• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • oogstmachines en accessoires

Resultaten voor

Oogstmachines en accessoires - Import export

 1. MAGAGER, UNIPESSOAL, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Welkom bij Magager! Ons familiebedrijf, nu gerund door de 2e generatie, is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het vervaardigen van steenmolens die de natuurlijke eigenschappen van zaden behouden. Onze steenmolens zijn levende getuigen van uitmuntendheid en duurzaamheid, vereisen een minimum aan onderhoud en kunnen tientallen jaren betrouwbaar werken. Elke molen weerspiegelt de voor ons bedrijf kenmerkende kwaliteit en traditie en nodigt u uit om kennis te maken met ambachtelijk malen. Sinds de oprichting streven wij ernaar hoogwaardige landbouwproducten te bieden die voldoen aan de behoeften van de landbouwers. Daar zowel de wereld om ons heen als de behoeften van onze klanten veranderen, hebben wij ons assortiment uitgebreid met hoogwaardige gereedschappen, las- en bouwuitrustingen, waterpompen, elektrische installaties en meer! Wij vervaardigen met trots diverse types uitrustingen onder ons merk ‘AGER’ brand, waarbij wij uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid garanderen. Ontdek het hoogwaardige vakmanschap en de duurzaamheid van onze steenmolens, machines en gereedschappen.

 2. NBLOSI – ORCHARD PLATFORMS

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NBLOSI – ORCHARD PLATFORMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oogstmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines, fruitoogstwagens, machines en apparatuur voor de landbouw, Landbouwmachines, laadbare en trekbare landbouwmachines, kouters voor landbouwmachines, en gereedschap en accessoires voor de landbouw. Het is gevestigd in Russi, Italië.

 3. SIMONI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SIMONI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalborstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cosmetische industrie - machines en materialen, Oogstmachines en accessoires, Borstels en penselen, schuurborstels, metalen borstels, Cosmetische industrie - machines en materialen, borstels volgens tekening, Oogstmachines en accessoires, en Borstels en penselen. Het is gevestigd in Zola Predosa, Italië.

 4. VAN ENGELEN

  Nederland

  Van Engelen B.V. is een landbouwmechanisatiebedrijf met twee vestigingen in Nunspeet en Swifterbant. Op de Veluwe en in Flevoland is Van Engelen in de afgelopen 40 jaar uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven binnen de agrarische sector. Maar ook buiten de agrarische sector zijn wij actief op tal van terreinen. Het officiële dealerschap van New Holland is de belangrijkste schakel in onze bedrijfsvoering. Maar ook andere topmerken, zoals de rooimachines van DeWulf en de Giant shovels worden door ons vertegenwoordigd. Naast de verkoop van (tweedehands) machines beschikken wij over twee professioneel ingerichte werkplaatsen om reparaties en onderhoud aan machines te kunnen uitvoeren. Op onze beide vestigingen is een winkel aanwezig. U vindt hier onder andere hoogwaardig gereedschap, reinigingsmachines, werkkleding, tuin- en parkgereedschap en vet- en smeermiddelen. Al deze producten zijn afkomstig van topmerken zoals Hitachi, Kärcher, Snickers, King Tony, Bomag en Ambra.

 5. TIMMERMAN

  Nederland

  Timmerman, uw specialist in grondverzet en landbouwmechanisatie. Al jaren is Timmerman een begrip in het landschap van grondverzet en landbouw met vestigingen in Wierden, Denekamp, Ommen en Hardenberg. Wij zijn gespecialiseerd in levering, reparatie en onderhoud van nieuwe en gebruikte tractoren, oogstmachines, landbouwmachines en grondverzetmachines. Hiervoor kunt u terecht in onze professionele werkplaatsen, waar onze medewerkers klaar voor u staan. Opgeleide, vakkundige monteurs, een modern uitgeruste werkplaats en een omvangrijke onderdelenvoorraad zijn de basis om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Wij zijn dealer van uitsluitend A-merken, met een goede prijs- / kwaliteitsverhouding, aansluitend bij uw eisen en na vakkundig advies.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SNT OTOMOTIVE

  Turkije

  Het bedrijf SNT OTOMOTIVE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oogstmachines en accessoires, machines en apparatuur voor de landbouw, machines voor vacuümverpakking, Oogstmachines en accessoires, en installaties en apparatuur voor afvoering van mest. Het is gevestigd in Konya, Konya, Turkey, Turkije.

 2. PERARD

  Frankrijk

  Het bedrijf PERARD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oogstmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren spreidmachines. Het is gevestigd in VERDUN, Frankrijk.

 3. CZEMAROL SP. Z O.O. SPRZEDAŻ CZĘŚCI DO MASZYN ROLNICZYCH

  Polen

  Het bedrijf CZEMAROL SP. Z O.O. SPRZEDAŻ CZĘŚCI DO MASZYN ROLNICZYCH, is een Multi-Category, en actief in de sector Landbouw - installaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Trekkers - vrachtwagens, Oogstmachines en accessoires, Landbouwmachines, Trekkers - vrachtwagens, graafmachines, Oogstmachines en accessoires, en Landbouwmachines. Het is gevestigd in Zbylitowska Góra, Polen.

 4. SARL GRIMME

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL GRIMME, is een Groothandelaar, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oogstmachines en accessoires, Oogstmachines en accessoires, landbouwfrezen, bietenrooiers, en rooimachine met rupsbanden. Het is gevestigd in Feuchy, Frankrijk.

 5. FUTUR AGRI

  Frankrijk

  Het bedrijf FUTUR AGRI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oogstmachines en accessoires, Oogstmachines en accessoires, gereedschapsmachines voor de landbouw, onderdelen voor landbouwmachines, en onderdelen voor landbouwtractoren. Het is gevestigd in Castelculier, Frankrijk.

 1. LELY FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf LELY FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oogstmachines en accessoires, Oogstmachines en accessoires, landbouwmachines, en installaties voor zuivelfabrieken. Het is gevestigd in Bain De Bretagne, Frankrijk.

 2. AGRONOMIC

  Frankrijk

  Het bedrijf AGRONOMIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oogstmachines en accessoires, Mechanische zaaimachines, en Oogstmachines en accessoires. Het is gevestigd in Amifontaine, Frankrijk.

 1. ROPA FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf ROPA FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oogstmachines en accessoires, landbouwmachines, industrieel landbouwmateriaal, en Oogstmachines en accessoires. Het is gevestigd in Golancourt, Frankrijk.

 2. VAL EQUIPEMENT

  Frankrijk

  Het bedrijf VAL EQUIPEMENT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oogstmachines en accessoires. Het is gevestigd in Saint-Jean-Le-Blanc, Frankrijk.

 3. CALIBRYFRUIT

  Italië

  Het bedrijf CALIBRYFRUIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oogstmachines en accessoires. Het is gevestigd in Finale Emilia, Italië.

 4. DIVIMA SRL

  Italië

  Het bedrijf DIVIMA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oogstmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren verkoop van maaidorsers, maai- en dorswerkzaamheden, Reserveonderdelen oogstmachine, en onderdelen voor landbouwmachines. Het is gevestigd in Breganze, Italië.

 5. BORRELLI FRANCESCO

  Italië

  Het bedrijf BORRELLI FRANCESCO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oogstmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren plukmachines voor oogst van olijven, en motorcompressoren. Het is gevestigd in Torremaggiore, Italië.

 6. MTK FARM MACHINERY AND PARTS

  Turkije

  Het bedrijf MTK FARM MACHINERY AND PARTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oogstmachines en accessoires, landbouwmachines, machines en apparatuur voor de landbouw, Oogstmachines en accessoires, en mestspreidmachine. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 7. SAMATEC HEBEBÜHNEN

  Italië

  Het bedrijf SAMATEC HEBEBÜHNEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oogstmachines en accessoires. Het is gevestigd in I-39026 Prad am Stj. (BZ) Südtirol, Italië.

 8. SA CANCE MIDI PYRENEES MOISSONS

  Frankrijk

  Het bedrijf SA CANCE MIDI PYRENEES MOISSONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oogstmachines en accessoires, Landbouwmachines, Oogstmachines en accessoires, Landbouwmachines, en verkoop van maaidorsers. Het is gevestigd in Saint Jory, Frankrijk.

 1. KT FORWARDING LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf KT FORWARDING LLC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Oogstmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsvracht, Geïntegreerde logistiek, Scheepsvracht, en Geïntegreerde logistiek. Het is gevestigd in Odessa, Oekraïne.

 2. BAS RHIN MOTOCULTURE

  Frankrijk

  Het bedrijf BAS RHIN MOTOCULTURE, en actief in de sector Oogstmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tractoren en aanhangers - landbouw, Trekkers voor rooiwerk, Tractoren en aanhangers - landbouw, en Trekkers voor rooiwerk. Het is gevestigd in Mommenheim, Frankrijk.

 3. CARLOTTI G.& C. SNC

  Italië

  Het bedrijf CARLOTTI G.& C. SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oogstmachines en accessoires. Het is gevestigd in Vedrana Di Budrio, Italië.

 4. TALLERES GOMEZ, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf TALLERES GOMEZ, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plant- en zaaimachines en accessoires, Oogstmachines en accessoires, Verstuivers - landbouw, Plant- en zaaimachines en accessoires, Oogstmachines en accessoires, en Verstuivers - landbouw. Het is gevestigd in Torredonjimeno, Spanje.

 5. ASA-LIFT A/S

  Denemarken

  Het bedrijf ASA-LIFT A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oogstmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Plant- en zaaimachines en accessoires, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, en Plant- en zaaimachines en accessoires. Het is gevestigd in Soroe, Denemarken.

 6. PARKLAND MASKINFABRIK A/S

  Denemarken

  Het bedrijf PARKLAND MASKINFABRIK A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Oogstmachines en accessoires, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, en Oogstmachines en accessoires. Het is gevestigd in Herlufmagle, Denemarken.

 7. TINAZ AGRICULTURAL MACHINERY

  Turkije

  Het bedrijf TINAZ AGRICULTURAL MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oogstmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren toebehoren voor landbouw, en machines en apparatuur voor de landbouw. Het is gevestigd in Balikesir, Turkije.

 8. VON NIEDERHAUSERN AG

  Zwitserland

  Het bedrijf VON NIEDERHAUSERN AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oogstmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en accessoires voor grondbewerking, Plant- en zaaimachines en accessoires, Machines en accessoires voor grondbewerking, en Plant- en zaaimachines en accessoires. Het is gevestigd in Erlenbach, Zwitserland.

 9. WILFRED SCRUTON LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WILFRED SCRUTON LIMITED, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oogstmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Plant- en zaaimachines en accessoires, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, en Plant- en zaaimachines en accessoires. Het is gevestigd in Driffield, Verenigd Koninkrijk.

 10. TANCO SALES LTD

  Ierland

  Het bedrijf TANCO SALES LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oogstmachines en accessoires, Plant- en zaaimachines en accessoires, Oogstmachines en accessoires, en Plant- en zaaimachines en accessoires. Het is gevestigd in Muine Bheag, Ierland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis