• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • oliën en vetten - dierlijke

Resultaten voor

Oliën en vetten - dierlijke - Import export

 1. STELLA

  België

  Verified by Europages badge

  STELLA, producent van lanoline en derivaten van lanoline, biedt een breed assortiment producten in diverse vormen en bestemd voor de farmaceutische en de cosmetica-industrie. De kwaliteit van onze producten wordt gegarandeerd door het behalen van de ISO 9001, GMP ExciPac certificaten. Met het oog op de diversificatie van zijn activiteit, biedt STELLA nu ook een dienst voor het zuiveren op maat van plantaardige en dierlijke oliën en vetten dankzij een veelzijdige en flexibele unit voor moleculaire distillatie (verdamper met schraapfolie en verdamper met kort circuit). Deze high tech uitrusting stelt STELLA in staat altijd geavanceerde technologieën te gebruiken voor hoogwaardige zuiveringen. In combinatie met een moderne unit voor moleculaire distillatie, zijn wij in staat de elementen te bepalen die het nauwst aansluiten op de doelen van onze klanten. Dit zuiveringsproces bestaat uit het destilleren, verwijderen of drastisch beperken van bestanddelen of ware molecules die in de oliën en vetten van onze klant aanwezig zijn.

  Website Open In New icon
 2. FRITZ ROCK GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. OTTO SCHACHINGER GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf: In de nieuwe fabriek wordt met een van de modernste productielijnen en onder strenge kwaliteitscontrole volgens de EU-richtlijnen geproduceerd. Hoogwaardige halffabricaten worden hier tot de overal gewaardeerde vetkaan- en reuzelproducten verwerkt. Ons magazijn met hoge stellingen voor europallets is EU-gecertificeerd. temperatuur: -28 °C stapelhoogte: max 1, 8 m stapelhoogte overhang: max 5cm aan alle zijden In 1932 werd de slachterij Schachinger opgericht en werd met de productie van vetkanen en reuzel begonnen. Na de oorlog volgde de uitbouw tot een vleesverwerkend bedrijf. Eind jaren '80 werd de vetkaan- en reuzelproductie tot een zelfstandige onderneming gesplitst.

 4. VADA

  België

  Vada produceert de hoogst kwalitatieve frituurvetten en -oliën voor humane consumptie en commercialiseert haar producten onder de eigen merken “Vada” en “Belgras” en als private label. Met deze productlijnen kan Vada zich op de markt onderscheiden door een onberispelijke kwaliteit. Vada al jaren de vaste partner van heel wat professionele ondernemers uit de groothandel, industrie en foodservices. Vada biedt onder meer rundvetten, varkensvetten, palmvetten, soya olie, arachide olie, frituur olie…

 5. PROGRASA SL

  Spanje

  Prograsa, S.L. is één van de oudste ondernemingen voor de verwerking van bijproducten van vlees in Catalonië. Zijn hoofdactiviteit is het gebruik, de verwerking en de sterilisatie van bijproducten van vlees van de categorie 31774/2002 3, die voldoen aan de richtlijn EG/1174/2002 van 3 oktober, afkomstig van slagerijen, uitsnijzalen, slachthuizen en de vleesindustrie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. BAETEN & C

  België

  Baeten & C° is gespecialiseerd in het raffineren van dierlijke en plantaardige vetten en oliën voor menselijke consumptie. Vetten en oliën vormen een belangrijk onderdeel in ons dagelijks gebruik. Zij vinden hun toepassing in verschillende producten : enerzijds voor de voedingsnijverheid, farmacie, petfood en anderzijds in de zeep- en smeermiddelenindustrie.

 2. EFG ELBE FETTHANDEL GMBH

  Duitsland

  EFG Elbe Fetthandel GmbH is een internationaal handelsbedrijf voor vetten, oliën en oleochemische grondstoffen. We bieden onze producenten een uitstekend distributienetwerk. Onze klanten profiteren van onze vetstof- en tankopslag in Europa, die ons in staat stelt ook "just-in-time" de nodige grondstoffen continu te leveren. Dankzij onze contacten overal ter wereld zijn wij in staat u specialiteiten en standaard producten te leveren.

 3. FAPRO

  België

  Fapro verwerkt dierlijk afval categorie 3, uitsluitend afkomstig van varkens, tot gesmolten varkensvet en varkensvleesbeendermeel volgens de geldende Europese Verordening EG/1774/2002. Arno staat enerzijds in voor de ophaling van dierlijk afval categorie 3 afkomstig van slachthuizen, uitsnijderijen en beenhouwerijen.

 4. GOUT DE CANARD LTD

  Bulgarije

 5. AJV GRUPE, JSC

  Litouwen

 1. BIOMEGA NATURAL NUTRIENTS

  Spanje

 2. D. KAMPITI SONS O.E.

  Griekenland

 3. OLVEA

  Frankrijk

 4. INDUSTRIAS AFINES, S.L.

  Spanje

 5. DEUTSCHE LANOLIN GESELLSCHAFT PARMENTIER GMBH & CO KG

  Duitsland

 6. SONAC ELSHOLZ GMBH

  Duitsland

 7. BIODIESEL KÄRNTEN GMBH

  Oostenrijk

 8. OLIQEM GMBH

  Duitsland

 9. IVMOLOKOPRODUKT

  Rusland

 10. PJSC BELYNICHI PROTEIN PLANT

  Wit Rusland

 1. SUNTRADE SE LLC

  Oekraïne

 2. TECOSOL GMBH

  Duitsland

 3. SEAPROMEGA

  Frankrijk

 4. DANISH PROTEINS AND FEED SUPPLIERS

  Denemarken

 5. ADEL

  Oekraïne

 6. DAIRY COMPLEX SOKOLOVSKY LLE (DCS)

  Oekraïne

 7. ATERIMAR DISTRIBUCION

  Spanje

 8. FIDO & FELIX

  Duitsland

 9. LEBERTRAN-INFO.DE

  Duitsland

 10. H.ERHARD WAGNER GMBH

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Oliën en vetten - dierlijke - Import export

Aantal resultaten

1.610 bedrijven