• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • nietmachines - kantoor

Resultaten voor

Nietmachines - kantoor - Import export

 1. MAX STEIER GMBH + CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  STEIERFORM omvat cirkelvormige geslagen exemplaren, technische etiketten alsook een uitgebreid assortiment van tape. STEIERPLAST produceert op maat ringbanden, mappen, enveloppen en nietmachine.

 2. WONDAY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Wonday, opgericht in 2018, is een merk dat gespecialiseerd is in de productie en distributie van kantoor- en schoolbenodigdheden. We bieden ook apparatuur voor handmatige en creatieve activiteiten, tuinieren en doe-het-zelven, en ook handlingapparatuur. Wonday is het resultaat van een fusie tussen JPC Créations en Safetool. Het is onze missie om producten te ontwikkelen die het dagelijks leven op kantoor, op school of thuis verbeteren. We hebben nu al meer dan 5.000 referenties.Onze producten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften en verwachtingen van klanten in een voortdurend veranderende markt. Bovendien zetten we ons in voor het behoud van het milieu door middel van minimalistische, gemakkelijk recyclebare verpakkingen. We maken er een erezaak van om de tevredenheid van onze klanten te waarborgen door de kwaliteit van onze producten te garanderen en tegelijkertijd te voldoen aan de geldende normen. Daarom hebben we regelmatige kwaliteitscontroles ingevoerd. Dankzij Wonday kunt u elke dag het juiste gereedschap vinden, te beginnen met paperclips, een icoon van het merk sinds de oprichting. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. WORLD TRADE SYSTEM

  Hongarije

  Het bedrijf WORLD TRADE SYSTEM, is een Distributeur, en actief in de sector Kantoorartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meubelen en kasten - kantoor en bedrijf, Etiketten, Papierwaren - schoolartikelen, Nietmachines - kantoor, Meubelen en kasten - kantoor en bedrijf, Etiketten, Papierwaren - schoolartikelen, en Nietmachines - kantoor. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 4. VANGRY A/S

  Denemarken

  Het bedrijf VANGRY A/S, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reproductieapparatuur - kantoormachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kantoorartikelen, Nietmachines - kantoor, Stempelinkt, Kantoorartikelen, Nietmachines - kantoor, en Stempelinkt. Het is gevestigd in Hilleroed, Denemarken.

 5. ICO TRADE S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf ICO TRADE S.R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Nietmachines - kantoor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kantoorartikelen, en Kantoorartikelen. Het is gevestigd in Rícany U Prahy, Tsjechische Rep..

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. UNIVOX, SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf UNIVOX, SPOL. S R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Productreclame - artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nietmachines - kantoor, en Nietmachines - kantoor. Het is gevestigd in Ceský Tesín, Tsjechische Rep..

 2. ERGO STAPLES

  Kroatië

  Het bedrijf ERGO STAPLES, en actief in de sector Kantoorartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nietmachines - kantoor, en Nietmachines - kantoor. Het is gevestigd in Luzani, Kroatië.

 3. KÖNIGSBORNER DRAHT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KÖNIGSBORNER DRAHT GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kantoorartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nietmachines - kantoor, en Nietmachines - kantoor. Het is gevestigd in Unna, Duitsland.

 4. DAMET DANKO JAKSINA S.J.

  Polen

  Het bedrijf DAMET DANKO JAKSINA S.J., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kantoorartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nietmachines - kantoor, en Nietmachines - kantoor. Het is gevestigd in Chwaszczyno, Polen.

 5. VOLF OFFICE SUPPLIES CO. LTD.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf VOLF OFFICE SUPPLIES CO. LTD., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Vulpennen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nietmachines - kantoor, Kantoorartikelen, Nietmachines - kantoor, en Kantoorartikelen. Het is gevestigd in Ceské Budejovice , Tsjechische Rep..

 1. MIKOVS. R. O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf MIKOVS. R. O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kantoorartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nietmachines - kantoor, en Nietmachines - kantoor. Het is gevestigd in Mikulásovice, Tsjechische Rep..

 2. AVETECH, SPOL. S R.O

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf AVETECH, SPOL. S R.O, is een Multi-Category, en actief in de sector Kantoorartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nietmachines - kantoor, en Nietmachines - kantoor. Het is gevestigd in Praha 4 , Tsjechische Rep..

 1. PAPIER A PARTNER, S.R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf PAPIER A PARTNER, S.R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Nietmachines - kantoor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kantoorartikelen, en Kantoorartikelen. Het is gevestigd in Dubnica Nad Váhom , Slowakije.

 2. SSI SCHÄFER SHOP SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

 3. V VEGA CB

  Spanje

 4. A.P.M. (AGRAFE PRÉCISION MÉCANIQUE)

  Frankrijk

  Het bedrijf A.P.M. (AGRAFE PRÉCISION MÉCANIQUE), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Krammen. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen krammen voor verpakking, en krammen voor nietmachines voor kantoor. Het is gevestigd in Enchenberg, Frankrijk.

 5. MASS, LDA. - MANUEL AZEVEDO & SÉRGIO SANTOS LDA

  Portugal

  Het bedrijf MASS, LDA. - MANUEL AZEVEDO & SÉRGIO SANTOS LDA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Papierwaren - kantoorartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren handmatige nietmachines voor op kantoor, en felsmachine voor klemmen. Het is gevestigd in Maia, Portugal.

 6. DELTA SERVICE S.R.L.

  Italië

 7. ESSELTE

  België

  Esselte is 's werelds grootste fabrikant op het gebied van organisatorische oplossingen, innovatieve producten, efficiëntie voor de werkplek op kantoor of thuis. Onze focus ligt op het ontwikkelen van kantoorartikelen die uw werk gemakkelijker en dus aangenamer maakt. De vier sterke merken die we voeren zijn: Esselte, Leitz, Rapid en Xyron. Producten : ordners en ringbanden, indexen en tabbladen, showtassen en zichtmappen, kartonnen opbergmappen, plastic presentatiemappen, archivering (archiefdozen, containerdozen, tijdsschriftencassettes karton, snelhechters), hangmappen, mobiele opbergproducten, bureau accessoires, perforaten en nietmachines, lamineermachines en inbindmachines, presentatiematerialen, computeraccessoires en printer supplies (faxpapier, dataline etiketten, transparenten voor overheadprojectie..).