• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verf

Resultaten voor

Verf - Fabrikant Producent - Nederland

NederlandFabrikant/producent
 1. VERF BRILJANT

  Nederland

  Al meer dan 6 jaar vertrouwd •En al ruim 5 jaar uw europese verfleverancier •Bekende merken Sikkens Wijzonol Sigma Caparol Trimetal 3M producten Blue line goudhaantje pro gold produkten copenhaagen •Afhalen is mogelijk •Alle kleuren bestellen •Groot assortiment •Sneller bestellen •De beste kwaliteit

 2. COLLALL B.V.

  Nederland

 3. NYLO FOOD & PROTECTIVE COATINGS

  Nederland

  NYLO FOOD & PROTECTIVE COATINGS BV biedt een volwaardig TNO en InS gecertificeerd productenpakket voor wanden en vloeren. Met Nylo heeft u een totaalpakket in handen wat u voor vele binnen en buiten toepassingen kunt gebruiken. Ook in omgevingen die moeten voldoen aan de HACCP regelgeving heeft u met Nylo het juiste assortiment tot uw beschikking. De hygiënecoatings van Nylo zijn biocidevrij en speciaal ontwikkeld om de aanhechting van vuil tegen te gaan waarin bacteriën en schimmels zich kunnen nestelen en ontwikkelen. De hoge mate van bescherming vindt haar kracht in het zeer sterk verdichte oppervlak waardoor vuil als voedingsbodem voor micro-organismen zich vrijwel niet aan de ondergrond kan hechten. Dit zorgt, mede door de bijzonder goede reinigbaarheid voor een gezonde werkomgeving. Nylo Coatings bieden al decennia lang wereldwijd dé oplossing op het gebied duurzame beschermende health, care en foodsave coatings. We Care2Coat!

 4. PASCAL VILLANOVA

  Nederland

  Boot onderhoud Als booteigenaar wilt u alleen de beste onderhoudsproducten voor uw boot. De belangrijkste onderdelen die aan bod komen bij het onderhouden van boten zijn de reiniging en bescherming van een boot. Of je nu op zee vaart of op een rivier, een boot zal u altijd op de juiste manier moeten reinigen en onderhouden. Daarom heeft Pascal Villanova in samenwerking met Vossen Laboratories producten ontwikkelt die niet alleen doen wat ze beloven, maar ook nog op de beste en meest efficiënte manier. In ons assortiment vindt u diverse producten die werken op basis van nanotechnologie. Hierdoor wordt de werking van het product extra intensief of duurzaam.

 5. POL COATINGS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf POL COATINGS B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Coatings. Het is gevestigd in Twello, Nederland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KROONINT B.V.

  Nederland

  Het bedrijf KROONINT B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oplos- en verdunningsmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bekleding - kunststof, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, Verf en lak, Bekleding - kunststof, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, en Verf en lak. Het is gevestigd in Rotterdam, Nederland.

 2. KLUTHE BENELUX B.V.

  Nederland

  Het bedrijf KLUTHE BENELUX B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Onderhouds- en reinigingsartikelen, Verf en lak, Oplos- en verdunningsmiddelen, Onderhouds- en reinigingsartikelen, Verf en lak, en Oplos- en verdunningsmiddelen. Het is gevestigd in Alphen Aan Den Rijn, Nederland.

 3. HANDELSONDERNEMING HAVO B.V.

  Nederland

  Het bedrijf HANDELSONDERNEMING HAVO B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliën en vetten voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf en lak, Olieverf, Verf en lak, en Olieverf. Het is gevestigd in Ermelo, Nederland.

 4. WIJZONOL BOUWVERVEN B.V.

  Nederland

  Het bedrijf WIJZONOL BOUWVERVEN B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingsmaterialen en pleisters. Het is tevens aanwezig in de sectoren Warmte-isolerende pleister, Verf en lak, Warmte-isolerende pleister, en Verf en lak. Het is gevestigd in Zwolle, Nederland.

 5. ZANDLEVEN COATINGS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf ZANDLEVEN COATINGS B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Corrosiebestrijding, chemisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf en lak, Olieverf, Verf en lak, en Olieverf. Het is gevestigd in Leeuwarden, Nederland.

 1. VERSTEEG GLAS EN VERF B.V.

  Nederland

  Het bedrijf VERSTEEG GLAS EN VERF B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vensterglas en spiegelglas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf en lak, en Verf en lak. Het is gevestigd in Hengelo Ov, Nederland.

 2. DE IJSSEL COATINGS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf DE IJSSEL COATINGS B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf op kunstharsbasis, en Verf op kunstharsbasis. Het is gevestigd in Moordrecht, Nederland.

 1. BELTRACO B.V.

  Nederland

  Het bedrijf BELTRACO B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is gevestigd in Rosmalen, Nederland.

 2. POLYTEX ENVIRONMENTAL INKS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf POLYTEX ENVIRONMENTAL INKS B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is gevestigd in Helmond, Nederland.

 3. BRISTOL COATINGS HOLLAND B.V.

  Nederland

  Het bedrijf BRISTOL COATINGS HOLLAND B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olieverf, en Olieverf. Het is gevestigd in Honselersdijk, Nederland.

 4. TISACO NUTH B.V.

  Nederland

  Het bedrijf TISACO NUTH B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Behangpapier, en Behangpapier. Het is gevestigd in Nuth, Nederland.

 5. INTER-CHE-M B.V.

  Nederland

  Het bedrijf INTER-CHE-M B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oplos- en verdunningsmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf en lak, en Verf en lak. Het is gevestigd in Beuningen Gld, Nederland.

 6. ANKER STUY VERVEN B.V.

  Nederland

  Het bedrijf ANKER STUY VERVEN B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oplos- en verdunningsmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf en lak, en Verf en lak. Het is gevestigd in Terwispel, Nederland.

 7. SCHAEPMAN'S LAKFABRIEKEN B.V.

  Nederland

  Het bedrijf SCHAEPMAN'S LAKFABRIEKEN B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olieverf, en Olieverf. Het is gevestigd in Zwolle, Nederland.

 8. PPG COATINGS NEDERLAND B.V.

  Nederland

  Het bedrijf PPG COATINGS NEDERLAND B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf en lak, en Verf en lak. Het is gevestigd in Uithoorn, Nederland.

 1. HERMADIX COATINGS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf HERMADIX COATINGS B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Olieverf. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf en lak, en Verf en lak. Het is gevestigd in Aalsmeerderbrug, Nederland.

 2. KONINKLIJKE TALENS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf KONINKLIJKE TALENS B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olieverf, Siccatieven voor verf en vernis, Olieverf, en Siccatieven voor verf en vernis. Het is gevestigd in Apeldoorn, Nederland.

 3. BARIL COATINGS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf BARIL COATINGS B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Corrosiebestrijding, chemisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf en lak, en Verf en lak. Het is gevestigd in 'S-Hertogenbosch, Nederland.

 4. VAN WIJHE VERF B.V.

  Nederland

  Het bedrijf VAN WIJHE VERF B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is gevestigd in Zwolle, Nederland.

 5. MOTSHAGEN GLAS EN VERF B.V.

  Nederland

  Het bedrijf MOTSHAGEN GLAS EN VERF B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas - industrieel. Het is gevestigd in Hilversum, Nederland.

 6. JOTUN B.V.

  Nederland

  Het bedrijf JOTUN B.V., is een Multi-Category, en actief in de sector Verf en lak. Het is gevestigd in Spijkenisse, Nederland.

 7. TOUWEN & CO B.V.

  Nederland

  Het bedrijf TOUWEN & CO B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is gevestigd in Zaandam, Nederland.

 8. A. BOK & ZONEN B.V.

  Nederland

  Het bedrijf A. BOK & ZONEN B.V., is een Multi-Category, en actief in de sector Verf en lak. Het is gevestigd in Amsterdam, Nederland.

 9. CRONOLIN PAINT B.V.

  Nederland

  Het bedrijf CRONOLIN PAINT B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is gevestigd in Genemuiden, Nederland.

 10. BICCS INDUSTRIAL COATINGS & COLOURANTS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf BICCS INDUSTRIAL COATINGS & COLOURANTS B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is gevestigd in Almere, Nederland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis