• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • natuurlijke meststoffen

Resultaten voor

Natuurlijke meststoffen - Import export

 1. REKYVA, AB

  Litouwen

  Rekyva, SC is een van de grootste turfproducenten in de Baltische regio. De firma, gevestigd in Litouwen, produceert natuurlijke turf en professionele turfsubstraten voor zowel hobby- als beroepskwekers. Wij zijn erop voorbereid om ieder door de klant gevraagd mengsel te produceren. De turf van Rekyva AB is van het type hoogveen veenmosturf, ideaal voor het zaaien van diverse zaadsoorten alsmede voor de ontkieming en de groei van planten. Onze voornaamste producten: Natuurlijke witte/bruine/zwarte turf, turf met aangepaste pH, bemeste turf, professionele substraten. Verpakking: 20l, 45l, 70l, 250l, 300l, 3 tot 6 cmb grote balen. Fracties: 0-4, 0-7, 0-20, 7-20, 20-40, 0-40, 20-60. Wij werken constant aan de modernisering, innovatie, updaten van onze machines en maken gebruik van hoge internationale beheernormen om één van de wereldwijde marktleiders te kunnen worden in de turf- en substraatproductie. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor vragen, we helpen u graag!

 2. SENAPRO GMBH

  Duitsland

  Het verkoop- en marketingbedrijf SeNaPro® GmbH is een dochteronderneming van Carl Sebald Söhne KG, dat nu al meer dan 150 jaar actief is in de natuursteensector. om het vervolgens in optimale samenstelling beschikbaar te maken voor land- en bosbouw. Systemische knowhow en het consequente gebruik van uitsluitend natuurlijke productiecomponenten vormen de essentiële basis voor een succesvolle productstrategie in de toekomst. We zijn gecertificeerd door de Technical Inspection Association volgens DIN ISO 9001: 2008. De kerncompetenties van SeNaPro zijn de flexibele en snelle aanpassing aan de individuele behoeften van zijn complexe klanten.

 3. EDAGUM SM RUS LLC

  Rusland

  Edagum SM Rus LLC is een fabrikant van biologische meststoffen onder het EDAGUM® merk, waarvan de topkwaliteit en de efficiëntie bevestigd zijn door onderzoek van meer dan 30 Russische en internationale onderzoeksinstituten. EDAGUM®SM mest is een natuurlijke groeistimulator voor planten en een bodemverrijker gemaakt van milieuvriendelijke plantaardige materialen. het is een mix van humus (40-50 g / l) en een biomeststof (15 types bacteriën), wat garant staat voor hoogwaardige efficiëntie: tot 50% meer oogst, tot 40% besparingen op minerale meststoffen en pesticiden. Het EDAGUM®SM voedingsadditief is gemaakt van een mix van diverse types natuurlijke grondstoffen en wordt gebruikt om het rendement te verbeteren en ziektes te verminderen bij vee, pluimvee en aquacultuur. Verbetert de kwaliteit en de milieuvriendelijkheid van de producten. Een uitmuntend alternatief voor antibiotica.

 4. IS COMMODITY

  Frankrijk

  Zo gaan we te werk: 1 Aanvraag 2 Prijsindicatie 3 INTENTIEVERKLARING 4 Prijsofferte 5 ICPO 6 Betalingsbewijs (SWA) 7 Betaling (TT 30% vooraf) 8 Verzending 9 Levering van documenten (FCA, FOB, CIF) 10 Betaling (LC, TT, 70% vooraf)

 5. TECHSEALAB

  Frankrijk

  TECHSEALAB, een Bretons bedrijf, is gespecialiseerd in plantaardige biotechnologieën uit zee en van het land. TECHSEALAB maakt gebruik van technologieën voor: - het verwerken van originele bestanddelen (bestanddelen verkregen met behulp van onze eigen specifieke technologieën) in vloeibare, vaste of crèmevorm op basis van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen en afkomstig uit een uitzonderlijk gebied in het zuidelijke puntje van de Finistère, - het samenstellen van de eindproducten die voornamelijk bestemd zijn voor de landbouw. TECHSEALAB biedt natuurlijke alternatieven door het gebruik van algen en planten. Deze natuurlijke alternatieven voldoen aan de behoeften van onze klanten uit alle windstreken, wat ons streven tot het opbouwen van een internationale dimensie onderstreept. De TECHSEALAB producten zijn bestemd voor landbouwgewassen op grote schaal maar tevens voor wijnvelden, boomgaarden, kwekerijen en de tuinbouw...

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FALTER NATURPRODUKTE GMBH

  Duitsland

  Hoogwaardige biologische meststoffen voor de tuin & voor professionals, geproduceerd uit binnenlandse en hernieuwbare grondstoffen zonder toevoeging van chemicaliën: Dat is waar Falter Naturdünger voor staat.Als fabrikant van biomeststoffen, groothandelaar in biomeststoffen en detailhandelaar in biomeststoffen bieden wij een uitgebreid assortiment meststoffen voor de groente- en fruitteelt, voor tuinderijen, kassen, kwekerijen, grondwerken en voor de tuin. Onze belangrijkste producten zijn schapenwolmest en natuurlijke mest en bio-veganistische mest met grondstoffen uit onze eigen biologische landbouw. Met Falter Wunschdünger bieden wij een bijzondere service: Onze professionele klanten kunnen hun individuele bio-meststof laten produceren. Biologische meststof uit Beieren: Met een focus op duurzaamheid en tegen de achtergrond van vele jaren praktijkervaring produceren wij bio-meststoffen onder de hoogste hygiënische normen. Van verwerking tot formulering en afvulling vertrouwen wij op groene energie en processen die gebundeld zijn in de vestiging van het bedrijf in Beieren. In de magazijnen van bio-mestprofessional Johann Falter liggen verschillende bio-meststoffen klaar voor onmiddellijke verzending in papieren zakken van 25 kg op de pallet of in BigBags. Onze producten zijn onder meer: Biomeststof Professionele meststof Tuinmeststof Natuurlijke meststof Schapenwolmeststof Vegan BIO Klavermeststof Gemengde meststof Meststof naar wens van de klant: Wish Meststof Organisch-minerale meststof Schapenwolmeststof met KALI-Power Schapenwolmestkorrels en -korrels Gazonmeststof Groentenmeststof Universele meststof Bloemenmeststof Meststof voor balkon- en potplanten

 2. FARMA EXPORT

  Italië

  Farma Export, een bedrijf dat in 2013 is opgericht door Pietro Compierchio en gevestigd is in Via Manfredonia in Cerignola (FG), houdt zich al jaren bezig met de productie, marketing en distributie van gewasbeschermingsmiddelen voor gebruik in de landbouw. Dankzij voortdurend onderzoek kan het bedrijf de beste prestaties en kwaliteit van haar producten garanderen, door uitsluitend organische stoffen te gebruiken die elk type cultuur en bodem kunnen verbeteren.

 3. AGRIFLUIDE S.L.

  Spanje

  GRUPO AGRIFLUIDE bestaat uit de volgende ondernemingen : Agrifluide, S. L., Nitrosol, S.L. en Nitrosolidos S.L, die vloeibare meststoffen produceren en verhandelen. Met meer dan 40 jaar ervaring behoren ze tot de baanbrekers op landelijk niveau. Het is onze missie, oplossingen te vinden voor een efficiënte bemesting voor ieder gewas en ervoor te zorgen dat onze producten zoveel mogelijk voedingsstoffen in de bodem activeren.

 4. BIOCOMPIG BV

  Nederland

  BIOCOMPIG is een bedrijf wat actief is in de bemiddeling en advisering van organische mestkorrels op de europeese en wereld markt. Wij adviseren en beleveren zowel de akkerbouw , tuinbouw als biologische tak van deze agrarische bedrijven. De organische mestkorrels worden conform de wettelijke normen en waarden geproduceerd en uitgeleverd, wij kunnen het jaar rond homogene producten leveren, via BIGBAGS, zak goed [25 kg] of bulk [blaas / kiep].

 5. FERM O FEED

  Nederland

 1. BENEFERT

  Nederland

 2. BTU-CENTER

  Oekraïne

 1. BIOERA-MOSCOW, LLC

  Rusland

  BioEra company produceert en verkoopt bio-producten voor gewasbouw, inclusief wormencompost - bio-mest, gewasbeschermingsmiddelen op basis van schimmels en bacteriën, zuivere aminozuren, evenals bacteriële mestproducten en grondverrijkers. Het bedrijf levert sinds 2016 zijn producten aan de Russische markt en heeft vanaf 2022 zijn markt uitgebreid naar de omringende landen (Servië, Wit-Rusland, Georgië, Kazachstan, Oezbekistan, Kirgizstan). Het bedrijf is tevens actief binnen het onderhandelen voor het starten van leveringen naar Afrikaanse landen. De onderneming produceert en levert: Zaadbehandelingen; - Bladvoeding; - Middelen om de grond vruchtbaar te maken of te houden (inclusief grondherstel); - Regenwormen voor afvalverwerking en productie van biologische humus; - Uitrusting voor wormcompost en de productie van biohumus; - Vaste biohumus; Bacteriële samenstellingen (biofungicide, samenstellingen voor het fixeren van stikstof, fosfor en kalium). BioEra biedt een waaier aan diensten voor de gewasontwikkeling dankzij het leveren van hoogwaardige samenstellingen. De specialisten van het bedrijf ontwikkelen toepassingsschema's, houden toezicht op de resultaten en controleren het volledige toepassingsproces van de toegediende samenstellingen.

 2. SAIGNER ADIEGO

  Spanje

  Een onderneming gespecialiseerd in de fabricage, de verkoop, en meer precies, de distributie op nationaal en internationaal niveau, van specifieke, technische, nutritionele producten en overige materialen voor de landbouw, dierenvoeding, menselijke consumptie, plantenvoeding, evenals voor de levensmiddelen- en farmaceutische industrie, de waterzuivering en de industrie in het algemeen. De onderneming beschikt tevens over een dienst voor milieubeheer. Chemische producten, bio nutriënten, organische en anorganische aminozuren, eiwitten, mineralen, zouten, zuren, basen, biotechnologie, enz.

 3. ETS HUON

  Frankrijk

  ETS HUON: fabrikant van organische meststoffen, bemestingsmiddelen en grondverbeteringsmiddelen - biologische en gewone assortimenten. De organische meststoffen Huon worden ontwikkeld met zeer veel respect voor de natuur. De grondstoffen van onze meeste meststoffen zijn in overeenstemming met het lastenboek van de biologische landbouw. Dankzij onze methode gebruikt voor het composteren (met temperatuurstijging tot 70°C) en koud granuleren wordt onze compost gehygiëniseerd zonder aantasting van de microbiële activiteit.

 4. PILLAERT MESTSTOFFEN

  België

  Pillaert Meststoffen is een van de leidende groothandels in minerale meststoffen en aanverwante producten in België en omliggende streken. Via onze verdelers vermarkten wij de producten van belangrijke kunstmest-producenten zoals daar zijn Yara, Kali & Salz, Lhoist, DSM, Alzchem, ICL, Prayon, etc... Opslag & logistiek Wij hechten veel belang aan efficiënte en snelle logistiek en zijn daar ook voor uitgerust. Wij beschikken over een centraal gelegen distributiecentrum in Gent-Zwijnaarde en desgewenst kunnen wij onze producten voor u stockeren in onze loodsen en op afroep leveren. Daartoe beschikken wij over 9000m² opslagruimte met een opslagcapaciteit van +/- 35.000T en ruim voldoende laadcapaciteit (zie pagina Logistiek). Mengen & verpakken Met onze performante blendinstallatie kunnen wij de door u gewenste bulk blend-formules op maat aanbieden. Wij garanderen een product op basis van kwaliteitsingrediënten en met een precieze samenstelling. Dankzij onze volautomatische opzak- en palletiseerinstallatie kunnen wij onze producten eveneens in diverse verpakkingen aanbieden; van Big Bags 600kg tot zakken van 25kg. Advies In samenwerking met de Bodemkundige Dienst van België, bieden onze specialisten u deskundig advies aan ivm oordeelkundige bemesting.

 5. WALKRO

  Nederland

  Walkro produceert substraat voor de teelt van champignons. Met (hoofd)vestigingen in Blitterswijck (NL), Maasmechelen (B) en Wallhausen (D) is Walkro één van Europa’s leidende producenten. Walkro Grondstoffen BV is verantwoordelijk voor de inkoop en de aanvoer van de grondstoffen. Hiervoor wordt een eigen vloot van ruim 50 vrachtwagencombinaties ingezet. Jaarlijks wordt er ruim 450.000 ton paardenmest en ruim 75.000 ton pluimveemest opgehaald bij paarden- en pluimveehouders in Nederland, België en Duitsland.

 6. MORECO

  Marokko

  Ons bedrijf is gespecialiseerd in het commercialiseren van Orthosilicic Acid. Onze visie is : Micro input, Macro Impact, Zero residue ! We hebben na jaren onderzoek de beste opneembare vorm van O.S.A Orthosilicic Acid kunnen samenstellen en stabiliseren . we halen dan ook overal de beste resultaten ooit op alle soorten gewassen en planten. We zijn een Belgische bedrijf dat zich gevestigd heeft in Casablanca Marokko voor strategysche redennen zodat we zowel Eu als Africa wat zeer opkomende is wat betreft ontwikkeling landbouw. Al onze producten zijn volgens de Europese normen de technology is van Belgie Antwerpen.

 7. FYTO NICO VRANCKEN

  België

  De speciaalzaak voor Landbouw & Fruitteelt. Ons aanbod : Gewasbescherming, meststoffen, zaden, bodemverbetering, vogelafweer, ongediertebestrijding, tuinaanleg, tuinbenodigdheden, regen- en werkkleding, laarzen & werkschoenen.

 8. EECKHAUDT

  België

  Met meer dan 40 jaar ervaring op de teller is Eeckhaudt uit Lede een bedrijf dat zijn strepen ruimschoots heeft verdiend. Ons familiebedrijf, onder leiding van Prosper, Els en Luc Eeckhaudt, produceert, verpakt en levert verschillende soorten kwaliteitspotgrond, natuurlijke boomschors, organische meststoffen en een ecologische bodemverbeteraar onder de noemer Verta. Onder de eigen merknaam Novobalt voegen wij daar ook de rechtstreekse invoer en verkoop van hoogkwalitatieve turf aan toe.

 1. 45 DEGREES UP

  Turkije

  Wij zijn een fabriek in Nederland die biologische en organische natuurlijke meststoffen en fertilizers produceren. Wij zijn opzoek naar distribiteurs die onze produkten in hun land of hun afzetmarkt kunnen verkopen.

 2. BAERT MENGVOEDERS

  België

  N.V. Baert Mengvoeders is een familiaal bedrijf dat actief is in de productie en handel van mengvoeders , verkoop van meststoffen, sproeistoffen en zaaigranen.

 3. CHENGDU CHELATION BIOLOGY TECHNOLOGY CO.LTD

  China

 4. FIBRE VERTE SARL

  Frankrijk

 5. VERIM GÜBRE ANONIM ŞIRKETI

  Turkije

 6. HERMES AGRI-COMPANY LTD

  Oekraïne

 7. VERMIS TARIM VE HAYVANCILIK. LTD. ŞTI.

  Turkije

 8. VIA PORTIC AGRO.COM

  Spanje

 9. PARTNER PF

  Oekraïne

 10. J3C AGRI

  Frankrijk

Filters

Resultaten voor

Natuurlijke meststoffen - Import export

Aantal resultaten

698 bedrijven