• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • nikkelstaal

Resultaten voor

Nikkelstaal - Import export

 1. ALLOYSHOP.COM

  Verenigd Koninkrijk

  Alloyshop.com is een afdeling van William Gregor Ltd. Koop online nikkel & nikkellegeringen uit voorraad, grote of kleine hoeveelheden, wij leveren Monel, Inconel, Incoloy, Inco, Alloy, Hastelloy, Invar, Kovar, Nimonic, Nitronic. Nilo, Vascomax, Maraging - Nikkellegeringen. Productassortiment: draad / fijn draad, staven / ronde stang, folie / dun blad, blad, plaat, buis / pijp, bevestigingsmateriaal. Draad van nikkel en nikkellegeringen. Vervoer: wij doen beroep op bekende internationale koeriers voor de wereldwijde levering van onze producten.

 2. FIRMUS METALS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Specialistische diensten die aangeboden worden door Firmus Metals inclusief handelen in grote voorraden en bewerking van bladen, platen en vlechten. Lasersnijden, ontvlechten en precisiesnijden wordt uitgevoerd in onze opslagplaats van 10.000 vierkante meter. De services van Firmus Metals worden aangeboden aan talrijke verschillende industriesectoren, inclusief pakkingen, algemene engineering en handel in metalen. Firmus Metals passen legeringen toe die bestand zijn tegen hoge temperaturen en roest via een netwerk, voor de algemene markt. Kom kijken op onze website voor meer informatie.

 3. HART

  Nederland

  Hart b.v. Leading Stockholder in Nickel Alloys Hart b.v. is een gespecialiseerde voorraadhouder van piping producten in Nikkellegeringen met een zeer uitgebreide voorraad buis en fittingen. Wij zijn een Master Distributor aan leveranciers in de Olie- en Gas en (Petro-) Chemische Industrie. Al ruim 50 jaar is Hart b.v. wereldwijd actief in het verkopen van piping produkten, waardoor wij zeer goede samenwerkingen hebben met gerenommeerde West-Europese en Noord- Amerikaanse fabrieken. Hart b.v. levert alle materialen volgens de strikte regelgeving en hoge standaarden van bovengenoemde industrieën. Nikkellegeringen op voorraad: • Alloy 200/201 • Alloy 400 • Alloy 600 • Alloy 625 • Alloy 825 en C276. Producten: • Buis, naadloos en gelast • Tubing, naadloos en gelast • Fittingen, BW en hogedruk • Flenzen, volgens ASME, DIN, EN, JIS en volgens tekening • Plaat • Staf Toepassingen o.a.: • Upstream Olie & Gas • Downstream Olie & Gas • (Petro) Chemische Industrie • Subsea Afmetingen: • ½ “ tot en met 8”

 4. MERREM & LA PORTE B.V.

  Nederland

  Merrem & la Porte Hitech Metals is al ruim veertig jaar gespecialiseerd in het leveren van halffabrikaten van nikkel-, kobalt- en titaanlegeringen voor verschillende industrieën. Daarnaast levert Hitech Metals ook TriClad® verbindingsstrippen voor de internationale scheepsbouw. Wij leveren onder andere staf, buis, fittingen, flenzen, plaat, bevestigingsmateriaal, smeedwerk, lasdraad, etc. in de volgende legeringen: - Hastelloy (C276, C22, C4, C2000, X, B2, B3 etc.) - Monel (400, K500) - Inconel (600, 625, 718, 800 H/HT, 825 etc.) - Haynes (G30, G35, 214, 230, HR120, HR160, X-750, etc.) - Titanium (Grade 1, 2, 3, 4, 5, 7, 9, 11, 12, 16, 23, 26, etc.) - Zirconium (Zr702) - Ultimet - Stellite 6B - Overige exoten (Alloy 286, 17-4 PH, duplex, superduplex) Eigen voorraad en korte levertijden! Aan speciale metalen worden hoge eisen gesteld. Een betrouwbare vakspecialist is dus onmisbaar bij de levering van deze materialen. Bij Merrem & la Porte Hitech Metals werken zeer ervaren medewerkers die ruime kennis hebben van deze materialen. Neem contact op voor een offerte of passend advies.

 5. TIST - QUALITÄTSGERECHTE SCHWEISSVERBINDUNGEN

  Duitsland

  Het bedrijf TIST - QUALITÄTSGERECHTE SCHWEISSVERBINDUNGEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Nikkelstaal. Het is gevestigd in Scharfstorf, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VOJAY UKRAINE

  Oekraïne

  Het bedrijf VOJAY UKRAINE, is een Distributeur, en actief in de sector Nikkelstaal. Het is gevestigd in Dnepr, Oekraïne.

 2. OZMETSAN METAL SANAYI VE TICARET AS.

  Turkije

  Het bedrijf OZMETSAN METAL SANAYI VE TICARET AS., is een Multi-Category, en actief in de sector Nikkelstaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren roestvrijstalen platen, artikelen van rvs voor de industrie, lasersnijden van roestvrij staal, en Installaties voor folie. Het is gevestigd in Bornova, Turkije.

 3. RENINE METALLOYS

  Saoedi Arabië

  Het bedrijf RENINE METALLOYS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Nikkelstaal. Het is gevestigd in Jeddah, Saoedi Arabië.

 4. JAIMAN METALLOYS LLP

  Verenigde Staten

  Het bedrijf JAIMAN METALLOYS LLP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Nikkelstaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren gelegeerd roestvrij staal, titaanplaten, en fittingen van gietijzer. Het is gevestigd in Tn, Verenigde Staten.

 5. METAVIA BRAMI

  Frankrijk

  Het bedrijf METAVIA BRAMI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Nikkelstaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren titaan en -legeringen, en titaanplaten. Het is gevestigd in Bezons, Frankrijk.

 1. JAY STEEL CORPORATION

  India

  Het bedrijf JAY STEEL CORPORATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Nikkelstaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren roestvrij staal, roestvrij staal - nikkellegeringen - titanium, staal van koolstof, en roestvrijstalen flenzen. Het is gevestigd in Mumbai, India.

 2. ÖZEL METALLER

  Turkije

  Het bedrijf ÖZEL METALLER, is een Distributeur, en actief in de sector Nikkelstaal. Het is gevestigd in Turkey, Turkije.

 1. METALKING

  India

  Het bedrijf METALKING, is een Groothandelaar, en actief in de sector Nikkelstaal. Het is gevestigd in Mumbai, India.

 2. RAJENDRA PIPING & FITTINGS

  India

  Het bedrijf RAJENDRA PIPING & FITTINGS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Nikkelstaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren nikkelpijpen, nikkelplaten, en Leverancier van nikkellegeringen. Het is gevestigd in Mumbai, India.

 3. ADFIT INDIA

  India

  Het bedrijf ADFIT INDIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Nikkelstaal. Het is gevestigd in Mumbai, India.

 4. JAIMAN METALLOYS LLP

  Verenigde Staten

  Het bedrijf JAIMAN METALLOYS LLP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Nikkelstaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren superduplex staal. Het is gevestigd in Nj, Verenigde Staten.

 5. BLACKHEATH TUBE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BLACKHEATH TUBE, en actief in de sector Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nikkelstaal, Chroomstaal, Nikkelstaal, en Chroomstaal. Het is gevestigd in Wednesbury, Verenigd Koninkrijk.

 6. TOM MARTIN & CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TOM MARTIN & CO LTD, en actief in de sector Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nikkelstaal, Chroomstaal, Nikkelstaal, en Chroomstaal. Het is gevestigd in Preston, Verenigd Koninkrijk.

 7. SMITH METAL CENTRES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SMITH METAL CENTRES LTD, en actief in de sector Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nikkelstaal, Chroomstaal, Nikkelstaal, en Chroomstaal. Het is gevestigd in Rugeley, Verenigd Koninkrijk.

 8. METAL PRODUCT SERVICES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf METAL PRODUCT SERVICES, en actief in de sector Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nikkelstaal, Chroomstaal, Nikkelstaal, en Chroomstaal. Het is gevestigd in Manchester, Verenigd Koninkrijk.

 1. ABS METALS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ABS METALS LTD, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nikkelstaal, Chroomstaal, Nikkelstaal, en Chroomstaal. Het is gevestigd in Falmouth, Verenigd Koninkrijk.

 2. KEATLEY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KEATLEY, en actief in de sector Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nikkelstaal, Chroomstaal, Nikkelstaal, en Chroomstaal. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 3. AALCO

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AALCO, en actief in de sector Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nikkelstaal, Chroomstaal, Nikkelstaal, en Chroomstaal. Het is gevestigd in Stoke-On-Trent, Verenigd Koninkrijk.

 4. SMITHS METAL CENTRES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SMITHS METAL CENTRES LTD, en actief in de sector Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nikkelstaal, Chroomstaal, Nikkelstaal, en Chroomstaal. Het is gevestigd in Horsham, Verenigd Koninkrijk.

 5. F W BIRKETT & SONS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf F W BIRKETT & SONS LTD, en actief in de sector Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nikkelstaal, Chroomstaal, Nikkelstaal, en Chroomstaal. Het is gevestigd in Cleckheaton, Verenigd Koninkrijk.

 6. LONDON & SCANDINAVIAN METALLURGICAL CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LONDON & SCANDINAVIAN METALLURGICAL CO LTD, en actief in de sector Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nikkelstaal, Chroomstaal, Nikkelstaal, en Chroomstaal. Het is gevestigd in Rotherham, Verenigd Koninkrijk.

 7. W & S ALLELY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf W & S ALLELY LTD, en actief in de sector Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nikkelstaal, Chroomstaal, Nikkelstaal, en Chroomstaal. Het is gevestigd in Chippenham, Verenigd Koninkrijk.

 8. THERMAL SPRAY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THERMAL SPRAY, en actief in de sector Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nikkelstaal, Chroomstaal, Nikkelstaal, en Chroomstaal. Het is gevestigd in Tipton, Verenigd Koninkrijk.

 9. CITY METALS UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CITY METALS UK LTD, en actief in de sector Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nikkelstaal, Chroomstaal, Nikkelstaal, en Chroomstaal. Het is gevestigd in Chester, Verenigd Koninkrijk.

 10. SMITH METAL CENTRES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SMITH METAL CENTRES LTD, en actief in de sector Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nikkelstaal, Chroomstaal, Nikkelstaal, en Chroomstaal. Het is gevestigd in Nottingham, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis