• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • oliewinning

Resultaten voor

Oliewinning - Import export

 1. PAQELL

  Nederland

  Paques (Holding B.V.) en Shell starten een 50-50 joint venture, Paqell B.V., om biologische ontzwaveling in de olie- en gassector een boost te geven. Paques en de Gemeente Leeuwarden zijn verheugd te kunnen melden dat Paqell B.V. zich in Leeuwarden zal gaan vestigen.Paqell B.V. wordt in Leeuwarden gevestigd omdat hier veel kennis en expertise beschikbaar is. Zo zijn Paques en Shell partners van Wetsus, het centrum bij uitstek voor duurzame watertechnologie. Daarnaast is Leeuwarden een ontmoetingsplaats voor wetenschappers om kennis te delen en zetelen er veel innovatieve ondernemers op het gebied van water, energie en life sciences. Een perfecte locatie dus om de innovatieve activiteiten van Paqell B.V. te ontplooien.

 2. MASSA PETROLEUM

  Turkije

  Het bedrijf MASSA PETROLEUM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oliewinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren chemicaliën, Waterfiltrering, chemisch, grondboring, en Diamantboormachines. Het is gevestigd in Eyüsultan, Turkije.

 3. MERITAUTOMOTIVE@GMAIL.COM

  Turkije

  Het bedrijf MERITAUTOMOTIVE@GMAIL.COM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oliewinning. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. INNOVATION 4 CHEMICAL SOLUTIONS

  Frankrijk

  Het bedrijf INNOVATION 4 CHEMICAL SOLUTIONS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Oliewinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderzoeken en laboratoria voor controle, tests en anlayse, en chemische producten voor winning van aardolie en aardgas. Het is gevestigd in Le Plessis Robinson, Frankrijk.

 5. ENERGAA

  Turkije

  Het bedrijf ENERGAA, is een Distributeur, en actief in de sector Oliewinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren advies in biogasenergie, werken bouw hydroelektrische installaties, Advies voor energieterugwinning, en installaties en gereedschap voor oliepijpleidingen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GROUPE CVA

  Frankrijk

  Het bedrijf GROUPE CVA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Oliewinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren Internationaal wervingsbureau voor vakkundige werkers. Het is gevestigd in Bayonne, Frankrijk.

 2. MERLIN ERD LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MERLIN ERD LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Oliewinning. Het is gevestigd in Perth, Verenigd Koninkrijk.

 3. MARKET RESEARCH REPORT

  Duitsland

  Het bedrijf MARKET RESEARCH REPORT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Oliewinning. Het is gevestigd in Mönchengladbach, Duitsland.

 4. GROUPE ORTEC LOGISTIQUE PÉTROLIÈRE

  Frankrijk

  Het bedrijf GROUPE ORTEC LOGISTIQUE PÉTROLIÈRE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Oliewinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en uitrustingen voor aardolieraffinaderijen, raffineren van aardolie, en logistiek aardolie. Het is gevestigd in Aix En Provence Cedex 3, Frankrijk.

 5. TTS ENERGY

  Noorwegen

  Het bedrijf TTS ENERGY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliewinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren bouw van offshore platformen voor petroleumwinning. Het is gevestigd in Kristiansand, Noorwegen.

 1. LUBEXCEL - GROUPE DUBREUIL

  Frankrijk

  Het bedrijf LUBEXCEL - GROUPE DUBREUIL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oliewinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeermiddelen, smeermiddel, Smeermiddelen, smeermiddelen, en motorolien. Het is gevestigd in Belleville-Sur-Vie, Frankrijk.

 2. BIOSHELL

  Turkije

  Het bedrijf BIOSHELL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliewinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren olieboorkolommen, en benodigdheden voor aardolie-, steenkool- en aardgasindustrie. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM

  Oekraïne

  Het bedrijf FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardoliewinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliewinning, Olie reservoirs, en Oliewinning. Het is gevestigd in Odessa, Oekraïne.

 2. INSPECTOR TRAINING

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf INSPECTOR TRAINING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Oliewinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren gymnastiek. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 3. DEZHOU BORU PETROLEUM MACHINERY MANUFACTURING CO.,LTD

  Duitsland

  Het bedrijf DEZHOU BORU PETROLEUM MACHINERY MANUFACTURING CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliewinning. Het is gevestigd in Dezhou, Duitsland.

 4. METAX OLIE A/S

  Denemarken

  Het bedrijf METAX OLIE A/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oliewinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Aardolie - zware petroleumderivaten, Gas - winning en distributie, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Aardolie - zware petroleumderivaten, en Gas - winning en distributie. Het is gevestigd in Aalborg, Denemarken.

 5. MINIJOS NAFTA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Litouwen

  Het bedrijf MINIJOS NAFTA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliewinning, en Oliewinning. Het is gevestigd in Gargzdai, Litouwen.

 6. GEOSTOCK HOLDING

  Frankrijk

  Het bedrijf GEOSTOCK HOLDING, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliewinning, en Oliewinning. Het is gevestigd in Rueil Malmaison, Frankrijk.

 7. DANA PETROLEUM PLC

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DANA PETROLEUM PLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliewinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diensten voor petroleum en gaswinning, en Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is gevestigd in Aberdeen, Verenigd Koninkrijk.

 8. REGION LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf REGION LLC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Oliewinning. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 1. NOBLE DRILLING (LAND SUPPORT) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf NOBLE DRILLING (LAND SUPPORT) LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliewinning, en Oliewinning. Het is gevestigd in Aberdeen, Verenigd Koninkrijk.

 2. OEL-HINZE & KRANZ GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf OEL-HINZE & KRANZ GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oliewinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gas en olie - exploitatie, Gas - winning en distributie, Gas en olie - exploitatie, en Gas - winning en distributie. Het is gevestigd in Wittingen, Duitsland.

 3. GLOBAL-EXPRESS24

  Duitsland

  Het bedrijf GLOBAL-EXPRESS24, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Oliewinning. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 4. WINGAS STORAGE UK LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WINGAS STORAGE UK LIMITED, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oliewinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gas en olie - exploitatie, Petroleum - distributie, Gas en olie - exploitatie, en Petroleum - distributie. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 5. VITOL ENERGY SA

  Zwitserland

  Het bedrijf VITOL ENERGY SA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliewinning, en Oliewinning. Het is gevestigd in Genève, Zwitserland.

 6. ALNAZ COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf ALNAZ COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliewinning. Het is gevestigd in Alnaz Company, Turkije.

 7. INFOX LIMITED LIABILITY COMPANY

  Oekraïne

  Het bedrijf INFOX LIMITED LIABILITY COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliewinning, en Oliewinning. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 8. TAMOIL (SUISSE) S.A.

  Zwitserland

  Het bedrijf TAMOIL (SUISSE) S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliewinning, en Oliewinning. Het is gevestigd in Collombey, Zwitserland.

 9. HYDROGEO, SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf HYDROGEO, SPOL. S R.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliewinning, en Oliewinning. Het is gevestigd in Brno Slatina, Tsjechische Rep..

 10. PETKONTUR KONUT INSAAT VE TURIZM A S

  Turkije

  Het bedrijf PETKONTUR KONUT INSAAT VE TURIZM A S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliewinning, en Oliewinning. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis