• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • diensten en advies op het gebied van marketing en communicatie

Resultaten voor

Diensten en advies op het gebied van marketing en communicatie - Nederland

Nederland
 1. BRAND COACH ILL GRAFF DESIGN

  Nederland

  Mijn doel is om er te zorgen dat jij de beste versie van jezelf wordt. Niet om jezelf op de borst te kloppen, maar om beter te maken wat al goed is én dit durven te benoemen. Want als je jezelf niet uitspreekt, word je ook niet uitgekozen. Door een brand te ontwikkelen dat authentiek en uniek is, waar je trots op kunt zijn en dat perfect bij je past maak ik dit duidelijk. Daarnaast help ik meer balans en rust te creëren met slimme marketingoplossingen en als sparringpartner, zodat ​jij, net als ik, heerlijk kunt bezig zijn met wat jij het allerliefste doet. Wat houdt dat in? • Branding, design & marketing van strategie tot uitvoering • Sparringpartner & ondernemerscoach voor meer balans en focus • Slimme oplossingen die zorgen voor meer tijd, ruimte en rust VOOR WIE? Ik werk voor ondernemers die streven naar een visuele identiteit waar hun klanten zich mee kunnen verbinden. Die hun klanten willen raken in hart en ziel met een authentiek verhaal. Voornamelijk familiebedrijven, MKB en ZZP-ers in de beauty industrie, automotive, zakelijke dienstverlening en detailhandel. Maar ik werk ook graag samen met ambachtelijke bedrijven.

 2. HOME OF THE BRAVE

  Nederland

  Home of the Brave is de thuisbasis van een groep specialisten in marketing, communicatie en creatie. Verhalenvertellers is een beter woord. Want ‘story- telling’ is wat ons bindt. En wat ons sterk maakt. Zo brengt een illustrator uw boodschap over in de vorm van cartoons, animaties en datavisualisaties. De designers geven uw uitingen een ontwerp dat de mensen aanspreekt. Zowel vanaf papier als via het beeldscherm. Onze videoproducer verzorgt de visuele vertaling in bewegend beeld. De copywriter weet uw verhaal letterlijk én vol verbeeldingskracht over te brengen. Terwijl onze sitebouwer elke programmeertaal in z’n vingers heeft. En onze marketeer? Die heeft altijd een goed verhaal over on- en offline marketing. Eigenlijk zijn we dus een verhalenbundel. Voortaan bundelen wij, als specialisten, al onze krachten. Zodat wij uw verhaal samenhangend en overtuigend kunnen vertellen. Dat doen wij via alle kanalen. Van een direct mail in de brievenbus of een complete huisstijl, tot video marketing en content marketing op internet. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Maar wat is úw verhaal? Wij zijn heel erg benieuwd naar wat u de wereld wilt vertellen. Over uzelf en over uw product of dienst. Want Home of the Brave kan ook u helpen aan een succesverhaal. En dat begint gewoon met een telefoontje.

 3. VEENSTRA.DESIGN

  Nederland

  De hele wereld kent de doeken van de Oude Meesters. Ook al zijn deze schilderijen eeuwen oud. Hoe dit kan? Ze hadden een krachtig concept en blonken uit in wat ze deden. Onze Meesters van design & realisatie doen dit ook. 35 jaar ervaring heeft Veenstra.Design gevormd tot een full service bureau dat complete concepten levert. Beleving en ervaring is waar het om draait. Dat wordt niet uitgedrukt in een tekst, een foto, hout of staal. Een concept is een prikkelend geheel waarbij jouw onderneming opvalt en de klant zich jou herinnert. Daar staan wij voor! Stand- & interieurbouw Webdesign Communicatie & marketing Grafisch ontwerp Sign Print en drukwerk

 4. YEPS

  Nederland

  Wil jij jouw naamsbekendheid vergroten, klanten aan je organisatie binden, (potentiële) klanten overhalen tot actie of nieuwe klanten verwerven? Wij hebben alle disciplines in huis voor een totaaloplossing die volledig afgestemd is op jouw organisatie.

 5. 22 TIMES

  Nederland

  Een prijswinnend team van email fanaten. Met een duidelijke focus op resultaten. We gaan alleen voor maximale impact: we garanderen 22% meer conversie. En we zijn pijlsnel: binnen 22 uur als nodig. En deze toewijding werkt: volgens de Emerce behoren we alweer voor het 3de jaar tot de online top 100 van Nederland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DARK GREY EUROPE

  Nederland

  Dark Grey Europe is een B2B creatief marketing & communicatie bureau. Onze expertise ligt in het helpen van internationale bedrijven met hun marketing strategy en uitvoering. We zijn gespecializeerd in het helpen van bedrijven in de industrie, agrarische sector, chemische sector en aanverwante sectoren.

 2. JUNO MARKETING & COMMUNICATIE

  Nederland

  Elk individu heeft een uniek DNA. Dat geldt ook voor bedrijven, diensten, merken en organisaties. Door intensieve gesprekken met u brengt JUNO dat DNA in kaart. Daarna gaan we op zoek naar de unieke en op maat gemaakte communicatieformule. Op die manier zetten we u - onze klant - zowel treffend als onderscheidend in de markt. Samen met u werken we zo pragmatisch aan een resultaatgerichte oplossing. JUNO heeft bij elkaar meer dan 21 jaar ervaring op het vakgebied media, marketingcommunicatie en reclame. Dat maakt JUNO dan ook uw allround (sparring)partner voor advies en realisatie op het gebied van: • marketing • communicatie • reclame • huisstijl • promotionele acties • public relations • direct marketing • multimedia • evenementen.

 3. MESMAN COMMUNICATIE EN ADVIES

  Nederland

  Mesman Communicatie en Advies in Delft is uw loket voor al uw zakelijke vragen op het gebied van communicatie, marketing en personal branding. Trefwoorden: communicatieadvies, coaching, training, online marketing, e-learning, marketing, e-coach, time management, persoonlijke effectiviteit, klankbord, kennismanagement, webredactie, wordpress, webdesign, hosting, vormgeving, drukwerk, drukwerkbegeleiding, persoonlijk advies, workshops, ict. All round communicatiebureau voor reclame, persoonlijke branding, zakelijke uitstraling, visitekaartjes, huisstijl, folders, reclamemateriaal, belettering, outdoor reclame. 40 jaar ervaring, senior advies, erkend leerbedrijf MBO / SBB. Eigenaar Max Mesman werkt samen met diverse junior en senior professionals op het gebied van vormgeving, ict, programmeren (PHP, Java, html, Linux) en webredactie. Hij is gecertificeerd coach en de laatste jaren zeer actief in het trainen van zzp'ers, ondernemers, werkgevers, werknemers, studenten en werkzoekenden. Vraag vrijblijvend advies. Zie onze website met zeer uitgebreide informatie over onze diensten.