• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • noga

Resultaten voor

Noga - Import export

 1. FELIZATA HOLDING

  Rusland

  Felizata Holding LLC is een Russische fabrikant van dieetproducten en natuurlijke producten en supplementen voor gewichtsverlies. De onderneming produceert tafelzoetstoffen en dieetvoedingsproducten, levert producten aan winkelketens, cafés, restaurants, hotels en verkoopt ze via online winkels. Felizata Holding is actief in de sector van grondstoffen voor voedingsmiddelen sinds 2000. Sinds het begin in gezonde voedingsingrediënten is de firma gegroeid en produceert nu zelf prebiotische zoetstoffen. De productiecapaciteit bereikt 40 duizend productpakketten per dag. De productie wordt gecontroleerd door HACCP en ISO 22000 kwaliteitscontrolesystemen. Felizata Holding biedt zoetstoffen voor gebruik in de toebereiding van warme of koude dranken, in de productie van suikerwaren en snoep. De meeste producten worden verrijkt met prebiotica (inuline, lactulose). Deze producten zijn ook geschikt voor voeding voor diabetici dankzij hun lage glycemische index.

 2. MDM DREYER AG

  Zwitserland

  De handel in levensmiddelen is een kwestie van vertrouwen. Sinds de oprichting van het familiebedrijf in 1997 geniet MDM Dreyer het vertrouwen van bekende klanten uit verschillende sectoren uit de voedselproductie en de detailhandel. Mirjam Oesterle, is sinds 2003 de tweede generatie van MDM en vertrouwt op de hoogste productkwaliteit en streeft naar langdurige en coöperatieve klantrelaties. Het voldoen aan hoge kwaliteitsnormen met speciale producten tegen de beste prijs is elke dag een uitdagende taak. Het team is jong en gemotiveerd om topkwaliteit te leveren bij MDM Dreyer. Het doelwit is om aan de wensen van de klanten te voldoen. Consumenten vertrouwen op de constante kwaliteit van voedsel. Producenten, verwerkende industrieën en handel dienen zich daarom aan bepaalde wetten te houden. Naleving van deze normen alleen is geen garantie voor zakelijk succes. Zeer goede ingrediënten zijn eveneens nodig voor exclusieve producten.

 3. AGUT DE BENLLOCH TURRONES Y MAZAPANES

  Spanje

  Klein familiebedrijf voor de productie van turron en marsepein, continue productie het hele jaar door volgens traditionele methoden. Het is eveneens mogelijk om ter plaatse zijn kenmerkende producten te proeven terwijl tegelijkertijd de fabricage wordt bewaakt met producten van uitstekende kwaliteit.Onze TURRONS en MARSEPEIN worden altijd op een traditionele manier bereid.Onze specialiteiten zijn onder andere: harde en zachte turrón, met chocolade, guirlache (een soort noga). Turrón met drie smaken, hard met amandelen.

 4. SOLGI

  Spanje

  Bij SOLGI produceren we een uitgebreid assortiment aan vullingen en afdeklagen voor gebak en taart, met gekonfijt eigeel, melkjam, allerlei soorten krokant (gekaramelliseerde gedroogde vruchten), toppings, vruchtenpasta's (nogapasta, amandelpraliné, hazelnootpraliné, amandelpasta). Wij streven ernaar om het werk van ons klanten gemakkelijker te maken door hen producten te bieden die klaar zijn voor gebruik.

 5. REY ALIMENTACIÓN

  Spanje

  Familiebedrijf dat in Castuera (Extremadura) gevestigd is. Al van in het begin koos het ervoor twee belangrijke traditionele producten uit de streek te vervaardigen: zachte noga (Turrones Rey) en olie (Sierra Serena olie).

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LES GOURMANDISES DE L'ARTISAN

  België

  Het bedrijf LES GOURMANDISES DE L'ARTISAN, opgericht in 2017, is gevestigd in Luik, België.Wij zijn gespecialiseerd in de vervaardiging van ambachtelijke noga.Onze producten worden in onze eigen werkplaats gemaakt dankzij een knowhow die van generatie op generatie is doorgegeven, waardoor ze authentiek zijn met zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsingrediënten. Wij bieden verschillende smaken en verpakkingen voor professionals en groothandelaren.

 2. KONDIMA ENGELHARDT GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. OBLEAS PASTOR S.L

  Spanje

 4. NOUGATS LAURMAR

  Frankrijk

 5. LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG

  Duitsland

 1. MIGUEL EL DULCERO (MIGUEL IBAÑEZ CARA)

  Spanje

 2. TURRONES PICÓ

  Spanje

 1. TURRONES SAN ANDRÉS

  Spanje

 2. J. G. NIEDEREGGER GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. NOUGAT SILVAIN

  Frankrijk

 4. CYRIL CHOCOLAT

  België

 5. DALBA DI BAIOCCHI PAOLO & C. ( S.N.C. )

  Italië

 6. NOUGAT DIANE DE POYTIERS

  Frankrijk

 7. NOUGAT DOULCE FRANCE

  Frankrijk

 8. BEŞE HELVACILIK ŞEKERLEME SAN.VE TIC.A.Ş

  Turkije

 1. TURRONES Y DULCES ALCARAZ SIRVENT

  Spanje

 2. GENI'S

  Italië

 3. TORO CEJUDO JOSE

  Spanje

 4. TORRONS I GELATS GRANOLLERS S.L.

  Spanje

 5. TURRONESYDULCES.COM

  Spanje

 6. VIBA SWEETS GMBH

  Duitsland

 7. TORQUIS CHOCOLATIERS B.V.

  Nederland

 8. TORRONS I MEL ALEMANY S.L.

  Spanje

 9. PLANELLES DONAT SA

  Spanje

 10. TURRONES COLOMA, S.A.

  Spanje