• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • oliehoudend

Resultaten voor

Oliehoudend - Import export

 1. AGROCHIMINVEST, LLC

  Rusland

  AgroChimInvest LLC is één van de Russische marktleiders gespecialiseerd in het kweken, verwerken, raffineren en exporteren van landbouwproducten zoals koriander, mosterd, vlas (linnen – planten), kikkererwten, linzen, erwten. Onze productieplaatsen zijn geconcentreerd op de boerderijen gevestigd in de Krasnodar regio. Voor de inzameling, reiniging, opslag en verpakking van de diverse zaadtypes maken wij alleen gebruik van moderne binnenlandse en buitenlandse machines. De laatste jaren werd door onze vooraanstaande agronomen onze eigen unieke kweektechnologie ontwikkeld en toegepast. Gedurende de volledige groeicyclus van de gewassen op het land wordt hun staat beoordeeld door het personeel van de onderneming, die op tijd alle nodige aanpassingen doorvoert. Wij leveren onze producten regelmatig aan klanten in landen als India, Pakistan, Nepal, Sri Lanka, Maleisië, Jemen, Europa, etc. Al onze producten worden onderworpen aan de nodige kwaliteits- en certificatietesten. Daarom zijn al onze gewassen in overeenstemming met de Europese en internationale kwaliteitsnormen. AgroChimInvest is

 2. TORGOPTYUG LLC

  Rusland

  "TORGOPTYUG" is een handelsbedrijf dat landbouwproducten levert en internationale importen/exporten van levensmiddelen verzorgt. De onderneming heeft betrouwbare partners voor de gewasproductie: —oliehoudende gewassen (lijnzaad, zonnebloempitten, koolzaad, huttentut, mosterd, saffloer, oliezaden tuinradijs, enz.); —granen (tarwe, gerst, rogge, farro, haver, gele en rode gierst, maïs, witte en rode kafferkoren); —Boekweit "TORGOPTYUG" werkt regelmatig samen met producenten van verwerkte landbouwproducten (haver- en tarwezemelen, meel, kaf) en landbouwproducten voor veevoeder. De eigen opslagfaciliteiten van het bedrijf over heel Rusland, maken het mogelijk snel de gewenste hoeveelheid goederen naar elke locatie wereldwijd te verzenden. Lange ervaring in het importeren en exporteren van levensmiddelen en expertise helpen "TORGOPTYUG" succesvol samen te werken met landbouwers en klanten. De onderneming streeft ernaar wereldwijd gezonde en milieuvriendelijke landbouwproducten te leveren, de ecologische afdruk te beperken en de levenskwaliteit in de regio's waar het bedrijf aanwezig is te verbeteren. Het team van professionals van "TORGOPTYUG" staat open om te onderhandelen over specifieke leveringsvoorwaarden met de kopers. Om tot een win-winsituatie te komen, bouwt en ontwikkelt de onderneming samenwerkingen met diverse partijen binnen het internationale voedselvoorzieningssysteem. Wij staan open voor samenwerking en beantwoorden met veel plezier al uw vragen.

 3. GTMD SARL

  Mali

  Sinds 2011 is GTMD S.A.R.L (General Trading Mamadou DIAKITE) een onderneming naar Malinees recht in de agrosector en gespecialiseerd in de export van oliehoudende en seizoensproducten en meer in het bijzonder in kariténoten, sheaboter, cashewnoten. Wij exporteren karité amandelen naar de buitenlandse markten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. DRINKEAT OU

  Oekraïne

  Wij zijn het Europese bedrijf Drinkeat OU, een exporteur van voedselproducten van Oekraïense producenten. Wij bieden voedselproducten van topkwaliteit naargelang uw vereisten. Ons bedrijf is werkzaam binnen de groothandel naar EU landen Oost-Azië, Groot-Brittannië enz. Alle producten voldoen aan de kwaliteitsnormen, bevestigd door relevante certificaten. Onze werknemers selecteren de juiste producten voor u tegen gunstige prijzen in Oekraïne, helpen u met de douaneformaliteiten en levering.

 5. IMARTI NATURKOST GMBH&CO.KG

  Duitsland

  Tegenwoordig hebben we milieuvriendelijke en biologische producten en voedsel nodig als nooit tevoren.Het trieste feit is dat er steeds minder producten op de markt zijn die daadwerkelijk zonder chemische verontreinigingen zijn geteeld. Maar willen we niet allemaal kunnen vertrouwen op het feit dat ons aangeboden voedsel geen gevaar voor de gezondheid is? IMARTI levert op dit moment haar bijdrage aan het compenseren van juist deze tekorten met betrekking tot milieuvriendelijke producten, uiteraard ook in biologische kwaliteit. Onze producten worden voornamelijk geoogst, verwerkt en geleverd vanuit Oekraïne, omdat de bodem wordt gekenmerkt door vruchtbaarheid, vruchtbaarheid en duurzaamheid. Onze basisprincipes: Naleving van levertijden, kwaliteitscontrole volgens EU-normen, flexibiliteit ten aanzien van onze klanten.Bij strikte controles controleren we onze technologie op functionaliteit en precisie om u de beste grondstoffen voor uw biologische producten te leveren.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MTK LTD

  Rusland

  International Trading Company LLC is een exporteur die groothandel in landbouwproducten uit milieuvriendelijke regio's van Rusland en andere landen verhandelt. Het bedrijf levert een breed assortiment oliehoudende zaden (vlas, zonnebloem, camelina, mosterd, enz.), peulvruchten (sojabonen, bonen, kikkererwten, enz.), zaden van overblijvende en eenjarige kruiden (Medicago polymorpha, melilot, weideklaver, enz.), en graankorrels (tarwe, gerst, rogge, haver, boekweit, enz.). ITC LLC heeft partnerschappen opgezet in het Verre Oosten, West-Europa en Azië. De door ITC verhandelde producten zijn gecertificeerd en voldoen aan alle relevante Russische en internationale kwaliteitsnormen en voorschriften. Het bedrijf levert landbouwgoederen via water-, weg- en spoorvervoer wereldwijd in de kortst mogelijke tijd. De klanten van het bedrijf genieten van transparante en comfortabele verzendingen tegen gunstige voorwaarden dankzij de samenwerking met grote landbouwbedrijven uit verschillende landen.

 2. CROPFUL S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  CROPFUL SRO is een Tsjechische onderneming die direct samenwerkt met boeren die agrarische grondstoffen van hoge kwaliteit leveren, zoals blauwe maanzaad, karwij, mosterd, zonnebloem, vlaszaad, koriander en soja. Wij leveren onze klanten in heel Europa maanzaadolie, maanzaad vulling et witte maanzaad. Daarnaast handelen wij ook in EKO/BIO zaden voor bewerking en verkoop. Als u als klant geïnteresseerd bent in de inkoop van bovengenoemde zaadsoorten, neem dan gerust contact met ons op of kom kijken op onze website.

 3. VNESHTORG-RUS LLC

  Rusland

  Vneshtorg-Rus importeert en exporteert landbouwproducten en voedingsmiddelen in Rusland: kikkererwten, linzen, tarwe, gierst en veel andere gewassen; behandelt door boerderijen toegeleverde granen, groentes en oliezaad, alsmede raapzaadmeel, sojameel en zonnebloemmeel voor het mesten van boerderijdieren. De firma koopt biologische landbouwproducten van biologische boerderijen die hun gewassen kweken in milieuveilige regio's van Rusland, gebruik maken van biologische meststoffen en gewasrotatie, de bodem gezond houden en de gezondheid van de ecosystemen en de mensen handhaven. Gecertificeerde producten van Vneshtorg-Rus bevatten geen pesticiden of GGO's, want zij worden onderworpen aan onze strenge interne kwaliteitscontrole om de toepasselijke normen na te leven. Vneshtorg-Rus is een trouwe en verantwoorde partner voor klanten uit China, India, Verenigde Arabische Emiraten, Algerije, Iran, Afghanistan en België en verzorgt de wereldwijde levering van biologische boederijproducten over spoor, weg en water. Het kernprincipe van de firma is om zich hoofdzakelijk te richten op de behoeftes en tevredenheid van de klant.

 4. AMARANTH PRODUKTE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. TURKEY DALAL

  Turkije

 1. AL&YA NATURALAVENDER

  Turkije

 2. GREENAGROTECH

  Oekraïne

 1. PPTE "JNL"

  Oekraïne

 2. TOMA IMPEX

  Frankrijk

 3. BEITY

  Verenigd Koninkrijk

 4. JAWDA INTERNATIONAL TRADING

  Egypte

 5. PURGRANA INH. MAXIM BORODIN

  Duitsland

 6. TENUTA ZIMARINO MASSERIA DON VINCENZO

  Italië

 7. KAZCROP

  Kazachstan

 8. SEJUM EUROPE

  Frankrijk

 1. RM & INVEST

  Frankrijk

 2. RIYOH IMPORT & EXPORT PLC

  Ethiopië

 3. TARBIGEM

  Turkije

 4. OLIVE OIL COOPERATIVE THERMASIA DIMITRA

  Griekenland

 5. PREM INTERNATIONAL

  India

 6. PRIMARIA PREMIUM RAW MATERIALS, SL

  Spanje

 7. BIS HANDELS GMBH

  Duitsland

 8. ZUITA

  Frankrijk

 9. KOLYAR

  Oekraïne

 10. WEPOOIL SRL

  Italië

Filters

Resultaten voor

Oliehoudend - Import export

Aantal resultaten

1.763 bedrijven