• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • oliespuiten

Resultaten voor

Oliespuiten - Import export

 1. L.+ G. BECK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  UNIOELER L.+G. Beck GmbH is fabrikant van oliën en smeerapparatuur. In 1961 werd het bedrijf opgericht als een familiebedrijf en werd het al snel een van de "eerste adressen" voor "ontwikkeling - productie - distributie" van technische smeermiddelen. Tegenwoordig omvat het productassortiment apparatuur voor minimale hoeveelheid smering (in veel toepassingen verwijderd van de gebruikelijke circulatiesmering met emulsies), handmatig en elektrisch geregelde druppeloliesystemen, op maat gemaakte producten, tandwielpompen, zuigerpompen, gecentraliseerde smeersystemen, oliereservoirs, drukvaten V2A - V4A, niveauregelaars, smeermiddelen met verschillende aandrijfsystemen, smeernippels, oliepeilindicatoren en oliepeilmeters. UNIOELER kan zo geschikte oplossingen ontwikkelen en aanbieden voor een breed scala aan toepassingen. Oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van de gebruiker, maar tegelijkertijd rekening houden met milieuproblemen en vereisten van de wetgever.

 2. UNIL LUBRICANTS

  België

  Unil Lubricants NV is met meer dan 100 jaar ervaring een gevestigde waarde als producent van smeermiddelen, motorolie, transmissieolie, hydraulische olie, vetten, metaalbewerkingsvloeistoffen en sprays. Met een gamma van meer dan 500 hoogwaardige kwaliteitsproducten, biedt Unil Lubricants een antwoord op alle eisen en vragen van de klanten binnen de industrie, de automotive-, landbouw- en transportsector. Een stabiele partner met extra aandacht voor betrokkenheid, service en flexibiliteit. Dankzij het eigen laboratorium garandeert Unil Lubricants een constante kwaliteit van de producten en een voortdurende technische innovatie.

 3. METROPA ROTTERDAM

  Nederland

  Metropa Rotterdam B.V. is al sinds 1958 gespecialiseerd in het leveren van smeeroliën, smeervetten en aanverwante artikelen zoals antivries, koelvloeistof en diverse spuitbussen voor verschillende branches zoals de automotive-, industriële-, agrarische- en de scheepvaartsector.

 4. CARDOTECH BROSSERIE INDUSTRIELLE

  Frankrijk

  Het bedrijf CARDOTECH BROSSERIE INDUSTRIELLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurschijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliespuiten, industriële borstels, Centrifugerollen, en Oliespuiten. Het is gevestigd in Sainte-Hélène, Frankrijk.

 5. COMPRAR ACEITE DE OLIVA VIRGEN EXTRA , VENTA

  Spanje

  Het bedrijf COMPRAR ACEITE DE OLIVA VIRGEN EXTRA , VENTA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliespuiten. Het is tevens aanwezig in de sectoren olijfolien eerste kwaliteit extra, en biologisch extra vierge olijfolie. Het is gevestigd in Jaén, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. WERNER SEEBURGER E. K.

  Duitsland

  Het bedrijf WERNER SEEBURGER E. K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Oliespuiten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtbeschermingsmiddelen. Het is gevestigd in Laupheim, Duitsland.

 2. MACARONESIA SOLUTIONS

  Spanje

  Het bedrijf MACARONESIA SOLUTIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliespuiten. Het is gevestigd in Las Palmas, Spanje.

 3. RENÉ SCHUBER HANDELSVERTRETUNG DER FIRMA MAHR GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf RENÉ SCHUBER HANDELSVERTRETUNG DER FIRMA MAHR GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Smeertoestellen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliespuiten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Benzine - brandstof, Dieselolie, Oliespuiten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Benzine - brandstof, en Dieselolie. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 4. MECGI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MECGI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeermachines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliespuiten, afzuiginstallaties voor vochtige stofdeeltjes, en Oliespuiten. Het is gevestigd in Altavilla Vicentina, Italië.

 5. KAJO-CHEMIE, CHEMISCHE UND MINERALOELHALTIGE PRODUKTE, GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Duitsland

  Het bedrijf KAJO-CHEMIE, CHEMISCHE UND MINERALOELHALTIGE PRODUKTE, GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeertoestellen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliespuiten, Smeermiddelen, Oliespuiten, en Smeermiddelen. Het is gevestigd in Anröchte, Duitsland.

 1. CEMRE OTOMASYON ELEKTROMEKANIK KALIP MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf CEMRE OTOMASYON ELEKTROMEKANIK KALIP MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliespuiten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Garages en benzinestations - materialen en installaties, en Garages en benzinestations - materialen en installaties. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. COS - MEK S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf COS - MEK S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeermachines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliespuiten, en Oliespuiten. Het is gevestigd in Monteforte D'alpone, Italië.

 1. PEKA-CHEMIE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Duitsland

  Het bedrijf PEKA-CHEMIE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeertoestellen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliespuiten, en Oliespuiten. Het is gevestigd in Anröchte, Duitsland.

 2. VIRU ÕLITÖÖSTUS

  Estland

  Het bedrijf VIRU ÕLITÖÖSTUS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliespuiten. Het is gevestigd in Kohtla-Järve, Estland.

 3. AIR TECHNIK INHABER: ALFRED MATHES

  Duitsland

  Het bedrijf AIR TECHNIK INHABER: ALFRED MATHES, en actief in de sector Smeertoestellen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliespuiten, en Oliespuiten. Het is gevestigd in Friedrichsdorf, Duitsland.

 4. VEKO OYL EOOD

  Bulgarije

  Het bedrijf VEKO OYL EOOD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Smeertoestellen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliespuiten, en Oliespuiten. Het is gevestigd in Ruse, Bulgarije.

 5. VIMAGAS - COMERCIO DE GAS E LUBRIFICANTES, LDA

  Portugal

  Het bedrijf VIMAGAS - COMERCIO DE GAS E LUBRIFICANTES, LDA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Smeertoestellen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliespuiten, en Oliespuiten. Het is gevestigd in Infias Gmr, Portugal.

 6. PRESSOL S.R.L.

  Italië

 7. NORDIC LUBRICANTS A/S

  Denemarken

 8. OLEOEUROPA SOCIEDAD ANONIMA.

  Spanje

 1. DELFIN DUCH S A

  Spanje

 2. EUROACEITES SA

  Spanje

 3. OIL PLANT

  Rusland

 4. RO-CLEAN DESMI A/S

  Denemarken

 5. LUPEG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Lupeg GmbH is een competente partner op het gebied van centrale smeer- en doseertechniek. Wij bieden daarbij niet alleen losse onderdelen, maar zetten ook complete installaties op. Deze worden op verzoek ook door ons gemonteerd en in bedrijf gesteld. Een uitvoerig advies vooraf moet ervoor zorgen dat de aangeboden oplossing zo goed mogelijk aan de eisen van de klant voldoet. In de afgelopen jaren hebben we geleidelijk meer productgebieden aan het programma toegevoegd.Railsmering, snelle vulsystemen en expanderbouten hebben sindsdien het productportfolio uitgebreid.Daarnaast is het bedrijf al enige tijd actief op het gebied van doseren.Deze sector is sindsdien een belangrijke pijler van het bedrijf geworden en blijft groeien.

 6. ANCOTECH

  Nederland

  Verified by europages badge

  Ancotech is opgericht in 1996 en heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende expert in smeersystemen en -technieken, die wereldwijd diverse bedrijven bedient. Als importeur/dealer voor het gerenommeerde "Lincoln Industrial" hebben we een sterk partnerschap opgebouwd met het merk, dat nu opereert onder de naam SKF. Onze focus ligt op het verbeteren van de productie-efficiëntie en het verlagen van de energie- en onderhoudskosten voor onze klanten. Ancotech is gespecialiseerd in automatische smeersystemen en componenten en levert snelle oplossingen via ons goed gesorteerde magazijn en efficiënte Anoctech webshop. Ons toegewijde serviceteam, bestaande uit VCA-gecertificeerde professionals, zorgt voor naadloze installaties en doorlopend onderhoud voor centrale smeersystemen. Ancotech heeft geavanceerde test- en reparatiefaciliteiten voor onderhoud, revisie en gereviseerde componenten. Wij streven naar klanttevredenheid en bieden praktische oplossingen en deskundig advies om bedrijven soepel te laten draaien.