• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • noga

Resultaten voor

Noga - Import export

 1. SAS LIMOUZI SAVEURS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Via het bedrijf LIMOUZI SAVEURS is het onze passie om u de wonderen van de Correze te laten ontdekken door recepten te bedenken die u zullen verrassen en verrukken. Altijd op zoek naar nieuwigheden, stellen wij onze knowhow ter beschikking om u verfijnde en lekkere producten aan te bieden. Wij zijn trots op ons engagement om al onze producten te ontwikkelen in onze productiewerkplaats in Objat (19), met bijzondere aandacht voor de kwaliteit van de ingrediënten die wij zelf selecteren. We maken gebruik van patissiers en chocolatiers om onze producten te ontwerpen. Bij LIMOUZI SAVEURS waarderen we lokale producten en bieden we een breed scala aan producten zoals jam, stroop, droge koekjes, gekarameliseerde en chocoladenoten, cailloux (chocoladesnoepjes met noten), nougats, karamels, vruchtengelei en andere lekkernijen, om de smaakpapillen van lokale smaakliefhebbers tevreden te stellen. Wij zetten ons in voor kwaliteit, knowhow en innovatie om aan uw verwachtingen te voldoen.Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. NOUGAT DIANE DE POYTIERS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  NOUGAT DIANE DE POYTIERS staat in het hart van het Franse vakmanschap, gespecialiseerd in de productie van uitzonderlijke nougat die de geschiedenis en de voorouderlijke knowhow van Montélimar, de onbetwiste hoofdstad van de nougat, huldigt. Onze producten: We bieden een assortiment nougat, van de klassieke noga uit Montélimar, rijk aan amandelen en honing, tot de biologische Nougat, bedoeld voor wie de voorkeur geeft aan producten uit de biologische landbouw. Onze Chocolade Nougat en Petits Nougats vatten perfect het evenwicht tussen traditie en innovatie, terwijl de zachte Noga een onvergelijkbare zachte textuur biedt. Liefhebbers van authenticiteit zullen verleid worden door onze ambachtelijke noga en onze ambachtelijke Calissons, die de ziel van ons vakmanschap belichamen. Onze toewijding aan vakmanschap betekent een nauwgezette aandacht voor details, van de selectie van de beste ingrediënten, zoals Montélimar chocolade amandelen, tot de delicate bereiding van elk stuk snoepgoed. We breiden ons assortiment uit met zoetwaren en snoepgoed, zowel chocolade als niet-chocolade, en een unieke spread die uw ontbijt omtovert tot een moment van pure verwennerij. Doe mee aan deze culinaire ervaring en laat u meevoeren door de rijkdom van ambachtelijk Frans gebak.

 3. NOUGAT TOLLERON

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De nogafabriek TOLLERON, gevestigd in het prachtige dorp CRESTET in de Vaucluse is gespecialiseerd in de vervaardiging van zachte noga volgens ambachtelijke knowhow. Wij vervaardigen onze noga op ambachtelijke wijze met de hand en wij bieden tal van smakelijke nogarecepten. Wij selecteren onze ingrediënten met zorg. Wij bieden u een ruimte keuze overheerlijke soorten noga. U kunt onze smaakvolle noga online bestellen op onze website.

 4. MDM DREYER AG

  Zwitserland

  De handel in levensmiddelen is een kwestie van vertrouwen. Sinds de oprichting van het familiebedrijf in 1997 geniet MDM Dreyer het vertrouwen van bekende klanten uit verschillende sectoren uit de voedselproductie en de detailhandel. Mirjam Oesterle, is sinds 2003 de tweede generatie van MDM en vertrouwt op de hoogste productkwaliteit en streeft naar langdurige en coöperatieve klantrelaties. Het voldoen aan hoge kwaliteitsnormen met speciale producten tegen de beste prijs is elke dag een uitdagende taak. Het team is jong en gemotiveerd om topkwaliteit te leveren bij MDM Dreyer. Het doelwit is om aan de wensen van de klanten te voldoen. Consumenten vertrouwen op de constante kwaliteit van voedsel. Producenten, verwerkende industrieën en handel dienen zich daarom aan bepaalde wetten te houden. Naleving van deze normen alleen is geen garantie voor zakelijk succes. Zeer goede ingrediënten zijn eveneens nodig voor exclusieve producten.

 5. AGUT DE BENLLOCH TURRONES Y MAZAPANES

  Spanje

  Klein familiebedrijf voor de productie van turron en marsepein, continue productie het hele jaar door volgens traditionele methoden. Het is eveneens mogelijk om ter plaatse zijn kenmerkende producten te proeven terwijl tegelijkertijd de fabricage wordt bewaakt met producten van uitstekende kwaliteit.Onze TURRONS en MARSEPEIN worden altijd op een traditionele manier bereid.Onze specialiteiten zijn onder andere: harde en zachte turrón, met chocolade, guirlache (een soort noga). Turrón met drie smaken, hard met amandelen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SOLGI

  Spanje

  Bij SOLGI produceren we een uitgebreid assortiment aan vullingen en afdeklagen voor gebak en taart, met gekonfijt eigeel, melkjam, allerlei soorten krokant (gekaramelliseerde gedroogde vruchten), toppings, vruchtenpasta's (nogapasta, amandelpraliné, hazelnootpraliné, amandelpasta). Wij streven ernaar om het werk van ons klanten gemakkelijker te maken door hen producten te bieden die klaar zijn voor gebruik.

 2. TURRÓN D'ARNOULD

  Frankrijk

  Turrón d’Arnould is gespecialiseerd in ambachtelijke chocolade en producten voor fijnproevers bestemd voor gastronomische restaurants en luxehotels. Wij selecteren de beste ingrediënten (Marcona amandelen, hazelnoten uit Piëmont enz.) om u chocolaatjes te bieden van topkwaliteit. Onze chocolaatjes zijn los te verkrijgen (kartonnen dozen van 5 kg) en ook in verpakkingen met uw logo (zakjes, dozen enz.) voor de VIP-klanten van hotels en als relatiegeschenk.

 3. REY ALIMENTACIÓN

  Spanje

  Familiebedrijf dat in Castuera (Extremadura) gevestigd is. Al van in het begin koos het ervoor twee belangrijke traditionele producten uit de streek te vervaardigen: zachte noga (Turrones Rey) en olie (Sierra Serena olie).

 4. LES GOURMANDISES DE L'ARTISAN

  België

  Het bedrijf LES GOURMANDISES DE L'ARTISAN, opgericht in 2017, is gevestigd in Luik, België.Wij zijn gespecialiseerd in de vervaardiging van ambachtelijke noga.Onze producten worden in onze eigen werkplaats gemaakt dankzij een knowhow die van generatie op generatie is doorgegeven, waardoor ze authentiek zijn met zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsingrediënten. Wij bieden verschillende smaken en verpakkingen voor professionals en groothandelaren.

 5. ILES & DELICES

  Frankrijk

  Het bedrijf ILES & DELICES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Suikerwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Noga, pralines, snoepgoed, gesuikerde nootjes, en Noga. Het is gevestigd in Essey-Les-Nancy, Frankrijk.

 1. KONDIMA ENGELHARDT GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KONDIMA ENGELHARDT GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Noga. Het is tevens aanwezig in de sectoren marsepein, en chocolade. Het is gevestigd in Karlsruhe, Duitsland.

 2. OBLEAS PASTOR S.L

  Spanje

  Het bedrijf OBLEAS PASTOR S.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Noga. Het is gevestigd in Alicante, Spanje.

 1. NOUGATS LAURMAR

  Frankrijk

  Het bedrijf NOUGATS LAURMAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Noga. Het is tevens aanwezig in de sectoren Honing, amandelen, suikergoed, en Honing. Het is gevestigd in Caumont Sur Durance, Frankrijk.

 2. NOUGAT DOULCE FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf NOUGAT DOULCE FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Noga. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koekjes en cakejes, Import-export - levensmiddelen, Koekjes en cakejes, en Import-export - levensmiddelen. Het is gevestigd in Montelimar, Frankrijk.

 3. TURRONES SAN ANDRÉS

  Spanje

  Het bedrijf TURRONES SAN ANDRÉS, en actief in de sector Noga. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dragees, Gekonfijte vruchten, Dragees, Gekonfijte vruchten, Zachte Noga, en chocolade. Het is gevestigd in TOBARRA - ALBACETE, Spanje.

 4. TURRONES PICÓ

  Spanje

  Het bedrijf TURRONES PICÓ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Noga. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zachte Noga. Het is gevestigd in Jijona-Alicante, Spanje.

 5. LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Amandelpers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Noga, Noga, chocolade, en amandelen. Het is gevestigd in Stockelsdorf, Duitsland.

 6. J. G. NIEDEREGGER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf J. G. NIEDEREGGER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Amandelpers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Noga, en Noga. Het is gevestigd in Lübeck, Duitsland.

 7. MIGUEL EL DULCERO (MIGUEL IBAÑEZ CARA)

  Spanje

  Het bedrijf MIGUEL EL DULCERO (MIGUEL IBAÑEZ CARA), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Noga. Het is tevens aanwezig in de sectoren promotioneel suikergoed, en noga met amandelen. Het is gevestigd in Válor, Spanje.

 8. NOUGATERIE DU PONT D'ARC

  Frankrijk

  Het bedrijf NOUGATERIE DU PONT D'ARC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snoepgoed zonder chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Noga, zachte noga, noga met amandelen, honing, en Noga. Het is gevestigd in Vallon Pont D'arc, Frankrijk.

 1. BEŞE HELVACILIK ŞEKERLEME SAN.VE TIC.A.Ş

  Turkije

  Het bedrijf BEŞE HELVACILIK ŞEKERLEME SAN.VE TIC.A.Ş, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Noga. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 2. CYRIL CHOCOLAT

  België

  Het bedrijf CYRIL CHOCOLAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snoepgoed met chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Noga, Ambachtelijke chocoladefabriek, fabrikant van pralines, en Noga. Het is gevestigd in Samrée (La Roche-en-Ardenne), België.

 3. DALBA DI BAIOCCHI PAOLO & C. ( S.N.C. )

  Italië

  Het bedrijf DALBA DI BAIOCCHI PAOLO & C. ( S.N.C. ), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Noga. Het is tevens aanwezig in de sectoren paaseieren van chocolade, noga en nogasnoepjes, ambachtelijke panettoni, en krokant. Het is gevestigd in Gatteo Mare, Italië.

 4. NOUGAT SILVAIN

  Frankrijk

  Het bedrijf NOUGAT SILVAIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Noga. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koekjes en cakejes, Levensmiddelen - import-export, Koekjes en cakejes, bonbons, en Levensmiddelen - import-export. Het is gevestigd in Saint Didier, Frankrijk.

 5. ANTEPTAT

  Turkije

  Het bedrijf ANTEPTAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Noga. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

 6. LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Amandelpers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Noga, Noga, amandelen, en hazelnoten. Het is gevestigd in Stockelsdorf / Lübeck, Duitsland.

 7. PABLO GARRIGÓS IBÁÑEZ S.L.

  Spanje

  Het bedrijf PABLO GARRIGÓS IBÁÑEZ S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Noga. Het is gevestigd in Jijona (Alicante), Spanje.

 8. GENI'S

  Italië

  Het bedrijf GENI'S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Noga. Het is gevestigd in Basciano, Italië.

 9. TURRONES Y DULCES ALCARAZ SIRVENT

  Spanje

  Het bedrijf TURRONES Y DULCES ALCARAZ SIRVENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Noga. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zachte Noga, en vruchten van marsepein. Het is gevestigd in Jijona, Spanje.

 10. CONSERVAS CORDOBESAS SA

  Spanje

  Het bedrijf CONSERVAS CORDOBESAS SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snoepgoed zonder chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood en gebak, Noga, Brood en gebak, en Noga. Het is gevestigd in La Rambla, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis