• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • oliekannen

Resultaten voor

Oliekannen - Import export

 1. METALLBEARBEITUNG BRETTSCHNEIDER F. BRETTSCHNEIDER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf METALLBEARBEITUNG BRETTSCHNEIDER F. BRETTSCHNEIDER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliekannen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalborstels, en Staalborstels. Het is gevestigd in Bad Schwartau, Duitsland.

 2. SLICO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SLICO S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Smeertoestellen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliesmering - machines en installaties, Oliekannen, Oliesmering - machines en installaties, en Oliekannen. Het is gevestigd in Rivoli, Italië.

 3. MWM SCHMIERANLAGEN S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MWM SCHMIERANLAGEN S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeertoestellen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliesmering - machines en installaties, Oliekannen, Oliesmering - machines en installaties, en Oliekannen. Het is gevestigd in Peschiera Borromeo, Italië.

 4. COMED

  Italië

  Het bedrijf COMED, is een Groothandelaar, en actief in de sector Smeermiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliesmering - machines en installaties, Oliekannen, Oliesmering - machines en installaties, en Oliekannen. Het is gevestigd in Capannori, Italië.

 5. MECLUBE SRL

  Italië

  Het bedrijf MECLUBE SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Smeertoestellen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliekannen, en Oliekannen. Het is gevestigd in Gonzaga (mn), Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LINCOLN CZ S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf LINCOLN CZ S.R.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Smeertoestellen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliekannen, en Oliekannen. Het is gevestigd in Chodov, Tsjechische Rep..

 2. SACEM IMPIANTI S.R.L.

  Italië

 3. HIDROTECNICA LOMBARDA S.A.S. DI ORLANDI FRANCO E C.

  Italië

 4. MONZATECH S.R.L.

  Italië

 5. BEKALUBE S.R.L.

  Italië

 1. SIFRA S.R.L.

  Italië

 2. FODER BIO-TECH

  Polen

  Verified by europages badge

  Wij zijn een Europese producent van oliën, meel, cakes en bloem op basis van sojabonen en vlaszaden. Foder bio tech levert ook productieverwerkings- en reinigingsdiensten voor maximaal 99, 99% van alle oliehoudende zaden. Onze toevoegingsmiddelen zijn gegarandeerd en bevestigd door GMP- en EU-BIO-certificaten. Dit betekent dat wij voor onze BIO-producten uitsluitend gecertificeerde zaden gebruiken die voornamelijk op ecologische boerderijen in Polen en andere delen van Europa worden geteeld. Conventionele en biologische koeken, oliën, meel en niet-GGO meel zijn een uitstekende bron van eiwitten en energie in diervoeder. Sinds 1998 werken wij samen met voederproducenten en handelsondernemingen uit de hele wereld. Onze productie is volledig natuurlijk, zonder gebruik van chemicaliën. In het extrusieproces worden de korrels verhit en vervolgens naar de persen gevoerd. Wij zorgen al jaren voor de kwaliteit en veiligheid van onze producten. Dankzij de gezamenlijke inspanning van alle medewerkers groeit dit familiebedrijf elk jaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 1. RUCATHO B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  RuCaTho B.V. is een Internationale fabrikant van 100% Geraffineerde Koksolie over de hele wereld.Wij zijn een trotse speler in de productie/levering aan de voedingsindustrie.Onze hoofdproducten zijn : - Geraffineerde zonnebloemolie - Geraffineerde maïsolie - Tarwe, gerst - Gele maïs - Zonnebloempitten - Linzen. De onderneming is gevestigd in Nederland.Wij hebben door de jaren heen ervaring opgebouwd voor het produceren van geraffineerde zonnebloemolie, geraffineerde maïsolie evenals in het verhandelen van granen en zaden wereldwijd. RuCaTho B.V. kenmerkt zich door haar flexibiliteit, pragmatisme en snelle reactie op veranderende marktomstandigheden. Wij bieden de best mogelijke oplossingen voor de logistieke behoeften en kwaliteitseisen van onze klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat wij een sterke band kunnen opbouwen en behouden met elke klant door constant nauwgezette maatregelen voor kwaliteitscontrole, scherpe prijzen en professionele diensten te bieden. Dankzij onze jarenlange ervaring, heeft ons team van onderhandelaars een grote kennis van het functioneren van de internationale levensmiddelenmarkt. In combinatie met onze toewijding en vakkennis zijn wij hierdoor de beste keuze als internationale fabrikant en exporteur. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. THOMSON MACHINERY BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Bij Thomson Machinery BV zijn we gespecialiseerd in sourcen en handelen met een uitgebreid assortiment uitrustingen voor diverse industrieën zoals bouw, scheepsbouw, graafwerkzaamheden, beton-/ wegenbouw, oppervlakte & en ondergrondse mijnbouw, landschapsontwikkeling, landbouw, vrachtvervoer en meer. Wij streven ernaar uw ultieme bestemming te zijn voor al uw uitrustingen. Wij zetten ons in om nauwkeurige beeldmateriaal van de werkelijke staat van elke door ons verkochte machine te bieden, om te garanderen dat u precies krijgt wat u nodig heeft. Met expertise in het inkopen en verkopen van uitrustingen van elk merk, model en jaar, staan wij voor u klaar om u te helpen bij zowel de verkoop als aankoop. Vergeet niet te vragen naar onze financieringsopties. Onze uitgebreide aanbod diensten en mogelijkheden tot meerwaarde maakt het onderscheid op de markt. Onze specifieke en zorgvuldig uitgevoerde diensten maken gebruik van ultramoderne fysieke en digitale tools, wat ons tot marktleider maakt. Wij bieden hoogwaardige bijstand voor de handel via industriële machinetransacties die diverse categorieën dekken: Metaalbewerkingsmachines, houtbewerkingsmachines, printers, Industriële automatiseringstechnologie, voortstuwing & transportbanden, vorkheftrucks & industriële trucks, voedselverwerkingsmachines, bouwmachines en materiaal voor goederenhantering. Uw behoeften zijn onze prioriteit. Onze diensten zijn erop gericht volledige steun te bieden tijdens het gehele proces, inclusief advies, promoten, kopen en het verkopen van uw industriële machines.

 3. PAQELL

  Nederland

  Paques (Holding B.V.) en Shell starten een 50-50 joint venture, Paqell B.V., om biologische ontzwaveling in de olie- en gassector een boost te geven. Paques en de Gemeente Leeuwarden zijn verheugd te kunnen melden dat Paqell B.V. zich in Leeuwarden zal gaan vestigen.Paqell B.V. wordt in Leeuwarden gevestigd omdat hier veel kennis en expertise beschikbaar is. Zo zijn Paques en Shell partners van Wetsus, het centrum bij uitstek voor duurzame watertechnologie. Daarnaast is Leeuwarden een ontmoetingsplaats voor wetenschappers om kennis te delen en zetelen er veel innovatieve ondernemers op het gebied van water, energie en life sciences. Een perfecte locatie dus om de innovatieve activiteiten van Paqell B.V. te ontplooien.

 4. MASSA PETROLEUM

  Turkije

  Het bedrijf MASSA PETROLEUM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oliewinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren chemicaliën, Waterfiltrering, chemisch, grondboring, en Diamantboormachines. Het is gevestigd in Eyüsultan, Turkije.

 5. GUILIN STAR DIAMOND SUPERHARD MATERIAL CO., LTD

  China

  Het bedrijf GUILIN STAR DIAMOND SUPERHARD MATERIAL CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliewinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boren - gereedschapsmachines, boren voor de winning van aardgas, en Diamantboormachines. Het is gevestigd in Guangxi, China.

 6. GROUPE CVA

  Frankrijk

  Het bedrijf GROUPE CVA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Oliewinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren Internationaal wervingsbureau voor vakkundige werkers. Het is gevestigd in Bayonne, Frankrijk.

 7. STRUK ALTA INGENIERIA

  Mexico

  Het bedrijf STRUK ALTA INGENIERIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliewinning. Het is gevestigd in Juarez, Mexico.

 8. MARKET RESEARCH REPORT

  Duitsland

  Het bedrijf MARKET RESEARCH REPORT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Oliewinning. Het is gevestigd in Mönchengladbach, Duitsland.

 1. SLEDGEHAMMER OIL TOOLS PVT. LTD.

  Verenigde Staten

  Het bedrijf SLEDGEHAMMER OIL TOOLS PVT. LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliewinning. Het is gevestigd in Houston, Verenigde Staten.

 2. GROUPE ORTEC LOGISTIQUE PÉTROLIÈRE

  Frankrijk

  Het bedrijf GROUPE ORTEC LOGISTIQUE PÉTROLIÈRE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Oliewinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en uitrustingen voor aardolieraffinaderijen, raffineren van aardolie, en logistiek aardolie. Het is gevestigd in Aix En Provence Cedex 3, Frankrijk.

 3. ENERGAA

  Turkije

  Het bedrijf ENERGAA, is een Distributeur, en actief in de sector Oliewinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren advies in biogasenergie, werken bouw hydroelektrische installaties, Advies voor energieterugwinning, en installaties en gereedschap voor oliepijpleidingen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. INNOVATION 4 CHEMICAL SOLUTIONS

  Frankrijk

  Het bedrijf INNOVATION 4 CHEMICAL SOLUTIONS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Oliewinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderzoeken en laboratoria voor controle, tests en anlayse, en chemische producten voor winning van aardolie en aardgas. Het is gevestigd in Le Plessis Robinson, Frankrijk.

 5. MERLIN ERD LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MERLIN ERD LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Oliewinning. Het is gevestigd in Perth, Verenigd Koninkrijk.

 6. BIOSHELL

  Turkije

  Het bedrijf BIOSHELL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliewinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren olieboorkolommen, en benodigdheden voor aardolie-, steenkool- en aardgasindustrie. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. SOCIÉTÉ PÉTROLIÈRE SEREPT

  Tunesië

  Het bedrijf SOCIÉTÉ PÉTROLIÈRE SEREPT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Oliewinning. Het is gevestigd in Tunis, Tunesië.

 8. LUBEXCEL - GROUPE DUBREUIL

  Frankrijk

  Het bedrijf LUBEXCEL - GROUPE DUBREUIL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oliewinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeermiddelen, smeermiddel, Smeermiddelen, smeermiddelen, en motorolien. Het is gevestigd in Belleville-Sur-Vie, Frankrijk.

 9. GONGYI ANBO CERAMIC CO.,LTD

  China

  Het bedrijf GONGYI ANBO CERAMIC CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliewinning. Het is gevestigd in Gongyi, China.

 10. GINDUSTREZ TRADING INC

  Canada

  Het bedrijf GINDUSTREZ TRADING INC, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Energie en grondstoffen - diensten voor de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliewinning, en Oliewinning. Het is gevestigd in Calgary, Canada.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis