LEBER GBR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Naaldbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kerstbomen. Het is gevestigd in Nordrhein-Westfalen-Winterberg, Duitsland.

 1. FYTORIA KOUGIOUMTZIDI

  Griekenland

  Het bedrijf FYTORIA KOUGIOUMTZIDI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Naaldbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren boomkwekerijen, en groene planten. Het is gevestigd in GIANNITSA, Griekenland.

 2. RADHOŠŤTRANS - PRODEJ VÁNOČNÍCH STROMKŮ Z ČECH

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf RADHOŠŤTRANS - PRODEJ VÁNOČNÍCH STROMKŮ Z ČECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Naaldbomen. Het is gevestigd in Střítež Nad Bečvou, Tsjechische Rep..

 3. ROSLIN

  Oekraïne

  Het bedrijf ROSLIN, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouwgewassen, Naaldbomen, Tuinbouwgewassen, en Naaldbomen. Het is gevestigd in Podbirtsi, Lvov Region, Oekraïne.

 4. SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW OZDOBNYCH "LARIX''

  Polen

  Het bedrijf SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW OZDOBNYCH "LARIX'', is een Groothandelaar, en actief in de sector Naaldbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loofbomen, en Coniferen. Het is gevestigd in Stryków, Polen.

 5. CENTRUM OGRODNICZE OGRÓD ŚLĄSKI

  Polen

 6. GOSPODARSTWO SZKÓŁKARSKIE ANDRZEJ KRZYSIAK

  Polen

  Het bedrijf GOSPODARSTWO SZKÓŁKARSKIE ANDRZEJ KRZYSIAK, is een Multi-Category, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren pootgoed voor groenblijvende struiken, pootgoed voor naaldbomen, en struiken. Het is gevestigd in Spiczyn, Polen.

 7. RIGA PALETTEN SIA

  Oekraïne

  Het bedrijf RIGA PALETTEN SIA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stamhout van naaldbomen. Het is gevestigd in Zhytomyr, Oekraïne.

 8. W-HANSON UK

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf W-HANSON UK, is een Distributeur, en actief in de sector Timmerhout. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwmateriaal, constructiemateriaal, Stamhout van naaldbomen, en Bouwmateriaal. Het is gevestigd in Harrow, Verenigd Koninkrijk.

 1. I.T.S.

  België

  Het bedrijf I.T.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stamhout van loofbomen, en stammen van europese naaldbomen. Het is gevestigd in Jambes, België.

 2. SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW ŚWIĄTKOWSCY

  Polen

  Het bedrijf SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW ŚWIĄTKOWSCY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Herbebossing. Het is tevens aanwezig in de sectoren pootgoed voor naaldbomen, en bosaanplantwerkzaamheden. Het is gevestigd in Choceń, Polen.

 3. DE TERCK BOIS

  België

 4. PLANDOREX

  Frankrijk

 5. SOCIETA' AGRICOLA VIVAI F.LLI DAINESE S.S.

  Italië

  Een passie en een toewijding die al 3 generaties lang voortduren: Vivai Fratelli Dainese is sinds generaties werkzaam in de tuinbouw, voor de binnenlandse en buitenlandse markt. De onderneming uit Saonara produceert vruchtdragende planten zonder virus noch C.A.C., gekweekt met blote wortels, in potten, met kluit of in tray. Bovendien wordt er een uitgebreid assortiment rozenstruiken gekweekt, klimplanten, verschillende breedbladerige planten, naaldbomen, heggenplanten, bosvruchten en wijnstokken. Ontmoetingspunt voor groenliefhebbers

 6. BOOMKWEKERIJ EBBEN

  Nederland

  Boomkwekerij Ebben in Cuijk is sinds 1862 actief als producent van milieuvriendelijk en duurzaam geteelde beplanting voor de realisatie van groenprojecten in de (semi-)openbare of particuliere ruimte. Ebben is gespecialiseerd in meerstammige bomen, klimbomen, laan- en parkbomen, karakteristieke bomen en solitair heesters. Via Ebben Exclusief levert Ebben daarnaast beplanting voor de aanleg van stijl- en sfeervolle particuliere en bedrijfstuinen. Ebben Inspyrium is een locatie voor evenementen binnen en buiten de branche, inclusief auditorium en 1400 m2 daktuin met inheemse en exotische fruitsoorten. Inspyrium onderstreept de rol van Ebben als kennispartner en draagt bij aan een brede kijk op alle mogelijke groene toepassingen in de openbare ruimte. Producten: Laanbomen, parkbomen, straatbomen, meerstammige bomen, beveerde bomen, karakteristieke bomen, vormbomen, klimbomen, klimaatbomen, fruitbomen, naaldbomen, solitair heesters, hagen.

 7. TUINCENTRUM DEN ELSENHOF

  Nederland

  uincentrum Den Elsenhof is de groenspecialist in de regio en verleent deskundig advies bij uw aankopen. De nadruk ligt op de levende natuur: een breed assortiment aan vaste planten, heesters, sier- en fruitbomen, haagplanten (o.a. taxus), leibomen en vanaf het voorjaar volop fleurige zomerbloeiers en kuipplanten om uw terras aan te kleden. Voor de groentenkwekers onder u is er in het seizoen een breed aanbod van groentenplanten beschikbaar (van sla tot tomaat). Daarnaast is er een afdeling potterie, bemestingsstoffen en verschillende soorten potgrond BLOEMEN Rozen, Violen PLANTEN Bamboe, Bodembedekkers, Buxus, Eenjarige planten, Groenteplanten, Haagplanten, Heesters, Hortensia's, Klimop, Klimplanten, Kruiden, Kuipplanten, Lavendel, Palmen, Perkplanten, Seizoensplanten, Struiken, Tuinplanten / buitenplanten, Varens, Vaste planten, Vetplanten, Vijverplanten, Vlinderstruiken, Waterplanten BOMEN Berken, Beuken, Bonsai, Coniferen, Eiken, Fruitbomen, Kastanjebomen, Kerstbomen, Laanbomen, Leibomen, Linden, Loofbomen, Naaldbomen, Parkbomen, Spillen, Taxus, Wilgen TUININRICHTING Gazon, Graszoden TUINONDERHOUD Bemesting / meststoffen, Bestrijdingsmiddelen, Gewasbescherming, Potgrond, Tuinaarde / tuingrond, Turf / tuinturf kerstbomen

 8. CORNET PHILIPPE

  België

  Sinds 1986, is de N.V. Philippe CORNET een bosbedrijf gespecialiseerd in naaldhout en de handel in rondhout, VURENHOUT-LARIKS- DOUGLAS. De N.V. Philippe CORNET is een bedrijf dat de volledige productielijn van naaldhout beheerd: aankoop van bomen, kappen en snoeien, mechanische afvoer of met paarden, vervoer van het gekapte stamhout, snijden en zagen van hout, levering van het verzaagde hout aan ondernemingen en particulieren. We bieden een breed assortiment producten: Bouwlatten, onbewerkte opbindstokken, paaltjes, palen, zaagbollen voor de export, schors (mulch), stookhout van naaldbomen, vers hout, bouwstokken voor padvinderskampen. We leveren ons rondhout in heel België maar exporteren tevens naar Nederland, Italië, India en China. Sinds 2009 zetten we ons in voor de PEFC certificering. We staan al jaren bekend om onze knowhow, de kwaliteit van ons werk en onze uitmuntende dienstverlening.