• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • naaldlagers

Resultaten voor

Naaldlagers - Import export

 1. NIPPON THOMPSON EUROPE B.V. (IKO)

  Nederland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf werd opgericht in 1950 en heeft talrijke eigen technologieën en een schat aan ervaring opgebouwd, die het gebruikt om innovatieve producten te ontwikkelen. Nippon Thompson is een gevestigde leider geworden in drie bewegingsspecialisaties: naaldlagers, lineaire bewegingsproducten en mechatronische producten. Deze producten, die onder de merknaam IKO op de markt worden gebracht, hebben wereldwijd een reputatie opgebouwd op het gebied van hoge kwaliteit en innovatieve eigenschappen. Sinds Nippon Thompson in 1959 de eerste Japanse producent van naaldlagers werd, heeft het een reputatie van wereldklasse opgebouwd als een innovatieve producent van hoogwaardige precisielagerproducten. Gebruikmakend van hun expertise en technologie door jarenlange ervaring in het produceren van naaldlagers, hebben zij lineaire geleidingseenheden ontwikkeld die loopwagens en spoorrails combineren. Sinds de introductie van hun eerste lineaire rolgeleidingseenheid, of Linear Way in 1978, zijn deze producten belangrijke onderdelen geworden van industriële robots, numeriek bewerkte werktuigmachines en andere geavanceerde apparatuur die in de halfgeleiderindustrie wordt gebruikt. Speciaal voor deze veeleisende toepassingen heeft Nippon Thompson een breed gamma producten ontwikkeld, vervaardigd van roestvrij staal en voorzien van speciale smering, geschikt voor clean room-omgevingen.

 2. ENSONG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ensong GmbH is een moderne handels-, technologie en dienstverleningsonderneming. De onderneming biedt zijn klanten een hoogwaardig assortiment aan lagertechniek, aandrijftechniek en andere machine-elementen voor onderhoud en machinebouw. Ensong GmbH beschikt over een ervaren team van commerciële en technische medewerkers. De innovatieve concepten van Ensong GmbH motiveren alle medewerkers om de onderneming van productgeoriënteerde handelaar tot technische dienstverlener verder te ontwikkelen. Ensong GmbH richt zich met name op klanten op industrieel gebied die professionele lager- en componentenoplossingen nodig hebben. Ensong GmbH is al geautoriseerde serieleverancier van gerenommeerde fabrikanten van aandrijvings- en transmissiesystemen.

 3. LELI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Onze onderneming heeft meer dan zestig jaar ervaring en is toekomstgericht. Sinds 1950 zijn wij actief op het gebied van componenten voor de overbrenging van beweging en bieden wij technische bijstand en onderhoudsservice bij de montage, controle en diagnoses. Al van bij het begin staan wij bekend voor onze professionaliteit, vakbekwaamheid, en efficiëntie, en voor de aandacht die wij aan de problemen van de klant besteden. Een traditie die elke dag wordt vernieuwd in de zoektocht naar de meest toonaangevende en innoverende merken in de sector, die wij selecteren om onze klanten een service op het hoogste niveau te bieden. Bovendien kunnen wij in recordtijd aan alle behoeften voldoen dankzij een voorraad die voortdurend wordt aangevuld en bijgewerkt. Kwaliteit, ervaring en passie. Dit zijn de ingrediënten die ons in staat stellen om zelfs in de meest complexe situaties het verschil te maken en sterke relaties met onze klanten op te bouwen.

 4. FINDLING WÄLZLAGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ons uitgebreide, gebruikersgerichte serviceconcept ABEG is de doorbraak in de selectie en aanschaf van wentellagers en alle gerelateerde componenten: We maken de wereldmarkt niet alleen transparant volgens technische, maar ook volgens economische criteria en bieden nieuwe perspectieven voor ondernemers, ontwerpers en kopers. Analyse en evaluatie van alle rollagers die op de wereldmarkt beschikbaar zijn op basis van prestaties en prijs, classificatie in de vier productlijnen Premium, Supra, Eco en EasyRoll, gratis online zoekfunctie (Quickfinder) met geïntegreerde levensduurberekening, professionele selectie- en berekeningssoftware voor ontwerpers (ABEG Quickfinder professional), Een direct overzicht van het magazijn, rekening houdend met prestaties, bruikbaarheid, beschikbaarheid en productprijs, kwaliteitsborging door cross-fabrikant kwaliteitsbeheer en certificering volgens DIN ISO 9001: 2015 en DIN ISO 14001: 2.

 5. SCHÜBEL ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Schübel Antriebstechnik GmbH & Co. KG heeft in de 80 jaar van haar bestaan naam gemaakt als gespecialiseerde technische handelaar voor aandrijf- en industriële techniek met productcompetentie en compromisloze klantgerichtheid. Schübel staat tegenwoordig voor de oplossing van alle problemen in de industriële techniek waarmee gerenommeerde klanten uit industrie, handel, dienstverlening en de publieke sector bij materiaalvoorzieningsonderwerpen worden geconfronteerd. Schübel is gespecialiseerd in industrietechnische taken waarmee bijzondere aandacht uitgaat naar aandrijvings- en transporttechnische problemen waarvoor Schübel een compleet leverassortiment aanbiedt. Wij bieden onze klanten een breed gesorteerd en zeer uitgebreid magazijnbeheer. Schübel voert klantspecifieke confectionerings- en bewerkingsdiensten (bijv.: mechanische bewerkingen, snijwerk) zelf uit. Het productprogramma wordt gecompleteerd met een omvangrijke onderhoudsservice.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LEMM MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 50 jaar is LEMM Maschinenbau een wereldwijde leverancier van speciale constructies voor haspelbehandelingssystemen in de papier-, folie-, verpakkings- en voedingsmiddelenindustrie. Bovendien wordt de productie van consoles, koppelingen, spilverlengingen en vlinderkleppen al meer dan 20 jaar uitgevoerd voor de aandrijf- en fittingenindustrie. Dankzij ons moderne machinepark kunnen we altijd voldoen aan de hoge eisen op het gebied van draaien en frezen. Als gecertificeerd bedrijf volgens DIN ISO 9001: 2015, is een klantgericht kwaliteitsbeleid een integraal onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. We zijn altijd in staat om u deskundig advies en ondersteuning te bieden voor speciale oplossingen.

 2. KIS ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  KIS Antriebstechnik GmbH & Co is opgericht in 1990 in Dortmund, Duitsland. KG is gespecialiseerd in individuele roterende oplossingen en productontwikkelingen op het gebied van wentellagertechnologie voor klanten over de hele wereld. Het merk KIS staat voor langdurige precisie, hoge kwaliteit, uitzonderlijke klantenservice en een innovatieve geest. Als familiebedrijf van de tweede generatie en nicheleider met een succesvolle geschiedenis van 33 jaar levert KIS zijn wentellagers en draaikransen nu aan meer dan 45 landen wereldwijd. KIS producten zijn geen gestandaardiseerde catalogusproducten, maar toepassingsspecifieke aandrijfoplossingen die in nauwe samenwerking met de betreffende partners worden ontwikkeld. Enerzijds creëren we waarde voor onze klanten met innovatieve wentellageroplossingen die een belangrijke bijdrage leveren aan efficiëntie en duurzaamheid in verschillende sectoren van de machine- en installatiebouw. Aan de andere kant nemen we als bedrijf concrete maatregelen met ons initiatief "MISSION ENERGY AUTARKY 2027" op het hoofdkantoor in Dortmund om uiterlijk in 2027 volledig zelfvoorzienend te kunnen werken door middel van zelfvoorziening en zo klimaatneutraliteit in Scope 1 en 2 te kunnen rapporteren. www.kis-gmbh.de

 3. ZANUSO KUGELLAGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZANUSO KUGELLAGER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Antifrictielagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glijlagers, naaldlagers, Glijlagers, Kegelrollagers, en schuifrollen. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 4. MELUCCI - CUSCINETTI

  Italië

  Verified by europages badge

  Melucci srl, opgericht door Giovanni Melucci, is al sinds de jaren 1950 actief in de verkoop van lagers. Het bedrijf heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld door zich te specialiseren op het gebied van aandrijvingen en door het vervaardigen van eigen producten zoals riemen, riemschijven, kroonwielen e.d., in samenwerking met leidende bedrijven op het gebied van industriële benodigdheden. SKF, Timken, Ina en Nadella zijn de onomstreden marktleiders binnen hun eigen marktsegment.

 5. KBT KNAPP WÄLZLAGERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KBT KNAPP WÄLZLAGERTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glijlagers, Dichtingsringen, Pendels, Glijlagers, Kogellagers, naaldlagers, rollagers, scharnierogen, en Kogelbussen. Het is gevestigd in Waiblingen, Duitsland.

 1. DALE HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DALE HANDELSGESELLSCHAFT MBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Naaldlagers. Het is gevestigd in Homburg, Duitsland.

 2. EISENHART LAEPPCHÉ GMBH

  Duitsland

  EISENHART LAEPPCHÉ GMBH is uw specialist en partner voor antifrictielagers, kogellagers en lineaire techniek. Onze expertise en meer dan 50 jaar lange ervaring zetten wij met succes in voor onze klanten. In de loop van de tijd heeft het bedrijf zich tot een gerenommeerde ondernemingsgroep met als hoofdvestiging Willemshaven ontwikkeld. In 1999 is LCN-Linear Center Nord AG opgericht. Daarmee werden de bestaande activiteiten op het gebied van rol- en kogellagers uitgebreid met een nieuwe activiteit: de lineaire techniek. Een probleemloze omzetting van individuele klantenwensen komt voor ons op de eerste plaats. Of u nu kogellagers, glijlagers, naaldlagers, draaikoppelingen, speciale lagers of een lineaire uitvoering nodig hebt, overtuig uzelf van ons vakmanschap en stuurt u ons nog vandaag uw bestelling.

 1. KFB CLARFELD GERMANY GMBH

  Duitsland

  KFB Clarfeld Duitsland is een traditioneel gerund Duits familiebedrijf met een Hanze-karakter aan de rand van Hamburg.Vandaag de vandaag, gekenmerkt door technische innovaties, worden individuele en op maat gemaakte ontwerpoplossingen en competent advies over klantspecifieke kogel- en rollastechnologie steeds vaker gevraagd.Via wereldwijde netwerken en vele jaren ervaring bieden wij u een uitgebreide kennis op het gebied van kogellagers, lagers, kettingen en tandwielen.Onze klanten over de hele wereld vertrouwen op de kennis van onze experts.Deze vertrouwensrelaties vormen de basis voor samenwerking op lange termijn.De focus van onze acties ligt in de eerste plaats op het succes van onze klanten.Hoge flexibiliteit en klantgerichte service spreken voor zich.In de afgelopen 40 jaar hebben onze producten wereldwijd hun waarde bewezen in tal van toepassingsgebieden.

 2. LMC-COUPLINGS

  België

  Als de producent van hoogwaardige industriële slangkoppelingen levert LMC-Couplings aan technische groothandels in bijna alle Europese landen. In ons assortiment vindt u onder meer cam & groove koppelingen, tankwagen koppelingen, Guillemin koppelingen, voedingskoppelingen, stoomkoppelingen, klemschalen, pershulzen, flenskoppelingen... Alle producten worden in huis ontwikkeld volgens heersende Europese en internationalenormen. Naast ons brede productassortiment en een ruime voorraad (6400m²), kunt u bijLMC-Couplings ook terecht voor al uw klantspecifieke toepassingen. Onze ISO gecertificeerdeR&D afdeling is volledig uitgerust met de nieuwste ontwerpsoftware, spectrometer voormateriaalanalyse, breektest-apparatuur, half- en volautomatische lasmachines, hoogtechnologische CNC machines en zoveel meer om uw project tot een goed einde tebrengen.

 3. EKKO-MEISTER AG

  Zwitserland

  Ekko-Meister AG met zijn vestiging in Lengnau BE/Schweiz werd in juni 2017 opgericht; het is ontstaan uit de samenvoeging van het oude gevestigde bedrijf Ekko Technik AG (voorheen Lengnau BE) en Hans Meister AG (voorheen Grenchen SO).Ekko-Meister AG is werkzaam in tooling en in de productie van axiale kogellagers, onderdelen en pons- en buigonderdelen, en zijn alle gemaakt van geselecteerde materialen.De klanten van het bedrijf, dat 30 mensen in dienst heeft, komen, o.a. uit de automobielsector, kwalitatief hoogwaardige consumptiegoederen, medische technologie en de elektrotechniek..

 4. AMSBECK MASCHINENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Sinds de oprichting in 1982 heeft Amsbeck Maschinentechnik GmbH zich ontwikkeld tot een toonaangevende fabrikant van centrifugaalkoppelingen, centrifugaalremmen, opsteek- en flensgemonteerde tandwielkasten en hydraulisch schakelbare koppelingen. Klanten van over de hele wereld waarderen onze absolute betrouwbaarheid, de drang naar technische innovatie en continue verbetering van processen vanaf het eerste contact tot klantenservice.

 5. ECMU-CSR

  Frankrijk

  Het bedrijf ECMU-CSR, is een Distributeur, en actief in de sector Kogellagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren naaldlagers. Het is gevestigd in Louvres, Frankrijk.

 6. PSGT – PRÄZISIONSLAGER-, SPINDELLAGER- UND GLEITLAGER-TECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf PSGT – PRÄZISIONSLAGER-, SPINDELLAGER- UND GLEITLAGER-TECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Naaldlagers. Het is gevestigd in Vlotho, Duitsland.

 7. SCHWAHN SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHWAHN SOLUTIONS GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Naaldlagers. Het is gevestigd in Haiger, Duitsland.

 8. CRB ANTRIEBS­TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CRB ANTRIEBS­TECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogellagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naaldlagers, kogels van edelstaal, Pendels, Naaldlagers, en rupsgraafmachines. Het is gevestigd in Leverkusen, Duitsland.

 1. FRÖHLICH & DÖRKEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FRÖHLICH & DÖRKEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Naaldlagers. Het is gevestigd in Sprockhövel, Duitsland.

 2. DESROLEST

  Frankrijk

  Het bedrijf DESROLEST, is een Distributeur, en actief in de sector Naaldlagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren toelevering industriële producten, lagers, drijfriemen, en gereedschap. Het is gevestigd in Colmar, Frankrijk.

 3. KUGELLAGER LEITNER

  Oostenrijk

  Het bedrijf KUGELLAGER LEITNER, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Naaldlagers. Het is gevestigd in Amstetten, Oostenrijk.

 4. SIVEREK RULMAN

  Turkije

  Het bedrijf SIVEREK RULMAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogellagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële lagers, en naaldlagers. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. ENGENHART & HAERTER

  Duitsland

  Het bedrijf ENGENHART & HAERTER, is een Distributeur, en actief in de sector Rollagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kogellagers, naaldlagers, lagers, en Kogellagers. Het is gevestigd in Korntal, Duitsland.

 6. MONDIAL S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf MONDIAL S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kogellagers, Naaldlagers, Verbindingen, hydraulisch, Kogellagers, Naaldlagers, Verbindingen, hydraulisch, en lineaire systemen. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 7. METEX JERZY KURELSKI, ZDZISŁAWA KURELSKA SP.J.

  Polen

  Het bedrijf METEX JERZY KURELSKI, ZDZISŁAWA KURELSKA SP.J., is een Multi-Category, en actief in de sector Naaldlagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren lineaire rollagers, en Kegelrollagers. Het is gevestigd in Myślenice, Polen.

 8. SLADUR OOD

  Bulgarije

  Het bedrijf SLADUR OOD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Reserveonderdelen voor personenwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Winkelwagens, Naaldlagers, Scheepsbenodigdheden - algemene toelevering, Winkelwagens, Naaldlagers, en Scheepsbenodigdheden - algemene toelevering. Het is gevestigd in Troyan, Bulgarije.

 9. RH INDUSTRIESERVICE & ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf RH INDUSTRIESERVICE & ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO.KG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Naaldlagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Antifrictielagers, tandwielen, gelede koppen, en Antifrictielagers. Het is gevestigd in Bad Salzungen Ot Langenfeld, Duitsland.

 10. LINEARTECK SRL

  Italië

  Het bedrijf LINEARTECK SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Automatisering - installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naaldlagers, gasveren, Naaldlagers, en lineaire schakelaars. Het is gevestigd in Calderara Di Reno, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis