• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • olijfolie

Resultaten voor

Olijfolie - Import export

 1. BB WHOLESALE

  Nederland

  Verified by europages badge

  MD Global Trading GmbH is een toonaangevend bedrijf binnen de internationale grootverkoop, export, levering en distributie van premium etenswaren, dranken en lifestyle producten. Wij streven ernaar uitzonderlijke waarde te bieden via een uiteenlopende reeks hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, om klanttevredenheid te garanderen en langdurige banden te smeden. Wij werken in een omgeving gebaseerd op innovatie en ondersteuning, ons team van MD Global Trading GmbH richt zich op samenwerking, groei en creativiteit. Wij stimuleren onze werknemers om aan de top te blijven in een constant veranderende markt en om te garanderen dat onze diensten dynamiek en van topkwaliteit blijven. Wij zetten ons in voor het milieu door duurzame werkmethodes in te voeren voor de hele leveringsketen om onze impact tot een minimum te beperken. Daarnaast zetten wij ons in om actief bij te dragen aan de gemeenschappen waar we werken. Bij MD Global Trading GmbH, streven wij ernaar om de grootste leveranciers van hoogwaardige groothandel producten en diensten te worden, aangepast aan de veranderende behoeften van de klanten en door een duurzame waarde voor alle belanghebbenden te creëren. Wij zijn er trots op ons beloftes na te komen, constant te blijven en de afgesproken termijnen na te leven – de belangrijkste pijlers van onze inzet voor uitmuntendheid binnen de industrie. Kies MD Global Trading GmbH voor een betrouwbare en zorgeloze ervaring in het sourcen van hoogwaardige groothandelsproducten wereldwijd.

 2. NEAR TRADE

  Portugal

  Verified by europages badge

  NEAR TRADE is een handelsonderneming gevestigd in Portugal die wereldwijde leveranciers en inkopers bij elkaar brengt. Bij brengen uw bedrijven in Europa unieke en exotische producten. Onze principes van uitvoerbaarheid, objectiviteit en partnerschappen stellen ons in staat onze verschillende partners de beste deals te leveren in overeenstemming met de lokale wetgeving, normen en cultuur. Dankzij een sterk partnerportfolio, brengen wij ZUID-AMERIKAANSE en EUROPESE leveranciers en onze wereldwijde inkopers in contact. Ons proces is eenvoudig en houdt zich aan ieder verzoek om buitengewone deals te concretiseren. Wij werken in de volgende sectoren: grondstoffen, industrie, techniek, koninklijke staat en financiën. Wij zijn blij om positief bij te dragen aan projecten in deze sectoren. De door ons aangeboden goederen zijn onder meer: Dranken: Wij werken samen met de beste merken: Heineken, Coca-Cola, Budweiser, enz. Daarnaast werken wij samen met lokale Braziliaanse producenten van natuurlijke dranken, natuurlijke exotische vruchten zoals acerola, graviola, cupuaçu (in pulp of poeder) en bio snacks gemaakt van tropische maniokwortel. Voeding: GRANEN, DIERLIJKE EIWITTEN, VRUCHTEN, PLANTAARDIGE OLIËN, ZADEN EN VEEVET VOOR MENSELIJKE EN INDUSTRIËLE CONSUMPTIE. WIJN, OLIJFOLIE, DIVERSE VRUCHTENSAPPEN, VRUCHTENPULP, WORSTEN, BULK HEEK, CONSERVEN, VERWERKTE VOEDINGSMIDDELEN. Andere producten: KLEDING, HOUT, AARDOLIEDERIVATEN, BIOMASSA, BIOBRANDSTOFFEN. Bent u op zoek naar een partner om u te helpen uw producten op de internationale markt te commercialiseren of te importeren vanuit een bepaald land? Neem contact met ons op!

 3. LOGNIB FOOD

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2014 is Bingoil een merk voor plantaardige oliën dat tegenwoordig verbonden is met Lognib Food bij wie ze het speerpuntassortiment vormt. Het merk Bingoil is in het leven geroepen om in te gaan op een grote vraag van onze klanten naar dit soort producten, maar ook om de nagenoeg monopolistische positie in de Franse markt van plantaardige olie te breken die vroeger berustte op slechts een paar operators. De firma heeft als doel de consumenten nieuwe alternatieven te bieden. Met Bingoil biedt Lognib Food de klanten uit de grote distributie en de professionals uit de restaurantwereld flessen zonnebloemolie, koolzaadolie, arachideolie, sojaolie, maisolie die te verkrijgen zijn in diverse maten en tegen prijzen die tot de laagste van de markt behoren. Bingoil, dat is eindelijk gegarandeerde kwaliteit. Onze plantaardige oliën zijn uitsluitend afkomstig van zorgvuldig geselecteerde Europese producten. Vanaf de selectie van de granen tot de raffinage en het bottelen voldoen de artikelen die wij op de markt brengen aan de nauwkeurige en uiterst veeleisende criteria. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2010 is ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA gespecialiseerd in het branden van noten. Wij werken op ambachtelijke wijze, zonder conserveermiddelen, additieven of kleurstoffen. Onze producten worden uitsluitend op bestelling geroosterd om de frisse smaak ervan te behouden. Als onze producten worden droog en ZONDER OLIE geroosterd. Wij bieden onze klanten een brede keuze verpakkingen aan: bulk emmers van 3kg of 5kg , Huismerk zakken, maar tevens verpakkingen zoals potten van 300gr of kleine potten en bakjes van 130gr evenals Big bag. Wij bieden u alle types verpakkingen aan om aan uw behoeften te voldoen en wij passen ons aan uw vraag aan. Zoekt u een groothandelaar in gedroogd fruit en noten? Amandelen pistache- en cashewnoten? Gepelde rauwe of geroosterde noten? CROC'ELLA, de ambachtelijke fabriek van gedroogd fruit en noten staat voor u klaar om aan uw behoeften te voldoen. Wij bieden vakspecialisten (groentewinkels, restauranthouders, banketbakkers, inkoopcentrales, vakspecialisten binnen het restaurantwezen, Horeca) direct geroosterde noten tegen scherpe prijzen! Wij bieden tevens een selectie gepelde rauwe, geroosterde en gezouten of ongezouten noten die Koosjer gecertificeerd zijn. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 5. HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Healthy Generation LLC is een toonaangevende producent van Free From Functional Food, gedreven door een unieke visie. Ons bedrijf, opgericht in 2018 door een persoon die zelf te kampen heeft met insuline afhankelijke diabetes, stelde zich als doel om een assortiment overheerlijke gezondheidsproducten te creëren niet alleen voor zichzelf maar tevens voor bewuste consumenten op zoek naar duurzame keuzes. Wij streven er voornamelijk naar producten te vervaardigen die de levenskwaliteit van onze consumenten op aanzienlijke wijze verbeteren. Wij zijn er trots op een veelzijdige selectie glutenvrije ontbijtgranen, pasta, suikervrij snoepjes, chocoladepasta en superfood oliën aan te bieden. De producten van Healthy Generation onderscheiden zich door een uitzonderlijk vertrouwen in amarant, een geliefde en erkende superfood. Amarant zit boordevol squaleen, een ingrediënt erkend om de uitzonderlijke anti-oxiderende en onstekingsremmende eigenschappen. Door de kracht van amarant te benutten, zorgen wij ervoor dat onze producten niet alleen voldoen aan specifieke dieetbehoeften maar tevens bijdragen aan een gevoel van algemeen welzijn. Bij Healthy Generation, zetten wij ons in om functionele voedingsproducten te leveren die niet alleen heerlijk smaken maar tevens gezond zijn. Reis samen met ons naar een gezondere en stralende toekomst.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunesië

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER is een toonaangevende onderneming die produceert en exporteert en gespecialiseerd is in plantaardige oliën zoals zonnebloem-, maïs- en palmolie, en in de productie van fruit en groente in blik, gedroogd fruit, melkpoeder, sauzen en pasta. Wij zijn er trots op u een groot assortiment verse en diepvriesproducten van hoge kwalilteit te bieden die met zorg en op duurzame en milieuvriendelijke manier gekweekt worden. Onze hoogwaardige oliën zoals olijfolie, zonnebloemolie, maïsolie worden zorgvuldig geselecteerd voor de kwaliteit en de uitzonderlijke smaak. Wij werken met plaatselijke landbouwers en internationale leveranciers. Ons aan professionals binnen de export en aan de distributie gewijde team heeft gedegen expertise op dit gebied en kunnen inspringen op de unieke behoeften van elke klant (importeurs, exporteurs, groothandelaren, inkoopcentrales, levensmiddelenindustrie, enz.) Bij Eden Farmer zetten wij ons in om onze klanten in heel Frankrijk en in het buitenland de beste producten, gezonde en overheerlijke etenswaren te bieden en onze plaatselijke en internationale leveranciers te steunen.

 2. FIORENTINI FIRENZE

  Italië

  Verified by europages badge

  Fiorentini Firenze is een van de grootste handelsondernemingen in extra vierge olijfolie afkomstig uit verschillende plaatsen en een van de voornaamste centrums voor de opslag van extra vierge olijfolie in Italië, met een capaciteit van nagenoeg 8 miljoen liter. Wij beschikken over analyselaboratoria met hoogtechnologische installaties en apparatuur. Fiorentini Firenze heeft voorname kwaliteitscertificaties gehaald op internationaal niveau.

 3. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL is in 2020 opgericht en is gevestigd in Asnières-sur-Seine, Frankrijk. De onderneming is gespecialiseerd in de import-export van levensmiddelen, met name knoflook, rapen, sinaasappelen, olijfolie, wijnen enz. De agro-industrie produceert consumptieproducten op basis van producten uit de landbouw en veeteelt. Producten zoals yoghurt, kaas, diepvriesschotels, pasta, chocolade en suikergoed worden in deze ondernemingen vervaardigd. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 4. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Hongarije

  Verified by europages badge

  Welkom bij ÁRIK 21 - AGRO KFT, een private handelsonderneming die gevestigd is in Rotterdam (Nederland). Wij stellen alles in het werk om klanten wereldwijd ongeëvenaarde zakelijke oplossingen te bieden. We zijn gespecialiseerd in de levering van hoogwaardige merkproducten tegen gunstige groothandelsprijzen aan bedrijven van elke omvang. Daarnaast staat onze naadloze logistieke dienstverlening garant voor tijdige leveringen. Als toonaangevende handelsonderneming leveren we als groothandelaar en distributeur uitmuntend werk af met een uitgebreid productaanbod. Onze portfolio omvat dranken zoals frisdranken en energiedranken, bieren met en zonder alcohol, zuivelproducten, waaronder babymelk, en heerlijke producten zoals chocolade, zoetwaren en premiumthee en -koffie. Dankzij onze sterke partnerships met gerenommeerde producenten zoals Nestlé, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo en Ferrero kunnen we bedrijven wereldwijd uitstekend bedienen. Door onze inzet voor uitmuntendheid verkennen we boeiende nichemarkten en unieke merken. We hebben betrouwbare relaties opgebouwd met leveranciers, waardoor we binnen 48 uur kunnen leveren. De kernwaarden van ÁRIK 21 - AGRO KFT zijn vertrouwen en langdurige partnerships. Ons ervaren team combineert handelsgeest met een visionaire benadering. Dit staat garant voor efficiënte transacties. Wij streven naar samenwerkingen die verdergaan dan de order zelf en de nadruk leggen op wederzijdse groei.

 5. TIMGAD STORE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  TIMGAD STORE is een Frans bedrijf dat gespecialiseerd is in de import van levensmiddelen. We importeren vers fruit, verse groenten en Algerijnse dadels, waarvoor we het herkomst- en kwaliteitscertificeringslabel hebben. Onze dadels worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en komen uit Algerije, een land dat bekend staat om de uitzonderlijke kwaliteit van zijn dadels. We verkopen ook: - frisdranken, - koolzuurhoudende dranken, - olijfolie, - gemengde salades met groene olijven, - groene en zwarte olijven, - suikervervangers, - cacaovervangers, - siropen, - en vele andere producten. Ook leveren we verpakkingen voor de cateringsector, voor bakkerijen en banketbakkerijen.

 1. ELLADIA LP

  Griekenland

  Verified by europages badge

  ELLADIA is ISO-gecertificeerd en is gespecialiseerd in groothandel en export van goederen, waarbij we ervoor zorgen dat onze compromisloze normen voor voedselveiligheid zowel in eigen land als internationaal worden nageleefd. Onze gecertificeerde systemen en procedures worden nauwgezet gehandhaafd binnen onze faciliteiten en door de hele toeleveringsketen, wat onze ISO-certificering en onze reputatie als ervaren distributeur weerspiegelt. We begrijpen de ernst van onze rol in het leveren van topproducten en onze klanten kunnen erop vertrouwen dat hun gezondheid en veiligheid voor ons van het grootste belang zijn. Ons gevarieerde assortiment kwaliteitsproducten maakt gebruik van onze flexibiliteit en veelzijdigheid om te voldoen aan de dynamische behoeften van onze klanten, waarbij duidelijke communicatie en uitstekende klantenservice de hoekstenen van ons bedrijf vormen. Onze kernwaarden zijn gebaseerd op de principes van vertrouwen en respect en vormen de leidraad voor elk facet van onze activiteiten. We erkennen dat ons succes onlosmakelijk verbonden is met de tevredenheid en het vertrouwen van onze klanten. Daarom geven we prioriteit aan het opbouwen en koesteren van relaties die gebaseerd zijn op wederzijds vertrouwen. We werken graag samen met kleine familiebedrijven die onze toewijding aan passie, zorg en expertise weerspiegelen. Deze aanpak zorgt ervoor dat onze producten niet alleen een superieure kwaliteit en authenticiteit hebben, maar ook de veerkracht van lokale economieën ondersteunen. Door met deze bedrijven samen te werken, versterken we het vakmanschap dat kenmerkend is voor ons aanbod en dragen we positief bij aan de gemeenschappen waarmee we samenwerken.

 2. ELISTA PRODUCTS SL

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ELISTA PRODUCTS SL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - tussenpersonen, Wijn - Spanje, Olijven, Olijfolie, Vruchtenconserven, Deegwaren, Soepen, Sauzen, en Import-export - tussenpersonen. Het is gevestigd in Puntal, El (espinardo), Spanje.

 1. SAS OIL IVE GREEN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De missie van SAS OIL IVE GREEN is het opvullen van het tekort aan olijfolieproductie in Frankrijk, waar de consumptie 120.000 ton per jaar is vergeleken met slechts 5.000 ton die lokaal wordt geproduceerd. We willen een sterke Franse olijvensector ontwikkelen en sterke merken vestigen in Europa. Onze diensten Ondersteunen van boeren bij het zoeken naar domeinen: Identificatie en aankoop van geschikte grond.Een agrarisch bedrijf opzetten: Steun voor de oprichting van landbouwstructuren.Haalbaarheidsstudie: Analyses om het potentieel van projecten te beoordelen. Bedrijfsklaar beheer: Complete oplossingen voor het beheer van olijfgaarden. Leveranciersbeheer: Efficiënte organisatie van de toeleveringsketen.Verwerking en verkoop We verwerken olijven tot olijfolie van hoge kwaliteit en brengen producten op de markt onder prestigieuze merknamen. Merkontwikkeling We ontwikkelen authentieke merken van hoge kwaliteit en zorgen zo voor een sterke aanwezigheid op de markt. Waarom zou u voor ons kiezen? Expertise en ervaring Persoonlijke ondersteuning Duurzame inzet Innovatie en kwaliteit Neem contact met ons op Vraag een haalbaarheidsstudie aan en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het creëren en beheren van uw olijfgaard. Laten we samenwerken om een welvarende en duurzame olijvensector te ontwikkelen. SAS OIL IVE GREEN, uw partner bij uitstek voor de olijfolie-industrie in Frankrijk. Neem vandaag nog contact met ons op.

 2. HELENE DELICES GRECS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  HELENE DELICES GRECS is een Griekse online kruidenier. Sinds de oprichting in 2015, streven wij ernaar biologische, ambachtelijke en hoogwaardige producten te bieden door onze passie voor een gezonde en smaakvolle landbouw te delen. HELENE DELICES GRECS is bovenal de geschiedenis van een hele familie die wenst de liefde voor het land van zijn voorouders te delen. Onze catalogus omvat zowel hartige producten zoals extra vierge olijfolie of gearomatiseerde oliën, olijven, kruiden en specerijen, kant-en-klaar maaltijden of azijn maar tevens zoete producten zoals honing en jam. Wij bieden tevens biologische BOB feta aan. Wij bieden meer dan 150 referenties. Het is onze taak om u een wereldreis te laten maken via kwaliteitsvolle, originele en authentieke producten van plaatselijke Griekse producenten die hun vakkennis van generatie op generatie doorgeven. Door deze kleine familiebedrijven te steunen, dragen wij bij aan een duurzame en kleinschalige landbouw die rekening houdt met de natuur. Ontdek alle smaken van Griekenland dankzij onze producten! Raadpleeg onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

 3. MUDRAC SRLS

  Italië

  Verified by europages badge

  Welkom bij Ipos, uw referentiepunt voor echte Italiaanse producten. Ipos is diep geworteld in de Italiaanse ambachtelijke tradities en zet zich in voor het behoud en de promotie van de authenticiteit van Italiaanse kwaliteitsproducten. We zijn een etalage voor duizenden kleine bedrijven die met onverminderde passie werken aan het in leven houden van traditionele praktijken en zich verzetten tegen wereldwijde standaardisatie. We bieden een zorgvuldig samengestelde selectie van gastronomische lekkernijen en handgemaakte producten. Een unieke ervaring die de Italiaanse levensstijl, synoniem met welzijn en smaak, weerspiegelt. Van het noorden tot het zuiden van Italië, elk product in onze catalogus is gekozen vanwege zijn geschiedenis, kwaliteit en band met het gebied. Onze catalogus bevat meer dan 4800 referenties en wordt voortdurend uitgebreid. Zo kunt u elke dag nieuwe uitmuntende producten en innovatieve creaties ontdekken. Wij bieden niet alleen producten van uitzonderlijke kwaliteit, maar willen ook een brug slaan tussen lokale producenten en een wereldwijd publiek. Dit komt ten goede aan het werk van de ambachtslieden en de authentiek Italiaanse producenten die het kloppende hart van het land vormen. Sluit u aan bij onze familie van internationale klanten en geniet van de luxe van Italiaans vakmanschap en specialiteiten. Elke aankoop bij Ipos ondersteunt de ambachtelijke praktijken die de Italiaanse cultuur definiëren. Ontdek samen met ons de echte smaak van Italië,

 4. GOLDMANN BETEILIGUNGS GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Welkom bij SAVORAL, een gerenommeerd Europees merk dat een brug slaat tussen tijdloze waarden en baanbrekende technologie in de wereld van de foodretail. Met meer dan 115 jaar traditie is ons merk diep geworteld in de tradities van kwaliteit en betrouwbaarheid. Wat ons onderscheidt is ons streven naar uitmuntendheid en innovatie. SAVORAL wordt ondersteund door een team van internationaal erkende experts, zakenmensen en investeerders die zich inzetten om uitzonderlijke producten te leveren. Elk product in ons uitgebreide assortiment, dat zonnebloemoliën, olijfolie, verwerkte en gerijpte rauwe vanilleproducten, noten en zaden en bakkerij- en zoetwarenproducten omvat, wordt zorgvuldig geproduceerd om te voldoen aan de hoogste Europese en Noord-Amerikaanse normen. We zijn er trots op dat al onze producten in onze eigen productiefaciliteiten of fabrieken worden gemaakt, waardoor we de hoogste niveaus van kwaliteitscontrole en consistentie kunnen garanderen. Bij SAVORAL beloven we niet alleen betrouwbaarheid, maar ook een harmonieuze combinatie van traditie en innovatie. We bevelen onze producten van harte aan en nodigen u uit om de wereld van SAVORAL te ontdekken. Ontdek de smaken, de kwaliteit en de waarden die ons kenmerken. Raadpleeg de onderstaande informatie voor meer informatie. Welkom bij de SAVORAL-ervaring.

 5. DOMAINE DE MAS CARON

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het Domaine de Mas Caron is gelegen in het hart van een berglandschap omringd door de majestueuze Mont Ventoux en de Dentelles de Montmirail in de zonnige regio PACA-Provence in Frankrijk. Deze regio is beroemd om zijn natuurlijke schoonheid, beroemde wijnen en rijk cultureel erfgoed. Op een authentiek landgoed uit de 18e eeuw produceren wij op elf hectare wijngaarden de belangrijkste druivenrassen van de BOB Ventoux: rode wijnen (Grenache, Syrah, Mourvèdre en Carignan), witte wijnen (Grenache Blanc, Roussane en Viognier) en roséwijnen (Cinsault en Carignan) in directe persing, en een hybride die wij u graag laten ontdekken, de Caladoc. Dit terroir, bekend om zijn sterke winden, is ook een populaire plaats voor de wijnproductie. De koele nachten van de Mont Ventoux en de zon van de Provence geven onze wijnen een subtiele finesse en een grote intensiteit. Wij verwelkomen u graag in onze kelder, elke dag behalve op zon- en feestdagen.

 6. FATTORIA LA TORRE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het landbouwbedrijf La Torre ontleent zijn naam aan de oude middeleeuwse toren uit de 10e eeuw, vakkundig gerestaureerd, die nog steeds het kenmerkende element is van het landelijke dorpje La Villa. Het bevindt zich op de heuvels van San Gimignano, in het centrum van een van de meest tot de verbeelding sprekende en fascinerende landschappen van Italië en Toscane: een land van wijngaarden en olijfboomgaarden. Wij zijn producenten van geweldige wijnen, grappa's en extra vergine olijfolie. Onze wijnen: wit, rood en rosé. Door onze grootschalige productie kunnen we zowel directe consumenten als bedrijven aanspreken. We exporteren al onze producten ook naar het buitenland: Toscaanse wijn en olie die onze op kwaliteit gebaseerde identiteit hebben weten te bevestigen.

 7. CHERCHEURS D'OR VERT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CHERCHEURS D'OR VERT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Olijfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Specerijen, extracten en kruiden, Honing, vierge olijfolie, olijfolien eerste kwaliteit extra, aromatische specerijen, Delicatessen, gearomatiseerde olien, Biologisch olijfolie, en biologisch extra vierge olijfolie. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 8. HUILES SAINT MAURICE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  HUILES SAINT MAURICE is een internationale distributeur van olijfolie, zonnebloemolie, koolzaadolie, maïsolie, mediterrane olie, frituurolie, alsmede tarwemeel. Onze producten zijn afkomstig uit Europa en Tunesië en wij zijn actief op de intercontinentale markten. - Al onze producten zijn gecertificeerd - 100% natuurlijk - Zonnebloemolie en tarwemeel 100% Made in Europe - Extra vierge biologische zonnebloem- en olijfolie

 1. YAKELOS

  Nederland

  Verified by europages badge

  Bij Yakelos, zijn we er trots op uitzonderlijke biologische olijfolie te produceren die de rijkdom van traditie combineert met de strengste normen voor kwaliteit en duurzaamheid. De liefde voor het land is de kern van ons bestaan, een ode aan authentieke methodes en een passie voor produceren van zuivere olijfolie voor een pure smaaksensatie aan tafel. Onze olie wordt vervaardigd van biologisch geteelde olijven en koud geperst voor een perfect resultaat, het weerspiegelt de essentie van duurzaamheid en kwaliteit.

 2. KALI SRL SOCIETÀ AGRICOLA

  Italië

  Verified by europages badge

  KALI Srl, een landbouwbedrijf dat is gespecialiseerd in de productie en distributie van olijfolie van eerste persing van gecertificeerde kwaliteit. KALI Srl streeft een innovatief ontwerp na, op basis van nieuwe technologieën en met respect voor het milieu, dat met toewijding en vasthoudendheid wordt uitgevoerd door de familie Sandi-Gentilini. Het bedrijf besteedt dezelfde zorg en aandacht aan haar olijfolie van eerste persing, van de olijven tot het eindproduct dat rechtstreeks aan haar klanten wordt geleverd.

 3. OLIO CALVI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OLIO CALVI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Olijfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olijven, ingemaakt, Tafelzuur - conserven, Sauzen, Geconserveerde groenten in olie, Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken, Olijven, breekmachines, Olijven, ingemaakt, en Tafelzuur - conserven. Het is gevestigd in Imperia, Italië.

 4. AYT NATURAL AND ORGANIC PRODUCTS LTD

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AYT NATURAL AND ORGANIC PRODUCTS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biologische voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olijven, Levensmiddelen - import-export, honing voedingsmiddel, Vruchtenpuree, tomatenpuree, Bio jam, olijfolie, Olijven, en biologische olijven. Het is gevestigd in Aydin, Turkije.

 5. OLIVEOILSLAND

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OLIVEOILSLAND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Olijfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren olijfolien eerste kwaliteit extra, export van olijfolie, biologisch extra vierge olijfolie, producent van olijfolie, Fijne olijven, en vierge olijfolie. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 6. BHS OLIVES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BHS OLIVES, is een Onderaannemer, en actief in de sector Olijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olijfolie, Olijven, ingemaakt, Olijfolie, Olijven, ingemaakt, ontpitte olijven, Grüne Oliven, gemarineerde groene olijven, op smaak gebrachte olijven, en olijven met pitten. Het is gevestigd in Vaulx-En-Velin, Frankrijk.

 7. CENTRAL ÉQUIPEMENTS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CENTRAL ÉQUIPEMENTS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Olijfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën - plantaardige, Olijven, Oliën en vetten voor de voeding, distributeur van olijfolie, plantaardige oliën, tafelolie, olijfolien eerste kwaliteit extra, Oliën - plantaardige, en plantaardige oliën voor de voeding. Het is gevestigd in Evry-Courcouronnes, Frankrijk.

 8. TRUFFLES

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRUFFLES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Olijfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Specerijen, extracten en kruiden, Honing, truffels, Zwarte truffels, Witte truffels, Specerijen, extracten en kruiden, specerijen en smaakversterkers, specerijen, en berghoning. Het is gevestigd in Patra, Griekenland.

 9. L'OLIVERAIE DU CAP

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf L'OLIVERAIE DU CAP, is een Distributeur, en actief in de sector Olijfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren olien, biologische oliën, zonnebloemolien, en tafelolie. Het is gevestigd in La Seyne Sur Mer, Frankrijk.

 10. HUILERIE-THEOS

  Réunion

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HUILERIE-THEOS, is een Groothandelaar, en actief in de sector BIOLOGISCHE LANDBOUW. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olijfolie, Griekse olijfolie, Olijfolie, Biologisch olijfolie, en biologisch extra vierge olijfolie. Het is gevestigd in Le Tampon, Réunion.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis