• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • nat-reinigingsapparatuur

Resultaten voor

Nat-reinigingsapparatuur - Import export

 1. MULTIDRONET S.L.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MULTIDRONET S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Nat-reinigingsapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hogedrukpompen, accessoires voor hogedruk apparatuur, HAWK, PRATISSOLI, INTERPUMP, en FOG SYSTEM. Het is gevestigd in Lleida, Spanje.

 2. «ROBOTKOMPLEKT» LLC (DKR GROUP)

  Rusland

  ROBOTKOMPLEKT LLC (DKR GROUP) ontwerpt en levert car wash apparatuur, verzorgt de inrichting en installatie van selfservice carwashes voor bedrijven in Rusland en landen van het GOS. Het bedrijf biedt projectontwikkeling, constructie, inbedrijfstelling en installatietoezicht van autowasserettes met zelfbediening in maximaal 3 weken; productie en levering van apparatuur voor carwashes binnen 7 dagen; verstrekking van een jaarlijks bedrijfsontwikkelingsplan, marketingondersteuning, strategie van snelle terugbetaling, eigen software voor het volgen van de efficiëntie van de faciliteit; dienst na verkoop, met inbegrip van 24/7-klantendienst (onderhoudsploegen zijn overal in Rusland en de GOS-landen beschikbaar); aanpassing van de bestaande installaties met de geavanceerde installaties en apparatuur voor carwashes; technische onderhoudsopleiding van het personeel van een carwash voor het snel oplossen van kleine problemen. Op alle door ROBOTKOMPLEKT LLC (DKR GROUP) gefabriceerde carwasmachines en carwashaccessoires geldt een garantie van 12 maanden.

 3. CLEAN & CONSTRUCT

  België

  Gevolgen brandschade en waterschade Brandschade of waterschade? Een snelle interventie en het voorkomen van gevolgschade zijn zeer belangrijk bij brand-, water- en stormschade. Clean & Construct staat met een professioneel team dag en nacht paraat om u bij te staan en erger te voorkomen.

 4. CUYPERS

  België

  Naast het aanbieden van het volledige Kärcher gamma kan u ook terecht voor wielwasinstallaties, waterzuiverings - en recuperatiesystemen, stofkannonen en weegbruggen.

 5. OZZY CELIKTURK CO.

  Turkije

  Het bedrijf OZZY CELIKTURK CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Nat-reinigingsapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren producten voor schoonheidsspecialisten, en milieuvriendelijke reinigings- en onderhoudsproducten. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HAERSON URZĄDZENIA CZYSZCZĄCE

  Polen

  Het bedrijf HAERSON URZĄDZENIA CZYSZCZĄCE, is een Distributeur, en actief in de sector Nat-reinigingsapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren huishoudelijke vloerreinigers, en reinigingssystemen voor vloerbewerking. Het is gevestigd in Gdynia, Polen.

 2. MAESTRI SRL

  Italië

  Het bedrijf MAESTRI SRL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Nat-reinigingsapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging - industrieel, veegmachines, reinigingsmachine voor vloeren, Reinigers, en Reiniging - industrieel. Het is gevestigd in Modena, Italië.

 3. OZZY CELIKTURK CO

  Turkije

  Het bedrijf OZZY CELIKTURK CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hygiëne- en schoonheidsartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nat-reinigingsapparatuur, Ontwikkelen en productie van cosmetica, Nat-reinigingsapparatuur, accessoires voor huisdieren, en Huismerk. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

 4. BEST SPRING ECOCLEAN SRL

  Roemenië

  Het bedrijf BEST SPRING ECOCLEAN SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - services. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hogedrukreinigingsapparatuur, Industriële reinigingsinstallaties, Nat-reinigingsapparatuur, Strijkmachines - industrieel, Hogedrukreinigingsapparatuur, Industriële reinigingsinstallaties, Nat-reinigingsapparatuur, en Strijkmachines - industrieel. Het is gevestigd in Botosani, Roemenië.

 5. ACCESORIOS GUERRERO MULTI-EXPORT, SL

  Spanje

  Het bedrijf ACCESORIOS GUERRERO MULTI-EXPORT, SL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Nat-reinigingsapparatuur. Het is gevestigd in Lleida, Spanje.

 1. PULIVAPOR SAS

  Italië

  Het bedrijf PULIVAPOR SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Nat-reinigingsapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren warmwaterwastoestellen, en hydrowasser voor koud wassen. Het is gevestigd in Marcaria, Italië.

 2. MADO S.C.

  Polen

  Het bedrijf MADO S.C., is een Multi-Category, en actief in de sector Onderhouds- en reinigingsartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Nat-reinigingsapparatuur, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, voedingsmiddelenchemie, Nat-reinigingsapparatuur, en geurstofverspreiders voor in huis. Het is gevestigd in Tarnów, Polen.

 1. EVEREST AMBALAJ

  Turkije

  Het bedrijf EVEREST AMBALAJ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Nat-reinigingsapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren doekjes, vulmachines van poeder, en bacteriëndodende middelen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. MULTIMATIC ROBERT SZACHERSKI

  Polen

  Het bedrijf MULTIMATIC ROBERT SZACHERSKI, is een Distributeur, en actief in de sector Nat-reinigingsapparatuur. Het is gevestigd in Olsztyn, Polen.

 3. POTAK AMBALAJ

  Turkije

  Het bedrijf POTAK AMBALAJ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Nat-reinigingsapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren doekjes, verpakkingen, creatie van logo's, en eau de toilette. Het is gevestigd in Elazig, Turkije.

 4. ISLAK MENDIL IMALATI

  Turkije

  Het bedrijf ISLAK MENDIL IMALATI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Nat-reinigingsapparatuur. Het is gevestigd in Samsun, Turkije.

 5. EGGER OSKAR & CO. SAS KG IDROPULITRICI IPC PORTOTECNICA HOCHDRUCKREINIGER

  Italië

  Het bedrijf EGGER OSKAR & CO. SAS KG IDROPULITRICI IPC PORTOTECNICA HOCHDRUCKREINIGER, is een Distributeur, en actief in de sector Nat-reinigingsapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Compressoren, reserveonderdelen, stroomaggregaten, Compressoren, en hydrowasapparaten. Het is gevestigd in Merano, Italië.

 6. CCWC SERVICES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CCWC SERVICES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Nat-reinigingsapparatuur. Het is gevestigd in Cardiff, Verenigd Koninkrijk.

 7. L I M O R O M S.R.L.

  Roemenië

  Het bedrijf L I M O R O M S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Onderhouds- en reinigingsartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nat-reinigingsapparatuur, Stofzuigers - huishoudelijk, Smeermiddelen voor auto's, Reiniging, industrieel - machines, Nat-reinigingsapparatuur, Stofzuigers - huishoudelijk, Smeermiddelen voor auto's, en Reiniging, industrieel - machines. Het is gevestigd in Sibiu, Roemenië.

 8. IDROFLUENT

  Italië

  Het bedrijf IDROFLUENT, en actief in de sector Reiniging, industrieel - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nat-reinigingsapparatuur, industriële veegmachines, reiniging-droging van vloeren, Nat-reinigingsapparatuur, en luchtafzuigers. Het is gevestigd in Osio Sopra (bg), Italië.

 1. SKY TOWEL

  Duitsland

  Het bedrijf SKY TOWEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Nat-reinigingsapparatuur. Het is gevestigd in Münich, Duitsland.

 2. ORAKIL DAGITIM PAZARLAMA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf ORAKIL DAGITIM PAZARLAMA SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Groothandelaar, en actief in de sector Nat-reinigingsapparatuur. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. SERVICIO TÉCNICO DANIEL ROS

  Spanje

  Het bedrijf SERVICIO TÉCNICO DANIEL ROS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Nat-reinigingsapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren reparatie gereedschapsmachines, en onderhoud apparatuur en machines voor het solderen en lassen van metaal. Het is gevestigd in Málaga, Spanje.

 4. KLIMRES. MYJNIE PODKARPACKIE SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf KLIMRES. MYJNIE PODKARPACKIE SP. Z O.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Car- and truck-wash - wasserettes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nat-reinigingsapparatuur, automatische reiniging, Nat-reinigingsapparatuur, hogedrukreiniging, en hogedrukreinigers voor het wassen van auto’s. Het is gevestigd in Jasionka, Polen.

 5. ECOAUDIN GROUP SRL

  Italië

  Het bedrijf ECOAUDIN GROUP SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nat-reinigingsapparatuur, industriële stofzuigers, hogedrukreinigers voor het wassen van auto’s, en Nat-reinigingsapparatuur. Het is gevestigd in Fiumicino, Italië.

 6. INDORS SNC

  Italië

  Het bedrijf INDORS SNC, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Nat-reinigingsapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren warmwaterwastoestellen, hydrowasser voor koud wassen, en stroomgeneratoren. Het is gevestigd in Lauzacco, Italië.

 7. NEXIA VITAL SL

  Spanje

  Het bedrijf NEXIA VITAL SL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nat-reinigingsapparatuur, Veegmachines - industrieel, verhuur van machines voor industriele reiniging, Nat-reinigingsapparatuur, en Veegmachines - industrieel. Het is gevestigd in Murcia, Spanje.

 8. FIMIS SRL

  Italië

  Het bedrijf FIMIS SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Nat-reinigingsapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren hydrowasapparaten, en stoommachines. Het is gevestigd in Piacenza, Italië.

 9. POLSONIC PALCZYNSKI SP.J.

  Polen

  Het bedrijf POLSONIC PALCZYNSKI SP.J., en actief in de sector Nat-reinigingsapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren ultrasoongeneratoren. Het is gevestigd in WARSZAWA, Polen.

 10. SIMMM ENIGINEERING (S.R.L.)

  Italië

  Het bedrijf SIMMM ENIGINEERING (S.R.L.), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reiniging, industrieel - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nat-reinigingsapparatuur, Pompen, Nat-reinigingsapparatuur, en Pompen. Het is gevestigd in Cinisello Balsamo (Mi), Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis