• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • olijven- ingemaakt

Resultaten voor

Olijven- ingemaakt - Import export

 1. BHS OLIVES

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 2. PIETRO CASAMASSIMA

  Italië

  Verified by europages badge
 3. DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING

  Griekenland

  DEAS SA is een in 1996 opgericht familiebedrijf met een omzet van meer dan 30 miljoen euro.. Alles begon met een kleine familieolijfgaard die is uitgegroeid tot één van de modernste industriële verwerkers. We exporteren wereldwijd allerlei soorten Olijven, Hele olijven, Ontpitte, Gevulde, Gesneden zwarte en groene olijven van topkwaliteit. Gepasteuriseerd en glutenvrij. We exporteren 100% van onze productie en bieden uiteenlopende verpakkingen, verwerkings- en verpakkingsoplossingen. Onze onderneming is BRC- en IFS-gecertificeerd. Kopers zijn welkom. Stuur een e-mail.

 4. ACEITUNAS TORRENT SL

  Spanje

  Het verhaal van Aceitunas Torrent gaat terug tot 1898, het jaar waarin het avontuur van de familie TORRENT, in de markt van de tafelolijven begint. Vandaag wordt de onderneming geleid door de vierde generatie, maar de doelstellingen zijn onveranderd gebleven: de beste KWALITEIT voor onze producten en diensten. Wij werken met grondstoffen van topkwaliteit en omringen het product met de beste zorgen: het resultaat van een lang proces dat perfectie combineert met het ambachtelijke, traditionele en moderne.

 5. SAS EUGENE BRUNEL

  Frankrijk

  Conservenfabriek voor olijven dat in 1912 door Eugène BRUNEL is opgericht. Het maakt al drie generaties lang deel uit van dezelfde familie.Onze productie-eenheid ligt in het hart van de olijfboomgaardden van Picholine du Gard, te Marguerittes in Frankrijk. Wij transformeren en bewerken deze olijven ter plekken en proberen ons aan te passen aan de nieuwe markt door ons productgamma van 37 en 72 cl, de smeerbare producten van 21 cl, de bakjes van 200 gr en emmers met deksel van 400 gr zo innovatief en zo dynamisch mogelijk te maken.Aanwezig op de Sial en Shira beurs met « Sud de France »

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. COMOLIVE

  Frankrijk

  COMOLIVE is gespecialiseerd in olijven: olijven in kleine verpakkingen, olijven voor horeca en catering of olijven voor restaurants. Wij bieden ook olijven voor bij de borrel: geprepareerde olijven, gevulde olijven, van de markt en allerlei tafelzuur: kappertjes, uitjes, augurken, varianten, mini-mais en Spaanse pepers). Wij leveren ook olijfolie voor tapenades, antipasti enz. Onder het merk CRESPO worden uitsluitend olijven geproduceerd die verwerkt worden met unieke vakkennis.

 2. ACEITUNAS KARINA SL

  Spanje

  Wij fabriceren gevulde groene olijven met ansjovis, tonijn, citroen, peper, hele ontpitte olijven, zwarte olijven, olijven in plakjes, vette olijven (met of zonder pit, gevuld met knoflook, amandelen en augurk) alsook een rijk gamma aan conserven op azijn (kleine stukjes vlees, augurken, mini-uitjes, kappertjes, enz..).

 3. ACEITUNAS EL MESTO

  Spanje

  Verwerking en verpakking van olijven. Conserven in azijn.

 4. UNA AURORA OLIVE

  Turkije

 5. SARL LOLIVINE

  Frankrijk

 1. ALCOLIVA

  Spanje

 2. ACEITUNAS GRANJA LOS TUBOS

  Spanje

 3. PAPAGEORGE FAMILY S.A

  Griekenland

 4. OLIVE WOOD CHAARI

  Tunesië

 5. SPECIAL FOODS INDUSTRY INTERNATIONAL

  Egypte

 6. GAIA OLIVES

  Griekenland

 7. PERE OLIVE

  België

 8. ALCIDES MARQUES PEREIRA LOPES, LDA

  Portugal

 9. OLYMPION S.A.

  Griekenland

 10. THEION DORON - EXTRA VIRGIN OLIVE OIL

  Griekenland

 1. KARRAS GROUP

  België

 2. LADAS FOODS S.A

  Griekenland

 3. GLOBAL FOOD SOLUTIONS

  Spanje

 4. ACEITUNAS CAMPOTORO

  Spanje

 5. ACEITUNAS SARASA SA

  Spanje

 6. JOLCA

  Spanje

 7. EGE GIDA SOLENA

  Turkije

 8. AMUZALVA S.L.

  Spanje

 9. AGRO FOOD ASSA

  Marokko

 10. L'ESPRIT ET L'OLIVE

  Frankrijk