• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • kok aan huis

Resultaten voor

Kok aan huis - Groothandelaar - Nederland

NederlandGroothandelaar
  1. FORNITALIA PIZZAOVENS

    Nederland

    Het genot van een pizzaoven Steeds meer mensen ontdekken het genot van een pizzaoven voor thuis, in de eigen tuin of zelfs in huis. Een heerlijke zomeravond buiten koken en met vrienden tot in de kleine uurtjes genieten van een gezellig vuurtje, fantastische gerechten en een goed glas wijn is wat een pizzaoven zo uniek maakt! De smaak van een gerecht dat, in recordtijd, is gebakken in een pizzaoven is uniek! Het gerecht droogt niet uit, behoudt zijn sappen en blijft mals. Het is dát, gecombineerd met een knapperig korstje, wat elk gerecht uit een pizzaoven zó lekker maakt. Iedereen kan een tópkok worden! Afhankelijk van de ruimte die u heeft vrij gemaakt voor de oven past er altijd wel eentje in uw tuin. Zo maakt iedereen zijn eigen stukje Italië in de achtertuin!

  2. CULIDELIGHT

    Nederland

    Geniet in je eentje of samen met familie en vrienden van de (h)eerlijke maaltijden van Culidelight. Deze worden ambachtelijk gekookt volgens traditioneel recept en met -zoveel mogelijk- eerlijke biologische ingredienten en authentieke streekproducten. Zonder toevoegingen uit pakjes en zakjes. Onze koks bereiden de maaltijden met liefde en laten de ingredienten hun werk doen. En helemaal makkelijk: de vriesverse maaltijden worden gewoon bij je thuis bezorgd! Wat eten we? Met Culidelight haal je een sterrenrestaurant in huis. Je hebt de keuze uit veel verschillende maaltijden. Van Hollandse pot tot oosterse keuken. De ingrediënten zijn puur en zo veel mogelijk gekocht bij lokale boerenbedrijven en slagers. Alle groenten, vlees en vis worden met de hand gesneden. Zo heb je dus altijd een vers bereide maaltijd in de diepvries. Dat is handig als een dag net even anders loopt, als je geen zin hebt om te koken of onverwachte eters op bezoek krijgt.Bereiding van de maaltijdenOnze koks in Friesland koken jouw maaltijd ambachtelijk aan de hand van traditionele recepten. Ze werken in een hoogwaardige keuken die vanzelfsprekend voldoet aan de strengste HACCP-normen. De koks gebruiken zoveel mogelijk eerlijke ingrediënten en streekproducten uit binnen- en buitenland. Als de gerechten klaar zijn, worden ze verdeeld in 1-, 2- en 4-persoonsmaaltijden en gaan ze direct een zogeheten shockfreezer in. Die zorgt ervoor dat de kerntemperatuur razendsnel wordt teruggebracht naar 2°C.