• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • natuurlijke meststoffen

Resultaten voor

Natuurlijke meststoffen - Import export

 1. SCANDINAVIAN CHEMICALS INTERNATIONAL AB

  Zweden

  Verified by europages badge

  Skandikem is een toonaangevende wereldwijde leverancier van gespecialiseerde chemische oplossingen voor diverse industrieën. In ons streven naar innovatie en duurzaamheid bieden we een uitgebreid assortiment hoogwaardige chemicaliën en diensten die zijn afgestemd op de unieke behoeften van onze klanten. Ons bedrijf is gebouwd op expertise, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Bij Skandikem begrijpen we het belang van chemicaliën als motor voor vooruitgang in verschillende sectoren. Onze gevarieerde productportfolio strekt zich uit over gebieden als farmaceutica, persoonlijke verzorging, industriële productie, landbouw en nog veel meer. We werken nauw samen met onze klanten om oplossingen op maat te ontwikkelen die hun processen verbeteren, de efficiëntie verhogen en groei stimuleren. Innovatie is de kern van onze activiteiten.We investeren in baanbrekend onderzoek en ontwikkeling om voorop te blijven lopen op het gebied van chemische vooruitgang. Door voortdurend nieuwe mogelijkheden te verkennen en grenzen te verleggen, willen we duurzame en milieuvriendelijke oplossingen ontwikkelen die aansluiten bij de veranderende behoeften van de industrieën die we bedienen. Dankzij onze wereldwijde aanwezigheid kunnen we klanten over de hele wereld van dienst zijn.Met een robuust toeleveringsnetwerk en efficiënte distributiekanalen leveren we onze producten snel en betrouwbaar, ongeacht geografische grenzen. Skandikem is trots om bij te dragen aan het succes en de groei van onze klanten, zowel lokaal als internationaal.

 2. REKYVA, AB

  Litouwen

  Verified by europages badge

  Rekyva, SC is een van de grootste turfproducenten in de Baltische regio. De firma, gevestigd in Litouwen, produceert natuurlijke turf en professionele turfsubstraten voor zowel hobby- als beroepskwekers. Wij zijn erop voorbereid om ieder door de klant gevraagd mengsel te produceren. De turf van Rekyva AB is van het type hoogveen veenmosturf, ideaal voor het zaaien van diverse zaadsoorten alsmede voor de ontkieming en de groei van planten. Onze voornaamste producten: Natuurlijke witte/bruine/zwarte turf, turf met aangepaste pH, bemeste turf, professionele substraten. Verpakking: 20l, 45l, 70l, 250l, 300l, 3 tot 6 cmb grote balen. Fracties: 0-4, 0-7, 0-20, 7-20, 20-40, 0-40, 20-60. Wij werken constant aan de modernisering, innovatie, updaten van onze machines en maken gebruik van hoge internationale beheernormen om één van de wereldwijde marktleiders te kunnen worden in de turf- en substraatproductie. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor vragen, we helpen u graag!

 3. TECHSEALAB

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 4. SENAPRO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het verkoop- en marketingbedrijf SeNaPro® GmbH is een dochteronderneming van Carl Sebald Söhne KG, dat nu al meer dan 150 jaar actief is in de natuursteensector. om het vervolgens in optimale samenstelling beschikbaar te maken voor land- en bosbouw. Systemische knowhow en het consequente gebruik van uitsluitend natuurlijke productiecomponenten vormen de essentiële basis voor een succesvolle productstrategie in de toekomst. We zijn gecertificeerd door de Technical Inspection Association volgens DIN ISO 9001: 2008. De kerncompetenties van SeNaPro zijn de flexibele en snelle aanpassing aan de individuele behoeften van zijn complexe klanten.

 5. IS COMMODITY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Zo gaan we te werk: 1 Aanvraag 2 Prijsindicatie 3 INTENTIEVERKLARING 4 Prijsofferte 5 ICPO 6 Betalingsbewijs (SWA) 7 Betaling (TT 30% vooraf) 8 Verzending 9 Levering van documenten (FCA, FOB, CIF) 10 Betaling (LC, TT, 70% vooraf)

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AJ AGRO APS

  Denemarken

  Verified by europages badge

  AJ Agro ApS kan bogen op een jarenlange reputatie als een betrouwbare verdeler van hoogwaardige landbouwproducten binnen de internationale landbouwmarkt. Ons streven naar uitmuntendheid en integriteit heeft ons geholpen een uitmuntende reputatie als betrouwbaar merk in de landbouwindustrie op te bouwen. Wij onderscheiden ons door onze diepgewortelde passie voor landbouwbenodigdheden. Wij hebben ons ingezet om alle facetten van de landbouwexport te doorgronden, inclusief productie, logistiek en distributie. Dankzij deze uitgebreide knowhow zijn wij uitgegroeid tot een krachtig en toonaangevend bedrijf binnen de exportindustrie. Wij zijn een specifiek team van experts die altijd een stapje meer doen om onze klanten van dienst te zijn. Met een jarenlange ervaring op de exportmarkten, zijn wij nu marktleider in onze sector en leggen de lat voor kwaliteit en betrouwbaarheid altijd zo hoog mogelijk. In Denemarken, zijn wij één van de belangrijkste leveranciers van premium landbouwproducten. Ons aanbod omvat een uitgebreide reeks producten zoals noten, meststoffen en diervoeder. Wij begrijpen het belang van deze producten voor diverse industrieën en verbinden ons ertoe onze klanten uitsluitend de hoogste kwaliteit te leveren. Het is onze taak een betrouwbare handelspartner te blijven op het gebied van premium landbouwbenodigdheden. Door zich te richten op uitmuntendheid, integriteit en klanttevredenheid, is AJ Agro ApS er klaar voor op de voorgrond te blijven van de industrie voor landbouwproducten.

 2. SPN AGROBIO®

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  SPN AGROBIO® ontwerpt, produceert en verkoopt basisstofoplossingen, gieren, aftreksels en infusies, met als bekendste brandnetelgier (Urtica dioica), en formuleringen die kunnen worden gebruikt in de biologische landbouw op basis van geselecteerde planten. We bieden een compleet assortiment producten voor graanteelt, moestuinen, boomteelt, tuinbouw, wijnbouw, golfterreinen, groene ruimten, lokale overheden en amateurtuinen. We beantwoorden graag al uw vragen over onze fungicides, insecticides en acaricides.

 3. ZOBERBAC AGROCOMPANY S.L.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZOBERBAC AGROCOMPANY S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedings supplementen, Planten en mest, Voedingsextracten, Natuurlijke meststoffen, Meststoffen en grondverbeteringsproducten, Agrarisch advies, biologische landbouw, voedingsmiddelenindustrie, en organisch en biologisch bemestingsmiddel. Het is gevestigd in Sant Pere De Ribes, Spanje.

 4. LA VAGUE ECO

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  LA VAGUE ECO is een Bretons bedrijf dat biologische en ecologische producten aanbiedt voor tuinen, moestuinen, tuinbouw, permacultuur en landschapsinrichitng voor professionele en particuliere klanten. Onze producten zijn van plantaardige en minerale afkomst voor natuurlijk verbouwen zonder chemische meststoffen of pesticiden. Wij bieden een uitgebreid assortiment biologische basisproducten voor een natuurlijke behandeling van moes- en siertuinen die wij naar heel Europa en in uiteenlopende verpakkingen verzenden: - Natuurlijke meststoffen: ricinus, guano, vermalen hoorn, karanja, lithothamnium, biochar, houtas, patentkali, ijzersulfaat, gedroogd bloed, - natuurlijke behandelingen tegen insectenplagen, knaagdieren, mollen: gecalcineerde klei, kaolien, plantenmest, - zaad voor tussengewassen: wikke, zonnebloemen, phacelia, boekweit, mosterdzaad, - Landschapsinrichting en siertuinen: steenmos, heideplanten. De producten van LA VAGUE ECO zijn onbewerkt, efficiënt en milieuvriendelijk. LA VAGUE ECO is een bedrijf dat zich inzet voor het milieu door duurzame oplossingen te bieden voor het verbouwen van gezonde en smaakvolle planten en om tevens de gezondheid van onze planeet te beschermen. Wij zetten ons in om zo schappelijk mogelijke prijzen te handhaven zonder omverpakkingen en 80 % van de verpakkingen bestaan uit dozen en hergebruikte zakken van onze partners.

 5. TIME FOR LIME- GRANULATED LIME FERTILIZERS

  Polen

  Verified by europages badge

  Time for Lime is marktleider binnen innovaties voor de landbouw, door traditionele methodes te combineren met duurzame praktijken om de bodem te verrijken. Onze uiteenlopende productreeks met onder andere kalk, calciumcarbonaat en meerdere specifieke meststoffen, is ontworpen om aan de specifieke eisen van boomkwekers, tuinders en grotere landbouwoperaties te voldoen. Wij leggen het accent op duurzaamheid en bieden vaste en natuurlijke meststoffen om de bodem gezonder aan de volgende generaties over te dragen. Met name onze meststoffen op basis van zwart krijt en korrels zwart krijt naast de korrels van magnesium kalk & magnesiumoxide bieden gerichte oplossingen voor bodemverbetering door het tekort aan voedingsstoffen te verhelpen voor een weelderige groei. Wij richten ons op natuurlijke oplossingen en milieubeheer. De producten van Time for Lime zijn het resultaat van uitgebreid onderzoek en ontwikkeling. Wij streven ernaar de landbouwgemeenschap te versterken met efficiënte, milieuvriendelijke tools voor succes van de bodembewerking tot de oogst.

 1. HERMES AGRI-COMPANY LTD

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  HERMES AGRI-COMPANY LTD is een betrouwbare producent van biologische meststoffen onder de merknaam Humiplus met 30 jaar ervaring. Een breed assortiment producten is verkrijgbaar in vloeibare vorm en suspensies, met optimale concentraties en gebruiksvriendelijke verpakkingen om aan de behoeften van landbouwers en veeleisende gebruikers te voldoen. De biologische plantaardige meststoffen van Humiplus zijn gecertificeerd door de internationale organisatie Organic Standard volgens de EG-verordeningen 834/2007 en 889/2008. Ze zijn geschikt voor de biologische en conventionele landbouw met bewezen efficiënte in het veld en in onderzoeksinstituten. Pluspunten van onze producten: 1.Complexe samenstelling: werkt als een 4-in-1 product, u kunt dus meerdere producten door slechts een product vervangen. 2.Natuurlijke oorsprong: behoudt de eigenschappen van wormencompost en de nuttige afvalstoffen van de rode compostwormen. 3.Duurzame werking: houdt de grond jarenlang vruchtbaar. 4. Kostenbesparend: wetenschappelijk bewezen technologieën die de kosten van minerale meststoffen met 30% verminderen met behoud van 100% resultaat

 2. GENEROSA

  Portugal

  Verified by europages badge
 1. JADAM

  Portugal

  Verified by europages badge

  JADAM is de geregistreerde merknaam van Wizard Puzzle-Unipessoal LDA, een bedrijf dat gespecialiseerd is in magazijndistributie en grote internationale producenten van chemische grondstoffen verbindt met klanten op de lokale markt en fabrikanten van het eindproduct. Wij leveren fosfaatsteen, natriumcarbonaat, bijtende sodavlokken, zoutzuur, natriumhypochloriet, N46 ureummeststof, drievoudig superfosfaat (TSP), zwavel en meer. Raadpleeg onze catalogus voor meer informatie over ons productaanbod

 2. SERKIM KIMYA

  Turkije

  Verified by europages badge

  Serkim Kimya, gevestigd in Bursa, Turkije, is een premium producent van dierlijke aminozuren en natuurlijke kunstmest. Onze kernwaarden: kwaliteit, ethiek, duurzaamheid. De HALAL principes vormen de leidraad van onze sourcing. Ons aanbod omvat een uitgebreid assortiment natuurlijk, biologische en halal aminozuren, geschikt voor diverse behoeften. Onze producten zijn uitermate geschikt voor de landbouw en dienen als premium additieven voor diervoeder. Neem voor meer informatie contact met ons op!

 3. BIOCOMPIG BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  BIOCOMPIG is een bedrijf wat actief is in de bemiddeling en advisering van organische mestkorrels op de europeese en wereld markt. Wij adviseren en beleveren zowel de akkerbouw , tuinbouw als biologische tak van deze agrarische bedrijven. De organische mestkorrels worden conform de wettelijke normen en waarden geproduceerd en uitgeleverd, wij kunnen het jaar rond homogene producten leveren, via BIGBAGS, zak goed [25 kg] of bulk [blaas / kiep].

 4. BENEFERT

  Nederland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BENEFERT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Natuurlijke meststoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren vloeibare meststoffen, aminozuren, Fulvozuur, biostimulerende middelen, Meststoffen voor duurzame ontwikkeling, organisch en biologisch bemestingsmiddel, biostimulanten - meststoffen, producten materialen voor biologische landbouw, en Bodemverbeteringsproducten, natuurlijke. Het is gevestigd in Eindhoven, Nederland.

 5. FKL FERTILIZERS

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FKL FERTILIZERS, is een Multi-Category, en actief in de sector Meststoffen en grondverbeteringsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Natuurlijke meststoffen, organische mest, compost, biologische landbouwproducten, Natuurlijke meststoffen, en organisch en biologisch bemestingsmiddel. Het is gevestigd in Kallo, België.

 6. FALTER NATURPRODUKTE GMBH

  Duitsland

  Hoogwaardige biologische meststoffen voor de tuin & voor professionals, geproduceerd uit binnenlandse en hernieuwbare grondstoffen zonder toevoeging van chemicaliën: Dat is waar Falter Naturdünger voor staat.Als fabrikant van biomeststoffen, groothandelaar in biomeststoffen en detailhandelaar in biomeststoffen bieden wij een uitgebreid assortiment meststoffen voor de groente- en fruitteelt, voor tuinderijen, kassen, kwekerijen, grondwerken en voor de tuin. Onze belangrijkste producten zijn schapenwolmest en natuurlijke mest en bio-veganistische mest met grondstoffen uit onze eigen biologische landbouw. Met Falter Wunschdünger bieden wij een bijzondere service: Onze professionele klanten kunnen hun individuele bio-meststof laten produceren. Biologische meststof uit Beieren: Met een focus op duurzaamheid en tegen de achtergrond van vele jaren praktijkervaring produceren wij bio-meststoffen onder de hoogste hygiënische normen. Van verwerking tot formulering en afvulling vertrouwen wij op groene energie en processen die gebundeld zijn in de vestiging van het bedrijf in Beieren. In de magazijnen van bio-mestprofessional Johann Falter liggen verschillende bio-meststoffen klaar voor onmiddellijke verzending in papieren zakken van 25 kg op de pallet of in BigBags. Onze producten zijn onder meer: Biomeststof Professionele meststof Tuinmeststof Natuurlijke meststof Schapenwolmeststof Vegan BIO Klavermeststof Gemengde meststof Meststof naar wens van de klant: Wish Meststof Organisch-minerale meststof Schapenwolmeststof met KALI-Power Schapenwolmestkorrels en -korrels Gazonmeststof Groentenmeststof Universele meststof Bloemenmeststof Meststof voor balkon- en potplanten

 7. AGRIFLUIDE S.L.

  Spanje

  Agrifluide is een bedrijf dat zich toelegt op de productie en verkoop van vloeibare meststoffen, met meer dan 40 jaar ervaring. Onze jarenlange ervaring in de omgang met vloeibare meststoffen, de nieuwe ontwikkelingen in de chemische techniek en de meest geavanceerde technologie, zorgen ervoor dat wij een van de toonaangevende bedrijven in de agrarische sector blijven. Agrifluide producten hebben een onderscheidende component en dat is PHC, een belangrijke stimulans in de vegetatieve ontwikkeling van de plant. Het is een organische minerale verbinding, exclusief voor Grupo Agrifluide, met als hoofdbestanddeel polyhydroxycarboxylzuren of organische zuren (fulvine- respectievelijk humuszuren) met een laag moleculair gewicht en een onmiddellijke agronomische werking. Van de voordelen van PHC springen de volgende in het oog: - Minimaliseert nutriëntenverliezen. - Maximaliseert de efficiëntie van meststoffen. - Verhoogt de kationenuitwisselingscapaciteit. - Versterkt de plant tegen tegenslagen Dankzij onze vier fabrieken (in Sevilla en Albacete) kan Grupo Agrifluide meer dan 60.000 ton per jaar distribueren. Al onze producten kunnen worden gedistribueerd in verpakkingen van: - 1000 liter - 20 liter - 10 liter - 5 liter

 8. BIOERA-MOSCOW, LLC

  Rusland

  BioEra company produceert en verkoopt bio-producten voor gewasbouw, inclusief wormencompost - bio-mest, gewasbeschermingsmiddelen op basis van schimmels en bacteriën, zuivere aminozuren, evenals bacteriële mestproducten en grondverrijkers. Het bedrijf levert sinds 2016 zijn producten aan de Russische markt en heeft vanaf 2022 zijn markt uitgebreid naar de omringende landen (Servië, Wit-Rusland, Georgië, Kazachstan, Oezbekistan, Kirgizstan). Het bedrijf is tevens actief binnen het onderhandelen voor het starten van leveringen naar Afrikaanse landen. De onderneming produceert en levert: Zaadbehandelingen; - Bladvoeding; - Middelen om de grond vruchtbaar te maken of te houden (inclusief grondherstel); - Regenwormen voor afvalverwerking en productie van biologische humus; - Uitrusting voor wormcompost en de productie van biohumus; - Vaste biohumus; Bacteriële samenstellingen (biofungicide, samenstellingen voor het fixeren van stikstof, fosfor en kalium). BioEra biedt een waaier aan diensten voor de gewasontwikkeling dankzij het leveren van hoogwaardige samenstellingen. De specialisten van het bedrijf ontwikkelen toepassingsschema's, houden toezicht op de resultaten en controleren het volledige toepassingsproces van de toegediende samenstellingen.

 1. SAIGNER ADIEGO

  Spanje

  Een onderneming gespecialiseerd in de fabricage, de verkoop, en meer precies, de distributie op nationaal en internationaal niveau, van specifieke, technische, nutritionele producten en overige materialen voor de landbouw, dierenvoeding, menselijke consumptie, plantenvoeding, evenals voor de levensmiddelen- en farmaceutische industrie, de waterzuivering en de industrie in het algemeen. De onderneming beschikt tevens over een dienst voor milieubeheer. Chemische producten, bio nutriënten, organische en anorganische aminozuren, eiwitten, mineralen, zouten, zuren, basen, biotechnologie, enz.

 2. EDAGUM SM RUS LLC

  Rusland

  Edagum SM Rus LLC is een fabrikant van biologische meststoffen onder het EDAGUM® merk, waarvan de topkwaliteit en de efficiëntie bevestigd zijn door onderzoek van meer dan 30 Russische en internationale onderzoeksinstituten. EDAGUM®SM mest is een natuurlijke groeistimulator voor planten en een bodemverrijker gemaakt van milieuvriendelijke plantaardige materialen. het is een mix van humus (40-50 g / l) en een biomeststof (15 types bacteriën), wat garant staat voor hoogwaardige efficiëntie: tot 50% meer oogst, tot 40% besparingen op minerale meststoffen en pesticiden. Het EDAGUM®SM voedingsadditief is gemaakt van een mix van diverse types natuurlijke grondstoffen en wordt gebruikt om het rendement te verbeteren en ziektes te verminderen bij vee, pluimvee en aquacultuur. Verbetert de kwaliteit en de milieuvriendelijkheid van de producten. Een uitmuntend alternatief voor antibiotica.

 3. WALKRO

  Nederland

  Walkro produceert substraat voor de teelt van champignons. Met (hoofd)vestigingen in Blitterswijck (NL), Maasmechelen (B) en Wallhausen (D) is Walkro één van Europa’s leidende producenten. Walkro Grondstoffen BV is verantwoordelijk voor de inkoop en de aanvoer van de grondstoffen. Hiervoor wordt een eigen vloot van ruim 50 vrachtwagencombinaties ingezet. Jaarlijks wordt er ruim 450.000 ton paardenmest en ruim 75.000 ton pluimveemest opgehaald bij paarden- en pluimveehouders in Nederland, België en Duitsland.

 4. ETS HUON

  Frankrijk

  ETS HUON: fabrikant van organische meststoffen, bemestingsmiddelen en grondverbeteringsmiddelen - biologische en gewone assortimenten. De organische meststoffen Huon worden ontwikkeld met zeer veel respect voor de natuur. De grondstoffen van onze meeste meststoffen zijn in overeenstemming met het lastenboek van de biologische landbouw. Dankzij onze methode gebruikt voor het composteren (met temperatuurstijging tot 70°C) en koud granuleren wordt onze compost gehygiëniseerd zonder aantasting van de microbiële activiteit.

 5. PILLAERT MESTSTOFFEN

  België

  Pillaert Meststoffen is een van de leidende groothandels in minerale meststoffen en aanverwante producten in België en omliggende streken. Via onze verdelers vermarkten wij de producten van belangrijke kunstmest-producenten zoals daar zijn Yara, Kali & Salz, Lhoist, DSM, Alzchem, ICL, Prayon, etc... Opslag & logistiek Wij hechten veel belang aan efficiënte en snelle logistiek en zijn daar ook voor uitgerust. Wij beschikken over een centraal gelegen distributiecentrum in Gent-Zwijnaarde en desgewenst kunnen wij onze producten voor u stockeren in onze loodsen en op afroep leveren. Daartoe beschikken wij over 9000m² opslagruimte met een opslagcapaciteit van +/- 35.000T en ruim voldoende laadcapaciteit (zie pagina Logistiek). Mengen & verpakken Met onze performante blendinstallatie kunnen wij de door u gewenste bulk blend-formules op maat aanbieden. Wij garanderen een product op basis van kwaliteitsingrediënten en met een precieze samenstelling. Dankzij onze volautomatische opzak- en palletiseerinstallatie kunnen wij onze producten eveneens in diverse verpakkingen aanbieden; van Big Bags 600kg tot zakken van 25kg. Advies In samenwerking met de Bodemkundige Dienst van België, bieden onze specialisten u deskundig advies aan ivm oordeelkundige bemesting.

 6. BMS MICRO - NUTRIENTS

  België

  BMS Micro-Nutrients specialiseert zich sedert 1979 in de plantenvoeding en heeft een innovatieve productlijn ontwikkeld op basis van gechelateerde sporenelementen, nevenelementen en hoofdelementen voor hoofdzakelijk bladtoepassing. Zo ontwikkelt BMS Micro-Nutrients voedingsprogramma’s voor wijnbouw en fruitteelt waarbij enkel bemest wordt via het blad. De bladvoedingslijn van BMS Micro-Nutrients verhoogt de kwaliteit van de oogst zonder verhoging van kosten en werkuren, waarbij tegelijkertijd de milieudruk verminderd wordt.

 7. EECKHAUDT

  België

  Met meer dan 40 jaar ervaring op de teller is Eeckhaudt uit Lede een bedrijf dat zijn strepen ruimschoots heeft verdiend. Ons familiebedrijf, onder leiding van Prosper, Els en Luc Eeckhaudt, produceert, verpakt en levert verschillende soorten kwaliteitspotgrond, natuurlijke boomschors, organische meststoffen en een ecologische bodemverbeteraar onder de noemer Verta. Onder de eigen merknaam Novobalt voegen wij daar ook de rechtstreekse invoer en verkoop van hoogkwalitatieve turf aan toe.

 8. FYTO NICO VRANCKEN

  België

  De speciaalzaak voor Landbouw & Fruitteelt. Ons aanbod : Gewasbescherming, meststoffen, zaden, bodemverbetering, vogelafweer, ongediertebestrijding, tuinaanleg, tuinbenodigdheden, regen- en werkkleding, laarzen & werkschoenen.

 9. DCM (DE CEUSTER MESTSTOFFEN)

  België

  DCM is gespecialiseerd in natuurlijke plantenvoeding – meststoffen. Voor professionals biedt DCM plantenvoeding voor de groenteteelt, fruitteelt, sierteelt, boomkwekerij, maar ook voor tuinaanlegers, hoveniers, gemeentes, en sportverenigingen (sportvelden, golfterreinen…) is DCM het juiste partner.

 10. AEGTEN

  België

  Aegten nv biedt Agro producten zoals meststoffen, zaden, bestrijdingsmiddelen, veevoeders en mineralen. Het bedrijf biedt ook groenvoorziening, zoals gazon zaden; maar ook strooizout, een dienst zoutstrooiers en stockage en drogerij van granen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis