• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • offsetdrukmachines

Resultaten voor

Offsetdrukmachines - Import export

 1. BALLOONS WORLD STORE SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Balloons World Store vervaardigt innoverende producten, waaronder ballonnen van geheel nieuwe vormen, structuren voor ballonnencomposities zonder helium et de nieuwe naald voor het opblazen, 100 % biologisch afbreekbaar, de Ecostick. Sinds 1979 vervaardigen wij zeefdrukprinters voor ballonnen van het merk RIFCO (Rifco Machines), waarvan de kwaliteit en de multifunctionaliteit onovertroffen is. BWS voert uitstekende drukwerk uit op allerlei soorten ballonnen. Tenslotte verlenen wij op internationaal niveau diensten voor de inrichting en versiering met ballonnen.

 2. GRAPHIC INVEST & CONSULT

  België

  Verified by europages badge

  Graphic Invest, Experts sinds meer dan 60 jaar in Grafische Kunst. Dankzij onze lange vakervaring en uitmuntende reputatie, zijn wij wereldwijd bekend als Adviseurs en Experts voor COMPLETE en "bedrijfsklare" oplossingen voor drukkerijen. We verzorgen uw project en adviseren u naargelang uw budget en de mogelijke markten om zo uw idee uit te werken: van het ontwerp van nieuwe ruimtes, tot het aanstellen van uw personeel, tot het opstellen van de organisatie van uw productie en de controle voor het behouden van een uitstekend rendement. Ons technische team controleert en test uw materiaal in onze hal van 2.500 m² in de omgeving van Brussel alvorens het te verzenden. Onze Europese en/of Afrikaanse technici verplaatsen zich naar uw bedrijf. Zonder te pochen: zijn wij de BESTE, de meest BEKWAME, de meest SERIEUZE en meest TOEGEWIJDE onderneming binnen de sector. Drukwerk is bovenal onze PASSIE!

 3. THOMSON MACHINERY BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Bij Thomson Machinery BV zijn we gespecialiseerd in sourcen en handelen met een uitgebreid assortiment uitrustingen voor diverse industrieën zoals bouw, scheepsbouw, graafwerkzaamheden, beton-/ wegenbouw, oppervlakte & en ondergrondse mijnbouw, landschapsontwikkeling, landbouw, vrachtvervoer en meer. Wij streven ernaar uw ultieme bestemming te zijn voor al uw uitrustingen. Wij zetten ons in om nauwkeurige beeldmateriaal van de werkelijke staat van elke door ons verkochte machine te bieden, om te garanderen dat u precies krijgt wat u nodig heeft. Met expertise in het inkopen en verkopen van uitrustingen van elk merk, model en jaar, staan wij voor u klaar om u te helpen bij zowel de verkoop als aankoop. Vergeet niet te vragen naar onze financieringsopties. Onze uitgebreide aanbod diensten en mogelijkheden tot meerwaarde maakt het onderscheid op de markt. Onze specifieke en zorgvuldig uitgevoerde diensten maken gebruik van ultramoderne fysieke en digitale tools, wat ons tot marktleider maakt. Wij bieden hoogwaardige bijstand voor de handel via industriële machinetransacties die diverse categorieën dekken: Metaalbewerkingsmachines, houtbewerkingsmachines, printers, Industriële automatiseringstechnologie, voortstuwing & transportbanden, vorkheftrucks & industriële trucks, voedselverwerkingsmachines, bouwmachines en materiaal voor goederenhantering. Uw behoeften zijn onze prioriteit. Onze diensten zijn erop gericht volledige steun te bieden tijdens het gehele proces, inclusief advies, promoten, kopen en het verkopen van uw industriële machines.

 4. LEIELAND DRUKKERIJ

  België

  Van naamkaartje, bedrijfskaartjes, groetenkaart of uitnodiging tot folder, magazine, brochure of boek, van originele uitnoding, postkaart tot gepersonaliseerde mailings, ... Drukkerij Leieland reikt de gepaste oplossing aan en verzorgt uw drukwerk van ontwerp tot afwerking. Naast B2B-drukwerk staat drukkerij Leieland klaar om voor elke gelegenheid (geboorte, trouw, communie, kerst- en nieuwjaar, jubileum) de juiste, persoonlijke uitnodiging te creëren. Drukkerij Leieland is een sterk groeiend familiebedrijf waar u als klant centraal staat. Wij streven een lange termijnrelatie na met al onze klanten en trachten onze klanten steeds een totaaloplossing te bieden van prepress tot afgewerkt drukwerk. We zijn sterk in offset- en digitaal drukwerk. Zowel voor kleine als voor grote oplages bieden wij oplossingen op maat.

 5. GRAFIMAT

  België

  Grafimat: ruim 35 jaar ervaring in tweedehandsmachines. Grafimat is de belgische marktleider in tweedehandse grafische machines. Wij beschouwen reeds 35 jaar onze klanten als partners. Wederzijds respect, vertrouwen, stabiliteit en samenwerking zijn onze grootste troeven. Wereldwijd dragen 5.000 vaste klanten deze getuigenis verder uit ...

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MCLANTIS GROUP

  China

  Het bedrijf MCLANTIS GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Offsetdrukmachines. Het is gevestigd in Shanghai, China.

 2. PANGRAPHIC ROMAN KOPIETZ, GRAPHISCHE MASCHINENHANDELS-GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PANGRAPHIC ROMAN KOPIETZ, GRAPHISCHE MASCHINENHANDELS-GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Offsetdrukmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor industrieel snijden, koordvlechtmachines, en Gereedschapsmachines voor industrieel snijden. Het is gevestigd in Würselen, Duitsland.

 3. MOSS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MOSS S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Offsetdrukmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines en uitrustingen voor zeefdrukdrukkerijen. Het is gevestigd in Reggio Emilia, Italië.

 4. ELTOSCH GRAFIX

  Duitsland

  Het bedrijf ELTOSCH GRAFIX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Offsetdrukmachines, en Offsetdrukmachines. Het is gevestigd in Pinneberg, Duitsland.

 5. OFIGRÀFIC - IMPRESORAS RICOH

  Spanje

  Het bedrijf OFIGRÀFIC - IMPRESORAS RICOH, is een Distributeur, en actief in de sector Offsetdrukmachines. Het is gevestigd in Vilaseca, Spanje.

 1. MILTON MÉDIA KFT.

  Hongarije

  Het bedrijf MILTON MÉDIA KFT., is een Dienstverlener, en actief in de sector Offsetdrukmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerijen, Drukkerijen, en posters. Het is gevestigd in Érd, Hongarije.

 2. PRINTERS PARTS & EQUIPMENT

  Canada

  Het bedrijf PRINTERS PARTS & EQUIPMENT, is een Distributeur, en actief in de sector Offsetdrukmachines. Het is gevestigd in Ontario, Canada.

 1. IDEEGRAFICON IGC GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf IDEEGRAFICON IGC GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Offsetdrukmachines, Boekbinderijen - machines en materialen, Reprografie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Offsetdrukmachines, Boekbinderijen - machines en materialen, en Reprografie - machines en materialen. Het is gevestigd in Uzwil, Zwitserland.

 2. CALF S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf CALF S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Offsetdrukmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zeefdruk op plastic en PVC, en Zeefdruk op plastic en PVC. Het is gevestigd in Montecchio Emilia, Italië.

 3. GERHARD PÜCHNER

  Duitsland

  Het bedrijf GERHARD PÜCHNER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Zeefdrukmachines en materialen, Offsetdrukmachines, Boekbinderijen - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Zeefdrukmachines en materialen, Offsetdrukmachines, en Boekbinderijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Heroldsberg, Duitsland.

 4. DRUCK & TECHNIK THOMAS HUTTERS

  Duitsland

  Het bedrijf DRUCK & TECHNIK THOMAS HUTTERS, is een Distributeur, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Zeefdrukmachines en materialen, Offsetdrukmachines, Boekbinderijen - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Zeefdrukmachines en materialen, Offsetdrukmachines, en Boekbinderijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Wickede, Duitsland.

 5. MKS MASCHINEN HANDELS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MKS MASCHINEN HANDELS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Etiketteren en markeren - machines, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Zeefdrukmachines en materialen, Offsetdrukmachines, Etiketteren en markeren - machines, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Zeefdrukmachines en materialen, en Offsetdrukmachines. Het is gevestigd in Wasserberg, Duitsland.

 6. IGRAPHMA

  Spanje

  Het bedrijf IGRAPHMA, is een Distributeur, en actief in de sector Offsetdrukmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukmachines en materiaal, inkoop verkoop van tweedehandse machines, machines en uitrustingen voor drukkerijen offset met bladen, en bind- en inbindmachines. Het is gevestigd in Nigrán (pontevedra), Spanje.

 7. GRAPHICS INTERNATIONAL DECORATING INC

  Canada

  Het bedrijf GRAPHICS INTERNATIONAL DECORATING INC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Offsetdrukmachines. Het is gevestigd in Markham Ontario, Canada.

 8. KOENIG & BAUER AG (KBA)

  Duitsland

  Het bedrijf KOENIG & BAUER AG (KBA), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Offsetdrukmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Etiketteren en markeren - machines, Reprografie - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Etiketteren en markeren - machines, Reprografie - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, en Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Wuerzburg, Duitsland.

 1. ALLFA MASCHINENHANDEL FRIEDHELM-TH. ALLKEMPER E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf ALLFA MASCHINENHANDEL FRIEDHELM-TH. ALLKEMPER E.K., is een Distributeur, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Zeefdrukmachines en materialen, Offsetdrukmachines, Boekbinderijen - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Zeefdrukmachines en materialen, Offsetdrukmachines, en Boekbinderijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Oberhausen, Duitsland.

 2. DRUCKMASCHINEN TECHNIK SAUR INH. RÜDIGER J. SAUR

  Duitsland

  Het bedrijf DRUCKMASCHINEN TECHNIK SAUR INH. RÜDIGER J. SAUR, is een Distributeur, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Offsetdrukmachines, Boekbinderijen - machines en materialen, Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Offsetdrukmachines, en Boekbinderijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Bochum, Duitsland.

 3. MB OFFICE SRL

  Italië

  Het bedrijf MB OFFICE SRL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Offsetdrukmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren tracker, machines en uitrustingen voor digitale drukkerijen, verhuur tractor, en leasing industriele machines en uitrustingen. Het is gevestigd in San Cesareo, Italië.

 4. HAKRO HANS KROSEL

  Duitsland

  Het bedrijf HAKRO HANS KROSEL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Etiketteren en markeren - machines, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Zeefdrukmachines en materialen, Offsetdrukmachines, Etiketteren en markeren - machines, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Zeefdrukmachines en materialen, en Offsetdrukmachines. Het is gevestigd in Langenfeld, Duitsland.

 5. DEDRAX LTD

  Bulgarije

  Het bedrijf DEDRAX LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Offsetdrukmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerij - offset, Plastificeren - papier en karton, Drukkerij - offset, en Plastificeren - papier en karton. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 6. EDITURA "UNIVERSUL" I.S.

  Moldavïe

  Het bedrijf EDITURA "UNIVERSUL" I.S., is een Dienstverlener, en actief in de sector Papier voor drukkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Offsetdrukmachines, monstertjes - drukkerijen, drukdiensten, Offsetdrukmachines, en onwikkeling 24 uur. Het is gevestigd in Chisinau, Moldavïe.

 7. DRUGEMA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DRUGEMA GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Offsetdrukmachines, Boekbinderijen - machines en materialen, Reprografie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Offsetdrukmachines, Boekbinderijen - machines en materialen, en Reprografie - machines en materialen. Het is gevestigd in Postbauer-Heng, Duitsland.

 8. AIRDOT PRINTING BLANKETS

  Zwitserland

  Het bedrijf AIRDOT PRINTING BLANKETS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Offsetdrukmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren offset druk. Het is gevestigd in Zuzgen, Zwitserland.

 9. KBA - GRAFITEC S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf KBA - GRAFITEC S.R.O., en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Offsetdrukmachines, Drukpersen, Offsetdrukmachines, en Drukpersen. Het is gevestigd in Dobruska, Tsjechische Rep..

 10. BELFAR LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BELFAR LTD, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Offsetdrukmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren papier. Het is gevestigd in Wakefield, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis