• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • onderdelen voor vrachtwagens

Resultaten voor

Onderdelen voor vrachtwagens - Import export

 1. STOPARTS LTD

  Turkije

  Verified by europages badge

  De in 2012 opgerichte firma STOparts levert reserveonderdelen voor alle types zware machines en apparatuur van fabrikanten en dealers in Turkije. Wij werken tegenwoordig met meer dan 120 fabrikanten in diverse vakgebieden, zowel voor de groot- als de detailhandelsegmenten van de markt. Alle fabrikanten van reserveonderdelen waarmee we samenwerken voor reserveonderdelen voor speciale, bouw- en landbouwmachines produceren producten van hoogwaardige kwaliteit. Wij exporteren naar talloze landen in Europa, Amerika en Azië. Wij zijn tegenwoordig in staat om reserveonderdelen en onderdelen voor vrachtwagens, speciale machines, bouwmachines en landbouwmachines te leveren. Wij kunnen tevens op aanvraag alle reserveonderdelen voor u vervaardigen. Onze specialisatie: Stoparts is onderdeel van het merk SORS voor de levering van reserveonderdelen voor alle types zware apparatuur aan groot- en detailhandels. Het tijdig leveren van reserveonderdelen voor speciale apparatuur is de hoofdtaak van ons bedrijf. U kunt bij ons onderdelen bestellen voor de volgende units en systemen van zware apparatuur: -Assen en differentiëlen; -Motoren (interne verbrandingsmotoren) en elektrische motoren; -Koelsystemen; -Hydraulische systemen; -Aandrijvingen (schakelkasten) en tal van overige, op onze website te ontdekken producten! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. DIMEXCO GROUP

  België

  Verified by europages badge

  De firma DIMEXCO INTERNATIONAL SRL is groothandelaar in de export in rollagers, aandrijfriemen en gereedschappen van het merk SKF en wij kunnen u aantrekkelijke prijzen bieden. Wij zijn hoofdzakelijk leverancier van de merken: TOYOTA, AISIN, KAYABA, DONALDSON, ALFA LAVAL, ATLAS COPCO, CATERPILAR, KOMATSU, SIEMENS, elektromotoren WEG. Wij hebben toegang tot een zeer omvangrijke voorraad van SKF rollagers, dus wij kunnen u binnen de kortste termijnen leveren. Wij verkopen tevens voor de export originele reserveonderdelen van het merk TOYOTA tegen zeer competitieve prijzen. Wij zijn actief in Europa en op het Afrikaanse continent. DIMEXCO INTERNATIONAL is al meer dan 30 jaar actief in de sector van de verkoop van reserveonderdelen. U kunt onze website www.dimexco.be bezoeken om te zien welke andere merken wij verder verkopen.

 3. AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Autosloperij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reserveonderdelen voor personenwagens, Onderdelen voor dieselmotoren, Onderdelen voor vrachtwagens, Versnellingsbakken voor motorvoertuigen, Verwijdering van motoren, Bedrijfsvoertuigen - elektrische en elektronische onderdelen, Voertuigen- elektrische en elektronische onderdelen, Voertuigen - mechanische onderdelen, en tweedehands componenten en onderdelen van auto's. Het is gevestigd in Villorba, Italië.

 4. LABIE

  België

  Ons doel: vrachtwagens, opleggers en bussen tot in de puntjes herstellen of van het juiste materiaal voorzien op vlak van remmen, ophanging, luchtdruk, verlichting, …. Al drie generaties lang zorgen ze dat het vrachtvervoer en ander zwaar vervoer met veilige remmen en andere onderdelen de baan op rijdt. Producten en onderdelen : De meeste onderdelen voor vrachtwagens, opleggers en bussen bij ons op voorraad in het magazijn. Diagnose en uitlezing : Met de nodige software in huis leest Labie Remservice opleggers uit om zo ABS-fouten op te sporen. Ook richt de diagnosesoftware zich naar EBS et ECAS. Remmen vervangen en remmentest : Labie Remservice gaat er prat op om alle vrachtvervoer en ander zwaar vervoer zo veilig mogelijk de weg op te sturen. De specialisatie ligt bij het vervangen en herstellen van remmen. De uiterst secure medewerkers maken de vrachtwagen, oplegger of bus klaar voor de keuring. Herstellingen : De knowhow binnen het herstelwerk gaat van remmen herstellen, verlichting, ophanging, luchtdruk en veringen.

 5. MTECH.AG-PARTS LLC

  Rusland

  MTech.AG-Parts LLC is een onderneming actief in de export en import van OEM auto-onderdelen, groothandel in auto-onderdelen, naar Rusland, de EU en Aziatische landen. De onderneming houdt een permanente voorraad van reserveonderdelen aan voor auto's, vrachtwagens en aanhangers: pneumatische cilinders, schokdempers en luchtvering compressoren, schokdempers voor voertuigen, elektronische controlesystemen, luchttoevoermodules, ophangingsonderdelen en veel andere splinternieuwe mechanische onderdelen, reserveonderdelen en auto-accessoires. De onderneming importeert ook auto-onderdelen voor de luchtvering van auto's. Op dit moment importeren wij auto-onderdelen van Dunlop systems (Verenigd Koninkrijk) en VIGOR (China) naar Rusland. MTech.AG-Parts biedt zijn partnerschap in de import en export van OEM auto-onderdelen in groothandelhoeveelheden aan producenten van auto-onderdelen en grote wagenparken. Wij zijn erop voorbereid om een distributeur van uw producten te worden op de Russische markt van reserveonderdelen of om geplande groothandelleveringen te verzorgen van de door u benodigde auto-accessoires.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TURBO'S HOET PARTS

  België

  IT'S ALL ABOUT TRUCKS & PARTS. Trucks & Trailers : Nieuw en tweedehands trucks en opleggers + constructies volledig op maat gemaakt volgens uw wensen en noden. Repair & maintenance : 15 servicepunten in Europa staan tot uw dienst. Leasing & renting : Onze eigen leasingafdeling staat voor u klaar om uw dossier discreet af te handelen. Onderdelen : Turbo’s Hoet Parts verzorgt de import, export en distributie van onderdelen, alsook de mechanische reparatie. We bieden een zeer brede waaier van producten aan in originele-, OEM- of vervangkwaliteit voor diverse merken en toepassingen binnen diverse gebruikstakken, zoals baantransport in de breedste zin van het woord, landbouw, marine en industrie. Daarbij wordt steeds gestreefd naar een kwalitatieve en prijsgunstige oplossing voor de klant. Deze componenten zijn hoofdzakelijk cilinderkoppen, motoren, versnellingsbakken, stuurinrichtingen, luchtdrukcomponenten, motormanagementsystemen, starters en alternatoren enz.

 2. I.C.T. TRUCK & TRAILER PARTS

  België

  Welkom bij ICT Truck & Trailer Parts ICT Truck & Trailer Parts is een gespecialiseerde leverancier van truck- en trailer onderdelen.Wij staan vooral ten dienste van transportfirma's, garages en subdistributeurs. In onze filialen te Izegem, Roeselare, Brugge, Sint-Niklaas, Dessel, Herstal, Strépy en Seclin (France) beschikken wij over een opslagcapaciteit van 11500 m² en hebben wij een permanente voorraad van minimum 30.000 artikels. Elke dag staat ons team met overtuiging klaar om u de gepaste oplossing te leveren voor al uw problemen. U kan ons vrijblijvend contacteren om een afspraak te maken, zodat we een samenwerking kunnen bespreken. Onze commerciële mensen komen graag bij u langs. Indien u wenst, kan u ons altijd bezoeken in onze hoofdzetel te Izegem, waar wij u gastvrij onthalen en u graag een rondleiding geven.

 3. AGRIEST

  Frankrijk

  AGRIEST is fabrikant en groothandelaar van reserveonderdelen die bestemd zijn voor constructeurs en distributeurs van landbouwinstallaties.Wij bieden een productgamma dat verspreid is over vijf polen: • Grondwerk: een gamma die het mogelijk maakt aan alle vereisten te beantwoorden voor de productie van materiaal voor grondwerk, met tandwerk, met schijf, inclusief een gamma van onderdelen van tungsteencarbide dat intern geproduceerd wordt.• Het transport: een gamma die alle onderdelen dekt die noodzakelijk zijn voor de productie van rolmateriaal, van een aanhangwagen tot de pulverisator via voederplaten of de trekcultivator (koppelingen, assen, verlichting, wielen, pijlveren, krukken, ophanging, remmen). • De afvoerluchtreiniging: een gamma die specifieke onderdelen bevat voor mengmesttanken en mestverspreiders zoals kettingen, kruisstukken, katrollen, kegels, prikrollen) • Koppeling en vorktanden.

 4. CEVOMAN

  België

  Onderhoud en herstellingen : Cevoman beschikt over het nodige personeel en professionele apparatuur om uw truck op een deskundige manier te herstellen en te testen. Onderdelen : wij beschikken over een grote voorraad reserve onderdelen, zowel nieuw als tweedehands, van ruitenwissers tot motoren, versnellingsbakken, assen etc... Spuitwerk : wij beschikken over een spuitcabine en verflak waar wij uw truck in de gewenste kleuren omtoveren. Eigen ijkstation Cevoman is gespecialiseerd in het ijken van tachografen van alle merken, snelheidsbegrenzers van het merk Kienzle VDO alsook Fleetlogger, de Black Box voor trucks.

 5. TRUCKINTERIEUR DE REGT

  Nederland

  Truckinterieur Kopen? Bij Truckinterieur De Regt uit Stadskanaal vind je gegarandeerd accessoires voor je truck waar je naar zoekt. Kies uit kant-en-klare onderdelen of laat het op maat maken. Wij regelen alles, zodat jij je op je werk kunt focussen. Van gordijnen tot stoelhoezen en van bedplaten tot vloermatten. Om de kosten voor de chauffeurs betaalbaar te houden en toch een kwalitatief hoogwaardige product te leveren, werken wij met gerecyclede onderdelen. Wij zijn gespecialiseerd in interieur aanpassingen voor trucks van Scania, Daf en Volvo, maar uiteraard zijn aanpassingen in alle overige merken trucks op aanvraag te realiseren. Bezorging door heel Nederland mogelijk

 1. GLOBAL RESOURCE S.R.O

  Slowakije

  GLOBAL RESOURCE bedrijf levert reserveonderdelen voor tractors: Met een komma gescheiden lijst van startmotortypes en merken. Startmotor mtz 82, startmotor Belarus generatoroplader motor hatz, startmotor perkins, startmotor hatz, startmotor mtz 320 startmotor mtz 80, MTZ startmotor schakeling, mtz startmotors, startmotor versnellingsbak, startmotor Tatra, startmotor Zetor, Tractor Zetor, belarus tractor, zetor, hatz, mtz, tatra, perkins, belarus, magneton, balkankar

 2. VOLPATO SRL

  Italië

  Wij bieden onze klanten een complete verzameling nieuwe en tweedehands onderdelen voor auto's, vrachtwagens, motoren, bestelwagens, touringcars, bussen, bedrijfsauto's, industriële en landbouwvoertuigen van alle merken.

 1. DUIJSTER CARROSSERIE EN WAGENBOUW BV

  Nederland

  Duijster carrosserie en Wagenbouw is een carrosseriebouw bedrijf die de volledige carrosserie bouwt en onderhoud, ook voor uw wagenpark! Wij verzorgen niet alleen de bouw, maar ook de APK, LPK, CFK en het periodiek onderhoud uit.

 2. MULTICONSTRUCT

  België

  Multiconstruct, een zusterbedrijf van Garage Miers in Kobbegem-Asse, is gespecialiseerd in constructies voor bestelwagens, vrachtwagens en laadbakken van alle merken. We zijn ook erkend hersteller voor Dhollandia laadkleppen.

 3. FACIL

  België

  Facil is een bedrijf dat alle onderdelen binnen de auto- en vrachtwagenindustrie omarmt. Je kan bij hun terecht voor afzonderlijke onderdelen, de logistiek en de aankoop van auto's en vrachtwagens. Ze zijn er in elke phase van het proces.

 4. TRUCKSERVICE GHEKIERE

  België

  Bij Truckservice Ghekiere kunt u terecht voor een complete service voor uw vrachtwagenpark : schadereparaties, onderhoud, herstellingen, ijkstation tachografen, keuring op amper 400m, takelwerken, remtestbank, volledig uitgeruste infrastructuur, diagnose apparatuur, vervangwagen... Bovendien is Truckservice Ghekiere merkonafhankelijk, waardoor wij u op alle vlakken kunnen bedienen. Een gemotiveerd, jong en dynamisch team staat steeds tot uw dienst.

 5. LLOYD AUTOTEILE HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG

  Duitsland

  LLOYD AUTOTEILE is al meer dan 40 jaar als deskundig leverancier van reserveonderdelen voor voertuigen actief. Wij leveren een compleet assortiment reserveonderdelen voor alle Duitse en buitenlandse auto's. Onze producten: Slijtageonderdelen voor voertuigen, automobielaccessoires, aandrijfassen, aerodynamische onderdelen voor voertuigen, auto-onderdelenexport, reserveonderdelen voor landbouwtractoren, versnellingsbakolie, reserveonderdelen voor auto's, slijtageonderdelen voor lichte voertuigen.

 6. GARAGE DE PLECKER - PAUWELS

  België

  N.V. Garage De Plecker-Pauwels werd opgericht door Eddy De Plecker en Yvonne Pauwels in 1964. In de beginperiode was de verkoop en service gericht op de DAF-personenwagens. Nadien zijn wij geleidelijk overgeschakeld naar de vrachtwagensector.

 7. AYKU CRANKSHAFTS

  Turkije

  Producent van Krukassen voor Auto, Truck, Tractor en Scheepvaart. Al 35 jaar maken wij de beste kwaliteit krukas van Turkije. Onze Ideal Quality krukas wordt uitermate gewaadeerd. Wij exporteren inmiddels naar meer dan 40 landen over de gehele wereld en produceren volgens de internationale normeringen en critera. Ayku Crankshafts produceert ook veelvuldig onder de merknaam van klanten en ons eigen merk Ideal Quality wordt hoog aangeschreven.

 8. BRAEM

  België

  Braem nv is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van vrachtwagens en onderdelen voor MAN en Mercedes.

 1. MAN WEST-VLAANDEREN

  België

  Vrachtwagens. verhuur & verkoop - onderdelen - onderhoud

 2. HINO MOTORS EUROPE

  België

  Groothandel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen, verkoop en onderhoud van bedrijfsvoertuigen, vrachtwagens en autobussen.

 3. DENSO SALES BELGIUM

  België

  Onderdelen, wisselstukken en accessoires voor auto's en vrachtwagens.

 4. ANGLO - PARTS

  België

  Onderdelen, wisselstukken en accessoires voor auto's en vrachtwagens.

 5. AYYEDEKPARÇA

  Turkije

  Het bedrijf AYYEDEKPARÇA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Onderdelen voor vrachtwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires en reserveonderdelen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. OPTIMA TANKS

  Turkije

  Het bedrijf OPTIMA TANKS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Onderdelen voor vrachtwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren tanks voor koolwaterstof, en hydraulische accessoires voor pompen en reservoirs. Het is gevestigd in Karatay-Konya, Turkije.

 7. KALITE OTOMAT MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf KALITE OTOMAT MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Onderdelen voor vrachtwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren gelede uiteinden. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. TIRTEKNIK - AKTRUCK

  Turkije

  Het bedrijf TIRTEKNIK - AKTRUCK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedrijfsvoertuigen - elektrische en elektronische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Onderdelen voor vrachtwagens, en Accessoires en uitrustingen vrachtwagens. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 9. INTER SERVICE FREINS +

  Frankrijk

  Het bedrijf INTER SERVICE FREINS +, is een Distributeur, en actief in de sector Onderdelen voor vrachtwagens. Het is gevestigd in Roncq, Frankrijk.

 10. SHU AUTOMOTIVE

  Turkije

  Het bedrijf SHU AUTOMOTIVE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Onderdelen voor vrachtwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren auto-onderdelen groothandel, en accessoires en reserveonderdelen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Onderdelen voor vrachtwagens - Import export

Aantal resultaten

364 Bedrijven