• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • natuurlijke meststoffen

Resultaten voor

Natuurlijke meststoffen - Import export

 1. REKYVA, AB

  Litouwen

  Verified by europages badge

  Rekyva, SC is een van de grootste turfproducenten in de Baltische regio. De firma, gevestigd in Litouwen, produceert natuurlijke turf en professionele turfsubstraten voor zowel hobby- als beroepskwekers. Wij zijn erop voorbereid om ieder door de klant gevraagd mengsel te produceren. De turf van Rekyva AB is van het type hoogveen veenmosturf, ideaal voor het zaaien van diverse zaadsoorten alsmede voor de ontkieming en de groei van planten. Onze voornaamste producten: Natuurlijke witte/bruine/zwarte turf, turf met aangepaste pH, bemeste turf, professionele substraten. Verpakking: 20l, 45l, 70l, 250l, 300l, 3 tot 6 cmb grote balen. Fracties: 0-4, 0-7, 0-20, 7-20, 20-40, 0-40, 20-60. Wij werken constant aan de modernisering, innovatie, updaten van onze machines en maken gebruik van hoge internationale beheernormen om één van de wereldwijde marktleiders te kunnen worden in de turf- en substraatproductie. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor vragen, we helpen u graag!

  Website Open In New icon
 2. EDAGUM SM RUS LLC

  Rusland

  Verified by europages badge

  Edagum SM Rus LLC is een fabrikant van biologische meststoffen onder het EDAGUM® merk, waarvan de topkwaliteit en de efficiëntie bevestigd zijn door onderzoek van meer dan 30 Russische en internationale onderzoeksinstituten. EDAGUM®SM mest is een natuurlijke groeistimulator voor planten en een bodemverrijker gemaakt van milieuvriendelijke plantaardige materialen. het is een mix van humus (40-50 g / l) en een biomeststof (15 types bacteriën), wat garant staat voor hoogwaardige efficiëntie: tot 50% meer oogst, tot 40% besparingen op minerale meststoffen en pesticiden. Het EDAGUM®SM voedingsadditief is gemaakt van een mix van diverse types natuurlijke grondstoffen en wordt gebruikt om het rendement te verbeteren en ziektes te verminderen bij vee, pluimvee en aquacultuur. Verbetert de kwaliteit en de milieuvriendelijkheid van de producten. Een uitmuntend alternatief voor antibiotica.

  Website Open In New icon
 3. SENAPRO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het verkoop- en marketingbedrijf SeNaPro® GmbH is een dochteronderneming van Carl Sebald Söhne KG, dat nu al meer dan 150 jaar actief is in de natuursteensector. om het vervolgens in optimale samenstelling beschikbaar te maken voor land- en bosbouw. Systemische knowhow en het consequente gebruik van uitsluitend natuurlijke productiecomponenten vormen de essentiële basis voor een succesvolle productstrategie in de toekomst. We zijn gecertificeerd door de Technical Inspection Association volgens DIN ISO 9001: 2008. De kerncompetenties van SeNaPro zijn de flexibele en snelle aanpassing aan de individuele behoeften van zijn complexe klanten.

  Website Open In New icon
 4. BIOERA-MOSCOW, LLC

  Rusland

  Verified by europages badge

  BioEra company produceert en verkoopt bio-producten voor gewasbouw, inclusief wormencompost - bio-mest, gewasbeschermingsmiddelen op basis van schimmels en bacteriën, zuivere aminozuren, evenals bacteriële mestproducten en grondverrijkers. Het bedrijf levert sinds 2016 zijn producten aan de Russische markt en heeft vanaf 2022 zijn markt uitgebreid naar de omringende landen (Servië, Wit-Rusland, Georgië, Kazachstan, Oezbekistan, Kirgizstan). Het bedrijf is tevens actief binnen het onderhandelen voor het starten van leveringen naar Afrikaanse landen. De onderneming produceert en levert: Zaadbehandelingen; - Bladvoeding; - Middelen om de grond vruchtbaar te maken of te houden (inclusief grondherstel); - Regenwormen voor afvalverwerking en productie van biologische humus; - Uitrusting voor wormcompost en de productie van biohumus; - Vaste biohumus; Bacteriële samenstellingen (biofungicide, samenstellingen voor het fixeren van stikstof, fosfor en kalium). BioEra biedt een waaier aan diensten voor de gewasontwikkeling dankzij het leveren van hoogwaardige samenstellingen. De specialisten van het bedrijf ontwikkelen toepassingsschema's, houden toezicht op de resultaten en controleren het volledige toepassingsproces van de toegediende samenstellingen.

  Website Open In New icon
 5. FARMA EXPORT

  Italië

  Verified by europages badge

  Farma Export, een bedrijf dat in 2013 is opgericht door Pietro Compierchio en gevestigd is in Via Manfredonia in Cerignola (FG), houdt zich al jaren bezig met de productie, marketing en distributie van gewasbeschermingsmiddelen voor gebruik in de landbouw. Dankzij voortdurend onderzoek kan het bedrijf de beste prestaties en kwaliteit van haar producten garanderen, door uitsluitend organische stoffen te gebruiken die elk type cultuur en bodem kunnen verbeteren.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BIOCOMPIG BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  BIOCOMPIG is een bedrijf wat actief is in de bemiddeling en advisering van organische mestkorrels op de europeese en wereld markt. Wij adviseren en beleveren zowel de akkerbouw , tuinbouw als biologische tak van deze agrarische bedrijven. De organische mestkorrels worden conform de wettelijke normen en waarden geproduceerd en uitgeleverd, wij kunnen het jaar rond homogene producten leveren, via BIGBAGS, zak goed [25 kg] of bulk [blaas / kiep].

  Website Open In New icon
 2. FERM O FEED

  Nederland

  Verified by europages badge
 3. BENEFERT

  Nederland

  Verified by europages badge
 4. SAIGNER ADIEGO

  Spanje

  Een onderneming gespecialiseerd in de fabricage, de verkoop, en meer precies, de distributie op nationaal en internationaal niveau, van specifieke, technische, nutritionele producten en overige materialen voor de landbouw, dierenvoeding, menselijke consumptie, plantenvoeding, evenals voor de levensmiddelen- en farmaceutische industrie, de waterzuivering en de industrie in het algemeen. De onderneming beschikt tevens over een dienst voor milieubeheer. Chemische producten, bio nutriënten, organische en anorganische aminozuren, eiwitten, mineralen, zouten, zuren, basen, biotechnologie, enz.

 5. ETS HUON

  Frankrijk

  ETS HUON: fabrikant van organische meststoffen, bemestingsmiddelen en grondverbeteringsmiddelen - biologische en gewone assortimenten. De organische meststoffen Huon worden ontwikkeld met zeer veel respect voor de natuur. De grondstoffen van onze meeste meststoffen zijn in overeenstemming met het lastenboek van de biologische landbouw. Dankzij onze methode gebruikt voor het composteren (met temperatuurstijging tot 70°C) en koud granuleren wordt onze compost gehygiëniseerd zonder aantasting van de microbiële activiteit.

 1. PILLAERT MESTSTOFFEN

  België

  Pillaert Meststoffen is een van de leidende groothandels in minerale meststoffen en aanverwante producten in België en omliggende streken. Via onze verdelers vermarkten wij de producten van belangrijke kunstmest-producenten zoals daar zijn Yara, Kali & Salz, Lhoist, DSM, Alzchem, ICL, Prayon, etc... Opslag & logistiek Wij hechten veel belang aan efficiënte en snelle logistiek en zijn daar ook voor uitgerust. Wij beschikken over een centraal gelegen distributiecentrum in Gent-Zwijnaarde en desgewenst kunnen wij onze producten voor u stockeren in onze loodsen en op afroep leveren. Daartoe beschikken wij over 9000m² opslagruimte met een opslagcapaciteit van +/- 35.000T en ruim voldoende laadcapaciteit (zie pagina Logistiek). Mengen & verpakken Met onze performante blendinstallatie kunnen wij de door u gewenste bulk blend-formules op maat aanbieden. Wij garanderen een product op basis van kwaliteitsingrediënten en met een precieze samenstelling. Dankzij onze volautomatische opzak- en palletiseerinstallatie kunnen wij onze producten eveneens in diverse verpakkingen aanbieden; van Big Bags 600kg tot zakken van 25kg. Advies In samenwerking met de Bodemkundige Dienst van België, bieden onze specialisten u deskundig advies aan ivm oordeelkundige bemesting.

 2. WALKRO

  Nederland

  Walkro produceert substraat voor de teelt van champignons. Met (hoofd)vestigingen in Blitterswijck (NL), Maasmechelen (B) en Wallhausen (D) is Walkro één van Europa’s leidende producenten. Walkro Grondstoffen BV is verantwoordelijk voor de inkoop en de aanvoer van de grondstoffen. Hiervoor wordt een eigen vloot van ruim 50 vrachtwagencombinaties ingezet. Jaarlijks wordt er ruim 450.000 ton paardenmest en ruim 75.000 ton pluimveemest opgehaald bij paarden- en pluimveehouders in Nederland, België en Duitsland.

 3. POMAGRO

  België

  Pomagro, gevestigd in Tienen op de as Brussel-Luik, heeft zich gespecialiseerd in de productie van minerale meststoffen in poedervorm, op basis van bijproducten uit de agroalimentaire industrie. Pomagro richt zijn activiteiten vooral op de productie en het vermarkten van K-, PK-, NK-, NPK-kunstmestblends op basis van kaliumsulfaat, maar verruimt zijn assortiment door ook meststoffen op basis van kalk aan te bieden. Behalve over producten voor de akkerbouw, beschikt Pomagro met Boval ook over een bijzonder interessant product voor veehouders. Boval is een vloeibaar product voor de rundveevoeding dat zeer rijk is aan eiwitten. De belangrijkste productie-unit van Pomagro staat in Tienen. In een tweede depot in Geldenaken worden vooral afgewerkte producten opgeslagen. FAV-POMAGRO tenslotte, ons Franse dochterbedrijf in Reims, biedt ons de kans commercieel actief te zijn in het Noorden van Frankrijk. Onze technisch-commerciële vertegenwoordigers verzorgen het rechtstreekse contact tussen Pomagro en de landbouwers in België en Frankrijk. Om over een ruimer verkoopnetwerk te kunnen beschikken, verdelen we onze producten daarnaast ook via een groot aantal detailhandelaars, zowel in België als in Frankrijk. Ons bedrijf wil in de eerste plaats formules op maat van de klant aanbieden, maar ook vooral kwalitatief hoogstaande producten, in combinatie met de beste service, zodat onze klanten er maximaal hun voordeel mee kunnen doen.

 4. BMS MICRO - NUTRIENTS

  België

  BMS Micro-Nutrients specialiseert zich sedert 1979 in de plantenvoeding en heeft een innovatieve productlijn ontwikkeld op basis van gechelateerde sporenelementen, nevenelementen en hoofdelementen voor hoofdzakelijk bladtoepassing. Zo ontwikkelt BMS Micro-Nutrients voedingsprogramma’s voor wijnbouw en fruitteelt waarbij enkel bemest wordt via het blad. De bladvoedingslijn van BMS Micro-Nutrients verhoogt de kwaliteit van de oogst zonder verhoging van kosten en werkuren, waarbij tegelijkertijd de milieudruk verminderd wordt.

 5. MORECO

  Marokko

  Ons bedrijf is gespecialiseerd in het commercialiseren van Orthosilicic Acid. Onze visie is : Micro input, Macro Impact, Zero residue ! We hebben na jaren onderzoek de beste opneembare vorm van O.S.A Orthosilicic Acid kunnen samenstellen en stabiliseren . we halen dan ook overal de beste resultaten ooit op alle soorten gewassen en planten. We zijn een Belgische bedrijf dat zich gevestigd heeft in Casablanca Marokko voor strategysche redennen zodat we zowel Eu als Africa wat zeer opkomende is wat betreft ontwikkeling landbouw. Al onze producten zijn volgens de Europese normen de technology is van Belgie Antwerpen.

 6. LIGNOHUMATE

  Rusland

  Onze onderneming produceert humus- en fulvo-meststoffen onder het merk “Lignohumate”. Wij vervaardigen meststoffen, Kalium en Natriumcarbonaat Lignohumaten, humaten met micro-bestanddelen of met ijzer, additieven voor diervoeder.

 7. EECKHAUDT

  België

  Met meer dan 40 jaar ervaring op de teller is Eeckhaudt uit Lede een bedrijf dat zijn strepen ruimschoots heeft verdiend. Ons familiebedrijf, onder leiding van Prosper, Els en Luc Eeckhaudt, produceert, verpakt en levert verschillende soorten kwaliteitspotgrond, natuurlijke boomschors, organische meststoffen en een ecologische bodemverbeteraar onder de noemer Verta. Onder de eigen merknaam Novobalt voegen wij daar ook de rechtstreekse invoer en verkoop van hoogkwalitatieve turf aan toe.

 8. FYTO NICO VRANCKEN

  België

  De speciaalzaak voor Landbouw & Fruitteelt. Ons aanbod : Gewasbescherming, meststoffen, zaden, bodemverbetering, vogelafweer, ongediertebestrijding, tuinaanleg, tuinbenodigdheden, regen- en werkkleding, laarzen & werkschoenen.

 9. FLORAPEAT

  Spanje

  FLORAPEAT, GMBH is ontstaan uit een gezamenlijke investering van Spaanse en Duitse investeerders. De firma is opgericht in augustus 1978. Het is een van de grootste producenten van turf in Europa. Het hoofddoel op grond van onze ervaring is om in staat te zijn iedere willekeurige consument of distributeur ongelijk waar op de wereld tot dienst te zijn met het beste substraat voor de groei van planten. Florapeat heeft aan de producten turf geleverd van nagenoeg 30 jaar oud.

 10. AEGTEN

  België

  Aegten nv biedt Agro producten zoals meststoffen, zaden, bestrijdingsmiddelen, veevoeders en mineralen. Het bedrijf biedt ook groenvoorziening, zoals gazon zaden; maar ook strooizout, een dienst zoutstrooiers en stockage en drogerij van granen.

 1. DCM (DE CEUSTER MESTSTOFFEN)

  België

  DCM is gespecialiseerd in natuurlijke plantenvoeding – meststoffen. Voor professionals biedt DCM plantenvoeding voor de groenteteelt, fruitteelt, sierteelt, boomkwekerij, maar ook voor tuinaanlegers, hoveniers, gemeentes, en sportverenigingen (sportvelden, golfterreinen…) is DCM het juiste partner.

 2. 45 DEGREES UP

  Turkije

  Wij zijn een fabriek in Nederland die biologische en organische natuurlijke meststoffen en fertilizers produceren. Wij zijn opzoek naar distribiteurs die onze produkten in hun land of hun afzetmarkt kunnen verkopen.

 3. BAERT MENGVOEDERS

  België

  N.V. Baert Mengvoeders is een familiaal bedrijf dat actief is in de productie en handel van mengvoeders , verkoop van meststoffen, sproeistoffen en zaaigranen.

 4. RESURS

  Rusland

 5. HERMES AGRI-COMPANY LTD

  Oekraïne

 6. CHENGDU CHELATION BIOLOGY TECHNOLOGY CO.LTD

  China

 7. METAKOM-ALPHA, LLC

  Rusland

 8. ORGANIZATOR+ LLC

  Rusland

 9. FIBRE VERTE SARL

  Frankrijk

 10. VERMIS TARIM VE HAYVANCILIK. LTD. ŞTI.

  Turkije

Filters

Resultaten voor

Natuurlijke meststoffen - Import export

Aantal resultaten

743 bedrijven