• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • naalden en spelden - industrieel

Resultaten voor

Naalden en spelden - industrieel - Import export

 1. SCHMETZ SWITZERLAND AG

  Zwitserland

  Het bedrijf SCHMETZ SWITZERLAND AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Naalden en spelden - industrieel. Het is gevestigd in Tägerschen, Zwitserland.

 2. AXFIL

  Frankrijk

  Het bedrijf AXFIL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Naalden en spelden - industrieel. Het is gevestigd in L'aigle, Frankrijk.

 3. F. & H. ENGEL A.G.

  Zwitserland

  Het bedrijf F. & H. ENGEL A.G., is een Groothandelaar, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal - ruw, Naalden en spelden - industrieel, Haken - metaal, Bouwbeslag, Staal - ruw, Naalden en spelden - industrieel, Haken - metaal, en Bouwbeslag. Het is gevestigd in Biel-Bienne, Zwitserland.

 4. LEONHARD SCHMAUSER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf LEONHARD SCHMAUSER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naalden en spelden - industrieel, Injectienaalden, Naalden en spelden - industrieel, en Injectienaalden. Het is gevestigd in Schwabach, Duitsland.

 5. WOLFGANG HABERMANN

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf WOLFGANG HABERMANN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Naalden en spelden - industrieel. Het is gevestigd in 56301, Lubník, Tsjechische Rep..

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GROZ - BECKERT PORTUGUESA, LDA

  Portugal

  Het bedrijf GROZ - BECKERT PORTUGUESA, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naalden en spelden - industrieel, en Naalden en spelden - industrieel. Het is gevestigd in Valadares, Portugal.

 2. ENTACO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ENTACO LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Injectienaalden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naalden en spelden - industrieel, en Naalden en spelden - industrieel. Het is gevestigd in Studley, Verenigd Koninkrijk.

 3. FIEDLER SA

  Zwitserland

  Het bedrijf FIEDLER SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Uurwerkenindustrie - benodigdheden, Naalden en spelden - industrieel, Uurwerkenindustrie - benodigdheden, en Naalden en spelden - industrieel. Het is gevestigd in Carouge, Zwitserland.

 4. SÄCHSISCHE NADEL- UND PLATINENFABRIKEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SÄCHSISCHE NADEL- UND PLATINENFABRIKEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naalden en spelden - industrieel, en Naalden en spelden - industrieel. Het is gevestigd in Chemnitz, Duitsland.

 5. GROZ-BECKERT U.K. LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GROZ-BECKERT U.K. LIMITED, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naalden en spelden - industrieel, en Naalden en spelden - industrieel. Het is gevestigd in Wigston, Verenigd Koninkrijk.

 1. NEEDLE & TACKLE CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf NEEDLE & TACKLE CO LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naalden en spelden - industrieel, en Naalden en spelden - industrieel. Het is gevestigd in Studley, Verenigd Koninkrijk.

 2. STEIN TRADE D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf STEIN TRADE D.O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Naalden en spelden - industrieel. Het is gevestigd in Trzin, Slovenië.

 1. LAMMERTZ INDUSTRIENADEL GMBH

  Duitsland

 2. PHARMACIE DE PORT-VALAIS SA

  Zwitserland

 3. CASTLE INDUSTRIES LTD

  Verenigd Koninkrijk

 4. HAASE E KUHN PORTUGUESA - AGULHAS TEXTEIS, UNIPESSOAL, LDA.

  Portugal

 5. FURLAN RAPPRESENTANZE SNC DI FURLAN CLAUDIO & C.

  Italië

 6. ZENOBI S.U.R.L.

  Italië

 7. BASTA HOLDINGS LTD

  Ierland

 8. M.M. SOLUTIONS S.R.L.

  Italië

 1. GROZ - BECKERT ITALIA S.R.L.

  Italië

 2. BAZZOLI S.R.L.

  Italië

 3. AMD-OTTO HENNLICH TECHNOLOGY GMBH TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AMD-OTTO HENNLICH TECHNOLOGY GMBH TECHNOLOGY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterswerk - sanitair. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterij - industrieel, Wielen en rollen, Kogel-, naald- en rollagers, Etiketteren en markeren - machines, Loodgieterij - industrieel, Wielen en rollen, Kogel-, naald- en rollagers, en Etiketteren en markeren - machines. Het is gevestigd in Hattingen, Duitsland.

 4. ASB MAHLKE HYDRAULIK-PNEUMATIK VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf ASB MAHLKE HYDRAULIK-PNEUMATIK VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en rollen, Kogel-, naald- en rollagers, Pneumatiek - installaties en gereedschap, Persluchtinstallaties en -gereedschap, Wielen en rollen, Kogel-, naald- en rollagers, Pneumatiek - installaties en gereedschap, en Persluchtinstallaties en -gereedschap. Het is gevestigd in Bad Zwischenahn, Duitsland.

 5. PFEFFERL E.KFM.

  Duitsland

  Het bedrijf PFEFFERL E.KFM., is een Distributeur, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterij - industrieel, IJzerwaren - industriële, Wielen en rollen, Kogel-, naald- en rollagers, Loodgieterij - industrieel, IJzerwaren - industriële, Wielen en rollen, en Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Aholming, Duitsland.

 6. PIRTEK DARMSTADT RONALD SEIPEL E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf PIRTEK DARMSTADT RONALD SEIPEL E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kogel-, naald- en rollagers, Etiketteren en markeren - machines, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Kogel-, naald- en rollagers, Etiketteren en markeren - machines, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, en Boekbinderijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Pfungstadt, Duitsland.

 7. MAAS GETRIEBETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MAAS GETRIEBETECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en rollen, Kogel-, naald- en rollagers, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Reductiemotoren, Wielen en rollen, Kogel-, naald- en rollagers, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, en Reductiemotoren. Het is gevestigd in Kamp-Lintfort, Duitsland.

 8. SELEC AG

  Zwitserland

  Het bedrijf SELEC AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en rollen, Kogel-, naald- en rollagers, Etiketteren en markeren - machines, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Wielen en rollen, Kogel-, naald- en rollagers, Etiketteren en markeren - machines, en Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Neuenhof, Zwitserland.

 9. CHRISTIAN JELESNIANSKY TECHNISCHER HANDEL

  Oostenrijk

  Het bedrijf CHRISTIAN JELESNIANSKY TECHNISCHER HANDEL, is een Distributeur, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en rollen, Kogel-, naald- en rollagers, Etiketteren en markeren - machines, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Wielen en rollen, Kogel-, naald- en rollagers, Etiketteren en markeren - machines, en Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Wullersdorf, Oostenrijk.

 10. HYFLEXAR SCHLAUCH- UND ARMATUREN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HYFLEXAR SCHLAUCH- UND ARMATUREN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en rollen, Kogel-, naald- en rollagers, Etiketteren en markeren - machines, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Wielen en rollen, Kogel-, naald- en rollagers, Etiketteren en markeren - machines, en Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Krefeld, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis