• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • nagerechten - zuivel

Resultaten voor

Nagerechten - zuivel - Import export

 1. GILFI

  België

  Verified by europages badge

  Al meer dan 40 jaar verheugt de firma Gilfi, gevestigd in het hartje van de Belgische Ardennen, zich erover, uw partner te zijn als het om nagerechten gaat. Fabrikant van roomijs, waterijs en diepvries bavarois voor horecabedrijven die waarde hechten aan het serveren van nagerechten van kwaliteit. Van hoogwaardige roomijs en pure vruchtenijs, soms verwerkt tot een "trou normand" met kruiden, met alcohol, waarbij de kwaliteit alleen wordt geëvenaard door de originaliteit. De grondstoffen van superieure kwaliteit, melk en room van de boerderij, zorgen voor een natuurlijke en echte smaak. Alle smaken besteld door de chef-koks, die veel ideeën hebben maar vaak niet de passende grondstoffen, kunnen wij op maat produceren. Wij produceren potten in alle maten, individuele nagerechten, gebak en plakken, zowel roomijs, waterijs als bavarois, de keuze is onbeperkt. Meer dan 200 smaken, moeilijk om deze in enkele regels allemaal op te noemen! Het beste is dan ook om ze te proeven.

 2. IGNACE

  België

  Alle brood en banket Bakkerij Ignace, met vijf verkooppunten in de Roeselaarse regio, is dé zaak voor alle mogelijke broodsoorten, banketproducten, en heerlijke nagerechten en tussendoortjes. Zoals chocolade (pralines, truffels … ), marsepein of ijs. Organiseert u een feestje? Wij bezorgen u graag het smakelijke pronkstuk waarvan iedereen (letterlijk) de mond vol heeft: onze bekende en overheerlijke frambozenschuimtaart! Vlot bediend Bij Bakkerij Ignace bestelt u tot de dag voor de afhaling. Wilt u bijvoorbeeld koffiekoeken op zondag? Tot zaterdagavond verwerken wij probleemloos uw order. Grote bestelling? Dan hebben we liever iets meer tijd: minimaal twee dagen. Want alleen zo bieden we u de allerhoogste kwaliteit. Smakelijke zaak Ons motto? Bakken is een ambacht! Daarom investeren wij al meer dan 30 jaar in kwaliteitsgrondstoffen, de beste machines, de hoogste hygiëne, en een vriendelijke bediening.

 3. HERMAN DESSERTS

  België

  Alleen de zuiverste ingrediënten, dat proeft je! De hemelse smaak van de Herman Desserts start met kwalitatief hoogstaande grondstoffen. Daarom gebruiken we enkel de beste ingrediënten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kleurstoffen, bewaarmiddelen en additieven worden niet toegevoegd aan onze producten. We werken op basis van uitsluitend Belgische chocolade met 100% cacaoboter (ambao), echte room, zuiver eiwit en eigeel. Gewone en gezonde ingrediënten dus, zoals je die in eigen keuken zou gebruiken. Private label: Grote afnemers hebben vertrouwen in ons product. Zo kopt het Nieuwsblad een boeiend persartikel over Herman Desserts. Om een goede chocolademousse te bereiden, bestaat er geen geheim. Herman Desserts gebruikt enkel verse producten van de beste kwaliteit. Herman Desserts is uw vertrouwen waard als uw huisleverancier van uw merk.

 4. DE ZEUTEHOEVE

  België

  Reeds jarenlang zijn wij producent van ambachtelijke zuivelproducten. De melk die we hiervoor gebruiken is uitsluitend afkomstig van de koeien in ons eigen melkveebedrijf. Door het nauwgezet sturen van de voeding van onze koeien, kunnen wij een zeer constante samenstelling van onze melk garanderen en dus zeer stabiele en kwalitatieve producten aanbieden. Onze specialiteit is onze verse gepasteuriseerde room 40%, deze kent zijn gelijke niet en valt dan ook in de smaak bij iedereen die belang hecht aan smaak en kwaliteit. We vervaardigen eveneens platte kaas op authentieke wijze, wat resulteert in een zeer stevige en smaakvolle "baking-cheese". Ook onze hoeveboter wordt op traditionele wijze gemaakt in een authentieke boterkarn. Tot slot kunnen wij uiteraard ook gepasteuriseerde melk aanbieden. Onze producten kunnen door hun echtheid en puurheid een absoluut smaakverschil opleveren in uw gerechten en bereidingen. Aarzel niet om een vrijblijvend proefstaal aan te vragen.

 5. DIDESS

  België

  De bakkers bereiden in hun moderne en professionele ateliers aan de rand van Gierle meer dan 100 verschillende creaties. Daaronder prachtige zoete en zoute decoraties, hartige taartjes en quiches, spongecake, traditioneel Bordalou gebak, Natur’Mousse en zelfs hartige als zoete kroepoek in verschillende kleuren. Maar die zachte, zoete geur van versgebakken, heerlijke koekjes, die is er gelukkig nog altijd…

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DANONINO

  België

  Daononino vormt een onderdeel van Danone. Danonino is gericht op babies en kinderen. De website danonino.be werd ontwikkeld speciaal voor deze doelgroep. Je kan er terecht voor educatieve spelletjes, kleurplaten, screensavers en andere leuke dingen.

 2. GULSENOGLU BAKLAVA

  Turkije

  Het bedrijf GULSENOGLU BAKLAVA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Nagerechten - zuivel. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 3. KOMET GEROLF PÖHLE & CO. GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KOMET GEROLF PÖHLE & CO. GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Nagerechten - zuivel. Het is gevestigd in Großpostwitz, Duitsland.

 4. REVALA LTD

  Estland

  Het bedrijf REVALA LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roomijs en sorbets. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gecondenseerde- en poedermelk, Import-export - levensmiddelen, Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs, Nagerechten - zuivel, Gecondenseerde- en poedermelk, Import-export - levensmiddelen, Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs, en Nagerechten - zuivel. Het is gevestigd in Keila, Estland.

 5. LE PETIT BASQUE

  Frankrijk

  Het bedrijf LE PETIT BASQUE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Nagerechten - zuivel. Het is tevens aanwezig in de sectoren fabricage yoghurt, Schapenmelk, en schapen. Het is gevestigd in Saint Medard D'eyrans, Frankrijk.

 1. NAZLI LOKMA IZMIR

  Turkije

  Het bedrijf NAZLI LOKMA IZMIR, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Nagerechten - zuivel. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 2. LOKMACI IZMIR

  Turkije

  Het bedrijf LOKMACI IZMIR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Nagerechten - zuivel. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 1. RAMON SIRVENT CRUZ

  Spanje

  Het bedrijf RAMON SIRVENT CRUZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Nagerechten - zuivel. Het is tevens aanwezig in de sectoren consumptieijs groothandel. Het is gevestigd in Murcia, Spanje.

 2. TINE SA

  Noorwegen

  Het bedrijf TINE SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Room. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nagerechten - zuivel, Vruchtensappen, Melkproducten, Nagerechten - zuivel, Vruchtensappen, en Melkproducten. Het is gevestigd in Oslo, Noorwegen.

 3. AGRODOUBS

  Frankrijk

  Het bedrijf AGRODOUBS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gerechten - diepvries kant-en-klaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - levensmiddelen, Taarten en cakes - bakmix, Nagerechten - zuivel, Import-export - levensmiddelen, Taarten en cakes - bakmix, Nagerechten - zuivel, en basisbereidingen voedsel voor banketbakkerijen. Het is gevestigd in Flagey, Frankrijk.

 4. SANTA GADEA

  Spanje

  Het bedrijf SANTA GADEA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Nagerechten - zuivel. Het is gevestigd in Burgos, Spanje.

 5. GRANJA EL PRAT

  Spanje

  Het bedrijf GRANJA EL PRAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Nagerechten - zuivel. Het is tevens aanwezig in de sectoren verse gepasteuriseerde melk, gewone yoghurt, puddingtaart, en verse kazen (wrongel). Het is gevestigd in Ametlla Del Valles, L, Spanje.

 6. YONEST, TRUE YOGURT, LDA

  Portugal

  Het bedrijf YONEST, TRUE YOGURT, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Nagerechten - zuivel. Het is tevens aanwezig in de sectoren feta kass, en confectie. Het is gevestigd in Venda Do Pinheiro, Portugal.

 7. HUNER LOKMA

  Turkije

  Het bedrijf HUNER LOKMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Nagerechten - zuivel. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 8. BAYERISCHE MILCHINDUSTRIE EG

  Duitsland

  Het bedrijf BAYERISCHE MILCHINDUSTRIE EG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Melkproducten, Nagerechten - zuivel, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Melkproducten, en Nagerechten - zuivel. Het is gevestigd in Landshut, Duitsland.

 1. RESEAU NEO

  Frankrijk

  Het bedrijf RESEAU NEO, is een Distributeur, en actief in de sector Nagerechten - zuivel. Het is tevens aanwezig in de sectoren nagerechten. Het is gevestigd in Lorient, Frankrijk.

 2. AZERI IZMIR LOKMA

  Turkije

  Het bedrijf AZERI IZMIR LOKMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Nagerechten - zuivel. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 3. PASTIERA GIDA

  Turkije

  Het bedrijf PASTIERA GIDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Nagerechten - zuivel. Het is tevens aanwezig in de sectoren consumptieijs groothandel. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. DS DESSERT

  Frankrijk

  Het bedrijf DS DESSERT, is een Multi-Category, en actief in de sector Nagerechten - zuivel. Het is tevens aanwezig in de sectoren bereiding voor desserts voor grootkeukens, en fabricage en groothandel. Het is gevestigd in La Seyne-Sur-Mer, Frankrijk.

 5. GRUPO INDUSTRIAL BETHA

  Mexico

  Het bedrijf GRUPO INDUSTRIAL BETHA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Nagerechten - zuivel. Het is tevens aanwezig in de sectoren kokosolie. Het is gevestigd in Guadalajara, Mexico.

 6. SOLE PROPRIETOR MINKEVICH ALEXANDER

  Wit Rusland

  Het bedrijf SOLE PROPRIETOR MINKEVICH ALEXANDER, is een Distributeur, en actief in de sector Risicokapitaalmaatschappijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nagerechten - zuivel, koffiemengsels voor bars, Nagerechten - zuivel, koffiemengsels voor restaurants, en dranken op basis van koffie. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 7. VERBAU

  België

  Het bedrijf VERBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Nagerechten - zuivel. Het is tevens aanwezig in de sectoren dessertijs. Het is gevestigd in Leuze-en-hainaut, België.

 8. CASA GRANDE DE XANCEDA

  Spanje

  Het bedrijf CASA GRANDE DE XANCEDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Nagerechten - zuivel. Het is tevens aanwezig in de sectoren biologische yoghurt, en biologische kaas. Het is gevestigd in Mesía, Spanje.

 9. GLACES DESMET

  België

  Het bedrijf GLACES DESMET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Nagerechten - zuivel. Het is gevestigd in Petit-enghien, België.

 10. BACCO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BACCO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snoepgoed zonder chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nagerechten - zuivel, Luxe broodjes, Nagerechten - zuivel, en Luxe broodjes. Het is gevestigd in Bronte, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis