• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gereedschap

Resultaten voor

Gereedschap - Fabrikant Producent - Nederland

NederlandFabrikant/producent
 1. KOTI INDUSTRIEEL EN TECHNISCH BORSTELWERK B.V.

  Nederland

  ONS ASSORTIMENT Onze borstels worden gebruikt in allerlei branches. Het productassortiment omvat dan ook een uitgebreide selectie van industriële en technische borstels, die zowel standaard als klant specifiek als uit een diversiteit van materialen geproduceerd kunnen worden. Een kleine greep uit de borstels in het assortiment zijn gestanste borstels, borstelstrippen, spiraalborstels, werktuigborstels en veeg- en reinigingsborstels. PRODUCTIE EN EXPERTISE Voor het voorspoedig oplossen van uw specifieke productieprobleem halen wij ideeën uit onze jarenlange ervaring én gebruiken wij de grote diversiteit halffabricaten die wij op voorraad hebben. Daarmee kunnen we iedere gewenste borsteluitvoering en -constructie op maat samenstellen. Onze jarenlange expertise is ontstaan door het produceren van meer dan 1 miljoen type borstels. Naast een divers en kwalitatief hoogwaardig assortiment staat betrouwbaarheid voorop. Het zijn essentiële onderdelen van ons bedrijfsbeleid, dat daarnaast is afgestemd op service en duurzame betrekkingen.

 2. BEKO TECHNOLOGIES

  Nederland

  Persluchtbehandeling van BEKO TECHNOLOGIES: Veilig, zuiver & efficiënt BEKO TECHNOLOGIES ontwikkelt, vervaardigt en distribueert wereldwijd producten en systemen voor de hoogste persluchtkwaliteit. Een uitgebreid productassortiment BEKO TECHNOLOGIES betekent "persluchtbehandeling op zijn best". Al meer dan dertig jaar ontwikkelt, vervaardigt en distribueert BEKO TECHNOLOGIES producten en systemen voor perslucht- en condensaatbehandeling die zeer effectief, uiterst nauwkeurig en van zeer hoge kwaliteit zijn. BEKO TECHNOLOGIES biedt een compleet assortiment persluchtbehandeling. Aangevuld met deskundig advies en een gekwalificeerde servicedienst. Ontwikkeling van toekomstgerichte oplossingen Voor BEKO TECHNOLOGIES staan de klant en zijn opdracht centraal. Adviseurs en productontwikkelaars van BEKO TECHNOLOGIES beschikken over de actuele kennis om voor hun klanten toekomstgerichte oplossingen te ontwikkelen.

 3. TM INDUCTION HEATING

  Nederland

  TM speelt maximaal in op de continu veranderende vraag uit de markt. Onjuiste (de-) montage van o.a. lagers, koppelingen, ringen en bussen leidt tot gegarandeerde problemen. Met de professionele TM gereedschappen werkt u altijd volgens specificaties. De controle, de snelheid van werken, de schone werkomgeving en de veiligheid komen met TM Induction Heating binnen uw bereik. Toepassingen kunnen gevonden worden in o.a. de volgende branches: Transport, Scheepsvaart, Weg en Waterbouw, Mijnbouw, Windenergie.

 4. SELECT

  Nederland

  Select BV is een onderneming die zich reeds meer dan 50 jaar gespecialiseerd heeft in het ontwerpen en bouwen van houtbewerkingsmachines. Kenmerkend voor het bedrijf is dat de ietwat eigenzinnige opstelling een aantal houtbewerkingmachines opgeleverd heeft die enig in hun soort zijn. Bij deze nodigen wij u uit om kennis te nemen van enkele van de ontwikkelde producten door het aanklikken van een van de knoppen aan de linkerzijde. Mocht u meer informatie wensen, aarzelt u dan niet contact met ons te zoeken.

 5. SNEEBOER MANUFACTURING B.V.

  Nederland

  Jaap Sneeboer en Wilma Peelen zijn de gedreven eigenaren van Sneeboer & Zn. Het team, dat voornamelijk bestaat uit familieleden, staat internationaal bekend door de hoogste kwaliteit, roestvast staal, hand-gesmeed tuingereedschap dat genoten wordt door kritische tuiniers. Het bedrijf dat in Bovenkarspel, Noord-Holland, staat heeft haar honderdste verjaardag gevierd in januari 2013. Het kenmerk van Sneeboer is de synergie tussen nieuw en oud. De ambachtslieden bij Sneeboer zijn constant op zoek naar nieuwe uitdagingen, streven ernaar om nieuwe innovatieve gereedschappen te ontwikkelen, verbeteringen door te voeren op gereedschappen die hun waarde door de jaren heen bewezen hebben en vergeten gereedschappen te laten herleven. Bekwame ambachtslieden gebruiken traditionele technieken om nieuwe ideeën te realiseren en nieuwe markten en moderne productiemethoden worden continu onderzocht en geëvalueerd. De vierde generatie van de Sneeboer dynastie wordt klaargestoomd om de Sneeboer synergie van traditie en innovatie voort te zetten met daarbij altijd het motto van de oprichter Arie Sneeboer in het achterhoofd: ’Ik weet hoe het beter kan’. Net als de bekende uitspraak: ’’Wie ooit een Sneeboer in zijn handen heeft gehad wil nooit meer iets anders.’’

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VISSER HORTI SYSTEMS

  Nederland

  Visser Horti Systems B.V. ontwerpt en fabriceert sinds 1967 machines en complete productielijnen voor zowel grote als kleine tuinbouwkwekerijen. Door continu overleg met kwekers is Visser in staat een productenpakket te leveren dat volledig op de behoeftes van de markt is afgestemd en aan de hoogste eisen van de klant voldoet.

 2. KMWE TOOLMANAGERS

  Nederland

  Het familiebedrijf KMWE Toolmanagers is producent en leverancier van een totaalpakket in tooling voor de verspanende hout-, metaal- en kunststofindustrie en heeft al ruim 65 jaar ervaring op deze gebieden. Het bedrijf is gevestigd in Nederland (Eindhoven) en in België (Oudsbergen). KMWE Toolmanagers verkoopt, ontwikkelt, produceert, reconditioneert en herslijpt alle voorkomende verspanende gereedschappen.

 3. OX GROUP NETHERLANDS

  Nederland

  OX Groep is een van de wereldleiders op het gebied van handgereedschap, diamantgereedschappen en veiligheidsproducten voor de bouw.

 4. SILVENT BENELUX

  Nederland

  Het bedrijf SILVENT BENELUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Persluchtinstallaties en -gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren apparatuur en voorzieningen voor vermindering van geluid, luchtdrukgereedschap, en collectoren. Het is gevestigd in Heerlen, Nederland.

 5. QOCREATORS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf QOCREATORS B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisiemechanica. Het is tevens aanwezig in de sectoren ontwerp van gereedschap, en Kunststof spuitgietwerk. Het is gevestigd in Haarlem, Nederland.

 1. LEATHER HOUSE

  Nederland

  Het bedrijf LEATHER HOUSE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Looierijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leer en huiden voor leerwaren, huiden groothandel, leder, Vervaardiging van gereedschap voor de lederwarensector, en Leer en huiden voor leerwaren. Het is gevestigd in Rotterdam, Nederland.

 2. NIJDRA FIJN MECHANISCHE INDUSTRIE B.V.

  Nederland

  Het bedrijf NIJDRA FIJN MECHANISCHE INDUSTRIE B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofindustrie - machines, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - onderdelen en gereedschap, Kunststofindustrie - machines, en Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - onderdelen en gereedschap. Het is gevestigd in Middenbeemster, Nederland.

 1. MODELMAKERIJ M. GOMMANS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf MODELMAKERIJ M. GOMMANS B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen en modellen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - onderdelen en gereedschap, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - onderdelen en gereedschap, en Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires. Het is gevestigd in Tegelen, Nederland.

 2. OERTLI GEREEDSCHAPPENFABRIEK B.V.

  Nederland

  Het bedrijf OERTLI GEREEDSCHAPPENFABRIEK B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het snijden - onderdelen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - onderdelen en gereedschap, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - onderdelen en gereedschap, en Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires. Het is gevestigd in Raamsdonksveer, Nederland.

 3. BEKKERS METAALSPUITWERKEN B.V.

  Nederland

  Het bedrijf BEKKERS METAALSPUITWERKEN B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het snijden - onderdelen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - onderdelen en gereedschap, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - onderdelen en gereedschap, en Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires. Het is gevestigd in Geffen, Nederland.

 4. GEREEDSCHAP CONSTRUCTIE BUREAU WEBER B.V.

  Nederland

  Het bedrijf GEREEDSCHAP CONSTRUCTIE BUREAU WEBER B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor ponsen en stansen, en Gereedschapsmachines voor ponsen en stansen. Het is gevestigd in Zwaag, Nederland.

 5. TECAIR B.V.

  Nederland

  Het bedrijf TECAIR B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatiek - installaties en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pneumatisch gereedschap, en Pneumatisch gereedschap. Het is gevestigd in Drachten, Nederland.

 6. HERA MACHINEFABRIEK B.V.

  Nederland

  Het bedrijf HERA MACHINEFABRIEK B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatiek - installaties en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtdrukhamers, en Luchtdrukhamers. Het is gevestigd in Ijmuiden, Nederland.

 7. KRAMER EN DUYVIS-HOLDING B.V.

  Nederland

  Het bedrijf KRAMER EN DUYVIS-HOLDING B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatiek - installaties en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spijkermachines, pneumatisch, en Spijkermachines, pneumatisch. Het is gevestigd in Zaandam, Nederland.

 8. PNEU/TEC B.V.

  Nederland

  Het bedrijf PNEU/TEC B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatiek - installaties en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor luchtdrukmachines, en Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is gevestigd in Hoofddorp, Nederland.

 1. NIJHUIS WATER TECHNOLOGY B.V.

  Nederland

  Het bedrijf NIJHUIS WATER TECHNOLOGY B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatiek - installaties en gereedschap. Het is gevestigd in Dinxperlo, Nederland.

 2. DRECHT COATING SERVICES B.V.

  Nederland

  Het bedrijf DRECHT COATING SERVICES B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatiek - installaties en gereedschap. Het is gevestigd in Moerdijk, Nederland.

 3. MACHINEFABRIEK VAN DER KLIFT B.V.

  Nederland

  Het bedrijf MACHINEFABRIEK VAN DER KLIFT B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - onderdelen en gereedschap. Het is gevestigd in Rotterdam, Nederland.

 4. MACHINEFABRIEK HELBERS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf MACHINEFABRIEK HELBERS B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - onderdelen en gereedschap. Het is gevestigd in Spijkenisse, Nederland.

 5. TIM HAPERT B.V.

  Nederland

  Het bedrijf TIM HAPERT B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - onderdelen en gereedschap. Het is gevestigd in Hapert, Nederland.

 6. EUROPEAN PNEUMATIC COMPONENT OVERHAUL AND REPAIR - (EPCOR) B.V.

  Nederland

 7. SLIJPTECHNIEK EMMERIG

  Nederland

  Welkom bij SE-Tools De webshop van Slijptechniek Emmerig uit Sneek. Wij slijpen, produceren en leveren verspanende gereedschappen voor zowel de particulier als voor de hout, - metaal, - en kunststofverwerkende industrie. Maar ook voor advies in gereedschap staan wij voor u klaar Bij ons kunt u ook al uw gereedschappen met onze slijpservice herslijpen. Wij slijpen voor u boren, frezen, profielmessen, cirkelzaagbladen, schaafmessen, tappen, verzinkfrezen, lintzagen en speciaal gereedschap. Onze 5-assige, CNC-gestuurde slijpmachines maken uw eigen gereedschap binnen no-time scherper dan ooit tevoren. Nieuwe gereedschappen bestelt u in onze webwinkel of laat u exclusief voor uw bedrijf produceren. Voordelen van herslijpen 1. U bespaart geld voor nieuwe producten 2. Het is milieu vriendelijker 3. Krijg speciale SE-Tools korting Wij werken vooral voor bedrijven in de metaal- en houtbewerkingsindustrie, maar staan ook open voor particuliere aanvragen. Heeft u interesse in een van onze diensten?

 8. ENERPAC

  Nederland

  Enerpac is een grote naam in de ontwikkeling en vervaardiging van hydraulisch gereedschap. Enerpac heeft een zeer compleet assortiment van producten die gebruikmaken van hogedruk hydrauliek: - enkelwerkende hydraulische cilinders - dubbelwerkende hydraulische cilinders - borgmoer cilinders - hydraulische pompen - flenzenspreiders - gereedschappen voor boutverbindingen - momentsleutels ...