• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • nikkelstaal

Resultaten voor

Nikkelstaal - Import export

 1. HART

  Nederland

  Hart b.v. Leading Stockholder in Nickel Alloys Hart b.v. is een gespecialiseerde voorraadhouder van piping producten in Nikkellegeringen met een zeer uitgebreide voorraad buis en fittingen. Wij zijn een Master Distributor aan leveranciers in de Olie- en Gas en (Petro-) Chemische Industrie. Al ruim 50 jaar is Hart b.v. wereldwijd actief in het verkopen van piping produkten, waardoor wij zeer goede samenwerkingen hebben met gerenommeerde West-Europese en Noord- Amerikaanse fabrieken. Hart b.v. levert alle materialen volgens de strikte regelgeving en hoge standaarden van bovengenoemde industrieën. Nikkellegeringen op voorraad: • Alloy 200/201 • Alloy 400 • Alloy 600 • Alloy 625 • Alloy 825 en C276. Producten: • Buis, naadloos en gelast • Tubing, naadloos en gelast • Fittingen, BW en hogedruk • Flenzen, volgens ASME, DIN, EN, JIS en volgens tekening • Plaat • Staf Toepassingen o.a.: • Upstream Olie & Gas • Downstream Olie & Gas • (Petro) Chemische Industrie • Subsea Afmetingen: • ½ “ tot en met 8”

 2. MERREM & LA PORTE B.V.

  Nederland

  Merrem & la Porte Hitech Metals is al ruim veertig jaar gespecialiseerd in het leveren van halffabrikaten van nikkel-, kobalt- en titaanlegeringen voor verschillende industrieën. Daarnaast levert Hitech Metals ook TriClad® verbindingsstrippen voor de internationale scheepsbouw. Wij leveren onder andere staf, buis, fittingen, flenzen, plaat, bevestigingsmateriaal, smeedwerk, lasdraad, etc. in de volgende legeringen: - Hastelloy (C276, C22, C4, C2000, X, B2, B3 etc.) - Monel (400, K500) - Inconel (600, 625, 718, 800 H/HT, 825 etc.) - Haynes (G30, G35, 214, 230, HR120, HR160, X-750, etc.) - Titanium (Grade 1, 2, 3, 4, 5, 7, 9, 11, 12, 16, 23, 26, etc.) - Zirconium (Zr702) - Ultimet - Stellite 6B - Overige exoten (Alloy 286, 17-4 PH, duplex, superduplex) Eigen voorraad en korte levertijden! Aan speciale metalen worden hoge eisen gesteld. Een betrouwbare vakspecialist is dus onmisbaar bij de levering van deze materialen. Bij Merrem & la Porte Hitech Metals werken zeer ervaren medewerkers die ruime kennis hebben van deze materialen. Neem contact op voor een offerte of passend advies.

 3. FIRMUS METALS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Specialistische diensten die aangeboden worden door Firmus Metals inclusief handelen in grote voorraden en bewerking van bladen, platen en vlechten. Lasersnijden, ontvlechten en precisiesnijden wordt uitgevoerd in onze opslagplaats van 10.000 vierkante meter. De services van Firmus Metals worden aangeboden aan talrijke verschillende industriesectoren, inclusief pakkingen, algemene engineering en handel in metalen. Firmus Metals passen legeringen toe die bestand zijn tegen hoge temperaturen en roest via een netwerk, voor de algemene markt. Kom kijken op onze website voor meer informatie.

 4. ALLOYSHOP.COM

  Verenigd Koninkrijk

  Alloyshop.com is een afdeling van William Gregor Ltd. Koop online nikkel & nikkellegeringen uit voorraad, grote of kleine hoeveelheden, wij leveren Monel, Inconel, Incoloy, Inco, Alloy, Hastelloy, Invar, Kovar, Nimonic, Nitronic. Nilo, Vascomax, Maraging - Nikkellegeringen. Productassortiment: draad / fijn draad, staven / ronde stang, folie / dun blad, blad, plaat, buis / pijp, bevestigingsmateriaal. Draad van nikkel en nikkellegeringen. Vervoer: wij doen beroep op bekende internationale koeriers voor de wereldwijde levering van onze producten.

 5. TIST - QUALITÄTSGERECHTE SCHWEISSVERBINDUNGEN

  Duitsland

  Het bedrijf TIST - QUALITÄTSGERECHTE SCHWEISSVERBINDUNGEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Nikkelstaal. Het is gevestigd in Scharfstorf, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VOJAY UKRAINE

  Oekraïne

  Het bedrijf VOJAY UKRAINE, is een Distributeur, en actief in de sector Nikkelstaal. Het is gevestigd in Dnepr, Oekraïne.

 2. METAVIA BRAMI

  Frankrijk

  Het bedrijf METAVIA BRAMI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Nikkelstaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren titaan en -legeringen, en titaanplaten. Het is gevestigd in Bezons, Frankrijk.

 3. OZMETSAN METAL SANAYI VE TICARET AS.

  Turkije

  Het bedrijf OZMETSAN METAL SANAYI VE TICARET AS., is een Multi-Category, en actief in de sector Nikkelstaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren roestvrijstalen platen, artikelen van rvs voor de industrie, lasersnijden van roestvrij staal, en Installaties voor folie. Het is gevestigd in Bornova, Turkije.

 4. BRODER METALS GROUP LIMTED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BRODER METALS GROUP LIMTED, is een Distributeur, en actief in de sector Nikkelstaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren rvs staal. Het is gevestigd in Sheffield, Verenigd Koninkrijk.

 5. ÖZEL METALLER

  Turkije

  Het bedrijf ÖZEL METALLER, is een Distributeur, en actief in de sector Nikkelstaal. Het is gevestigd in Turkey, Turkije.

 1. RIGHTON LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf RIGHTON LTD, en actief in de sector Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nikkelstaal, Chroomstaal, Nikkelstaal, en Chroomstaal. Het is gevestigd in Saltash, Verenigd Koninkrijk.

 2. EAST MIDLANDS ALLOYS & METALS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf EAST MIDLANDS ALLOYS & METALS, en actief in de sector Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nikkelstaal, Chroomstaal, Nikkelstaal, en Chroomstaal. Het is gevestigd in Loughborough, Verenigd Koninkrijk.

 1. BLACKHEATH TUBE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BLACKHEATH TUBE, en actief in de sector Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nikkelstaal, Chroomstaal, Nikkelstaal, en Chroomstaal. Het is gevestigd in Wednesbury, Verenigd Koninkrijk.

 2. SMITHS METAL CENTRES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SMITHS METAL CENTRES LTD, en actief in de sector Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nikkelstaal, Chroomstaal, Nikkelstaal, en Chroomstaal. Het is gevestigd in Gateshead, Verenigd Koninkrijk.

 3. SMITHS METAL CENTRES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SMITHS METAL CENTRES, en actief in de sector Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nikkelstaal, Chroomstaal, Nikkelstaal, en Chroomstaal. Het is gevestigd in Verwood, Verenigd Koninkrijk.

 4. THERMAL SPRAY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THERMAL SPRAY, en actief in de sector Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nikkelstaal, Chroomstaal, Nikkelstaal, en Chroomstaal. Het is gevestigd in Tipton, Verenigd Koninkrijk.

 5. TOM MARTIN & CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TOM MARTIN & CO LTD, en actief in de sector Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nikkelstaal, Chroomstaal, Nikkelstaal, en Chroomstaal. Het is gevestigd in Preston, Verenigd Koninkrijk.

 6. MERSEYSIDE METAL SERVICES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MERSEYSIDE METAL SERVICES LTD, en actief in de sector Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nikkelstaal, Chroomstaal, Nikkelstaal, en Chroomstaal. Het is gevestigd in Birkenhead, Verenigd Koninkrijk.

 7. CERRO EMS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CERRO EMS, en actief in de sector Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nikkelstaal, Chroomstaal, Nikkelstaal, en Chroomstaal. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 8. KEATLEY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KEATLEY, en actief in de sector Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nikkelstaal, Chroomstaal, Nikkelstaal, en Chroomstaal. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 1. RIGHTON LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf RIGHTON LTD, en actief in de sector Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nikkelstaal, Chroomstaal, Nikkelstaal, en Chroomstaal. Het is gevestigd in Warrington, Verenigd Koninkrijk.

 2. W & S ALLELY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf W & S ALLELY LTD, en actief in de sector Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nikkelstaal, Chroomstaal, Nikkelstaal, en Chroomstaal. Het is gevestigd in Chippenham, Verenigd Koninkrijk.

 3. J T PRICE & CO

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf J T PRICE & CO, en actief in de sector Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nikkelstaal, Chroomstaal, Nikkelstaal, en Chroomstaal. Het is gevestigd in Newcastle, Verenigd Koninkrijk.

 4. EMPRESA SANTA LUCIA SA

  Spanje

  Het bedrijf EMPRESA SANTA LUCIA SA, en actief in de sector Buizen en pijpen - roestvrij staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nikkelstaal, Buizen en pijpen - titaan, Nikkelstaal, en Buizen en pijpen - titaan. Het is gevestigd in Bilbao, Spanje.

 5. F W BIRKETT & SONS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf F W BIRKETT & SONS LTD, en actief in de sector Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nikkelstaal, Chroomstaal, Nikkelstaal, en Chroomstaal. Het is gevestigd in Cleckheaton, Verenigd Koninkrijk.

 6. ALLIED COPPER ALLOYS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ALLIED COPPER ALLOYS LTD, en actief in de sector Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nikkelstaal, Chroomstaal, Nikkelstaal, en Chroomstaal. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 7. ABS METALS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ABS METALS LTD, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nikkelstaal, Chroomstaal, Nikkelstaal, en Chroomstaal. Het is gevestigd in Falmouth, Verenigd Koninkrijk.

 8. P G STAMPING & MACHINING LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf P G STAMPING & MACHINING LTD, en actief in de sector Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nikkelstaal, Chroomstaal, Nikkelstaal, en Chroomstaal. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 9. CITY METALS UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CITY METALS UK LTD, en actief in de sector Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nikkelstaal, Chroomstaal, Nikkelstaal, en Chroomstaal. Het is gevestigd in Chester, Verenigd Koninkrijk.

 10. LONDON & SCANDINAVIAN METALLURGICAL CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LONDON & SCANDINAVIAN METALLURGICAL CO LTD, en actief in de sector Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nikkelstaal, Chroomstaal, Nikkelstaal, en Chroomstaal. Het is gevestigd in Rotherham, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis