• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • natuurlijke schuurmiddelen

Resultaten voor

Natuurlijke schuurmiddelen - Import export

 1. SARL ALUMINES DURMAX

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ALUMINES DURMAX worden voor diverse toepassingen geproduceerd zowel in de ambachtelijke als in de industriële sector. Wij zijn fabrikanten van oxydes en aluminiumhydroxiden, gecalcineerde aluminiumoxide of gehydrateerde aluminiumoxide, metallografische aluminiumoxide, brandwerende stof, patronen voor brandwerking, speciale patronen voor synthetische hars. Korund en aluminiumoxide voor speciale keramieksoorten Wij produceren calciumfluoride van hoge zuiverheid en boriumnitride. Met een breed gamma van ongeveer 200 gespecialiseerde aluminiumoxides, biedt ons bedrijf vervaardigingen op maat aan zijn klanten en over de hele wereld. Bepaalde aluminiumoxiden zijn bestemd voor het polijsten in metallografie, mineralogie alsook voor alle polijstwerkzaamheden met hoge precisie op allerlei soorten materialen. Anderen (gehydrateerd of gecalcineerd) worden gebruikt als speciale ladingen in synthetische hars, rubber, enz. om de kenmerken te verbeteren (brandveilig, schuurbestendig, voor het aspect, viscositeit, lichtheid).

 2. ROBERT BERGER SÖHNE E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROBERT BERGER SÖHNE E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Natuurlijke schuurmiddelen, Diamantgereedschap, Natuurlijke schuurmiddelen, Richtwielen, Betonsnijder, Golfwielen, DEMANT, Richtwalsen, en Richtapparatuur. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 3. KR SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KR SOLUTIONS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Natuurlijke schuurmiddelen. Het is gevestigd in Rietberg, Duitsland.

 4. MARKMANN OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MARKMANN OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Natuurlijke schuurmiddelen. Het is gevestigd in Salzgitter, Duitsland.

 5. SIWID AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SIWID AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Natuurlijke schuurmiddelen. Het is gevestigd in Wila, Zwitserland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. METZLER GMBH & CO KG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf METZLER GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Natuurlijke schuurmiddelen. Het is gevestigd in Röthis, Oostenrijk.

 2. STADLER ONLINE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STADLER ONLINE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Natuurlijke schuurmiddelen. Het is gevestigd in Wehrheim, Duitsland.

 3. ABRASIV ZISCHE SCHLEIFWERKZEUGE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ABRASIV ZISCHE SCHLEIFWERKZEUGE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Natuurlijke schuurmiddelen. Het is gevestigd in Bühl, Duitsland.

 4. HOLZWAREN ECKERT

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HOLZWAREN ECKERT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Natuurlijke schuurmiddelen. Het is gevestigd in Großrückerswalde, Duitsland.

 5. BORN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BORN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Natuurlijke schuurmiddelen. Het is gevestigd in Saarbrücken, Duitsland.

 1. KNECHT MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KNECHT MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Natuurlijke schuurmiddelen. Het is gevestigd in Bergatreute, Duitsland.

 2. ELKA SCHLEIF- UND POLIERMITTEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ELKA SCHLEIF- UND POLIERMITTEL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Natuurlijke schuurmiddelen. Het is gevestigd in Wiedergeltingen, Duitsland.

 1. DICTUM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DICTUM GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Natuurlijke schuurmiddelen. Het is gevestigd in Platting, Duitsland.

 2. INDUSTRIEBEDARF WEBER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INDUSTRIEBEDARF WEBER, is een Distributeur, en actief in de sector Natuurlijke schuurmiddelen. Het is gevestigd in Zweibrücken, Duitsland.

 3. BARDON GROUP

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BARDON GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Natuurlijke schuurmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren schuurmiddelen. Het is gevestigd in Le Muy, Frankrijk.

 4. MENDE INDUSTRIEPRODUKTE E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MENDE INDUSTRIEPRODUKTE E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Natuurlijke schuurmiddelen. Het is gevestigd in Wolkenstein, Duitsland.

 5. THELEICO SCHLEIFTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf THELEICO SCHLEIFTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Natuurlijke schuurmiddelen. Het is gevestigd in Meschede, Duitsland.

 6. CERABLAST GMBH & CO.KG MINERALISCHE STRAHLMITTEL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CERABLAST GMBH & CO.KG MINERALISCHE STRAHLMITTEL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Natuurlijke schuurmiddelen. Het is gevestigd in Löchgau, Duitsland.

 7. ROHAS WOLF D. BERNDT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROHAS WOLF D. BERNDT GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Natuurlijke schuurmiddelen. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

 8. BÜTTIG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BÜTTIG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Natuurlijke schuurmiddelen. Het is gevestigd in Koblenz, Duitsland.

 1. BOSSERT, FRITZ E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BOSSERT, FRITZ E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Natuurlijke schuurmiddelen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. HELO VERTRIEB GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HELO VERTRIEB GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Natuurlijke schuurmiddelen. Het is gevestigd in Trierweiler, Duitsland.

 3. PJSC ZAPORIZHZHIA ABRASIVE PLANT

  Oekraïne

  De toonaangevende producent van schuurmiddelen PJSC "Zaporizhzhia Abrasive Plant" bestaat sinds maart 1939. Zaporizhzhia Abrasive Plant heeft een grote productiecapaciteit en vervaardigt materialen met hulp van moderne technologieën. Producten: -slijpmiddelen: Bruine aluminiumoxide, zwarte siliciumcarbide in vorm van korrels, poeder en microkorrels -speciale hittebestendige deeltjes van siliciumcarbide - vuurvaste materialen: boorcarbide, boornitride, boornitride voor cosmetica- boorcarbide van nucleaire kwaliteit

 4. COMET SCHLEIFSCHEIBEN GMBH

  Duitsland

  COMET produceert hoogwaardige slijpstenen en andere precisieslijpgereedschappen in een bedrijfspand van meer dan 15.000 m². Zelfs in de derde generatie wordt het bedrijf door de eigenaar beheerd en combineert het traditie met nieuwe ontwikkeling en innovatieve kracht. Het assortiment strekt zich uit van keramische en harsgebonden slijpstenen in kostbare en gesinterde korund via CBN en diamantslijpstenen tot snij- en snijgereedschappen.

 5. FHS OBERFLÄCHENTECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FHS OBERFLÄCHENTECHNOLOGIE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Natuurlijke schuurmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren schuurbanden voor hout, en vliesbanden voor bandslijpmachines. Het is gevestigd in Bergisch Gladbach, Duitsland.

 6. AVATEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AVATEC GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Natuurlijke schuurmiddelen. Het is gevestigd in Sindelfingen, Duitsland.

 7. GAS & MORE NÜRNBERG

  Duitsland

  Het bedrijf GAS & MORE NÜRNBERG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Natuurlijke schuurmiddelen. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 8. WILHELM HABER SCHLEIFMITTEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WILHELM HABER SCHLEIFMITTEL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Natuurlijke schuurmiddelen. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 9. W&V HANEKAMP INDUSTRIES GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf W&V HANEKAMP INDUSTRIES GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Natuurlijke schuurmiddelen. Het is gevestigd in Sögel, Duitsland.

 10. HELBIG & BERTHOLDT OHG

  Duitsland

  Het bedrijf HELBIG & BERTHOLDT OHG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Natuurlijke schuurmiddelen. Het is gevestigd in Mönchengladbach, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis