• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • oliehoudend

Resultaten voor

Oliehoudend - Import export

 1. HUBCYCLE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Hubcycle is een startup die een upcycling structuur op basis van planten heeft ontwikkeld, dus via het recyclen van afval (bijvoorbeeld fruitschillen en lijnzaadkoeken) en het aanbieden ervan aan overige industrieën die ze hergebruiken. Het doel is een internationaal duurzaam netwerk te creëren waar de productie van bijproducten kan voldoen aan de vraag naar verantwoorde en schone plantaardige ingrediënten. Hubcycle brengt industrieën met elkaar in contact die niet hetzelfde deel van een plant gebruiken door het gft afval te verwerken tot innoverende grondstoffen voor levensmiddelen en lichaamsverzorgingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. VIJAYA - SAS JEAN LOUIS BOYERE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  VIJAYA®, opgericht in 1986, is een Frans merk. Ons familiebedrijf, een pionier in de biologische sector, is gespecialiseerd in de import en distributie van biologisch gedroogd fruit. Vijaya selecteert de meest smaakvolle rassen en groottes, waardoor het vlezige fruit een unieke zachtheid krijgt. Dankzij meer dan 35 jaar duurzame relaties met zijn producenten en partners biedt Vijaya producten van constante kwaliteit en ontwikkelt het zich op een duurzame manier waardoor kleine producenten van hun werk kunnen leven. In deze context heeft Vijaya ervoor gekozen om sinds haar oprichting lid te zijn van de Good Food Foundation, die tot doel heeft de biologische landbouw te ontwikkelen door partnerschappen aan te gaan met landbouwers in een ethisch en ondersteunend kader. Deze aanpak is gecertificeerd als fair trade door het FairTSA-label. De producten worden in bulk en in zakken in gespecialiseerde winkels gedistribueerd. Beschikbare verpakkingen voor verwerkers.

 3. HILAIRE AGRI-SERVICES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De geschiedenis van het landbouwbedrijf HILAIRE AGRI-SERVICES wordt al drie generaties lang in de familie doorgegeven. Als landbouwers en producenten, streven wij ernaar hoogwaardige producten aan te bieden die direct van ons land komen evenals producten van onze waardevolle landbouwer-partners die op minder dan 100 kilometer van onze exploitatie gevestigd zijn. Ons assortiment, hoofdzakelijk linzen, weerspiegelt onze inzet voor kwaliteit en een kort circuit. De producten worden met zorg geoogst, gesorteerd en verpakt op onze eigen productielijn. Wij bieden u een verscheidenheid aan opties voor linzen: - Zakken van 500 g - Zakken van 1 kg - Zakken van 5 kg - BigBag van een ton. Onze spijsoliën van koolzaad en zonnebloem worden eveneens verkregen uit onze eigen oogst. De zaden worden op zorgvuldige wijze koud geperst en gefilterd alvorens in ons laboratorium gebotteld en verpakt te worden. U heeft de keuze uit de volgende formaten: - Flessen van 75 cl - Bussen van 5 L - IBC van 1.000 L. Onze inzet voor een duurzame landbouw is tevens van toepassing op onze als brandstof te gebruiken koolzaadolie, die eveneens wordt verkregen uit onze oogst. De zaden worden koud geperst, gefilterd en zijn gecertificeerd zonder reststoffen. Wij bieden u de volgende opties: - IBC van 1.000 L - Tankwagen van 20.000 L Onze passie voor de landbouw krijgt vorm via hoogwaardige producten verkregen van ons land en onze duurzame productie-aanpak.

 4. AGROPRODSERVICE, THE PRIVATE AGROINDUSTRIAL ENTERPRISE

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het agro-industriële privébedrijf 'Agroprodservice' is in zijn 24-jarig bestaan opgeklommen tot de Top 3 van landbouwbedrijven in West-Oekraïne. De totale oppervlakte van de door Agroprodservice bewerkte vruchtbare grond beslaat circa 45.000 hectare. Wij verbouwen maïs, wintertarwe en -rogge, zonnebloempitten, sojabonen, lenterogge en -tarwe, koolzaad, erwten en suikerbieten. De veestapel telt meer dan 3.000 koppen. De dubbeldoeldieren leveren een jaarlijkse productie van 1.225 ton rundvlees op. De ervaring met bedrijven in Europa en internationaal vermaarde merken word benut voor een zo groot mogelijke opbrengst en kwaliteit van de granen en de groente- en de suikerbietgewassen. Het Agro-industriële privébedrijf 'Agroprodservice' is zich bewust van het belang van milieubescherming en één van de kernprincipes van het bedrijf is dan ook 'niet schaden'. Het bedrijf draagt zorg voor het milieu, steunt ecologische programma's en wijdt zich volop aan zijn taak.

 5. CROPFUL S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  CROPFUL s.r.o. is een familiebedrijf dat al sinds lange tijd werkzaam is op de Tsjechische en buitenlandse markt voor landbouwvoorzieningen. Wij handelen voornamelijk in hoogwaardig Tsjechisch blauw en wit maanzaad, mosterdzaad, komijnzaad of zonnebloempitten. Wij bieden premium maanzaad 99, 9% met een morfinegehalte van minder dan <5 ppm, <10 ppm, <15 ppm of standaard maanzaad met een morfinegehalte van minder dan <20ppm. Wij leveren tevens hoogwaardig maanzaad voor bakkerijen, maanzaadvullingen en maanzaadolie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GTMD SARL

  Mali

  Verified by europages badge

  Sinds 2011 is GTMD S.A.R.L (General Trading Mamadou DIAKITE) een onderneming naar Malinees recht in de agrosector en gespecialiseerd in de export van oliehoudende en seizoensproducten en meer in het bijzonder in kariténoten, sheaboter, cashewnoten. Wij exporteren karité amandelen naar de buitenlandse markten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. JAGDAMBA IMPEX

  India

  Verified by europages badge
 3. TRUST AGRO LTD.

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRUST AGRO LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliehoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren zonnebloem, Geraffineerde zonnebloemolie, verpakte zonnebloemzaad, koriander, zonnebloemzaadmeel, pellet granulatoren, Afgever voor korrelproducten, en zonnebloemzaad. Het is gevestigd in Targovishte, Bulgarije.

 4. IMARTI NATURKOST GMBH&CO.KG

  Duitsland

  Tegenwoordig hebben we milieuvriendelijke en biologische producten en voedsel nodig als nooit tevoren.Het trieste feit is dat er steeds minder producten op de markt zijn die daadwerkelijk zonder chemische verontreinigingen zijn geteeld. Maar willen we niet allemaal kunnen vertrouwen op het feit dat ons aangeboden voedsel geen gevaar voor de gezondheid is? IMARTI levert op dit moment haar bijdrage aan het compenseren van juist deze tekorten met betrekking tot milieuvriendelijke producten, uiteraard ook in biologische kwaliteit. Onze producten worden voornamelijk geoogst, verwerkt en geleverd vanuit Oekraïne, omdat de bodem wordt gekenmerkt door vruchtbaarheid, vruchtbaarheid en duurzaamheid. Onze basisprincipes: Naleving van levertijden, kwaliteitscontrole volgens EU-normen, flexibiliteit ten aanzien van onze klanten.Bij strikte controles controleren we onze technologie op functionaliteit en precisie om u de beste grondstoffen voor uw biologische producten te leveren.

 5. AGROCHIMINVEST, LLC

  Rusland

  AgroChimInvest LLC is één van de Russische marktleiders gespecialiseerd in het kweken, verwerken, raffineren en exporteren van landbouwproducten zoals koriander, mosterd, vlas (linnen – planten), kikkererwten, linzen, erwten. Onze productieplaatsen zijn geconcentreerd op de boerderijen gevestigd in de Krasnodar regio. Voor de inzameling, reiniging, opslag en verpakking van de diverse zaadtypes maken wij alleen gebruik van moderne binnenlandse en buitenlandse machines. De laatste jaren werd door onze vooraanstaande agronomen onze eigen unieke kweektechnologie ontwikkeld en toegepast. Gedurende de volledige groeicyclus van de gewassen op het land wordt hun staat beoordeeld door het personeel van de onderneming, die op tijd alle nodige aanpassingen doorvoert. Wij leveren onze producten regelmatig aan klanten in landen als India, Pakistan, Nepal, Sri Lanka, Maleisië, Jemen, Europa, etc. Al onze producten worden onderworpen aan de nodige kwaliteits- en certificatietesten. Daarom zijn al onze gewassen in overeenstemming met de Europese en internationale kwaliteitsnormen. AgroChimInvest is

 1. TORGOPTYUG LLC

  Rusland

  "TORGOPTYUG" is een handelsbedrijf dat landbouwproducten levert en internationale importen/exporten van levensmiddelen verzorgt. De onderneming heeft betrouwbare partners voor de gewasproductie: —oliehoudende gewassen (lijnzaad, zonnebloempitten, koolzaad, huttentut, mosterd, saffloer, oliezaden tuinradijs, enz.); —granen (tarwe, gerst, rogge, farro, haver, gele en rode gierst, maïs, witte en rode kafferkoren); —Boekweit "TORGOPTYUG" werkt regelmatig samen met producenten van verwerkte landbouwproducten (haver- en tarwezemelen, meel, kaf) en landbouwproducten voor veevoeder. De eigen opslagfaciliteiten van het bedrijf over heel Rusland, maken het mogelijk snel de gewenste hoeveelheid goederen naar elke locatie wereldwijd te verzenden. Lange ervaring in het importeren en exporteren van levensmiddelen en expertise helpen "TORGOPTYUG" succesvol samen te werken met landbouwers en klanten. De onderneming streeft ernaar wereldwijd gezonde en milieuvriendelijke landbouwproducten te leveren, de ecologische afdruk te beperken en de levenskwaliteit in de regio's waar het bedrijf aanwezig is te verbeteren. Het team van professionals van "TORGOPTYUG" staat open om te onderhandelen over specifieke leveringsvoorwaarden met de kopers. Om tot een win-winsituatie te komen, bouwt en ontwikkelt de onderneming samenwerkingen met diverse partijen binnen het internationale voedselvoorzieningssysteem. Wij staan open voor samenwerking en beantwoorden met veel plezier al uw vragen.

 2. MTK LTD

  Rusland

  International Trading Company LLC is een exporteur die groothandel in landbouwproducten uit milieuvriendelijke regio's van Rusland en andere landen verhandelt. Het bedrijf levert een breed assortiment oliehoudende zaden (vlas, zonnebloem, camelina, mosterd, enz.), peulvruchten (sojabonen, bonen, kikkererwten, enz.), zaden van overblijvende en eenjarige kruiden (Medicago polymorpha, melilot, weideklaver, enz.), en graankorrels (tarwe, gerst, rogge, haver, boekweit, enz.). ITC LLC heeft partnerschappen opgezet in het Verre Oosten, West-Europa en Azië. De door ITC verhandelde producten zijn gecertificeerd en voldoen aan alle relevante Russische en internationale kwaliteitsnormen en voorschriften. Het bedrijf levert landbouwgoederen via water-, weg- en spoorvervoer wereldwijd in de kortst mogelijke tijd. De klanten van het bedrijf genieten van transparante en comfortabele verzendingen tegen gunstige voorwaarden dankzij de samenwerking met grote landbouwbedrijven uit verschillende landen.

 1. VNESHTORG-RUS LLC

  Rusland

  Vneshtorg-Rus importeert en exporteert landbouwproducten en voedingsmiddelen in Rusland: kikkererwten, linzen, tarwe, gierst en veel andere gewassen; behandelt door boerderijen toegeleverde granen, groentes en oliezaad, alsmede raapzaadmeel, sojameel en zonnebloemmeel voor het mesten van boerderijdieren. De firma koopt biologische landbouwproducten van biologische boerderijen die hun gewassen kweken in milieuveilige regio's van Rusland, gebruik maken van biologische meststoffen en gewasrotatie, de bodem gezond houden en de gezondheid van de ecosystemen en de mensen handhaven. Gecertificeerde producten van Vneshtorg-Rus bevatten geen pesticiden of GGO's, want zij worden onderworpen aan onze strenge interne kwaliteitscontrole om de toepasselijke normen na te leven. Vneshtorg-Rus is een trouwe en verantwoorde partner voor klanten uit China, India, Verenigde Arabische Emiraten, Algerije, Iran, Afghanistan en België en verzorgt de wereldwijde levering van biologische boederijproducten over spoor, weg en water. Het kernprincipe van de firma is om zich hoofdzakelijk te richten op de behoeftes en tevredenheid van de klant.

 2. GK KUSHPIT-AGRO

  Oekraïne

  KUSHPIT-AGRO is een vereniging van Oekraïense landbouwers (FE "Kushpita BO", FE "Kushpit", LLC "AGRO-LAN"), die voornamelijk werkzaam is in het kweken van zaden, technische gewassen en oliezaden. Wij slaan de zaden van gewassen voor de levensmiddelensector op en verkopen deze via een teams van ervaren en goed opgeleide werknemers en de laatste technologieën. GC KUSHPIT-AGRO is een familiebedrijf dat al reeds 30 jaar op de markt aanwezig is. Het bebouwde oppervlak telt circa 5.000 hectare. Wij verbouwen hoofdzakelijk: lentetarwe, wintertarwe, zonnebloem, maïs, sojabonen, boekweit. De boerderijen hebben hun eigen machine- en tractorpark. In 2020, werd er een reinigings- en droogcomplex voor zaden opgezet. De capaciteit van de elevator bedraagt 40 duizend ton. Wij hebben tevens ons eigen laboratorium en verzorgen ons eigen vervoer - graantrucks. U kunt beknopte informatie vinden op onze website: www.kushpit-agro.com We verkopen onze producten in zowel Oekraïne als het buitenland. Wij kunnen werken met DAP en CIF leveringen. Wij leveren producten met ons eigen graantrucks en kunnen tevens werken met container- en railtransport.

 3. RM & INVEST

  Frankrijk

  RM & Invest is een Franse onderneming gespecialiseerd in de internationale makelaardij en commercialisering van grondstoffen. Onze activiteiten omvatten de import en export van voedingsmiddelen, met name van producten bestemd voor de voeding van mens en dier, o.m. tarwe, oliehoudend lijnzaad en gerst alsook minerale stoffen zoals o.m. steenkool, bitumen, metalen. Wij bieden u een breed assortiment grondstoffen met een unieke diversiteit, kwaliteit en kwaliteit-prijsverhouding.

 4. AMARANTH PRODUKTE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf AMARANTH PRODUKTE GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oliehoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren bio-arganolie. Het is gevestigd in Dillenburg, Duitsland.

 5. TURKEY DALAL

  Turkije

  Het bedrijf TURKEY DALAL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Oliehoudend. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. OPPONG TRADING BV

  België

  Het bedrijf OPPONG TRADING BV, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fruit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - import-export, Landbouw - import-export, olie, oliehoudende granen, en gerookte vis. Het is gevestigd in Merksem, België.

  Alle producten voor "oliehoudend"
 7. GREENAGROTECH

  Oekraïne

  Het bedrijf GREENAGROTECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliehoudend. Het is gevestigd in Kiew, Oekraïne.

 8. IMPULSE COMMODITY TRADING OÜ

  Estland

  Het bedrijf IMPULSE COMMODITY TRADING OÜ, is een Groothandelaar, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - levensmiddelen, Oliehoudend, Melkproducten, Oliën - plantaardige, Import-export - levensmiddelen, Oliehoudend, Melkproducten, en Oliën - plantaardige. Het is gevestigd in Tallinn, Estland.

 1. TOMA IMPEX

  Frankrijk

  Het bedrijf TOMA IMPEX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliehoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren zonnebloemolien. Het is gevestigd in Domont, Frankrijk.

 2. BEITY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BEITY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliehoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren tarwemeel, en tarwemeel type 0. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 3. PURGRANA INH. MAXIM BORODIN

  Duitsland

  Het bedrijf PURGRANA INH. MAXIM BORODIN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oliehoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren lijnzaad. Het is gevestigd in Oedheim, Duitsland.

 4. TENUTA ZIMARINO MASSERIA DON VINCENZO

  Italië

  Het bedrijf TENUTA ZIMARINO MASSERIA DON VINCENZO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliehoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren biologisch extra vierge olijfolie, en olijfolien eerste kwaliteit extra. Het is gevestigd in Vasto, Italië.

 5. SEJUM EUROPE

  Frankrijk

  Het bedrijf SEJUM EUROPE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oliehoudend. Het is gevestigd in Puteaux, Frankrijk.

 6. MPL AGRO

  Oekraïne

  Het bedrijf MPL AGRO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oliehoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren mosterd, boekweit, en verpakte zonnebloemzaad. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 7. SEVOA NATURALS

  Bulgarije

  Het bedrijf SEVOA NATURALS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biologische cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Planten en kruiden, aromatisch, Ruwe plantaardige oliën, Oliehoudend, Extracten voor farmaceutische preparaten, Planten en kruiden, aromatisch, Ruwe plantaardige oliën, Oliehoudend, en Extracten voor farmaceutische preparaten. Het is gevestigd in Stara Zagora, Bulgarije.

 8. CRETAN MOUNTAINS SKOULA LTD

  Griekenland

  Het bedrijf CRETAN MOUNTAINS SKOULA LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliehoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren standaard producten. Het is gevestigd in Iraklio, Griekenland.

 9. MAGIC AGRO LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf MAGIC AGRO LLC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oliehoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - import-export, Landbouw - import-export, en sojabonen. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 10. OLIVE OIL COOPERATIVE THERMASIA DIMITRA

  Griekenland

  Het bedrijf OLIVE OIL COOPERATIVE THERMASIA DIMITRA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliehoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren olijfolien eerste kwaliteit extra, en olijfolie. Het is gevestigd in Thermisia, Griekenland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis