• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • oliefilters

Resultaten voor

Oliefilters - Import export

 1. OPET LUBRICANTS

  Turkije

  Verified by europages badge

  OPET FUCHS produceert smeermiddelen, autoverzorgingsproducten in zijn productiesite gevestigd te İzmir Aliağa. Opet Fuchs Madeni Yağ A.Ş. werd gezamenlijk opgericht door de bedrijven OPET Petrolcülük A.Ş. ve en Fuchs Petrolub SE. Het telt meer dan 200 ervaren en vakbekwame medewerkers en beschikt over een breed netwerk in Turkije voor productie, verkoop en klantenservice diensten voor industriële en autosmeermiddelen, autoverzorgingsproducten. OPET FUCHS beschikt tevens over certificeringen zoals Ford Q1, ISO 14064 voor de controle van de uitstoot van broeikasgassen en TSE EN ISO/IEC 17025 Certificeringen voor laboratorium competentie. OPET FUCHS beschikt over een breed productaanbod met smeermiddelen, autoverzorgingsproducten voor gebruik in de industriële en automobielsector. OPET FUCHS staat sinds altijd in contact en werkt samen met zowel fabrikanten als klanten binnen de industrie en zijn producten zijn erkend door werelds meest vermaarde OEMs (Original Equipment Manufacturers) zoals Man, Volvo, VW, Mercedes Benz, Ford enz. Fuchs Petrolub SE is de grootste onafhankelijke smeermiddelenfabrikant en werkt in meer dan 40 landen en meer dan 50 bedrijven met 5.000 werknemers. Door exclusieve oplossingen te vinden voor meer dan 100.000 klanten met 10.000 verschillende producten, is Fuchs een pionier binnen de industrie, met name dankzij de investeringen in technologie; onderzoek en ontwikkeling; activiteiten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. SINUS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinus GmbH werd in 2002 in de Zwabische stad Mönsheim opgericht. In januari 2012 nam de heer Bouhlel Sinus GmbH over. Sindsdien is Bouhlel directeur van Sinus GmbH. Direct na de overname van Sinus GmbH, in 2012, werd het hoofdkantoor verplaatst van Mönsheim naar Kerpen. Eind 2014 werd het hoofdkantoor opnieuw verplaatst: van Kerpen naar Hamburg. Naast kantoorruimte ontstond magazijnruimte zodat de commissionering van de orders uit één hand kon plaatsvinden. Vanwege de groeiende goederenomslag werd het hoofdkantoor in 2021 naar de strategisch optimale locatie Bargteheide verplaatst, waar de magazijnruimte met meer dan 2000 m² werd uitgebreid. Op die manier kunnen wij ons assortiment in grote aantallen aan onze klanten leveren. Door onze tientallen jaren ervaring op het gebied van de filtertechniek kunnen wij groots opgezette projecten realiseren en begeleiden. Door onze eigen magazijnlogistiek kunnen wij flexibel en efficiënt op wensen van de klant inspelen. Onze verzendafdeling verzorgt graag het transport van uw goederen. We streven ernaar om alle aanvragen en verzoeken binnen 24 uur te bewerken en de klant wereldwijd op het gebied van filtratie, oliefilters, afscheiders, motoren en toebehoren van dienst te zijn. Sinus GmbH staat voor groei in de tijd en constante hoge kwaliteit - Made in Germany -

 3. BRAND ENERGY SERVICE

  Nederland

  Verified by europages badge

  Brand Energy Service is een gewaardeerd Nederlands bedrijf met een specialisatie in het leveren van uitzonderlijke Caterpillar motoren, onderdelen en filters. Met meer dan drie decennia aan expertise in de dieselmotorindustrie ondersteunt Brand Energy Service een breed scala aan industrieën die afhankelijk zijn van robuuste, krachtige machines voor hun cruciale activiteiten. Als klein familiebedrijf hechten we veel waarde aan persoonlijke service en klanttevredenheid. We zijn 24 uur per dag beschikbaar voor service, onderdelenlevering en deskundig technisch advies. Wij richten ons op het verkleinen van de ecologische voetafdruk en het minimaliseren van de stilstandtijd om de winstgevendheid en efficiëntie van uw apparatuur te maximaliseren. Hier vindt u een greep uit ons productaanbod: - Brandstofinjectoren/-sproeiers cruciaal voor het optimaliseren van de brandstoftoevoer, het verhogen van het motorvermogen en het verbeteren van de brandstofefficiëntie.- Zuigers en drijfstangen stabiliseren en verlengen de levensduur van de motor. - Tandwielen: Onze tandwielen zijn van vitaal belang voor de krachtoverbrenging in machines en zijn ontworpen voor een naadloze werking en een lange levensduur. -Thermostaten: essentieel om de efficiëntie van de motor te behouden en stress te voorkomen. Neem contact met ons op voor meer informatie! We verkopen niet in Duitsland.

 4. KARBERG & HENNEMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij van Karberg & Hennemann is ontwikkelaar en fabrikant van de wereldberoemde CJC®-olieverzorgingssystemen voor het reinigen, aftappen en onderhouden van smeermiddelen en andere vloeistoffen - made in Germany and Denmark. We ondersteunen onze klanten in meer dan 40 landen in alle aspecten van bypassfilters en vloeistoftechnologie. We leveren onder andere: Off-line filters - hydraulische filters - smeeroliefilters - lakfilters - brandstofreinigingssystemen - koelsmeeroliefilters - hardingsoliefilters - thermische oliefilters - oliefilters voor turbineolie en compressorolie - filters en ontwateringssystemen voor transformatoren - ontolingssystemen voor transformatorfundatiepannen - waterscheiders - filterscheiders - filtersystemen voor het spoelen van tandwielkasten - lenswaterontluchters - reinigingstafels met filtersystemen - conditiebewaking (oliesensoren, deeltjestellers).U profiteert van meer dan 70 jaar ervaring op het gebied van fijne filtratie van oliën en vloeistoffen in de industrie, aan boord en in havens, in de mijnbouw en dagbouw, in energiecentrales en onderstations en in windturbines en offshore. CJC® olie-onderhoudssystemen zijn wereldwijd verkrijgbaar via een wereldwijd netwerk van dochterondernemingen, filialen, joint venture partners, distributeurs en regionale verkoopvertegenwoordigers. Met een team van meer dan 270 toegewijde specialisten bieden we onze klanten diepgaande expertise en ondersteuning bij het oplossen van zelfs de meest complexe uitdagingen bij de bereiding van hun smeermiddelen.

 5. HIFI FILTER FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  JURA FILTRATION is de Europese specialist in filtratie en wereldwijd marktleider in het ontwerp en de vervaardiging van filters met 28 000 referenties in voorraad en beschikbaar: luchtfilters, oliefilters, brandstoffilters, autofilters, filters voor openbare werken, filters voor de landbouw, ventilatiefilters en veel meer. Met meer dan 25 000 referenties in voorraad en ervaren personeel. Kom het complete productassortiment bekijken, zowel standaard als specifieke producten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. POREX TECHNOLOGIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf POREX TECHNOLOGIES GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filters voor vloeistoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliefilters, waterfiltrering, ventilatiefilters, filters voor perslucht, filter, Filtersystemen voor zwembaden, Filter van polytetrafluorethyleen (PTFE), Filter gemaakt van gesinterd plastic, en filtrerende patronen. Het is gevestigd in Obergurig, Ot Singwitz, Duitsland.

 2. FILTERTECHNIK EUROPE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FILTERTECHNIK EUROPE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliefilters. Het is gevestigd in Heinsberg, Duitsland.

 3. DEFI FILTRATION

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DEFI FILTRATION, is een Distributeur, en actief in de sector Oliefilters. Het is tevens aanwezig in de sectoren luchtfilter, hydraulische filters, Filters voor tuinbouw techniek, en filter. Het is gevestigd in Aubagne, Frankrijk.

 4. FILTEC FILTERERZEUGUNGS GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FILTEC FILTERERZEUGUNGS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliefilters. Het is gevestigd in Kaprun, Oostenrijk.

 5. FILTER- UND PUMPENTECHNIK HÜLSWITT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FILTER- UND PUMPENTECHNIK HÜLSWITT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Oliefilters. Het is gevestigd in Sonsbeck, Duitsland.

 1. MF MICROFILTER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf "microfilter gmbh" ontwikkelt hogedruk filters, drukfilters en filterpatronen voor vloeibare en gasvormige Meda. Wij tonnen u wat we in meer dan 30 jaar hebben ontwikkeld, zodat u op een uitgebreid assortiment rekenen kunt. Tegelijkertijd willen we daarmee ook impulsen geven voor het oplossen van uw eigen filtertaken.Creatief en flexibel passen wij uw wensen toe. Sinds 1973 is het bedrijf Microfilter GMBH de betrouwbare en flexibele partner voor de ontwikkeling en productie van filters voor vloeibare en gasvormige media van individuele producten via kleine hoeveelheden tot serieproductie.

 2. FRAD FILTERI

  Servië

  FRAD produceert luchtfilters, olie- en brandstoffilters voor alle types verbrandingsmotoren voor auto's, bussen, vrachtauto's, locomotieven, schepen, landbouw- en landbouwmachines, enz. Het programma omvat filters voor de airconditioning van bovenvermelde voertuigen en EKO filters. We produceren tevens hydraulische filters voor voertuigen en uiteenlopende industriële toepassingen. We zijn in staat filters te bieden voor het filteren van industriële filters voor speciale toepassingen en speciale vereisten: ontstoffen, waterfiltratie, enz.

 1. MASTER-SPORT AUTOMOBILTECHNIK (MS) GMBH

  Duitsland

  Master-Sport-Automobiltechnik (MS) GmbH, onderdeel van MS EUROPEAN AUTOMOTIVE GROUP, is een Duits bedrijf dat eigenaar is van het merk MASTER-SPORT. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de distributie van reserveonderdelen voor Europese auto's. Ons gamma omvat: - een volledig gamma van ophangarmen - ophangarmsets - accu's - motoroliën - schokbrekers - remblokken. Wij hebben een jarenlange ervaring. Ons bedrijf maakt vervangingsonderdelen voor Skoda, Renault Logan, Daci Logan, Daewoo.

 2. BOSFILTER

  Servië

  Bosfilter is actief op het gebied van de productie, de verkoop en de reparatie van allerlei types filters. Wij streven ernaar de klanten te voorzien van hoogwaardige filters en service. Ons productaanbod omvat filters voor allerlei types vloeistoffen met een uitgebreid toepassingsbereik. De door ons gebruikte technologie stelt ons in staat een breed aanbod filters van topkwaliteit te leveren. Bosfilter vervaardigt luchtfilters voor alle types verbrandingsmotoren in auto's, bussen, vrachtwagens, locomotieven, schepen, landbouw- en bouwmachines, enz.

 3. DELTA TECHNIK FILTERSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Schoon beter! Technische oliën hebben maar één doel: Het moet soepel verlopen. Omdat machinestilstand u tijd en geld kost.Onze filtertechnologie is ontwikkeld om de looptijden van machines te optimaliseren.Wij zijn gespecialiseerd in ultrafijne high-end filters voor technische oliën.De hoogwaardige filters worden ook al 40 jaar gebruikt door het Amerikaanse ruimtevaartagentschap.Naast deze speciale toepassing, die topprestaties in filtertechnologie vereist, worden de ultrafijne filtersystemen gebruikt voor olieonderhoud binnen de onderhoudsstrategie. Volgens de huidige stand van de wetenschap bereiken ze een maximale filterprestatie van minder dan 1 micron (1 micron = 1000 mm) en verwijderen ze tegelijkertijd water. Mobiele en integreerbare units voor de ultrafijne filtersystemen zijn ontworpen in overeenstemming met de eisen van de dagelijkse praktijk.

 4. W.M. TECHNIEK

  België

  Wilmink en zusteronderneming W.M.Techniek, zijn technische groothandelsbedrijven met vestigingen in Groningen (NL) en Brussel (B). Beide bedrijven zijn officieel (en veelal exclusief) importeur voor Nederland, Belgie en Luxemburg van diverse grote automotive fabrikanten en merken (bv Pierburg, Wahler, KS / Kolbenschmidt, TRW kleppen, Elring, Goetze, Payen, Metelli, Corteco, Fel-Pro en meer...) Wilmink en W.M.Techniek leveren onderdelen voor benzine- en dieselmotoren. Wilmink richt zich daarbij met name op de Nederlandse markt, terwijl W.M.Techniek de Belgische en Luxemburgse markt bedient. Beide bedrijven exporteren tevens over de gehele wereld.

 5. HANDELSONDERNEMING INBITEX

  Nederland

  Filter-webshop.nl is de grootste online filter en smeermiddelen leverancier van Nederland. Filter-webshop.nl levert zowel aan bedrijven, als aan particulieren. Als leverancier van Mann, Fleetguard, Schupp, Mahle, racor, Donaldson en Baldwin heeft Filter-webshop.nl een aantal merken in huis, die kwalitatief zeer hoog staan aangeschreven in de filter markt. Meer dan 90% van alle filters heeft een substituut (cross reference) bij een van deze merken. Wilt u toch aan het voor uw vertrouwde filter merk vasthouden, dan kunnen we ook deze filters leveren.

 6. OILSENSE BVBA

  België

  OilSense is een firma die ondernemingen met een hydraulisch machinepark bijstaat in het evolueren naar een proactief onderhoud. En we zijn ervan overtuigd dat een correct olieonderhoud (oliemanagement) dé basis vormt van het geheel. We beginnen met het nemen van een oliestaal en voeren een olieanalyse uit. De abstracte analysewaarden zetten we om naar een rapport in tekstvorm, waarin de actuele conditie van de machine wordt weergegeven. Is er een probleem dan kan een extra oliefiltratie of kleine machineaanpassing aanbevolen en/of uitgevoerd worden. Tot slot doen we aanbevelingen voor wat betreft de frequentie van de oliecontrole en indien nodig bieden we elektronische sensoren aan die instaan voor een permanente controle. Heel belangrijk hierbij is dat we dit alles merkonafhankelijk doen. Voor elke specifieke actie selecteren we de beste toestellen van verschillende leveranciers.

 7. AMIF

  België

  A.M.I.F biedt filters en afscheiders voor lucht, gas, olie, brandstof en watern, en voor alle motoren.

 8. TRIPLE R EUROPE

  België

  Triple R is een toonaangevend filter fabrikant van cellulose dieptefilters, bypass oliefilters centrifuges, vacuüm drogers, en een breed scala van olie en water filtratie systemen.

 1. KRONE FILTER SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KRONE FILTER SOLUTIONS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliefilters. Het is gevestigd in Oyten, Duitsland.

 2. MICFIL ULTRA FINE FILTERS LTD.

  Duitsland

  Het bedrijf MICFIL ULTRA FINE FILTERS LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filters voor vloeistoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Filters en filterelementen, brandstoffilter, oliefilter, en bandfilters. Het is gevestigd in Mosbach, Duitsland.

 3. ABM FILTERSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ABM FILTERSYSTEME GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Oliefilters. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 4. KNF NEUBERGER AG

  Zwitserland

  Het bedrijf KNF NEUBERGER AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliefilters. Het is gevestigd in Balterswil, Zwitserland.

 5. VITO ITALIA SRL UNIPERSONALE

  Italië

  Het bedrijf VITO ITALIA SRL UNIPERSONALE, is een Distributeur, en actief in de sector Oliefilters. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hotels en restaurants, artikelen voor bars, restaurants, hotels, Filters en filterelementen, en Hotels en restaurants. Het is gevestigd in Santa Lucia Di Piave, Italië.

 6. RR&NP BUSINESS DEVELOPMENT LDA

  Portugal

  Het bedrijf RR&NP BUSINESS DEVELOPMENT LDA, is een Distributeur, en actief in de sector Smeermiddelen voor auto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren vetten, drum, en oliefilter. Het is gevestigd in Lisboa, Portugal.

 7. SEGA FILTRE

  Turkije

  Het bedrijf SEGA FILTRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filters voor auto's, vrachtwagens, bouwmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren luchtfilter, oliefilter, en brandstoffilters. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. VEGEFIL KIZARTMA YAGI ARITMA SISTEMLERI

  Turkije

  Het bedrijf VEGEFIL KIZARTMA YAGI ARITMA SISTEMLERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliefilters, Grootkeukens - machines en materialen, Oliefilters, Grootkeukens - machines en materialen, friteuses voor grootkeukens, en verhuur installaties voor restauratie en hotelwezen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 9. ALKA YEDEK PARCA SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf ALKA YEDEK PARCA SAN. TIC. LTD. STI., is een Groothandelaar, en actief in de sector Filters voor auto's, vrachtwagens, bouwmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliefilters, luchtfilter, brandstoffilters, en Oliefilters. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 10. AUTOLOFT OTOMOTIV SAN. TIC. LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf AUTOLOFT OTOMOTIV SAN. TIC. LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filters voor auto's, vrachtwagens, bouwmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren luchtfilter, oliefilter, en brandstoffilters. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis