• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • olieverf

Resultaten voor

Olieverf - Import export

 1. GYSELS

  België

  Heden is de NV Gysels een gespecialiseerde groothandel in verf, muur- en vloerbekleding. Gysels biedt u een verfassortiment aan topkwaliteit.Tevens zijn de voornaamste specialiteiten van Bichemie, Sikkens, Stoopen & Meeûs, Keim, Classidur, Vista en Flamant in voorraad. En met Copagro muurverven hebben wij een kwalitatief aanbod naar ieders budget. Met Fenzi hebben wij de oplossing om dakpannen te schilderen. Buiten- en binnenmuren, daken, houtwerk, vloeren, plafonds, u noemt het en wij geven u de oplossing! Voor sierprofielen en rosetten volgen wij het gamma van N.M.C en Orac Decor. Vensterdecoratie & zonwering hebben wij van Luxaflex, Diaz en Sunshine by Copagro. Gysels is ook provider van behangpapier. Alle collecties van de volgende marktleiders liggen ter beschikking in onze showroom:  Hooked on walls - Home Interiors - Rasch – Masureel. Gysels biedt ook vloerbekledingproducten en andere materialen.

 2. MAISON SHANGHAI 2019

  China

  MAISON SHANGHAI is een internationaal evenement en biedt een face-to-face handelsplatform voor bedrijven in de woondecoratiesector.Maison Shanghai trok meer dan 600 exposanten die deelnamen aan de show en ontving een overweldigend welkom door professionele handelaren, ontwerpers, trendsetters en bezoekers van over de hele wereld. In totaal 45.344 bezoekers bezochten de beurs in deze periode.

 3. ECO - COLORS

  België

  In september 1993 is Eco-Colors NV gestart als Belgisch fabrikant van afwerkingsprodukten. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van:  houtkleuren, beitsen, vernissen, dekkende en transparante lakken, patina’s, grondverven, primers, muur- en plafondverven, vloerverven, oliën, epoxy’s, en anti-graffiti systemen. En dit voor interieur en exterieur en voor toepassing op hout, metaal, glas en minerale ondergronden.

 4. PINTURAS MIR

  Spanje

  Het bedrijf PINTURAS MIR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunst - producten en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olieverf, Handwerk en knutselen - Artikelen, verffabriek, Olieverf, acrylkleuren, en Handwerk en knutselen - Artikelen. Het is gevestigd in Hospitalet Del Llobregat, Spanje.

 5. FARBEN-GRUBER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FARBEN-GRUBER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Olieverf. Het is gevestigd in Furtwangen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. STELLING A/S

  Denemarken

  Het bedrijf STELLING A/S, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Kunst - producten en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren acrylkleuren, olieverf, aquarelkleuren, en doeken voor kunstschilders. Het is gevestigd in København, Denemarken.

 2. DEMA BOYA

  Turkije

  Het bedrijf DEMA BOYA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Olieverf. Het is tevens aanwezig in de sectoren plantaardige tint, kleuren voor hout, en schilderwerk van gebouwen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 3. PAINTS4TRADE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PAINTS4TRADE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olieverf, Epoxy vloerverf, Olieverf, fixeermiddelen, en Fabrikant van verf voor zwembaden. Het is gevestigd in West Thurrock, Verenigd Koninkrijk.

 4. ELG MALERHANDWERK PLAUEN EG

  Duitsland

  Het bedrijf ELG MALERHANDWERK PLAUEN EG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olieverf, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Olieverf, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Hout - onbewerkt, en Hout - gezaagd en bewerkt. Het is gevestigd in Plauen, Duitsland.

 5. AIRBRUSH4YOU

  Duitsland

  Het bedrijf AIRBRUSH4YOU, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olieverf, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Olieverf, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Hout - onbewerkt, en Hout - gezaagd en bewerkt. Het is gevestigd in Schweinfurt, Duitsland.

 1. NORIX LACKFABRIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf NORIX LACKFABRIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olieverf, Verf op kunstharsbasis, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Hout - onbewerkt, Olieverf, Verf op kunstharsbasis, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, en Hout - onbewerkt. Het is gevestigd in Scheeßel, Duitsland.

 2. JOSEF GEBESHUBER

  Oostenrijk

  Het bedrijf JOSEF GEBESHUBER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olieverf, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Afbouw, Olieverf, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, en Afbouw. Het is gevestigd in Gunskirchen, Oostenrijk.

 1. LAYUP GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf LAYUP GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olieverf, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Olieverf, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Hout - onbewerkt, en Hout - gezaagd en bewerkt. Het is gevestigd in Bern, Zwitserland.

 2. PATRICK HAUGEN

  België

  Het bedrijf PATRICK HAUGEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Olieverf. Het is tevens aanwezig in de sectoren portretten, muurverf, zeer natuurgetrouwe schildering om een optische illusie te creeren, en decors. Het is gevestigd in Waremme, België.

 3. SCHLEIPER

  België

  Het bedrijf SCHLEIPER, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Tekenen, grafische en beeldende kunst - producten en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olieverf, Lijsten en kaders, Olieverf, Lijsten en kaders, acrylkleuren, en papierwaren voor kunst. Het is gevestigd in Namur, België.

 4. ALEXANDRE MONNTOYA ART STUDIO

  Italië

  Het bedrijf ALEXANDRE MONNTOYA ART STUDIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunst en kunstgalerieën. Het is tevens aanwezig in de sectoren olieverf, en prenten en schilderijen. Het is gevestigd in Mezzana Mortigliengo, Italië.

 5. BOESNER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BOESNER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olieverf, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Afbouw, Olieverf, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, en Afbouw. Het is gevestigd in Frankfurt, Duitsland.

 6. CROWN DECORATING CENTRE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CROWN DECORATING CENTRE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Olieverf. Het is gevestigd in Southend-On-Sea, Verenigd Koninkrijk.

 7. MALIENE-G.

  Letland

  Het bedrijf MALIENE-G., is een Groothandelaar, en actief in de sector Tekenen, grafische en beeldende kunst - producten en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Borstels en penselen, Lijsten, Olieverf, Ontwerp en uitvoering - grafisch, Borstels en penselen, Lijsten, Olieverf, en Ontwerp en uitvoering - grafisch. Het is gevestigd in Riga, Letland.

 8. RETRATOS DE ENCARGO S.L.

  Spanje

  Het bedrijf RETRATOS DE ENCARGO S.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Olieverf. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 1. BECKER INDUSTRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf BECKER INDUSTRIE, en actief in de sector Corrosiebestrijding, chemisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lakwerk - machines, Dompellakmachines en installaties, Olieverf, Lakwerk - machines, Dompellakmachines en installaties, en Olieverf. Het is gevestigd in Savigneux, Frankrijk.

 2. GIUNTINI ANGELO

  Italië

  Het bedrijf GIUNTINI ANGELO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Siccatieven voor verf en vernis, Olieverf, Siccatieven voor verf en vernis, en Olieverf. Het is gevestigd in Calcinaia, Italië.

 3. COLORIFICIO CAPELLONI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf COLORIFICIO CAPELLONI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Siccatieven voor verf en vernis, Olieverf, Siccatieven voor verf en vernis, en Olieverf. Het is gevestigd in Isorella, Italië.

 4. TECNOCOLOR S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TECNOCOLOR S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Siccatieven voor verf en vernis, Olieverf, Siccatieven voor verf en vernis, en Olieverf. Het is gevestigd in Castenedolo, Italië.

 5. AP FARVER A/S

  Denemarken

  Het bedrijf AP FARVER A/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verf op emulsiebasis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf op kunstharsbasis, Verf en lak, Siccatieven voor verf en vernis, Olieverf, Verf op kunstharsbasis, Verf en lak, Siccatieven voor verf en vernis, en Olieverf. Het is gevestigd in Viborg, Denemarken.

 6. DEF DI R. DONI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf DEF DI R. DONI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Siccatieven voor verf en vernis, Olieverf, Siccatieven voor verf en vernis, en Olieverf. Het is gevestigd in Fiorano Modenese, Italië.

 7. ROMANA 2000 S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ROMANA 2000 S.R.L., en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Siccatieven voor verf en vernis, Olieverf, Siccatieven voor verf en vernis, en Olieverf. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 8. COLORCHIMICA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf COLORCHIMICA S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Siccatieven voor verf en vernis, Olieverf, Siccatieven voor verf en vernis, en Olieverf. Het is gevestigd in Pescantina, Italië.

 9. BERTANI COLOR S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BERTANI COLOR S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Siccatieven voor verf en vernis, Olieverf, Siccatieven voor verf en vernis, en Olieverf. Het is gevestigd in Limbiate, Italië.

 10. DOC TRADE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DOC TRADE S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Siccatieven voor verf en vernis, Olieverf, Siccatieven voor verf en vernis, en Olieverf. Het is gevestigd in Sesto Fiorentino, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis