• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • oliën en vetten voor de voeding

Resultaten voor

Oliën en vetten voor de voeding - Import export

 1. LOGNIB FOOD

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2014 is Bingoil een merk voor plantaardige oliën dat tegenwoordig verbonden is met Lognib Food bij wie ze het speerpuntassortiment vormt. Het merk Bingoil is in het leven geroepen om in te gaan op een grote vraag van onze klanten naar dit soort producten, maar ook om de nagenoeg monopolistische positie in de Franse markt van plantaardige olie te breken die vroeger berustte op slechts een paar operators. De firma heeft als doel de consumenten nieuwe alternatieven te bieden. Met Bingoil biedt Lognib Food de klanten uit de grote distributie en de professionals uit de restaurantwereld flessen zonnebloemolie, koolzaadolie, arachideolie, sojaolie, maisolie die te verkrijgen zijn in diverse maten en tegen prijzen die tot de laagste van de markt behoren. Bingoil, dat is eindelijk gegarandeerde kwaliteit. Onze plantaardige oliën zijn uitsluitend afkomstig van zorgvuldig geselecteerde Europese producten. Vanaf de selectie van de granen tot de raffinage en het bottelen voldoen de artikelen die wij op de markt brengen aan de nauwkeurige en uiterst veeleisende criteria. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. WESTKOND INVEST CZ

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  WestKond Invest CZ faciliteert met trots een directe verbinding met de producenten van de goederen die u nodig hebt. Ons bedrijf werkt wereldwijd samen met talloze fabrikanten en mijnbouwers en koestert betrouwbare relaties die prioriteit geven aan snelle leveringen, superieure productkwaliteit en concurrerende prijzen. Onder onze gewaardeerde partners bevinden zich wereldwijd erkende bedrijven, waaronder AAK Sweden AB, ISFS SDN BHD, POWEROAK GmbH, Gottschalk Palettenservice GmbH en anderen, allemaal gerenommeerd in de wereldwijde markt. We zijn niet alleen toegewijd aan het leveren van producten en diensten van topkwaliteit, maar ook aan het overtreffen van verwachtingen, zodat we de volledige tevredenheid van onze klanten kunnen garanderen. Ons productassortiment omvat zonnebloemolie van hoge kwaliteit, houten pellets en banketbakkersvetten.

 3. VALMAX FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  UkrExport biedt een breed scala aan producten zoals zonnebloemolie, koolzaadolie, melkpoeder en vele andere van fabrikanten van over de hele wereld, zonder tussenpersonen. We leveren rechtstreeks aan fabrikanten in Oekraïne en diverse Europese landen. Al onze contractuele overeenkomsten worden opgesteld in samenwerking met ons Europese kantoor, waardoor strikte naleving van alle verplichtingen wordt gegarandeerd. Door met ons samen te werken, profiteer je van een betrouwbare partner en de zekerheid van concurrerende prijzen voor producten van hoge kwaliteit. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de export van goederen en producten uit Oekraïne. In Europa zijn we actief in zowel de groothandel als de detailhandel. Bovendien leveren we in bulk over de hele wereld. Onze kantoren zijn strategisch gevestigd in Cannes (Frankrijk), de haven van Constanta (Roemenië), München (Duitsland) en Kiev (Oekraïne). Dankzij deze geografische spreiding kunnen we het hele leveringsproces overzien, terwijl we rechtstreeks werken en geen beroep doen op tussenpersonen van derden. Aarzel niet langer en neem contact met ons op voor meer informatie!

 4. ELLADIA LP

  Griekenland

  Verified by europages badge

  ELLADIA is ISO-gecertificeerd en is gespecialiseerd in groothandel en export van goederen, waarbij we ervoor zorgen dat onze compromisloze normen voor voedselveiligheid zowel in eigen land als internationaal worden nageleefd. Onze gecertificeerde systemen en procedures worden nauwgezet gehandhaafd binnen onze faciliteiten en door de hele toeleveringsketen, wat onze ISO-certificering en onze reputatie als ervaren distributeur weerspiegelt. We begrijpen de ernst van onze rol in het leveren van topproducten en onze klanten kunnen erop vertrouwen dat hun gezondheid en veiligheid voor ons van het grootste belang zijn. Ons gevarieerde assortiment kwaliteitsproducten maakt gebruik van onze flexibiliteit en veelzijdigheid om te voldoen aan de dynamische behoeften van onze klanten, waarbij duidelijke communicatie en uitstekende klantenservice de hoekstenen van ons bedrijf vormen. Onze kernwaarden zijn gebaseerd op de principes van vertrouwen en respect en vormen de leidraad voor elk facet van onze activiteiten. We erkennen dat ons succes onlosmakelijk verbonden is met de tevredenheid en het vertrouwen van onze klanten. Daarom geven we prioriteit aan het opbouwen en koesteren van relaties die gebaseerd zijn op wederzijds vertrouwen. We werken graag samen met kleine familiebedrijven die onze toewijding aan passie, zorg en expertise weerspiegelen. Deze aanpak zorgt ervoor dat onze producten niet alleen een superieure kwaliteit en authenticiteit hebben, maar ook de veerkracht van lokale economieën ondersteunen. Door met deze bedrijven samen te werken, versterken we het vakmanschap dat kenmerkend is voor ons aanbod en dragen we positief bij aan de gemeenschappen waarmee we samenwerken.

 5. ROZAN FOODS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Bij Continental Foods zijn we blij u ons assortiment Rozan voor te stellen, een assortiment producten met een hoog vitamine E-gehalte. Onze 100% natuurlijke zonnebloemolie zonder ggo's bevat het gecertificeerd anti-schuimmiddel E900 en is perfect voor het frituren. Wij zetten alles in het werk om u onberispelijke kwaliteit en service te bieden, het hele jaar door, en kunnen u onze producten desgewenst per vrachtwagen leveren. Beschikbaar in 4 verschillende formaten (1l, 5l, 9, 5l en 25l); op onze website vindt u alle details die u nodig hebt. Wij verbinden ons ertoe, de waarden en de ethiek van ons merk in acht te nemen en u een product en service van topkwaliteit te bieden. Wenst u meer informatie over onze producten, neem gerust contact met ons op!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ROYALE LACROIX

  België

  Verified by europages badge

  Sinds 1930 biedt Royale Lacroix margarines en vetstoffen voor op tafel, de keuken, en voor professionals waaronder de voedingsmiddelenindustrie, koekjesfabrieken, banketbakkerijen, ambachtelijke en industriële bakkerijen alsook een biologische assortiment. Ons assortiment voor de consumenten omvat margarines voor op tafel en voor de keuken, en voor het smeren van brood en sandwiches. Onvergelijkbare organoleptische kwaliteit. Onovertroffen smaak en aroma.

 2. AIGREMONT

  België

  Verified by europages badge

  MEESTER MARGARINEMAKER SINDS 1934. De firma Aigremont n.v. is een familiebedrijf voor 100%, gespecialiseerd in de vervaardiging van margarines en vetstoffen. De expertise die wij aan onze klanten bieden vindt zijn wortels in een perfecte en binnenkort honderdjarige kennis van ons vak en in een beleid van constante investering in hoogtechnologische installaties. De kwaliteit en de technologische eigenschappen van onze producten, alsmede de bijzondere aandacht besteed aan de klantendienst.

 3. PROTELUX

  België

  Verified by europages badge

  Protelux, gelegen in Nevraumont in de Provincie van Luxemburg, is actief in de inzameling en recycling van spijsoliën en -vetten, alsook slagersafval. De terugkoop en de recycling van gebruikte vetten en frituurolie is een ecologische inzet. Onze klanten winnen op alle fronten. Kennis, organisatie, snelle en goed verzorgde service. Aanvraag voor het ophalen / vervangen van vaten voor vet en spijsolie op onze website of via onze internetsite. .

 4. CENTRAL ÉQUIPEMENTS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CENTRAL ÉQUIPEMENTS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Olijfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën - plantaardige, Olijven, Oliën en vetten voor de voeding, distributeur van olijfolie, plantaardige oliën, tafelolie, olijfolien eerste kwaliteit extra, Oliën - plantaardige, en plantaardige oliën voor de voeding. Het is gevestigd in Evry-Courcouronnes, Frankrijk.

 5. SCHEDRO LLC

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHEDRO LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Margarines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën en vetten voor de voeding, Snoepgoed zonder chocolade, Spijsvetten, Oliën - plantaardige, zonnebloemolien, ketchup, mayonaise, Geraffineerde zonnebloemolie, en Tomatensaus. Het is gevestigd in Dnipro, Oekraïne.

 1. HUILERIE MORISSET

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HUILERIE MORISSET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliën en vetten voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën - plantaardige, Oliën - industrieel, Voedseltoevoegingen, Oliën - plantaardige, Oliën - industrieel, Voedseltoevoegingen, en Extra olijfolie verkregen bij eerste persing. Het is gevestigd in Poursac, Frankrijk.

 2. WASGAU ÖLMÜHLE GBR

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WASGAU ÖLMÜHLE GBR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliën en vetten voor de voeding. Het is gevestigd in Hauenstein, Duitsland.

 1. SAS SPRAY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAS SPRAY, is een Distributeur, en actief in de sector Oliën en vetten voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren zonnebloemolien, Geraffineerde zonnebloemolie, plantaardige oliën, en tafelolie. Het is gevestigd in Grimaud, Frankrijk.

 2. YUZHNY POLYUS

  Rusland

  Plantaardige olieplant Yuzhny Polyus is een fabrikant van eetbare oliën en vetten, plantaardige olie, namelijk geraffineerde zonnebloemolie uit de regio Krasnodar Krai. De plant produceert de volgende soorten zonnebloemolie: "Yuzhny Polyus" -olie om te frituren, met neutrale smaak en zonder geur; eersteklas olie "Krasnodar selected" met een delicate smaak; "Live Amber" -olie voor warme gerechten, sauzen en bakkerij; zonnebloemolie bakken in flessen van 5 L.Het bedrijf produceert ook gegranuleerde zonnebloemperskoek om het dieet van boerderijdieren te verrijken. De eetbare plantaardige olie "Yuzhny Polyus" wordt geproduceerd uit zonnebloempitten die in het eigen laboratorium van de plant zijn getest.De olieplant biedt geraffineerde ontgeurde zonnebloemolie rechtstreeks van de fabrikant.De olie is verkrijgbaar in flessen verpakt in dozen en geplaatst op europallets (EPAL) of afgevuld in spoor- of tankwagens en containers. Verpakken van plantaardige olie in flessen en dozen met het logo van de klant is beschikbaar.

 3. EFKO GROUP OF COMPANIES

  Rusland

  Tegenwoordig is de firma EFKO één van de grootste levensmiddelenfabrikanten in Rusland die consumenten en industriële voedselverwerkende bedrijven zonnebloemolie, margarine en vetten levert. De uitmuntende eigenschappen van de onderneming staan garant voor hoogwaardige producten, innovatie, een persoonlijke benadering en aandacht voor iedere klant. De firma draagt tevens zorg voor het milieu, door zijn productieafval te beperken en energie- en grondstofbesparende technologieën te gebruiken bij elke productiefase. We leveren met veel plezier hoogwaardige grondstoffen aan onze klanten die geproduceerd zijn volgens de internationale veligheids- en kwaliteitsnormen (inclusief BRC, RSPO en Sedex certificeringen).

 4. ÖLMÜHLE SOLLING GMBH

  Duitsland

  De oliemolen Solling is een door een familie gerunde biologische producent uit Boffzen aan de Weser in Noord-Duitsland.De oprichtende familie Baensch begeleidt het familiebedrijf sinds 1996.Tegenwoordig maken 60 medewerkers deel uit van het team dat oliezaden en noten van erkende biologische landbouw met traditioneel vakmanschap verwerkt tot hoogwaardige biologische eetbare oliën en delicatessen. De kwaliteit van onze culinaire lekkernijen vinden wij bijzonder belangrijk en ons motto is kwaliteit in plaats van kwantiteit. Bij ons wordt nog veel met de hand gedaan, van het selecteren van grondstoffen tot het voorzichtig extraheren van olie met kleine schroefpersen tot het filteren en vullen. Wij vervaardigen onze producten altijd vers van de molen en in kleine series.De waardevolle biologische oliën zijn altijd koudgeperst en niet ontgeurd of anderszins chemisch behandeld. Op deze manier blijven de typische smaak en de hoge kwaliteit van onze producten op de best mogelijke manier behouden.

 5. POKROVSKY ZRM LLC

  Rusland

  Pokrovka Fabriek voor Plantaardige Oliën (POKROVSKY ZRM LLC) is een producent en leverancier van plantaardige oliën en grondstoffen op basis van sojabonen en koolzaad. De fabriek verwerkt sojabonen en koolzaad en biedt de volgende producten: - ongeraffineerde koolzaadolie voor industriële en commerciële toepassingen; - koolzaadkoeken (gebruikt als eiwitsupplement voor elk type vee); - ongeraffineerde sojabonenolie voor industriële en commerciële toepassingen; - sojabonenkoek (universeel eiwitrijk voedsel voor dieren en pluimvee). POKROVSKY ZRM is een ultramoderne fabriek die tevens de eeuwenoude tradities voor de productie van plantaardige olie koestert en in ere houdt. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige grondstoffen van Russische oorsprong voor onze productie. Alle stappen van het voedselproductieproces worden onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Het bedrijf maakt gebruik van geavanceerde en technisch hoogwaardige uitrustingen voor het produceren van oliën en vetten die volledig gecertificeerd zijn om te voldoen aan niet alleen de Russische regelgeving maar tevens de Europese normen. De kwaliteit van de olie wordt gecontroleerd door een modern laboratorium. De onderneming exporteert en importeert landbouwproducten van en naar landen van de Europese Unie, het Midden-Oosten, Midden-Azië en China in containers, vaten en tankwagens. De onderneming garandeert de hoge kwaliteit van de producten en het volledig en zorgvuldig naleven van zijn verplichtingen.

 6. LEHA GMBH

  Duitsland

  LeHA GmbH is een klein, innovatief bedrijf uit het zuiden van Saksen-Anhalt met zijn hoofdkantoor midden in het meest noordelijke wijngebied van Duitsland, het Saale-Unstrut-dal. LeHA is sinds 2002 actief op de Duitse levensmiddelenmarkt en kan terugkijken op een waar succesverhaal. Gedreven door een hoog niveau van innovatie is de onderneming erin geslaagd haar productportefeuille gestaag uit te breiden en te ontwikkelen. Zo ontwikkelde het bedrijf zich van een regionale leverancier van een lactosevrije roomvervanger op plantaardige basis tot een bedrijf dat in heel Europa actief is met tal van zuiver veganistische producten. Onder het merk Schlagfix is het bedrijf nu een van de bekendste leveranciers van zuiver plantaardige melkvervangers. Een bijzonder kwaliteitskenmerk van Schlagfix-producten is hun bijzonder authentieke smaak en onberispelijke functionaliteit, die de klant vaak zelfs een breder toepassingsgebied biedt dan vergelijkbare dierlijke producten en zo ook "niet-vegans" voor de producten inspireert. Minder calorieën, perfect verteerbaar, lactosevrij, zonder gluten en cholesterol... Er zijn veel argumenten voor de plantaardige producten van Schlagfix. Brede noteringen in de Duitse detailhandel hebben geleid tot een gestage groei. Vandaag hebben onze breed opgezette beursintroducties in de Duitse detailhandel geleid tot een gestage groei. Klanten in Duitsland, bijvoorbeeld Edeka, REWE, Real, Kaufland, Globus, Bela, Metro, Tegut, Netto en Netto Stavenhagen. Wij leveren ook aan individuele klinieken en ziekenhuizen.

 7. MAYKIM YAG VE KIMYA SAN. TIC. A.S

  Turkije

  Als één van de leidende fabrikanten van Eetbare plantaardige oliën en Oleo Chemicaliën, produceert MAY GROUP haar producten volgens Internationale Normen en exporteert over de hele wereld. Wij zijn er trots op u te zeggen dat onze producten van topkwaliteit zijn en meerdere verpakkingsmogelijkheden bezitten. Wanneer u ons informatie verstrekt over het product waarvoor u interesse hebt samen met uw maandelijkse importhoeveelheden en alle informatie van uw bedrijf, zullen wij u graag onze beste prijs toezenden. Wij importeren Vetzuur en Geraffineerde Palmolie.

 8. CAMPINA

  België

  Koninklijke FrieslandCampina voorziet miljoenen mensen in meer dan honderd landen van al het goede van melk. Dat doen we met baby- en kindervoeding, zuiveldranken, kaas, melk, yoghurts, toetjes, boter, room, melkpoeder, zuivelingrediënten en daarnaast met vruchtendranken. Het zijn producten die een belangrijke rol spelen in de voeding en het welzijn van mensen. Wij zijn samen met de leden-melkveehouders van FrieslandCampina expert in melk en breiden onze kennis over toepassingen ervan voortdurend uit. Die kennis strekt zich uit van de kwaliteit van het grasland waarop de koeien grazen tot het op de markt brengen van smakelijke kazen, gezonde zuiveldranken en de best mogelijke ingrediënten voor de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. En alle stappen daartussen. Wij zorgen voor gezonde voeding, elke dag.

 1. VADA

  België

  Vada produceert de hoogst kwalitatieve frituurvetten en -oliën voor humane consumptie en commercialiseert haar producten onder de eigen merken “Vada” en “Belgras” en als private label. Met deze productlijnen kan Vada zich op de markt onderscheiden door een onberispelijke kwaliteit. Vada al jaren de vaste partner van heel wat professionele ondernemers uit de groothandel, industrie en foodservices. Vada biedt onder meer rundvetten, varkensvetten, palmvetten, soya olie, arachide olie, frituur olie…

 2. WOUTERS

  België

  Wouters NV is gespecialiseerd in de bakkerijgrondstoffen, frituuroliën en frituurvetten, oliën en vetten voor de voedingsindustrie. Met zijn eigen merkproducten heeft hij een stevige reputatie opgebouwd in broodverbeteraars en banketpoeders heel specifiek voor de artisanale brood – en banketbakkerijen. Ook aan de industriële bakkerij –en biscuiterie markt wordt een gamma specifieke bakkerijvetten en margarines aangeboden. Met een unieke, flexibele productie - en verpakkingscapaciteit en een zeer uitgebreid assortiment van geraffineerde oliën, vetten en olie -en vetmengelingen is Wouters in staat elke vraag omtrent volume en product te behandelen. Wouters NV profileert zich ook als betrouwbare partner om verpakkings –en productieopdrachten uit te voeren voor bedrijven die bepaalde productiestappen wensen uit te besteden.

 3. FUJI OIL EUROPE

  België

  Fuji Oil Europe, de geprefereerde leverancier zijn voor plantaardige vetten met toegevoegde waarde voor de Europese voedingsindustrie. De Fuji Oil Group is een wereldwijde leider in innovatieve voedingsproducten, vooral in speciale oliën en vetten en bakkerijgrondstoffen. De Belgische vestiging heeft heel wat procestechnologieën in huis van hydrogenatie(harding), over fractionering tot omestering en een raffinage van topkwaliteit. Fuji Oil focust vooral op de volgende industrieën: chocolade, suikergoed, koekjes, wafels, ijs- en diepvries, zuivel en babyvoeding. Fuji Oil Europe maakt exclusief gebruik van plantaardige grondstoffen. Klanten kunnen rekenen op Fuji Oil Europe voor Kosher Parve (Kosher OU) en Halal.

 4. ALPRO

  België

  Alpro is een bedrijf met een visie. Een visie van een wereld waarin we meer plantaardig eten. Dat is gezond, duurzaam en beter voor de planeet. Onze ontdekkingsreis begon meer dan 30 jaar geleden met soja. Soja is van nature gezond en voedzaam, en we kunnen er heerlijke plantaardige variaties op melk, yoghurt, room, vlees en margarine van maken. Zo bieden we iedereen de kans om vaker te genieten van heerlijke plantaardige producten. Amandel- en hazelnootdrinks vonden onlangs de weg naar ons altijd groeiende assortiment - en zo gaan we nog wel even door!

 5. OLIEFABRIEK VANDAMME

  België

  De Groep Vandamme is een familiale onderneming actief in het produceren, raffineren en verpakken van plantaardige oliën. Het begin van ons engagement in de wereld van plantaardige oliën gaat terug tot 1903. De verschillende activiteiten zijn ondergebracht in twee productie-eenheden : Oliefabriek Vandamme nv en Vandamme Hungaria Kft - en een trading firma VedaTrading nv. Door een compromisloze zorg voor kwaliteit dragen we bij tot de borging van veilig voedsel voor iedereen: van babyvoeding over dieet - en keukenoliën tot klinische voeding.

 6. BEROIL

  België

  Beroil is verdeler van smeermiddelen en toebehoren. De firma is officieel verdeler van Gulf, Flow en tal van andere bekende merken verantwoordelijk voor de verkoop en distributie van de smeermiddelen in België. U kan rekenen op doeltreffende logistieke aanpak en een uitmuntende technische begeleiding, een efficiënte dienst na verkoop en een persoonlijke aanpak. Beroil is leverancier van motorolie, transmissieolie, hydrauliekolie, agrarische olie, industriële olie, vetten en additieven, maar ook olie en vetten voor de voedingsindustrie en metaalbewerking.

 7. OLIEFABRIEK LICHTERVELDE

  België

  De hoofdactiviteit van Oliefabriek Lichtervelde is het crushen van lijnzaad : het lijnzaad wordt met mechanische wringers uitgeperst waardoor de olie vrijkomt. Er worden, in tegenstelling tot de extractie, geen chemische produkten gebruikt bij dit procédé. Het steunt volledig op de principes van druk en temperatuur. De bekomen produkten zijn ruwe lijnolie en lijnschilfers. Oliefabriek Lichtervelde is een producent van 3 produkten: ruwe lijnolie, geraffineerde olie en lijnschilfers. Daarnaast kunnen we ook gekookte lijnolie en standolie aanbieden.

 8. OLEOSALAR COSECHEROS SL INENA

  Spanje

  OLEOSALAR COSECHEROS SL is opgericht en bestaat uit olijventelers uit de streek van Salar. Bij OLEOSALAR besteden wij veel zorg en aandacht aan de bereiding en productie van onze extra vierge olijfolie. Bij OLEOSALAR, bereiden we u een olijfolie uit eerste persing extra uit geïntegreerde productie, direct vanuit verse en gezonde olijven van de variëteit Hojiblanca (80%) en Picual (20%), alleen met behulp van mechanische procédés. INENA is een homogene olie, met een grote stabiliteit.

 9. MATEO SA

  Spanje

  Mateo, S.A., is meer dan 20 jaar geleden ontstaan uit een idee van een team vakspecialisten die een bevoorrechte plaats binnen de oliesector wilden veroveren. Verpakking en export van spijsoliën. MANOLETE - TEOLI - DULCE OLIVA - LA PISTA - AMAFLOR.

 10. QUATRA

  België

  Leveren van verse frituurolie en ophalen van gebruikte frituurolie. Leveren, ophalen en recycleren! Leveren Wij leveren verse frituurolie in uw horecazaak op de daarvoor voorziene plaats. Ophalen Wij halen uw gebruikte frituurolie op en recycleren die tot biodiesel van de 2de generatie. Meer dan 30.000 horecazaken maken reeds van onze diensten gebruik voor het ophalen van gebruikte frituurolie in België, Luxemburg en Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Oliën en vetten voor de voeding - Import export

Aantal resultaten

6.135 Bedrijven