• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • offshoreboringen

Resultaten voor

Offshoreboringen - Import export

 1. PERFOX S.L.

  Spanje

  Het bedrijf PERFOX S.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Offshoreboringen. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 2. M&G DRILLING SERVICES

  Verenigde Staten

  Het bedrijf M&G DRILLING SERVICES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Offshoreboringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren perforatie, boren en graven van putten, bouw van offshore platformen voor petroleumwinning, boren voor de winning van aardgas, en stansmachines. Het is gevestigd in Houston, Verenigde Staten.

 3. BRIGHTWAY DRILLING WASTE MANAGEMENT

  China

  Het bedrijf BRIGHTWAY DRILLING WASTE MANAGEMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Offshoreboringen. Het is gevestigd in Xian, China.

 4. CFE

  België

  Het bedrijf CFE, en actief in de sector Ruwbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Baggerwerken, Offshoreboringen, Baggerwerken, en Offshoreboringen. Het is gevestigd in AUDERGHEM, België.

 5. ZOUCHENG DONGYUAN PETROLEUM CO.,LTD

  China

  Het bedrijf ZOUCHENG DONGYUAN PETROLEUM CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Offshoreboringen. Het is gevestigd in Jining, China.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TOUCHE A TOUT

  België

  Het bedrijf TOUCHE A TOUT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Offshoreboringen. Het is gevestigd in Bruxelles (belgique), België.

 2. IMPER SONDA TRIVELLAZIONI DI BONGIOVANNI GIOVANNINO & C.

  Italië

  Het bedrijf IMPER SONDA TRIVELLAZIONI DI BONGIOVANNI GIOVANNINO & C., en actief in de sector Offshoreboringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Lamezia Terme, Italië.

 3. SOIL TEST S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SOIL TEST S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Offshoreboringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Arezzo, Italië.

 4. FAC ENGENHARIA

  Brazilië

  Het bedrijf FAC ENGENHARIA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Offshoreboringen. Het is gevestigd in Vila Velha, Brazilië.

 5. XI'AN YAOFU TRADE CO.,LTD

  China

  Het bedrijf XI'AN YAOFU TRADE CO.,LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Offshoreboringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren grondboring. Het is gevestigd in xi'an, China.

 1. EUROFONDAZIONI ITALIA S.R.L.

  Italië

 2. GEOALPINA S.R.L.

  Italië

 1. CARINI TRIVELLAZIONI S.R.L.

  Italië

 2. MORELLO NICOLA

  Italië

 3. IMMONILIARE ONDA BLU S.A.S. DI GENTILINI MAURO E C.

  Italië