• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • oliefilters

Resultaten voor

Oliefilters - Import export

 1. OPET LUBRICANTS

  Turkije

  Verified by europages badge

  OPET FUCHS produceert smeermiddelen, autoverzorgingsproducten in zijn productiesite gevestigd te İzmir Aliağa. Opet Fuchs Madeni Yağ A.Ş. werd gezamenlijk opgericht door de bedrijven OPET Petrolcülük A.Ş. ve en Fuchs Petrolub SE. Het telt meer dan 200 ervaren en vakbekwame medewerkers en beschikt over een breed netwerk in Turkije voor productie, verkoop en klantenservice diensten voor industriële en autosmeermiddelen, autoverzorgingsproducten. OPET FUCHS beschikt tevens over certificeringen zoals Ford Q1, ISO 14064 voor de controle van de uitstoot van broeikasgassen en TSE EN ISO/IEC 17025 Certificeringen voor laboratorium competentie. OPET FUCHS beschikt over een breed productaanbod met smeermiddelen, autoverzorgingsproducten voor gebruik in de industriële en automobielsector. OPET FUCHS staat sinds altijd in contact en werkt samen met zowel fabrikanten als klanten binnen de industrie en zijn producten zijn erkend door werelds meest vermaarde OEMs (Original Equipment Manufacturers) zoals Man, Volvo, VW, Mercedes Benz, Ford enz. Fuchs Petrolub SE is de grootste onafhankelijke smeermiddelenfabrikant en werkt in meer dan 40 landen en meer dan 50 bedrijven met 5.000 werknemers. Door exclusieve oplossingen te vinden voor meer dan 100.000 klanten met 10.000 verschillende producten, is Fuchs een pionier binnen de industrie, met name dankzij de investeringen in technologie; onderzoek en ontwikkeling; activiteiten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. SINUS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinus GmbH werd in 2002 in de Zwabische stad Mönsheim opgericht. In januari 2012 nam de heer Bouhlel Sinus GmbH over. Sindsdien is Bouhlel directeur van Sinus GmbH. Direct na de overname van Sinus GmbH, in 2012, werd het hoofdkantoor verplaatst van Mönsheim naar Kerpen. Eind 2014 werd het hoofdkantoor opnieuw verplaatst: van Kerpen naar Hamburg. Naast kantoorruimte ontstond magazijnruimte zodat de commissionering van de orders uit één hand kon plaatsvinden. Vanwege de groeiende goederenomslag werd het hoofdkantoor in 2021 naar de strategisch optimale locatie Bargteheide verplaatst, waar de magazijnruimte met meer dan 2000 m² werd uitgebreid. Op die manier kunnen wij ons assortiment in grote aantallen aan onze klanten leveren. Door onze tientallen jaren ervaring op het gebied van de filtertechniek kunnen wij groots opgezette projecten realiseren en begeleiden. Door onze eigen magazijnlogistiek kunnen wij flexibel en efficiënt op wensen van de klant inspelen. Onze verzendafdeling verzorgt graag het transport van uw goederen. We streven ernaar om alle aanvragen en verzoeken binnen 24 uur te bewerken en de klant wereldwijd op het gebied van filtratie, oliefilters, afscheiders, motoren en toebehoren van dienst te zijn. Sinus GmbH staat voor groei in de tijd en constante hoge kwaliteit - Made in Germany -

 3. KARBERG & HENNEMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KARBERG & HENNEMANN GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliefilters. Het is tevens aanwezig in de sectoren Filters voor vloeistoffen, onderdeelreiniging, wasmachine voor onderdelen, filtereenheden, filterinstallaties, en Filters voor vloeistoffen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 4. AGIL AUTOPARTS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Agil Autoparts is een Franse onderneming in de nabijheid van Parijs, gespecialiseerd in de groothandel van nieuwe en originele auto-onderdelen voor auto professionals in en buiten Europa. Het is hun taak hoogwaardige onderdelen te leveren voor elk type voertuig binnen een korte tijd om aan de behoeften van de professionals binnen de auto-industrie te voldoen. Ze bieden originele onderdelen voor vermaarde merken zoals Jaguar Land Rover, Renault, evenals compatibele onderdelen van topkwaliteit voor alle automerken zoals Bosch, Valeo, TRW, Wix, om er maar enkele op te noemen. De snelle beschikbaarheid van de reserveonderdelen is van cruciaal belang voor professionals binnen de auto-industrie. Agil Autoparts verbindt zich ertoe snelle en betrouwbare service te bieden om aan hun behoeften te voldoen. Hun team van vakspecialisten staat ter beschikking van de klanten om persoonlijke service en expert adviezen te bieden opdat ze de juiste onderdelen kunnen vinden. Agil Autoparts exporteert zijn reserveonderdelen in en buiten Europa en is er trots zijn klanten hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen te kunnen leveren. Neem gerust contact met ze op voor al uw behoeften aan auto-onderdelen en ontdek waarom Agil Autoparts de partner bij uitstek is voor professionals binnen de autobranche!

 5. MF MICROFILTER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf "microfilter gmbh" ontwikkelt hogedruk filters, drukfilters en filterpatronen voor vloeibare en gasvormige Meda. Wij tonnen u wat we in meer dan 30 jaar hebben ontwikkeld, zodat u op een uitgebreid assortiment rekenen kunt. Tegelijkertijd willen we daarmee ook impulsen geven voor het oplossen van uw eigen filtertaken.Creatief en flexibel passen wij uw wensen toe. Sinds 1973 is het bedrijf Microfilter GMBH de betrouwbare en flexibele partner voor de ontwikkeling en productie van filters voor vloeibare en gasvormige media van individuele producten via kleine hoeveelheden tot serieproductie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HIFI FILTER FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  JURA FILTRATION is de Europese specialist in filtratie en wereldwijd marktleider in het ontwerp en de vervaardiging van filters met 28 000 referenties in voorraad en beschikbaar: luchtfilters, oliefilters, brandstoffilters, autofilters, filters voor openbare werken, filters voor de landbouw, ventilatiefilters en veel meer. Met meer dan 25 000 referenties in voorraad en ervaren personeel. Kom het complete productassortiment bekijken, zowel standaard als specifieke producten.

 2. POREX TECHNOLOGIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf POREX TECHNOLOGIES GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filters voor vloeistoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliefilters, waterfiltrering, ventilatiefilters, filters voor perslucht, filter, Filtersystemen voor zwembaden, Filter van polytetrafluorethyleen (PTFE), Filter gemaakt van gesinterd plastic, en filtrerende patronen. Het is gevestigd in Obergurig, Ot Singwitz, Duitsland.

 3. FILTERTECHNIK EUROPE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FILTERTECHNIK EUROPE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliefilters. Het is gevestigd in Heinsberg, Duitsland.

 4. DEFI FILTRATION

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DEFI FILTRATION, is een Distributeur, en actief in de sector Oliefilters. Het is tevens aanwezig in de sectoren luchtfilter, hydraulische filters, Filters voor tuinbouw techniek, en filter. Het is gevestigd in Aubagne, Frankrijk.

 5. FILTEC FILTERERZEUGUNGS GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FILTEC FILTERERZEUGUNGS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliefilters. Het is gevestigd in Kaprun, Oostenrijk.

 1. FILTER- UND PUMPENTECHNIK HÜLSWITT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FILTER- UND PUMPENTECHNIK HÜLSWITT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Oliefilters. Het is gevestigd in Sonsbeck, Duitsland.

 2. FRAD FILTERI

  Servië

  FRAD produceert luchtfilters, olie- en brandstoffilters voor alle types verbrandingsmotoren voor auto's, bussen, vrachtauto's, locomotieven, schepen, landbouw- en landbouwmachines, enz. Het programma omvat filters voor de airconditioning van bovenvermelde voertuigen en EKO filters. We produceren tevens hydraulische filters voor voertuigen en uiteenlopende industriële toepassingen. We zijn in staat filters te bieden voor het filteren van industriële filters voor speciale toepassingen en speciale vereisten: ontstoffen, waterfiltratie, enz.

 1. MASTER-SPORT AUTOMOBILTECHNIK (MS) GMBH

  Duitsland

  Master-Sport-Automobiltechnik (MS) GmbH, onderdeel van MS EUROPEAN AUTOMOTIVE GROUP, is een Duits bedrijf dat eigenaar is van het merk MASTER-SPORT. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de distributie van reserveonderdelen voor Europese auto's. Ons gamma omvat: - een volledig gamma van ophangarmen - ophangarmsets - accu's - motoroliën - schokbrekers - remblokken. Wij hebben een jarenlange ervaring. Ons bedrijf maakt vervangingsonderdelen voor Skoda, Renault Logan, Daci Logan, Daewoo.

 2. BOSFILTER

  Servië

  Bosfilter is actief op het gebied van de productie, de verkoop en de reparatie van allerlei types filters. Wij streven ernaar de klanten te voorzien van hoogwaardige filters en service. Ons productaanbod omvat filters voor allerlei types vloeistoffen met een uitgebreid toepassingsbereik. De door ons gebruikte technologie stelt ons in staat een breed aanbod filters van topkwaliteit te leveren. Bosfilter vervaardigt luchtfilters voor alle types verbrandingsmotoren in auto's, bussen, vrachtwagens, locomotieven, schepen, landbouw- en bouwmachines, enz.

 3. DELTA TECHNIK FILTERSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Schoon beter! Technische oliën hebben maar één doel: Het moet soepel verlopen. Omdat machinestilstand u tijd en geld kost.Onze filtertechnologie is ontwikkeld om de looptijden van machines te optimaliseren.Wij zijn gespecialiseerd in ultrafijne high-end filters voor technische oliën.De hoogwaardige filters worden ook al 40 jaar gebruikt door het Amerikaanse ruimtevaartagentschap.Naast deze speciale toepassing, die topprestaties in filtertechnologie vereist, worden de ultrafijne filtersystemen gebruikt voor olieonderhoud binnen de onderhoudsstrategie. Volgens de huidige stand van de wetenschap bereiken ze een maximale filterprestatie van minder dan 1 micron (1 micron = 1000 mm) en verwijderen ze tegelijkertijd water. Mobiele en integreerbare units voor de ultrafijne filtersystemen zijn ontworpen in overeenstemming met de eisen van de dagelijkse praktijk.

 4. W.M. TECHNIEK

  België

  Wilmink en zusteronderneming W.M.Techniek, zijn technische groothandelsbedrijven met vestigingen in Groningen (NL) en Brussel (B). Beide bedrijven zijn officieel (en veelal exclusief) importeur voor Nederland, Belgie en Luxemburg van diverse grote automotive fabrikanten en merken (bv Pierburg, Wahler, KS / Kolbenschmidt, TRW kleppen, Elring, Goetze, Payen, Metelli, Corteco, Fel-Pro en meer...) Wilmink en W.M.Techniek leveren onderdelen voor benzine- en dieselmotoren. Wilmink richt zich daarbij met name op de Nederlandse markt, terwijl W.M.Techniek de Belgische en Luxemburgse markt bedient. Beide bedrijven exporteren tevens over de gehele wereld.

 5. HANDELSONDERNEMING INBITEX

  Nederland

  Filter-webshop.nl is de grootste online filter en smeermiddelen leverancier van Nederland. Filter-webshop.nl levert zowel aan bedrijven, als aan particulieren. Als leverancier van Mann, Fleetguard, Schupp, Mahle, racor, Donaldson en Baldwin heeft Filter-webshop.nl een aantal merken in huis, die kwalitatief zeer hoog staan aangeschreven in de filter markt. Meer dan 90% van alle filters heeft een substituut (cross reference) bij een van deze merken. Wilt u toch aan het voor uw vertrouwde filter merk vasthouden, dan kunnen we ook deze filters leveren.

 6. OILSENSE BVBA

  België

  OilSense is een firma die ondernemingen met een hydraulisch machinepark bijstaat in het evolueren naar een proactief onderhoud. En we zijn ervan overtuigd dat een correct olieonderhoud (oliemanagement) dé basis vormt van het geheel. We beginnen met het nemen van een oliestaal en voeren een olieanalyse uit. De abstracte analysewaarden zetten we om naar een rapport in tekstvorm, waarin de actuele conditie van de machine wordt weergegeven. Is er een probleem dan kan een extra oliefiltratie of kleine machineaanpassing aanbevolen en/of uitgevoerd worden. Tot slot doen we aanbevelingen voor wat betreft de frequentie van de oliecontrole en indien nodig bieden we elektronische sensoren aan die instaan voor een permanente controle. Heel belangrijk hierbij is dat we dit alles merkonafhankelijk doen. Voor elke specifieke actie selecteren we de beste toestellen van verschillende leveranciers.

 7. FILTROS KN

  Mexico

  De import en distributie van K & N doorstroomfilters wordt verzorgd door Horse Power Mexico. De K & N filters worden gemaakt in de VS met grondstoffen van de hoogste kwaliteit. K & N filters zijn compatibel met de origine voertuigsystemen, zowel met computergestuurde (elektronische) eenheden als emissiecontrole. Het voordeel van K & N filter is dat het een groter volume aan lucht aanzuigt vergeleken met de originele autofilter, waardoor de motor meer kracht voortbrengt.

 8. AMIF

  België

  A.M.I.F biedt filters en afscheiders voor lucht, gas, olie, brandstof en watern, en voor alle motoren.

 1. TRIPLE R EUROPE

  België

  Triple R is een toonaangevend filter fabrikant van cellulose dieptefilters, bypass oliefilters centrifuges, vacuüm drogers, en een breed scala van olie en water filtratie systemen.

 2. KNF NEUBERGER AG

  Zwitserland

  Het bedrijf KNF NEUBERGER AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliefilters. Het is gevestigd in Balterswil, Zwitserland.

 3. KRONE FILTER SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KRONE FILTER SOLUTIONS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliefilters. Het is gevestigd in Oyten, Duitsland.

 4. ABM FILTERSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ABM FILTERSYSTEME GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Oliefilters. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 5. MICFIL ULTRA FINE FILTERS LTD.

  Duitsland

  Het bedrijf MICFIL ULTRA FINE FILTERS LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filters voor vloeistoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Filters en filterelementen, brandstoffilter, oliefilter, en bandfilters. Het is gevestigd in Mosbach, Duitsland.

 6. RR&NP BUSINESS DEVELOPMENT LDA

  Portugal

  Het bedrijf RR&NP BUSINESS DEVELOPMENT LDA, is een Distributeur, en actief in de sector Smeermiddelen voor auto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren vetten, drum, en oliefilter. Het is gevestigd in Lisboa, Portugal.

 7. VITO ITALIA SRL UNIPERSONALE

  Italië

  Het bedrijf VITO ITALIA SRL UNIPERSONALE, is een Distributeur, en actief in de sector Oliefilters. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hotels en restaurants, artikelen voor bars, restaurants, hotels, Filters en filterelementen, en Hotels en restaurants. Het is gevestigd in Santa Lucia Di Piave, Italië.

 8. SEGA FILTRE

  Turkije

  Het bedrijf SEGA FILTRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filters voor auto's, vrachtwagens, bouwmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren luchtfilter, oliefilter, en brandstoffilters. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 9. VEGEFIL KIZARTMA YAGI ARITMA SISTEMLERI

  Turkije

  Het bedrijf VEGEFIL KIZARTMA YAGI ARITMA SISTEMLERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliefilters, Grootkeukens - machines en materialen, Oliefilters, Grootkeukens - machines en materialen, friteuses voor grootkeukens, en verhuur installaties voor restauratie en hotelwezen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 10. AUTOLOFT OTOMOTIV SAN. TIC. LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf AUTOLOFT OTOMOTIV SAN. TIC. LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filters voor auto's, vrachtwagens, bouwmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren luchtfilter, oliefilter, en brandstoffilters. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis