• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • olijven- ingemaakt

Resultaten voor

Olijven- ingemaakt - Import export

 1. OLIO CALVI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OLIO CALVI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Olijfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olijven, ingemaakt, Tafelzuur - conserven, Sauzen, Geconserveerde groenten in olie, Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken, Olijven, breekmachines, Olijven, ingemaakt, en Tafelzuur - conserven. Het is gevestigd in Imperia, Italië.

 2. BHS OLIVES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BHS OLIVES, is een Onderaannemer, en actief in de sector Olijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olijfolie, Olijven, ingemaakt, Olijfolie, Olijven, ingemaakt, ontpitte olijven, Grüne Oliven, gemarineerde groene olijven, op smaak gebrachte olijven, en olijven met pitten. Het is gevestigd in Vaulx-En-Velin, Frankrijk.

 3. DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING

  Griekenland

  DEAS SA is een in 1996 opgericht familiebedrijf met een omzet van meer dan 30 miljoen euro.. Alles begon met een kleine familieolijfgaard die is uitgegroeid tot één van de modernste industriële verwerkers. We exporteren wereldwijd allerlei soorten Olijven, Hele olijven, Ontpitte, Gevulde, Gesneden zwarte en groene olijven van topkwaliteit. Gepasteuriseerd en glutenvrij. We exporteren 100% van onze productie en bieden uiteenlopende verpakkingen, verwerkings- en verpakkingsoplossingen. Onze onderneming is BRC- en IFS-gecertificeerd. Kopers zijn welkom. Stuur een e-mail.

 4. ACEITUNAS TORRENT SL

  Spanje

  Het verhaal van Aceitunas Torrent gaat terug tot 1898, het jaar waarin het avontuur van de familie TORRENT, in de markt van de tafelolijven begint. Vandaag wordt de onderneming geleid door de vierde generatie, maar de doelstellingen zijn onveranderd gebleven: de beste KWALITEIT voor onze producten en diensten. Wij werken met grondstoffen van topkwaliteit en omringen het product met de beste zorgen: het resultaat van een lang proces dat perfectie combineert met het ambachtelijke, traditionele en moderne.

 5. ACEITUNAS KARINA SL

  Spanje

  Wij fabriceren gevulde groene olijven met ansjovis, tonijn, citroen, peper, hele ontpitte olijven, zwarte olijven, olijven in plakjes, vette olijven (met of zonder pit, gevuld met knoflook, amandelen en augurk) alsook een rijk gamma aan conserven op azijn (kleine stukjes vlees, augurken, mini-uitjes, kappertjes, enz..).

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. COMOLIVE

  Frankrijk

  COMOLIVE is gespecialiseerd in olijven: olijven in kleine verpakkingen, olijven voor horeca en catering of olijven voor restaurants. Wij bieden ook olijven voor bij de borrel: geprepareerde olijven, gevulde olijven, van de markt en allerlei tafelzuur: kappertjes, uitjes, augurken, varianten, mini-mais en Spaanse pepers). Wij leveren ook olijfolie voor tapenades, antipasti enz. Onder het merk CRESPO worden uitsluitend olijven geproduceerd die verwerkt worden met unieke vakkennis.

 2. SCA SOR ÁNGELA DE LA CRUZ

  Spanje

  Kruiden en conditioneren van tafelolijven.

 3. ACEITUNAS EL MESTO

  Spanje

  Verwerking en verpakking van olijven. Conserven in azijn.

 4. UNA AURORA OLIVE

  Turkije

  Het bedrijf UNA AURORA OLIVE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Olijven, ingemaakt. Het is tevens aanwezig in de sectoren zwarte olijven, en Grüne Oliven. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 5. MELIMNOS

  Griekenland

  Het bedrijf MELIMNOS, is een Multi-Category, en actief in de sector Honing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olijven, ingemaakt, voedingsproducten, cadeau-artikelen, pure olijfolie, en Olijven, ingemaakt. Het is gevestigd in Nea Moudania, Griekenland.

 1. ALCOLIVA

  Spanje

  Het bedrijf ALCOLIVA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Olijven, ingemaakt. Het is tevens aanwezig in de sectoren producten met azijn. Het is gevestigd in Córdoba, Spanje.

 2. ACEITUNAS GRANJA LOS TUBOS

  Spanje

  Het bedrijf ACEITUNAS GRANJA LOS TUBOS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Olijven, ingemaakt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olijven, en Olijven. Het is gevestigd in Orihuela, Spanje.

 1. PAPAGEORGE FAMILY S.A

  Griekenland

  Het bedrijf PAPAGEORGE FAMILY S.A, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Olijven, ingemaakt. Het is tevens aanwezig in de sectoren ontpitte olijven, en behandelde olijven. Het is gevestigd in Sparta, Griekenland.

 2. THEION DORON - EXTRA VIRGIN OLIVE OIL

  Griekenland

  Het bedrijf THEION DORON - EXTRA VIRGIN OLIVE OIL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Olijfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olijven, ingemaakt, biologisch extra vierge olijfolie, olijfolien eerste kwaliteit extra, Olijven, ingemaakt, en pure olijfolie. Het is gevestigd in Kalamata, Griekenland.

 3. KARRAS GROUP

  België

  Het bedrijf KARRAS GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Delicatessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olijven, ingemaakt, profiterollen, en Olijven, ingemaakt. Het is gevestigd in Fleurus, België.

 4. OLYMPION S.A.

  Griekenland

  Het bedrijf OLYMPION S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Olijven, ingemaakt. Het is gevestigd in Amaliada, Griekenland.

 5. ACEITUNAS SARASA SA

  Spanje

  Het bedrijf ACEITUNAS SARASA SA, en actief in de sector Olijven, ingemaakt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olijven, zwarte olijven, Gefüllt oliven, Olijven, en Fijne olijven. Het is gevestigd in Andosilla-Navarra, Spanje.

 6. ALCIDES MARQUES PEREIRA LOPES, LDA

  Portugal

  Het bedrijf ALCIDES MARQUES PEREIRA LOPES, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Olijven, ingemaakt. Het is tevens aanwezig in de sectoren zwarte olijven. Het is gevestigd in Espinho, Portugal.

 7. LADAS FOODS S.A

  Griekenland

  Het bedrijf LADAS FOODS S.A, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Olijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olijven, ingemaakt, Gefüllt oliven, behandelde olijven, Olijven, ingemaakt, en olijven in pekelnat. Het is gevestigd in Simantra, Griekenland.

 8. EGE GIDA SOLENA

  Turkije

  Het bedrijf EGE GIDA SOLENA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Olijven, ingemaakt. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 1. PERE OLIVE

  België

  Het bedrijf PERE OLIVE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Olijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olijfolie, Olijven, ingemaakt, Olijfolie, Olijven, ingemaakt, ontpitte olijven, en Fijne olijven. Het is gevestigd in Seilles, België.

 2. GLOBAL FOOD SOLUTIONS

  Spanje

  Het bedrijf GLOBAL FOOD SOLUTIONS, is een Distributeur, en actief in de sector Olijven, ingemaakt. Het is gevestigd in Murcia, Spanje.

 3. GAIA OLIVES

  Griekenland

  Het bedrijf GAIA OLIVES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Olijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olijven, ingemaakt, zwarte olijven, Grüne Oliven, Olijven, ingemaakt, en geconditioneerde olijven. Het is gevestigd in Chalkidiki, Griekenland.

 4. JOLCA

  Spanje

  Het bedrijf JOLCA, en actief in de sector Olijven, ingemaakt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fijne olijven, behandelde olijven, olijfolien eerste kwaliteit extra, en olijven. Het is gevestigd in Sevilla, Spanje.

 5. L'ESPRIT ET L'OLIVE

  Frankrijk

  Het bedrijf L'ESPRIT ET L'OLIVE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Olijven, ingemaakt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Provençaalse artikelen. Het is gevestigd in Mougins, Frankrijk.

 6. AMUZALVA S.L.

  Spanje

  Het bedrijf AMUZALVA S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Olijven, ingemaakt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olijven, en Olijven. Het is gevestigd in Almendralejo, Spanje.

 7. D & D TRENTINO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf D & D TRENTINO S.R.L., is een Multi-Category, en actief in de sector Tafelzuur - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olijven, ingemaakt, conserven onder olie, Olijven, ingemaakt, op smaak gebrachte gedroogde tomaten, en paddestoelen en champignons in olie. Het is gevestigd in Rovereto, Italië.

 8. ACEITUNAS CAMPOTORO

  Spanje

  Het bedrijf ACEITUNAS CAMPOTORO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Olijven, ingemaakt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fijne olijven, en biologische olijven. Het is gevestigd in Cijuelas (granada), Spanje.

 9. GEORG MANGOLD KG

  Oostenrijk

  Het bedrijf GEORG MANGOLD KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olijven, ingemaakt, Conserven - vlees en vleeswaren, Vleeswaren - conserven, Groenten - conserven, Olijven, ingemaakt, Conserven - vlees en vleeswaren, Vleeswaren - conserven, en Groenten - conserven. Het is gevestigd in Weiler, Oostenrijk.

 10. VELOUITINOS

  Griekenland

  Het bedrijf VELOUITINOS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Olijven, ingemaakt. Het is tevens aanwezig in de sectoren biodynamische landbouw. Het is gevestigd in Thassos, Griekenland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis