• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ontvetten - staal en metalen

Resultaten voor

Ontvetten - staal en metalen - Import export

 1. LWZ GMBH & CO. KG

  Duitsland

  De LWZ is een van de modernste dienstverlenende bedrijven op het gebied van soldeertechnologie en warmtebehandeling.Het bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring in het realiseren van klantideeën.Het doel van het bedrijf is het solderen en de warmtebehandeling van metalen.Solderen, zachtsolderen, inert solderen, aluminium solderen, hardsolderen van roestvrij staal, staal.Messing, koper en aluminium, soldeersels voor verwarming en loodgieterij, inductiesolderen, hardsolderen met vuur.Partners betekent voor ons ondersteuning van het eerste productidee.U kunt op onze kennis vertrouwen voor materiaalkeuze, soldeerbepaling en soldeerbare constructie.

 2. EHSERCHEMIE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EHSERCHEMIE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ontvetten - staal en metalen. Het is gevestigd in Grevenbroich, Duitsland.

 3. GEYSER LLC

  Rusland

  Geyser LLC vervaardigt sinds 2010 geavanceerde reinigingsapparatuur voor metaalproducten en testbanken. Onze reinigingsmachines voor onderdelen verwijderen op efficiënte wijze olieproducten, stof, koelvloeistof, composietmaterialen, olie na staalbewerking, beschermende smeermiddelen, polijstmixen, emulgatoren, zweet en vetafzetting. De industriële reinigingsmachines van Geyser LLC vereenvoudigen de automatisering van oppervlakte voorbehandeling en lossen eenvoudig problemen voor verwerking en sourcing van staalsoorten en materialen op zowel voor grote industriebedrijven als kleine autogarages. Ons bedrijf vervaardigt wasinstallaties en installaties in serie of op maat om onderdelen te reinigen met een gewicht van 40 g–20 t evenals testbanken voor het opsporen van defecten van de uitrustingen en het testen van motoren. De door Geyser LLC vervaardigde reinigingsmachines voor reserveonderdelen en testbanken zijn betrouwbaar, gebruikersvriendelijk en eenvoudig te onderhouden. Onze reinigingsmachines kunnen apart of als onderdeel van een bestaande industriële transportband gebruikt worden.

 4. ROGERS

  België

  Rogers BVBA is gespecialiseerd in het onderhoud van ventilatiesystemen, dit voor horeca, kmo, rusthuizen, appartementen, ... De vervuiling van het ventilatiesysteem is afhankelijk van het gebruik en de omgeving. Door uw ventilatiesysteem regelmatig te laten onderhouden kan u het maximum aan rendement uit uw installatie halen. Het systeem D/WTW is uitgerust met filters die regelmatig dienen vervangen te worden, de wisselaar moet ook onderhouden worden om zo een correcte luchtbehandeling te garanderen. Wij stellen een jaarlijks onderhoud van het ventilatiesysteem voor. Bij het te lang uitstellen van het onderhoud zet het vuil/stof zich vast op de motor/turbine waarbij deze uit balans kan geraken en zo lawaaihinder veroorzaakt en op termijn defect kan gaan. Er ontstaat een gezonder binnenklimaat en men verlengd de levensduur van de installatie.

 5. TRAMOS INTERNATIONAL

  België

  Tramos International produceert milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en ontvettingsmiddelen en andere producten voor oppervlaktebehandeling en biologische ontroesting. Het bedrijf verkoopt daarnaast bijbehorende machines voor industriële reiniging en professioneel reinigingsmaterieel. Tramos levert voornamelijk aan industrieën zoals: de olie-en gasindustrie, vliegtuigonderhoudbedrijven, openbare diensten (trein, bus, schepen, metro), chemische en farmaceutische fabrikanten en automobielfabrieken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. WEITMANN & KONRAD GMBH & CO KG

  Duitsland

 2. DFD - DENSE FLUID DEGREASING

  Frankrijk

 3. BRUNETTO S.R.L.

  Italië

 4. G.V. SNC DI GIOACCHIN ALESSIO & C.

  Italië

 5. BW INDUSTRIE

  Frankrijk

 1. ARBUATTI S.R.L.

  Italië

 2. M.C. S.R.L.

  Italië

 1. PULITURA ZANANESE S.R.L.

  Italië

 2. CLEANING CENTER S.R.L.

  Italië

 3. BALDIN MARIA GRAZIELLA

  Italië

 4. F.LLI BIANCO

  Italië

 5. CONERO LUCIDATURE

  Italië

 6. ZANOLLO S.R.L.

  Italië

 7. BORDOGNA & GUSMEROLI

  Italië

 8. SOLVUTION GMBH

  Duitsland

 1. MOTTA GIUSEPPE DI MOTTA ALESSANDRO

  Italië

 2. FERRUCCI S.N.C. DI SEVERICO DOMENICO & C.

  Italië

 3. PULIMETAL

  Italië

 4. COTUGNO LUCA P.L.

  Italië

 5. LUCIANI EZIO

  Italië

 6. F.C.S. DI CARCACI FRANCESCO & C. S.A.S.

  Italië

 7. DEL BARBA LAVORAZIONI METALLI S.R.L.

  Italië

 8. INOX MACEL S.R.L.

  Italië

 9. MCM DI DONATI VIRGILIO E C. S.A.S.

  Italië

 10. VERCAT S.R.L.

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Ontvetten - staal en metalen - Import export

Aantal resultaten

1.259 Bedrijven