• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • oliën en vetten - dierlijke

Resultaten voor

Oliën en vetten - dierlijke - Import export

 1. STELLA

  België

  STELLA, producent van lanoline en derivaten van lanoline, biedt een breed assortiment producten in diverse vormen en bestemd voor de farmaceutische en de cosmetica-industrie. De kwaliteit van onze producten wordt gegarandeerd door het behalen van de ISO 9001, GMP ExciPac certificaten. Met het oog op de diversificatie van zijn activiteit, biedt STELLA nu ook een dienst voor het zuiveren op maat van plantaardige en dierlijke oliën en vetten dankzij een veelzijdige en flexibele unit voor moleculaire distillatie (verdamper met schraapfolie en verdamper met kort circuit). Deze high tech uitrusting stelt STELLA in staat altijd geavanceerde technologieën te gebruiken voor hoogwaardige zuiveringen. In combinatie met een moderne unit voor moleculaire distillatie, zijn wij in staat de elementen te bepalen die het nauwst aansluiten op de doelen van onze klanten. Dit zuiveringsproces bestaat uit het destilleren, verwijderen of drastisch beperken van bestanddelen of ware molecules die in de oliën en vetten van onze klant aanwezig zijn.

  Alle producten voor "oliën en vetten - dierlijke"

 2. FRITZ ROCK GMBH

  Duitsland

 3. OTTO SCHACHINGER GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf: In de nieuwe fabriek wordt met een van de modernste productielijnen en onder strenge kwaliteitscontrole volgens de EU-richtlijnen geproduceerd. Hoogwaardige halffabricaten worden hier tot de overal gewaardeerde vetkaan- en reuzelproducten verwerkt. Ons magazijn met hoge stellingen voor europallets is EU-gecertificeerd. temperatuur: -28 °C stapelhoogte: max 1, 8 m stapelhoogte overhang: max 5cm aan alle zijden In 1932 werd de slachterij Schachinger opgericht en werd met de productie van vetkanen en reuzel begonnen. Na de oorlog volgde de uitbouw tot een vleesverwerkend bedrijf. Eind jaren '80 werd de vetkaan- en reuzelproductie tot een zelfstandige onderneming gesplitst.

 4. PROGRASA SL

  Spanje

  Prograsa, S.L. is één van de oudste ondernemingen voor de verwerking van bijproducten van vlees in Catalonië. Zijn hoofdactiviteit is het gebruik, de verwerking en de sterilisatie van bijproducten van vlees van de categorie 31774/2002 3, die voldoen aan de richtlijn EG/1174/2002 van 3 oktober, afkomstig van slagerijen, uitsnijzalen, slachthuizen en de vleesindustrie.

 5. BAETEN & C

  België

  Baeten & C° is gespecialiseerd in het raffineren van dierlijke en plantaardige vetten en oliën voor menselijke consumptie. Vetten en oliën vormen een belangrijk onderdeel in ons dagelijks gebruik. Zij vinden hun toepassing in verschillende producten : enerzijds voor de voedingsnijverheid, farmacie, petfood en anderzijds in de zeep- en smeermiddelenindustrie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GOUT DE CANARD LTD

  Bulgarije

 2. AJV GRUPE, JSC

  Litouwen

 3. BIOMEGA NATURAL NUTRIENTS

  Spanje

 4. INDUSTRIAS AFINES, S.L.

  Spanje

 5. OLVEA

  Frankrijk

 1. D. KAMPITI SONS O.E.

  Griekenland

 2. DEUTSCHE LANOLIN GESELLSCHAFT PARMENTIER GMBH & CO KG

  Duitsland

 1. YUROK

  Oekraïne

 2. ADEL

  Oekraïne

 3. PJSC BELYNICHI PROTEIN PLANT

  Wit Rusland

 4. DANISH PROTEINS AND FEED SUPPLIERS

  Denemarken

 5. SEAPROMEGA

  Frankrijk

 6. ATERIMAR DISTRIBUCION

  Spanje

 7. LEBERTRAN-INFO.DE

  Duitsland

 8. SUNTRADE SE LLC

  Oekraïne

 1. FIDO & FELIX

  Duitsland

 2. GROUPE SIRH

  Frankrijk

 3. ING. MILAN VYMETALÍK - INPOS

  Tsjechische Rep.

 4. CLAUSS & PASCHKE GMBH

  Duitsland

 5. H.ERHARD WAGNER GMBH

  Duitsland

 6. JARMAC LTD

  Verenigd Koninkrijk

 7. YUGALIA

  Wit Rusland

 8. AGROCAM EXPORT & IMPORT

  Argentinië

 9. GHIO E GALLI DI GHIO PAOLA E C. S.N.C.

  Italië

 10. INGRA BROZZI S.P.A.

  Italië

Filters

Resultaten voor

Oliën en vetten - dierlijke - Import export

Aantal resultaten

1.544 bedrijven