• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • oliewinning

Resultaten voor

Oliewinning - Import export

 1. NUCUL DE AUR COOPERATIVA AGRICOLA

  Roemenië

  VITAL& Nucul de Aur verwerkt walnootpitten en gedroogde vruchten voor de Roemeense en Europese markten. Wij bieden voordelige en hoogwaardige diensten, uitgevoerd door een ervaren team dat vakkundig aan alle behoeften van onze klanten en partners wereldwijd kunnen voldoen. VITAL& Nucul de Aur levert versproducten het hele jaar door dankzij zijn eigen kraak- en verpakkingslijnen en het systeem voor gekoelde opslag. Wij bieden een breed assortiment hoogwaardige producten afgestemd op de behoeften van onze diverse klanten en uiteenlopende markten met constante beschikbaarheid, snelle antwoorden en korte leveringstijden. Al onze producten zijn 100% natuurlijk en 100% puur, wij streven ernaar constante kwaliteit te bieden voor optimale klanttevredenheid. Wij selecteren onze walnoten en gedroogde vruchten op uiterst zorgvuldige wijze om de beste kwaliteit, versheid en het unieke karakter van onze geperste oliën te behouden. Wij produceren onder andere: - Walnotenolie - BIOLOGISCHE Walnotenolie - Witte walnoten 10kg verpakkingen - Witte gehalveerde walnoten verpakkingen - Witte walnoten gehalveerd biologisch verpakking - Witte walnoten mes sferturi verpakking - Witte walnootpitten biologische effecten verpakking - Walnoten stukken noten Wij beantwoorden met veel plezier al uw vragen, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 2. RUCATHO B.V.

  Nederland

  RuCaTho B.V. is een Internationale fabrikant van 100% Geraffineerde Koksolie over de hele wereld.Wij zijn een trotse speler in de productie/levering aan de voedingsindustrie.Onze hoofdproducten zijn : - Geraffineerde zonnebloemolie - Geraffineerde maïsolie - Tarwe, gerst - Gele maïs - Zonnebloempitten - Linzen. De onderneming is gevestigd in Nederland.Wij hebben door de jaren heen ervaring opgebouwd voor het produceren van geraffineerde zonnebloemolie, geraffineerde maïsolie evenals in het verhandelen van granen en zaden wereldwijd. RuCaTho B.V. kenmerkt zich door haar flexibiliteit, pragmatisme en snelle reactie op veranderende marktomstandigheden. Wij bieden de best mogelijke oplossingen voor de logistieke behoeften en kwaliteitseisen van onze klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat wij een sterke band kunnen opbouwen en behouden met elke klant door constant nauwgezette maatregelen voor kwaliteitscontrole, scherpe prijzen en professionele diensten te bieden. Dankzij onze jarenlange ervaring, heeft ons team van onderhandelaars een grote kennis van het functioneren van de internationale levensmiddelenmarkt. In combinatie met onze toewijding en vakkennis zijn wij hierdoor de beste keuze als internationale fabrikant en exporteur. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. FODER BIO-TECH

  Polen

  Wij zijn een Europese producent van oliën, meel, cakes en bloem op basis van sojabonen en vlaszaden. Foder bio tech levert ook productieverwerkings- en reinigingsdiensten voor maximaal 99, 99% van alle oliehoudende zaden. Onze toevoegingsmiddelen zijn gegarandeerd en bevestigd door GMP- en EU-BIO-certificaten. Dit betekent dat wij voor onze BIO-producten uitsluitend gecertificeerde zaden gebruiken die voornamelijk op ecologische boerderijen in Polen en andere delen van Europa worden geteeld. Conventionele en biologische koeken, oliën, meel en niet-GGO meel zijn een uitstekende bron van eiwitten en energie in diervoeder. Sinds 1998 werken wij samen met voederproducenten en handelsondernemingen uit de hele wereld. Onze productie is volledig natuurlijk, zonder gebruik van chemicaliën. In het extrusieproces worden de korrels verhit en vervolgens naar de persen gevoerd. Wij zorgen al jaren voor de kwaliteit en veiligheid van onze producten. Dankzij de gezamenlijke inspanning van alle medewerkers groeit dit familiebedrijf elk jaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. GUILIN STAR DIAMOND SUPERHARD MATERIAL CO., LTD

  China

 5. MASSA PETROLEUM

  Turkije

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. UNISTEAM STEAM GENERATORS PLANT

  Rusland

 2. ENERGAA

  Turkije

 3. GEOTEKH BURENIE LLC

  Rusland

 4. INNOVATION 4 CHEMICAL SOLUTIONS

  Frankrijk

 5. GROUPE ORTEC LOGISTIQUE PÉTROLIÈRE

  Frankrijk

 1. MERLIN ERD LTD

  Verenigd Koninkrijk

 2. MARKET RESEARCH REPORT

  Duitsland

 1. SLEDGEHAMMER OIL TOOLS PVT. LTD.

  Verenigde Staten

 2. STRUK ALTA INGENIERIA

  Mexico

 3. ARIA SANAT SAZEH BARSAVA CO.

  Iran

 4. GINDUSTREZ TRADING INC

  Canada

 5. SCOMI ANTICOR S.A

  Frankrijk

 6. TTS ENERGY

  Noorwegen

 7. LUBEXCEL - GROUPE DUBREUIL

  Frankrijk

 8. FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM

  Oekraïne

 1. LLC REAGENT EXPORT

  Rusland

 2. SICHUAN L/G OILFIELD EUQIPMENT,LTD.

  China

 3. R&L INTERNATIONAL(SHANGHAI) CO.,LTD

  China

 4. SMC OIL RECYCLE EQUIPMENT CO., LTD

  China

 5. SHAREATE TOOLS LTD

  Verenigde Staten

 6. KOSUN OIL FIELD IMPORT & EXPORT CO.,LTD.

  China

 7. XUCHANG YIMEIYUAN ART & CRAFT CO.,LTD.

  China

 8. INDUSTRIAL VOX ANALYZER CA

  Venezuela

 9. ZHONGYUAN SPECIAL STEELCO.,LTD

  China

 10. IRAQI DRILLING COMPANY

  Irak