• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • noga

Resultaten voor

Noga - Import export

 1. SAS LIMOUZI SAVEURS

  Frankrijk

  Via het bedrijf LIMOUZI SAVEURS is het onze passie om u de wonderen van de Correze te laten ontdekken door recepten te bedenken die u zullen verrassen en verrukken. Altijd op zoek naar nieuwigheden, stellen wij onze knowhow ter beschikking om u verfijnde en lekkere producten aan te bieden. Wij zijn trots op ons engagement om al onze producten te ontwikkelen in onze productiewerkplaats in Objat (19), met bijzondere aandacht voor de kwaliteit van de ingrediënten die wij zelf selecteren. We maken gebruik van patissiers en chocolatiers om onze producten te ontwerpen. Bij LIMOUZI SAVEURS waarderen we lokale producten en bieden we een breed scala aan producten zoals jam, stroop, droge koekjes, gekarameliseerde en chocoladenoten, cailloux (chocoladesnoepjes met noten), nougats, karamels, vruchtengelei en andere lekkernijen, om de smaakpapillen van lokale smaakliefhebbers tevreden te stellen. Wij zetten ons in voor kwaliteit, knowhow en innovatie om aan uw verwachtingen te voldoen.Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. TURRÓN D'ARNOULD

  Frankrijk

  Turrón d’Arnould is gespecialiseerd in ambachtelijke chocolade en producten voor fijnproevers bestemd voor gastronomische restaurants en luxehotels. Wij selecteren de beste ingrediënten (Marcona amandelen, hazelnoten uit Piëmont enz.) om u chocolaatjes te bieden van topkwaliteit. Onze chocolaatjes zijn los te verkrijgen (kartonnen dozen van 5 kg) en ook in verpakkingen met uw logo (zakjes, dozen enz.) voor de VIP-klanten van hotels en als relatiegeschenk.

 3. MDM DREYER AG

  Zwitserland

  De handel in levensmiddelen is een kwestie van vertrouwen. Sinds de oprichting van het familiebedrijf in 1997 geniet MDM Dreyer het vertrouwen van bekende klanten uit verschillende sectoren uit de voedselproductie en de detailhandel. Mirjam Oesterle, is sinds 2003 de tweede generatie van MDM en vertrouwt op de hoogste productkwaliteit en streeft naar langdurige en coöperatieve klantrelaties. Het voldoen aan hoge kwaliteitsnormen met speciale producten tegen de beste prijs is elke dag een uitdagende taak. Het team is jong en gemotiveerd om topkwaliteit te leveren bij MDM Dreyer. Het doelwit is om aan de wensen van de klanten te voldoen. Consumenten vertrouwen op de constante kwaliteit van voedsel. Producenten, verwerkende industrieën en handel dienen zich daarom aan bepaalde wetten te houden. Naleving van deze normen alleen is geen garantie voor zakelijk succes. Zeer goede ingrediënten zijn eveneens nodig voor exclusieve producten.

 4. AGUT DE BENLLOCH TURRONES Y MAZAPANES

  Spanje

  Klein familiebedrijf voor de productie van turron en marsepein, continue productie het hele jaar door volgens traditionele methoden. Het is eveneens mogelijk om ter plaatse zijn kenmerkende producten te proeven terwijl tegelijkertijd de fabricage wordt bewaakt met producten van uitstekende kwaliteit.Onze TURRONS en MARSEPEIN worden altijd op een traditionele manier bereid.Onze specialiteiten zijn onder andere: harde en zachte turrón, met chocolade, guirlache (een soort noga). Turrón met drie smaken, hard met amandelen.

 5. SOLGI

  Spanje

  Bij SOLGI produceren we een uitgebreid assortiment aan vullingen en afdeklagen voor gebak en taart, met gekonfijt eigeel, melkjam, allerlei soorten krokant (gekaramelliseerde gedroogde vruchten), toppings, vruchtenpasta's (nogapasta, amandelpraliné, hazelnootpraliné, amandelpasta). Wij streven ernaar om het werk van ons klanten gemakkelijker te maken door hen producten te bieden die klaar zijn voor gebruik.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. REY ALIMENTACIÓN

  Spanje

  Familiebedrijf dat in Castuera (Extremadura) gevestigd is. Al van in het begin koos het ervoor twee belangrijke traditionele producten uit de streek te vervaardigen: zachte noga (Turrones Rey) en olie (Sierra Serena olie).

 2. LES GOURMANDISES DE L'ARTISAN

  België

  Het bedrijf LES GOURMANDISES DE L'ARTISAN, opgericht in 2017, is gevestigd in Luik, België.Wij zijn gespecialiseerd in de vervaardiging van ambachtelijke noga.Onze producten worden in onze eigen werkplaats gemaakt dankzij een knowhow die van generatie op generatie is doorgegeven, waardoor ze authentiek zijn met zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsingrediënten. Wij bieden verschillende smaken en verpakkingen voor professionals en groothandelaren.

 3. KONDIMA ENGELHARDT GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. OBLEAS PASTOR S.L

  Spanje

 5. NOUGATS LAURMAR

  Frankrijk

 1. MIGUEL EL DULCERO (MIGUEL IBAÑEZ CARA)

  Spanje

 2. TURRONES PICÓ

  Spanje

 1. NOUGAT DIANE DE POYTIERS

  Frankrijk

 2. NOUGAT SILVAIN

  Frankrijk

 3. CYRIL CHOCOLAT

  België

 4. TURRONES SAN ANDRÉS

  Spanje

 5. BEŞE HELVACILIK ŞEKERLEME SAN.VE TIC.A.Ş

  Turkije

 6. DALBA DI BAIOCCHI PAOLO & C. ( S.N.C. )

  Italië

 7. J. G. NIEDEREGGER GMBH & CO. KG

  Duitsland

 8. LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG

  Duitsland

 1. NOUGAT DOULCE FRANCE

  Frankrijk

 2. GENI'S

  Italië

 3. TURRONES Y DULCES ALCARAZ SIRVENT

  Spanje

 4. TORO CEJUDO JOSE

  Spanje

 5. TURRONESYDULCES.COM

  Spanje

 6. PLANELLES DONAT SA

  Spanje

 7. TORQUIS CHOCOLATIERS B.V.

  Nederland

 8. VIBA SWEETS GMBH

  Duitsland

 9. TORRONS I MEL ALEMANY S.L.

  Spanje

 10. TORRONS I GELATS GRANOLLERS S.L.

  Spanje

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis