• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kunststofindustrie

Resultaten voor

Kunststofindustrie - Nederland

Nederland
 1. LANGKAMP TECHNOLOGY

  Nederland

  Langkamp Technology is een Nederlands producent van temperatuursensoren, opgericht in 2004 en deel van de Günther GmbH groep. De groep beschikt over meerdere productielocaties voor temperatuursensoren waarvan twee in Duitsland en onze vestiging in Wijk bij Duurstede. In deze groep worden temperatuursensoren, ook ATEX gecertificeerde sensoren, geproduceerd voor bijna alle industriële temperatuurmetingen binnen het bereik van -200 °C tot 2200 °C. Langkamp Technology is ISO 9001: 2008 gecertificeerd.Voor onze temperatuursensoren gebruiken wij thermokoppels, Pt-sensoren, NTC's, PTC's en digitale Smartec™ sensoren. Ook leveren wij aanvullende producten zoals temperatuurtransmitters, temperatuurregelaars, indicators, thermokoppel- en compensatiekabel. Onze beschermbuizen zijn er in vele materiaalsoorten, zowel metalen als keramische buizen.

 2. VAN DER VLEUTEN KUNSTSTOFINDUSTRIE

  Nederland

  Het adres voor: - spuitgieten van dunwandige en technische kunststof producten - extruderen van PVC - profielen - recycling en compounderen van PP kunststoffen tot een regranulaat of compound - In Mould Labelling (IML).

 3. BRUJ INTERNATIONAL BV

  Nederland

  Bruj International BV is een onafhankelijke trader in plastic grondstoffen. Vanaf 4 november 2009 is Bruj International BV actief en zeer succesvol. We richten ons hoofdzakelijk op zgn. off-grade materialen en importen vanuit diverse hoeken van de wereld. Voor prime materialen, zie onze product portfolio op de website.Wij werken met de besten, werkt u met ons mee?

 4. TCR PLASTICS

  Nederland

  Het bedrijf TCR PLASTICS, is een Distributeur, en actief in de sector Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsmaterialen - Kunststof, vaten van kunststof, en kunststof- en harsmaterialen. Het is gevestigd in Breda, Nederland.

 5. VAN DER HOEVEN PLASTICS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf VAN DER HOEVEN PLASTICS B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Reservoirs - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tanks - kunststof, Kunststofproducten voor de bouw, Kunststofindustrie - grondstoffen, Tanks - kunststof, Kunststofproducten voor de bouw, en Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is gevestigd in Wateringen, Nederland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NIJDRA FIJN MECHANISCHE INDUSTRIE B.V.

  Nederland

  Het bedrijf NIJDRA FIJN MECHANISCHE INDUSTRIE B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofindustrie - machines, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - onderdelen en gereedschap, Kunststofindustrie - machines, en Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - onderdelen en gereedschap. Het is gevestigd in Middenbeemster, Nederland.

 2. STORK PLASTICS MACHINERY B.V.

  Nederland

  Het bedrijf STORK PLASTICS MACHINERY B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, en Spuitgietmachines - kunststof. Het is gevestigd in Hengelo Ov, Nederland.

 3. MASTERFOAM B.V.

  Nederland

  Het bedrijf MASTERFOAM B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden van kunststoffen - machines, en Snijden van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Ootmarsum, Nederland.

 4. AKF/AGF INDUSTRIE B.V.

  Nederland

  Het bedrijf AKF/AGF INDUSTRIE B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, en Spuitgietmachines - kunststof. Het is gevestigd in Naarden, Nederland.

 5. JANSEN KUNSTSTOFFEN B.V.

  Nederland

  Het bedrijf JANSEN KUNSTSTOFFEN B.V., en actief in de sector Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofproducten voor de bouw, en Kunststofproducten voor de bouw. Het is gevestigd in Nijverdal, Nederland.

 1. K.I.K. KUNSTSTOFFEN INDUSTRIE B.V.

  Nederland

  Het bedrijf K.I.K. KUNSTSTOFFEN INDUSTRIE B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermoforming van kunststoffen - machines, en Thermoforming van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Waalwijk, Nederland.

 2. MOPAQ B.V.

  Nederland

  Het bedrijf MOPAQ B.V., is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofindustrie - grondstoffen, en Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is gevestigd in Balk, Nederland.

 1. H&R BENELUX B.V.

  Nederland

  Het bedrijf H&R BENELUX B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Granulaten voor kunststofindustrie, en Granulaten voor kunststofindustrie. Het is gevestigd in Nuth, Nederland.

 2. BRANSON ULTRASONICS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf BRANSON ULTRASONICS B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reiniging, industrieel - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofindustrie - machines, en Kunststofindustrie - machines. Het is gevestigd in Eemnes, Nederland.

 3. MULTI-POST NEDERLAND B.V.

  Nederland

  Het bedrijf MULTI-POST NEDERLAND B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden van kunststoffen - machines, en Snijden van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Dordrecht, Nederland.

 4. MEEKELENKAMP KUNSTSTOF TECHNIEK B.V.

  Nederland

  Het bedrijf MEEKELENKAMP KUNSTSTOF TECHNIEK B.V., en actief in de sector Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofproducten voor de bouw, en Kunststofproducten voor de bouw. Het is gevestigd in Zeeland, Nederland.

 5. GUTTELING B.V.

  Nederland

  Het bedrijf GUTTELING B.V., en actief in de sector Kunststofproducten voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofindustrie - grondstoffen, en Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is gevestigd in Rotterdam, Nederland.

 6. FILOFORM B.V.

  Nederland

  Het bedrijf FILOFORM B.V., en actief in de sector Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofproducten voor de bouw, en Kunststofproducten voor de bouw. Het is gevestigd in Geldermalsen, Nederland.

 7. REA INDUSTRIE EN HANDELSONDERNEMING B.V.

  Nederland

  Het bedrijf REA INDUSTRIE EN HANDELSONDERNEMING B.V., is een Dienstverlener, en actief in de sector Kisten - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Additieven voor de kunststofindustrie, en Additieven voor de kunststofindustrie. Het is gevestigd in Schijndel, Nederland.

 8. RODENBURG BIOPOLYMERS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf RODENBURG BIOPOLYMERS B.V., en actief in de sector Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofproducten voor de bouw, en Kunststofproducten voor de bouw. Het is gevestigd in Oosterhout Nb, Nederland.

 1. MEAF MACHINES B.V.

  Nederland

  Het bedrijf MEAF MACHINES B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Extrusie van kunststoffen - machines, en Extrusie van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Yerseke, Nederland.

 2. POLYGANICS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf POLYGANICS B.V., en actief in de sector Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofproducten voor de bouw, en Kunststofproducten voor de bouw. Het is gevestigd in Groningen, Nederland.

 3. EPI-SYNTHETIC SURFACE MATERIALS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf EPI-SYNTHETIC SURFACE MATERIALS B.V., en actief in de sector Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofproducten voor de bouw, en Kunststofproducten voor de bouw. Het is gevestigd in Houten, Nederland.

 4. MECO EQUIPMENT ENGINEERS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf MECO EQUIPMENT ENGINEERS B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is gevestigd in Drunen, Nederland.

 5. PLALLOY MTD B.V.

  Nederland

  Het bedrijf PLALLOY MTD B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Granulaten voor kunststofindustrie, en Granulaten voor kunststofindustrie. Het is gevestigd in Kerkrade, Nederland.

 6. REHAU N.V.

  Nederland

  Het bedrijf REHAU N.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is gevestigd in Nijkerk Gld, Nederland.

 7. FIRMA GEBR. BISSCHOPS

  Nederland

  Het bedrijf FIRMA GEBR. BISSCHOPS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is gevestigd in Sassenheim, Nederland.

 8. JANSMA BURDAARD B.V.

  Nederland

  Het bedrijf JANSMA BURDAARD B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is gevestigd in Burdaard, Nederland.

 9. BRUYNZEEL HOME PRODUCTS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf BRUYNZEEL HOME PRODUCTS B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht, Nederland.

 10. SYNPRODO PRODUKTIE B.V.

  Nederland

  Het bedrijf SYNPRODO PRODUKTIE B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is gevestigd in Wijchen, Nederland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis