• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • oliën en vetten - dierlijke

Resultaten voor

Oliën en vetten - dierlijke - Import export

 1. SARL NOOH AS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Bij N.O.O.H. ASAS, zijn we er trots op dat we je een uitzonderlijke culinaire ervaring kunnen bieden.. Onze passie voor eersteklas zonnebloemoliën drijft ons ertoe om op zoek te gaan naar de meest exquise bronnen van over de hele wereld. Ontdek de essentie van culinaire perfectie met onze zorgvuldig geselecteerde zonnebloemoliën. Onze toewijding aan de natuur is kwaliteit. In het hart van N.O.O.H. ASligt een onwrikbare toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid.. Wij geloven dat de natuur ons kostbare schatten biedt. Compromisloze kwaliteit: Elke druppel van onze zonnebloemolie is het resultaat van een combinatie van passie en kwaliteit. We selecteren zorgvuldig de beste zonnebloempitten om 100% pure olie te produceren, zonder toevoegingen of wijzigingen. Wij geloven in duurzaamheid en verantwoordelijkheid voor het milieu. Ons productieproces is ontworpen om onze impact op de planeet te minimaliseren. Van onze verantwoorde landbouwpraktijken tot onze milieuvriendelijke verpakking, we investeren in een betere toekomst. Onze partnerschappen met lokale en internationale producenten zijn gebaseerd op ethische principes. We streven naar eerlijke en rechtvaardige arbeidsomstandigheden. Elke partij olie ondergaat strenge kwaliteitstests om elke keer weer een compromisloos product te garanderen.

 2. STELLA

  België

  Verified by europages badge

  STELLA, producent van lanoline en derivaten van lanoline, biedt een breed assortiment producten in diverse vormen en bestemd voor de farmaceutische en de cosmetica-industrie. De kwaliteit van onze producten wordt gegarandeerd door het behalen van de ISO 9001, GMP ExciPac certificaten. Met het oog op de diversificatie van zijn activiteit, biedt STELLA nu ook een dienst voor het zuiveren op maat van plantaardige en dierlijke oliën en vetten dankzij een veelzijdige en flexibele unit voor moleculaire distillatie (verdamper met schraapfolie en verdamper met kort circuit). Deze high tech uitrusting stelt STELLA in staat altijd geavanceerde technologieën te gebruiken voor hoogwaardige zuiveringen. In combinatie met een moderne unit voor moleculaire distillatie, zijn wij in staat de elementen te bepalen die het nauwst aansluiten op de doelen van onze klanten. Dit zuiveringsproces bestaat uit het destilleren, verwijderen of drastisch beperken van bestanddelen of ware molecules die in de oliën en vetten van onze klant aanwezig zijn.

 3. FRITZ ROCK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRITZ ROCK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliën en vetten - dierlijke. Het is gevestigd in Kirchberg, Duitsland.

 4. OTTO SCHACHINGER GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf: In de nieuwe fabriek wordt met een van de modernste productielijnen en onder strenge kwaliteitscontrole volgens de EU-richtlijnen geproduceerd. Hoogwaardige halffabricaten worden hier tot de overal gewaardeerde vetkaan- en reuzelproducten verwerkt. Ons magazijn met hoge stellingen voor europallets is EU-gecertificeerd. temperatuur: -28 °C stapelhoogte: max 1, 8 m stapelhoogte overhang: max 5cm aan alle zijden In 1932 werd de slachterij Schachinger opgericht en werd met de productie van vetkanen en reuzel begonnen. Na de oorlog volgde de uitbouw tot een vleesverwerkend bedrijf. Eind jaren '80 werd de vetkaan- en reuzelproductie tot een zelfstandige onderneming gesplitst.

 5. VADA

  België

  Vada produceert de hoogst kwalitatieve frituurvetten en -oliën voor humane consumptie en commercialiseert haar producten onder de eigen merken “Vada” en “Belgras” en als private label. Met deze productlijnen kan Vada zich op de markt onderscheiden door een onberispelijke kwaliteit. Vada al jaren de vaste partner van heel wat professionele ondernemers uit de groothandel, industrie en foodservices. Vada biedt onder meer rundvetten, varkensvetten, palmvetten, soya olie, arachide olie, frituur olie…

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PROGRASA SL

  Spanje

  Prograsa, S.L. is één van de oudste ondernemingen voor de verwerking van bijproducten van vlees in Catalonië. Zijn hoofdactiviteit is het gebruik, de verwerking en de sterilisatie van bijproducten van vlees van de categorie 31774/2002 3, die voldoen aan de richtlijn EG/1174/2002 van 3 oktober, afkomstig van slagerijen, uitsnijzalen, slachthuizen en de vleesindustrie.

 2. BAETEN & C

  België

  Baeten & C° is gespecialiseerd in het raffineren van dierlijke en plantaardige vetten en oliën voor menselijke consumptie. Vetten en oliën vormen een belangrijk onderdeel in ons dagelijks gebruik. Zij vinden hun toepassing in verschillende producten : enerzijds voor de voedingsnijverheid, farmacie, petfood en anderzijds in de zeep- en smeermiddelenindustrie.

 3. FAPRO

  België

  Fapro verwerkt dierlijk afval categorie 3, uitsluitend afkomstig van varkens, tot gesmolten varkensvet en varkensvleesbeendermeel volgens de geldende Europese Verordening EG/1774/2002. Arno staat enerzijds in voor de ophaling van dierlijk afval categorie 3 afkomstig van slachthuizen, uitsnijderijen en beenhouwerijen.

 4. GOUT DE CANARD LTD

  Bulgarije

  Het bedrijf GOUT DE CANARD LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleesconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Paté, Oliën en vetten - dierlijke, Hondenvoer, Conserven, Paté, Oliën en vetten - dierlijke, Hondenvoer, en Conserven. Het is gevestigd in Rakovski, Bulgarije.

 5. EUROCOMMERCE LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf EUROCOMMERCE LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oliën en vetten - dierlijke. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - levensmiddelen, Koolzaadolie, zonnebloemolien, Import-export - levensmiddelen, en olien uit sojabonen. Het is gevestigd in Chervonograd, Oekraïne.

 1. OLIO GLORIOSO

  Italië

  Het bedrijf OLIO GLORIOSO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliën en vetten - dierlijke. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olijfolie, Olijfolie, Biologisch olijfolie, olijfolien eerste kwaliteit extra, en Extra olijfolie verkregen bij eerste persing. Het is gevestigd in Santa Ninfa, Italië.

 2. INDUSTRIAS AFINES, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf INDUSTRIAS AFINES, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliën en vetten - dierlijke. Het is gevestigd in Mos, Spanje.

 1. AJV GRUPE, JSC

  Litouwen

  Het bedrijf AJV GRUPE, JSC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oliën en vetten - dierlijke. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ruwe plantaardige oliën, Oliën en vetten voor de voeding, vetzuren, Glycerol, Ruwe plantaardige oliën, en Oliën en vetten voor de voeding. Het is gevestigd in Vilnius, Litouwen.

 2. BIOMEGA NATURAL NUTRIENTS

  Spanje

  Het bedrijf BIOMEGA NATURAL NUTRIENTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliën en vetten - dierlijke. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedseltoevoegingen, producten voor voedingssupplementen, en Voedseltoevoegingen. Het is gevestigd in Boiro, A Coruña, Spanje.

 3. OLVEA

  Frankrijk

  Het bedrijf OLVEA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliën - plantaardige. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën en vetten - dierlijke, Oliën en vetten - dierlijke, en visolie. Het is gevestigd in Saint Leonard, Frankrijk.

 4. YUROK

  Oekraïne

  Het bedrijf YUROK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oliën en vetten - dierlijke. Het is tevens aanwezig in de sectoren dierlijke vetten voor voeding, vetstoffen voor voedingsmiddelen, en recycling van vetten. Het is gevestigd in Lviv Region, Oekraïne.

 5. DEUTSCHE LANOLIN GESELLSCHAFT PARMENTIER GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf DEUTSCHE LANOLIN GESELLSCHAFT PARMENTIER GMBH & CO KG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Essences en aroma's - ongeschikt voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën en vetten - dierlijke, Oliën en vetten - dierlijke, en Vetzuur. Het is gevestigd in Frankfurt, Duitsland.

 6. D. KAMPITI SONS O.E.

  Griekenland

  Het bedrijf D. KAMPITI SONS O.E., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliën en vetten - dierlijke. Het is tevens aanwezig in de sectoren geraffineerde industriele olien. Het is gevestigd in Naoussa, Griekenland.

 7. SONAC ELSHOLZ GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SONAC ELSHOLZ GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliën en vetten voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën en vetten - dierlijke, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Smeermiddelen, Oliën en vetten - dierlijke, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, en Smeermiddelen. Het is gevestigd in Elsholz, Duitsland.

 8. PJSC BELYNICHI PROTEIN PLANT

  Wit Rusland

  Het bedrijf PJSC BELYNICHI PROTEIN PLANT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliën en vetten - dierlijke. Het is gevestigd in Mogilev, Wit Rusland.

 1. BIODIESEL KÄRNTEN GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf BIODIESEL KÄRNTEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliën en vetten - dierlijke. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ruwe plantaardige oliën, Grondstoffen voor de bouwindustrie, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Ruwe plantaardige oliën, Grondstoffen voor de bouwindustrie, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, en Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Arnoldstein, Oostenrijk.

 2. DANISH PROTEINS AND FEED SUPPLIERS

  Denemarken

  Het bedrijf DANISH PROTEINS AND FEED SUPPLIERS, is een Distributeur, en actief in de sector Oliën en vetten - dierlijke. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - import-export, en Landbouw - import-export. Het is gevestigd in Copenhagen, Denemarken.

 3. SEAPROMEGA

  Frankrijk

  Het bedrijf SEAPROMEGA, is een Distributeur, en actief in de sector Oliën en vetten - dierlijke. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - levensmiddelen, en Import-export - levensmiddelen. Het is gevestigd in Saint Jean De Brevelay, Frankrijk.

 4. ADEL

  Oekraïne

  Het bedrijf ADEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliën en vetten - dierlijke. Het is tevens aanwezig in de sectoren tafelolie, raffinaderij-olien, Koolzaadolie, en zonnebloemolien. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 5. TECOSOL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TECOSOL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliën en vetten - dierlijke. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ruwe plantaardige oliën, Grondstoffen voor de bouwindustrie, Zout - industrieel, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Ruwe plantaardige oliën, Grondstoffen voor de bouwindustrie, Zout - industrieel, en Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Ochsenfurt, Duitsland.

 6. LEBERTRAN-INFO.DE

  Duitsland

  Het bedrijf LEBERTRAN-INFO.DE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Oliën en vetten - dierlijke. Het is tevens aanwezig in de sectoren kabeljauwlevertraan. Het is gevestigd in Wehrbleck, Duitsland.

 7. ATERIMAR DISTRIBUCION

  Spanje

  Het bedrijf ATERIMAR DISTRIBUCION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliën en vetten - dierlijke. Het is tevens aanwezig in de sectoren visolie. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 8. DAIRY COMPLEX SOKOLOVSKY LLE (DCS)

  Oekraïne

  Het bedrijf DAIRY COMPLEX SOKOLOVSKY LLE (DCS), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliën en vetten - dierlijke. Het is tevens aanwezig in de sectoren boter. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 9. SUNTRADE SE LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf SUNTRADE SE LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliën en vetten - dierlijke. Het is tevens aanwezig in de sectoren zonnebloemolien. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 10. CLAUSS & PASCHKE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CLAUSS & PASCHKE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oliën en vetten voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën en vetten - dierlijke, Landbouw - import-export, Oliën en vetten - dierlijke, en Landbouw - import-export. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis