• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • nietmachines - kantoor

Resultaten voor

Nietmachines - kantoor - Import export

 1. MAX STEIER GMBH + CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  STEIERFORM omvat cirkelvormige geslagen exemplaren, technische etiketten alsook een uitgebreid assortiment van tape. STEIERPLAST produceert op maat ringbanden, mappen, enveloppen en nietmachine.

 2. WONDAY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WONDAY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kantoorartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papierwaren - schoolartikelen, Papierwaren - kantoorartikelen, Nietmachines - kantoor, Perforeermachines - papier, Kleefband, Transportwagens, Karren en steekwagens, Pallettrucks, en Trapjes en krukjes. Het is gevestigd in Lezoux, Frankrijk.

 3. WORLD TRADE SYSTEM

  Hongarije

  Het bedrijf WORLD TRADE SYSTEM, is een Distributeur, en actief in de sector Kantoorartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meubelen en kasten - kantoor en bedrijf, Etiketten, Papierwaren - schoolartikelen, Nietmachines - kantoor, Meubelen en kasten - kantoor en bedrijf, Etiketten, Papierwaren - schoolartikelen, en Nietmachines - kantoor. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 4. VANGRY A/S

  Denemarken

  Het bedrijf VANGRY A/S, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reproductieapparatuur - kantoormachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kantoorartikelen, Nietmachines - kantoor, Stempelinkt, Kantoorartikelen, Nietmachines - kantoor, en Stempelinkt. Het is gevestigd in Hilleroed, Denemarken.

 5. DAMET DANKO JAKSINA S.J.

  Polen

  Het bedrijf DAMET DANKO JAKSINA S.J., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kantoorartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nietmachines - kantoor, en Nietmachines - kantoor. Het is gevestigd in Chwaszczyno, Polen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ERGO STAPLES

  Kroatië

  Het bedrijf ERGO STAPLES, en actief in de sector Kantoorartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nietmachines - kantoor, en Nietmachines - kantoor. Het is gevestigd in Luzani, Kroatië.

 2. VOLF OFFICE SUPPLIES CO. LTD.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf VOLF OFFICE SUPPLIES CO. LTD., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Vulpennen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nietmachines - kantoor, Kantoorartikelen, Nietmachines - kantoor, en Kantoorartikelen. Het is gevestigd in Ceské Budejovice , Tsjechische Rep..

 3. UNIVOX, SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf UNIVOX, SPOL. S R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Productreclame - artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nietmachines - kantoor, en Nietmachines - kantoor. Het is gevestigd in Ceský Tesín, Tsjechische Rep..

 4. ICO TRADE S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf ICO TRADE S.R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Nietmachines - kantoor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kantoorartikelen, en Kantoorartikelen. Het is gevestigd in Rícany U Prahy, Tsjechische Rep..

 5. AVETECH, SPOL. S R.O

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf AVETECH, SPOL. S R.O, is een Multi-Category, en actief in de sector Kantoorartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nietmachines - kantoor, en Nietmachines - kantoor. Het is gevestigd in Praha 4 , Tsjechische Rep..

 1. MIKOVS. R. O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf MIKOVS. R. O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kantoorartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nietmachines - kantoor, en Nietmachines - kantoor. Het is gevestigd in Mikulásovice, Tsjechische Rep..

 2. KÖNIGSBORNER DRAHT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KÖNIGSBORNER DRAHT GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kantoorartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nietmachines - kantoor, en Nietmachines - kantoor. Het is gevestigd in Unna, Duitsland.

 1. PAPIER A PARTNER, S.R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf PAPIER A PARTNER, S.R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Nietmachines - kantoor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kantoorartikelen, en Kantoorartikelen. Het is gevestigd in Dubnica Nad Váhom , Slowakije.

 2. AKI

  Australië

  Het bedrijf AKI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Nietmachines - kantoor. Het is gevestigd in Melbourne, Australië.

 3. SSI SCHÄFER SHOP SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

 4. V VEGA CB

  Spanje

 5. A.P.M. (AGRAFE PRÉCISION MÉCANIQUE)

  Frankrijk

  Het bedrijf A.P.M. (AGRAFE PRÉCISION MÉCANIQUE), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Krammen. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen krammen voor verpakking, en krammen voor nietmachines voor kantoor. Het is gevestigd in Enchenberg, Frankrijk.

 6. MASS, LDA. - MANUEL AZEVEDO & SÉRGIO SANTOS LDA

  Portugal

  Het bedrijf MASS, LDA. - MANUEL AZEVEDO & SÉRGIO SANTOS LDA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Papierwaren - kantoorartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren handmatige nietmachines voor op kantoor, en felsmachine voor klemmen. Het is gevestigd in Maia, Portugal.

 7. DELTA SERVICE S.R.L.

  Italië

 8. ESSELTE

  België

  Esselte is 's werelds grootste fabrikant op het gebied van organisatorische oplossingen, innovatieve producten, efficiëntie voor de werkplek op kantoor of thuis. Onze focus ligt op het ontwikkelen van kantoorartikelen die uw werk gemakkelijker en dus aangenamer maakt. De vier sterke merken die we voeren zijn: Esselte, Leitz, Rapid en Xyron. Producten : ordners en ringbanden, indexen en tabbladen, showtassen en zichtmappen, kartonnen opbergmappen, plastic presentatiemappen, archivering (archiefdozen, containerdozen, tijdsschriftencassettes karton, snelhechters), hangmappen, mobiele opbergproducten, bureau accessoires, perforaten en nietmachines, lamineermachines en inbindmachines, presentatiematerialen, computeraccessoires en printer supplies (faxpapier, dataline etiketten, transparenten voor overheadprojectie..).