• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • oliewinning

Resultaten voor

Oliewinning - Import export

 1. NUCUL DE AUR COOPERATIVA AGRICOLA

  Roemenië

  Verified by Europages badge

  VITAL& Nucul de Aur verwerkt walnootpitten en gedroogde vruchten voor de Roemeense en Europese markten. Wij bieden voordelige en hoogwaardige diensten, uitgevoerd door een ervaren team dat vakkundig aan alle behoeften van onze klanten en partners wereldwijd kunnen voldoen. VITAL& Nucul de Aur levert versproducten het hele jaar door dankzij zijn eigen kraak- en verpakkingslijnen en het systeem voor gekoelde opslag. Wij bieden een breed assortiment hoogwaardige producten afgestemd op de behoeften van onze diverse klanten en uiteenlopende markten met constante beschikbaarheid, snelle antwoorden en korte leveringstijden. Al onze producten zijn 100% natuurlijk en 100% puur, wij streven ernaar constante kwaliteit te bieden voor optimale klanttevredenheid. Wij selecteren onze walnoten en gedroogde vruchten op uiterst zorgvuldige wijze om de beste kwaliteit, versheid en het unieke karakter van onze geperste oliën te behouden. Wij produceren onder andere: - Walnotenolie - BIOLOGISCHE Walnotenolie - Witte walnoten 10kg verpakkingen - Witte gehalveerde walnoten verpakkingen - Witte walnoten gehalveerd biologisch verpakking - Witte walnoten mes sferturi verpakking - Witte walnootpitten biologische effecten verpakking - Walnoten stukken noten Wij beantwoorden met veel plezier al uw vragen, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

  Website Open In New icon
 2. RUCATHO B.V.

  Nederland

  Verified by Europages badge

  RuCaTho B.V. is een Internationale fabrikant van 100% Geraffineerde Koksolie over de hele wereld.Wij zijn een trotse speler in de productie/levering aan de voedingsindustrie.Onze hoofdproducten zijn : - Geraffineerde zonnebloemolie - Geraffineerde maïsolie - Tarwe, gerst - Gele maïs - Zonnebloempitten - Linzen. De onderneming is gevestigd in Nederland.Wij hebben door de jaren heen ervaring opgebouwd voor het produceren van geraffineerde zonnebloemolie, geraffineerde maïsolie evenals in het verhandelen van granen en zaden wereldwijd. RuCaTho B.V. kenmerkt zich door haar flexibiliteit, pragmatisme en snelle reactie op veranderende marktomstandigheden. Wij bieden de best mogelijke oplossingen voor de logistieke behoeften en kwaliteitseisen van onze klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat wij een sterke band kunnen opbouwen en behouden met elke klant door constant nauwgezette maatregelen voor kwaliteitscontrole, scherpe prijzen en professionele diensten te bieden. Dankzij onze jarenlange ervaring, heeft ons team van onderhandelaars een grote kennis van het functioneren van de internationale levensmiddelenmarkt. In combinatie met onze toewijding en vakkennis zijn wij hierdoor de beste keuze als internationale fabrikant en exporteur. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 3. PAQELL

  Nederland

  Paques (Holding B.V.) en Shell starten een 50-50 joint venture, Paqell B.V., om biologische ontzwaveling in de olie- en gassector een boost te geven. Paques en de Gemeente Leeuwarden zijn verheugd te kunnen melden dat Paqell B.V. zich in Leeuwarden zal gaan vestigen.Paqell B.V. wordt in Leeuwarden gevestigd omdat hier veel kennis en expertise beschikbaar is. Zo zijn Paques en Shell partners van Wetsus, het centrum bij uitstek voor duurzame watertechnologie. Daarnaast is Leeuwarden een ontmoetingsplaats voor wetenschappers om kennis te delen en zetelen er veel innovatieve ondernemers op het gebied van water, energie en life sciences. Een perfecte locatie dus om de innovatieve activiteiten van Paqell B.V. te ontplooien.

 4. KUWAIT PETROLEUM - BELGIUM

  België

  Kuwait Petroleum Corporation, het moederbedrijf van Q8, is een van de grootste petroleumverwerkende bedrijven ter wereld. De roots van het bedrijf liggen uiteraard in Koeweit, dat zich situeert in een regio met 75% van de oliereserves. In de Benelux is Kuwait Petroleum Corporation op diverse domeinen actief: onderzoek, raffinage, blending, marketing, verkoop en logistiek rond de aardolieproducten. Sinds 1986 worden de producten onder de merknaam Q8 verkocht aan automobilisten, transportbedrijven, visserij, luchtvaart en industrie. In alle stations van Q8 en Q8 easy tank je de HiQ brandstof van superieure kwaliteit. Q8 beschikt in België over een uitgebreid nationaal netwerk van ruim 300 tankstations. De afdeling Kuwait Petroleum International Lubricants (KPIL) produceert en verkoopt Q8 basis- en smeeroliën onder de merknaam Q8. International Diesel Service richt zicht specifiek tot de transportwereld met het grootste tank- en servicenetwerk voor truckers in Europa.

 5. GUILIN STAR DIAMOND SUPERHARD MATERIAL CO., LTD

  China

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. MASSA PETROLEUM

  Turkije

 2. UNISTEAM STEAM GENERATORS PLANT

  Rusland

 3. STRUK ALTA INGENIERIA

  Mexico

 4. MARKET RESEARCH REPORT

  Duitsland

 5. INNOVATION 4 CHEMICAL SOLUTIONS

  Frankrijk

 1. GROUPE ORTEC LOGISTIQUE PÉTROLIÈRE

  Frankrijk

 2. GROUPE CVA

  Frankrijk

 3. GEOTEKH BURENIE LLC

  Rusland

 4. SLEDGEHAMMER OIL TOOLS PVT. LTD.

  Verenigde Staten

 5. MERLIN ERD LTD

  Verenigd Koninkrijk

 6. ENERGAA

  Turkije

 7. PESCHAUD ET COMPAGNIE INTERNATIONAL

  Frankrijk

 8. GONGYI ANBO CERAMIC CO.,LTD

  China

 9. LUBEXCEL - GROUPE DUBREUIL

  Frankrijk

 10. ARIA SANAT SAZEH BARSAVA CO.

  Iran

 1. TTS ENERGY

  Noorwegen

 2. SCOMI ANTICOR S.A

  Frankrijk

 3. SOCIÉTÉ PÉTROLIÈRE SEREPT

  Tunesië

 4. GINDUSTREZ TRADING INC

  Canada

 5. BIOSHELL

  Turkije

 6. FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM

  Oekraïne

 7. LLC REAGENT EXPORT

  Rusland

 8. NEFTEGASKADRY

  Rusland

 9. URALNEFT

  Rusland

 10. CEPSA QUIMICA BELGIUM

  België