• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • oliekannen

Resultaten voor

Oliekannen - Import export

 1. METALLBEARBEITUNG BRETTSCHNEIDER F. BRETTSCHNEIDER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf METALLBEARBEITUNG BRETTSCHNEIDER F. BRETTSCHNEIDER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliekannen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalborstels, en Staalborstels. Het is gevestigd in Bad Schwartau, Duitsland.

 2. SLICO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SLICO S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Smeertoestellen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliesmering - machines en installaties, Oliekannen, Oliesmering - machines en installaties, en Oliekannen. Het is gevestigd in Rivoli, Italië.

 3. MWM SCHMIERANLAGEN S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MWM SCHMIERANLAGEN S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeertoestellen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliesmering - machines en installaties, Oliekannen, Oliesmering - machines en installaties, en Oliekannen. Het is gevestigd in Peschiera Borromeo, Italië.

 4. COMED

  Italië

  Het bedrijf COMED, is een Groothandelaar, en actief in de sector Smeermiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliesmering - machines en installaties, Oliekannen, Oliesmering - machines en installaties, en Oliekannen. Het is gevestigd in Capannori, Italië.

 5. MECLUBE SRL

  Italië

  Het bedrijf MECLUBE SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Smeertoestellen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliekannen, en Oliekannen. Het is gevestigd in Gonzaga (mn), Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LINCOLN CZ S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf LINCOLN CZ S.R.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Smeertoestellen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliekannen, en Oliekannen. Het is gevestigd in Chodov, Tsjechische Rep..

 2. SACEM IMPIANTI S.R.L.

  Italië

 3. BEKALUBE S.R.L.

  Italië

 4. MONZATECH S.R.L.

  Italië

 5. SIFRA S.R.L.

  Italië

 1. HIDROTECNICA LOMBARDA S.A.S. DI ORLANDI FRANCO E C.

  Italië

 2. THOMSON MACHINERY BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Bij Thomson Machinery BV zijn we gespecialiseerd in sourcen en handelen met een uitgebreid assortiment uitrustingen voor diverse industrieën zoals bouw, scheepsbouw, graafwerkzaamheden, beton-/ wegenbouw, oppervlakte & en ondergrondse mijnbouw, landschapsontwikkeling, landbouw, vrachtvervoer en meer. Wij streven ernaar uw ultieme bestemming te zijn voor al uw uitrustingen. Wij zetten ons in om nauwkeurige beeldmateriaal van de werkelijke staat van elke door ons verkochte machine te bieden, om te garanderen dat u precies krijgt wat u nodig heeft. Met expertise in het inkopen en verkopen van uitrustingen van elk merk, model en jaar, staan wij voor u klaar om u te helpen bij zowel de verkoop als aankoop. Vergeet niet te vragen naar onze financieringsopties. Onze uitgebreide aanbod diensten en mogelijkheden tot meerwaarde maakt het onderscheid op de markt. Onze specifieke en zorgvuldig uitgevoerde diensten maken gebruik van ultramoderne fysieke en digitale tools, wat ons tot marktleider maakt. Wij bieden hoogwaardige bijstand voor de handel via industriële machinetransacties die diverse categorieën dekken: Metaalbewerkingsmachines, houtbewerkingsmachines, printers, Industriële automatiseringstechnologie, voortstuwing & transportbanden, vorkheftrucks & industriële trucks, voedselverwerkingsmachines, bouwmachines en materiaal voor goederenhantering. Uw behoeften zijn onze prioriteit. Onze diensten zijn erop gericht volledige steun te bieden tijdens het gehele proces, inclusief advies, promoten, kopen en het verkopen van uw industriële machines.

 1. PAQELL

  Nederland

  Paques (Holding B.V.) en Shell starten een 50-50 joint venture, Paqell B.V., om biologische ontzwaveling in de olie- en gassector een boost te geven. Paques en de Gemeente Leeuwarden zijn verheugd te kunnen melden dat Paqell B.V. zich in Leeuwarden zal gaan vestigen.Paqell B.V. wordt in Leeuwarden gevestigd omdat hier veel kennis en expertise beschikbaar is. Zo zijn Paques en Shell partners van Wetsus, het centrum bij uitstek voor duurzame watertechnologie. Daarnaast is Leeuwarden een ontmoetingsplaats voor wetenschappers om kennis te delen en zetelen er veel innovatieve ondernemers op het gebied van water, energie en life sciences. Een perfecte locatie dus om de innovatieve activiteiten van Paqell B.V. te ontplooien.

 2. MASSA PETROLEUM

  Turkije

  Het bedrijf MASSA PETROLEUM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oliewinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren chemicaliën, Waterfiltrering, chemisch, grondboring, en Diamantboormachines. Het is gevestigd in Eyüsultan, Turkije.

 3. MERITAUTOMOTIVE@GMAIL.COM

  Turkije

  Het bedrijf MERITAUTOMOTIVE@GMAIL.COM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oliewinning. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. MARKET RESEARCH REPORT

  Duitsland

  Het bedrijf MARKET RESEARCH REPORT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Oliewinning. Het is gevestigd in Mönchengladbach, Duitsland.

 5. MERLIN ERD LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MERLIN ERD LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Oliewinning. Het is gevestigd in Perth, Verenigd Koninkrijk.

 6. GROUPE ORTEC LOGISTIQUE PÉTROLIÈRE

  Frankrijk

  Het bedrijf GROUPE ORTEC LOGISTIQUE PÉTROLIÈRE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Oliewinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en uitrustingen voor aardolieraffinaderijen, raffineren van aardolie, en logistiek aardolie. Het is gevestigd in Aix En Provence Cedex 3, Frankrijk.

 7. GROUPE CVA

  Frankrijk

  Het bedrijf GROUPE CVA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Oliewinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren Internationaal wervingsbureau voor vakkundige werkers. Het is gevestigd in Bayonne, Frankrijk.

 8. INNOVATION 4 CHEMICAL SOLUTIONS

  Frankrijk

  Het bedrijf INNOVATION 4 CHEMICAL SOLUTIONS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Oliewinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderzoeken en laboratoria voor controle, tests en anlayse, en chemische producten voor winning van aardolie en aardgas. Het is gevestigd in Le Plessis Robinson, Frankrijk.

 1. ENERGAA

  Turkije

  Het bedrijf ENERGAA, is een Distributeur, en actief in de sector Oliewinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren advies in biogasenergie, werken bouw hydroelektrische installaties, Advies voor energieterugwinning, en installaties en gereedschap voor oliepijpleidingen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. LUBEXCEL - GROUPE DUBREUIL

  Frankrijk

  Het bedrijf LUBEXCEL - GROUPE DUBREUIL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oliewinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeermiddelen, smeermiddel, Smeermiddelen, smeermiddelen, en motorolien. Het is gevestigd in Belleville-Sur-Vie, Frankrijk.

 3. BIOSHELL

  Turkije

  Het bedrijf BIOSHELL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliewinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren olieboorkolommen, en benodigdheden voor aardolie-, steenkool- en aardgasindustrie. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. TTS ENERGY

  Noorwegen

  Het bedrijf TTS ENERGY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliewinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren bouw van offshore platformen voor petroleumwinning. Het is gevestigd in Kristiansand, Noorwegen.

 5. FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM

  Oekraïne

  Het bedrijf FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardoliewinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliewinning, Olie reservoirs, en Oliewinning. Het is gevestigd in Odessa, Oekraïne.

 6. MINIJOS NAFTA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Litouwen

  Het bedrijf MINIJOS NAFTA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliewinning, en Oliewinning. Het is gevestigd in Gargzdai, Litouwen.

 7. WINGAS STORAGE UK LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WINGAS STORAGE UK LIMITED, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oliewinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gas en olie - exploitatie, Petroleum - distributie, Gas en olie - exploitatie, en Petroleum - distributie. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 8. GEOSTOCK HOLDING

  Frankrijk

  Het bedrijf GEOSTOCK HOLDING, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliewinning, en Oliewinning. Het is gevestigd in Rueil Malmaison, Frankrijk.

 9. BP P.L.C.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BP P.L.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliewinning, en Oliewinning. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 10. INSPECTOR TRAINING

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf INSPECTOR TRAINING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Oliewinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren gymnastiek. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis