• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • openbare werken - bouwbedrijven

Resultaten voor

Openbare werken - bouwbedrijven - Import export

 1. THERMOTEC PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Thermotec GmbH is een bedrijf dat in de apparaten- en machinebouw werkzaam is.Met name op het gebied van warmteterugwinning.Onze focus ligt op de ontwikkeling en productie van Platenwarmtewisselaar voor warmte-uitwisseling tussen twee gasstromen.Een andere focus ligt op de productie van 3-weg - luchtventilatie proces.Naast deze hoofdgebieden zijn er een hele reeks andere producten die door ons worden ontwikkeld, ontworpen en gemaakt.De productie vindt bijna uitsluitend plaats in roestvrij staal, bij voorkeur in de materialen 1.4301, 1.4306, 1.4541, 1.4571, maar ook in overige roestvrijstaal kwaliteiten.Met een productie-oppervlakte van bijna 1740 m ² dat vandaag de dag ter beschikking staat, en waar gedeeltelijk machines staan met CNC-besturing, PC-werkstations, CAD-tekenstations en een kwaliteits standaard volgens ISO 9001, zijn wij de concurrentie altijd een slag voor.

 2. NONET JEAN & FILS

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NONET JEAN & FILS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Openbare werken - bouwbedrijven, Openbare werken - bouwbedrijven, en inrichting buiten. Het is gevestigd in Jemeppe-Sur-Sambre, België.

 3. MAGNETTI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAGNETTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vernissen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Openbare werken - bouwbedrijven, bouwconstructies, impregnatie van gebouwen, Openbare werken - bouwbedrijven, en industrieel plaveisel voor buiten. Het is gevestigd in Vinovo, Italië.

 4. WESTRA® GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WESTRA® GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Openbare werken - bouwbedrijven. Het is gevestigd in Neukirchen, Duitsland.

 5. KURTZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KURTZ GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Openbare werken - bouwbedrijven. Het is gevestigd in Kreuzwertheim, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DGS COSTRUZIONI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DGS COSTRUZIONI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Openbare werken - bouwbedrijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren bouwbedrijven, bepleistering van gebouwen, restructurering van gebouwen, en bouwconstructies. Het is gevestigd in Mondovi', Italië.

 2. VIABUILD

  België

  RIOLERINGSWERKEN De afvoer van afvalwater, de aanvoer van drinkwater, … Het lijkt allemaal heel gemakkelijk, maar om dit elke dag vlot te laten verlopen, zijn er zeer uitgebreide en complexe netwerken nodig. Viabuild is door de jaren heen gegroeid tot één van de grootste experten op gebied van riolerings- en leidingsnetwerken. ASFALTERINGSWERKEN De afdeling Asfaltwerken bestaat uit medewerkers met een zeer ruime ervaring op zowel eigen Viabuild werven als in onderaanneming van onze klanten. Hierdoor hebben zij een expertise opgebouwd in de aanleg van asfaltverhardingen voor publieke en private bouwprojecten. GRONDWERKEN rondwerken voeren we uit in openlucht of ondergronds, ongeacht de bodemgesteldheid of het klimaat. Hiervoor heeft Viabuild niet alleen de meest gedreven vaklui, maar ook een modern en efficiënt machinepark. AFBRAAK EN SLOOPWERK Afbreken is omgekeerd bouwen. Daarom gaan we bij afbraak even precies te werk als bij opbouw. Onze specialisten hebben de ervaring, kennis en de middelen om uw afbraakproject of sloopwerk tot een goed einde te brengen. ASBEST VERWIJDERING Omdat asbest verwijderen niet zonder risico’s is, worden onze medewerkers getraind en bezitten zij de nodige certificaten zodat het asbest grondig en correct gesaneerd kan worden. BODEMSANERING Bodemsanering is het proces om een stuk grond vrij van bodemverontreiniging te maken. Dit kan op verschillende manieren. EN NOG VEEL MEER...

 3. RAINBIRD

  België

  DROOGZUIGINGEN Bij het neerzetten van gebouwen of kelders kan overtollig grondwater een probleem vormen. Voor het droogzuigen van uw terrein schakelt u dan ook het beste de expertise van Rain Bird Watering Systems in. GRONDWATERVERLAGINGEN Heeft u bouwplannen? Een goede droogzuiging is cruciaal voor het verloop van uw bouw. Een droge bouwgrond kan u op lange termijn veel geld besparen. PUTBORINGEN U kunt ook bij Rain Bird Watering Systems terecht voor vakkundige putboringen. Wij installeren toestellen die ervoor zorgen dat u gebruik kunt maken van uw grondwater.Dat kan u een aardig duitje besparen en is bovendien milieuvriendelijk.

 4. GEBROEDERS VAN VELTHOVEN

  België

  Van generatie op generatie zijn de Gebroeders Van Velthoven gespecialiseerd bouwaannemer van totaalprojecten voor huisvestingsmaatschappijen en projectontwikkelaars, maar ook voor particulieren. We bouwen villa’s, huizen, appartementen en sociale woningen, ongeacht de bouwstijl. Via ons schrijnwerkatelier – met eigen spuitcabine! – kunnen we de woningen ook afwerken en leveren we ramen en ander houtschrijnwerk aan derden. Gebroeders Van Velthoven beschikt over een zeer modern wagen- en machinepark.

 5. FILIP DESPIERRE ALGEMENE BOUWONDERNEMING

  België

  Bouwonderneming Filip Despierre BVBA, bouwt voor overheidsinstellingen, bouwpromotoren en projectontwikkelaars. Filip Despierre BVBA, een erkend bouwbedrijf Cat. D klasse 7, heeft quasi 30 jaar ervaring in het bouwen van diverse projecten voor diverse opdrachtgevers. Met onze uitvalsbasis in Houthulst nabij Diksmuide, realiseerden wij al honderden projecten in opdracht van de (lokale) overheden, maar ook voor verscheidene bouwpromotoren en projectontwikkelaars. De ongeveer 65 werknemers van Filip Despierre BVBA zijn hoofdzakelijk actief in de regio West- en Oost-Vlaanderen. Zonder twijfel kwam u onze blauwe vrachtwagens of betonmixers al eens tegen op uw pad. Met onze jarenlange ervaring staan wij garant voor een vlekkeloze afwerking van de talrijke bouwprojecten, zoals rusthuizen, verkavelingen, en appartementsgebouwen. Wij houden daarbij steeds rekening met een nauwgezette timing en oplevering. Naast bouwen op de klassieke manier, realiseren wij ook vele projecten door middel van DWS-prefabmuren. Niet alleen komt dit de kostprijs van de bouwprojecten ten goede, maar daarmee garanderen wij ook een ultrasnelle oplevering van uw project.

 1. DE VUYST

  België

  Uw partner in spoorwegwerken! De Vuyst uit Zottegem (Gent) is een bedrijf dat garant staat voor flexibiliteit en service. Met onze specialisatie in spoorwegwerken en uitgebreid machinepark staan we voor elk project tot uw dienst. Wij doen alle werken aan spoorwegen, van opbreken, herstellingen en onderhoud tot nieuwe sporen aanleggen. Wij werken zowel voor NMBS, tram als voor bedrijven, smalspoor zoals in pretparken, kraanbanen en rolbrugsporen. Daarnaast zijn we ook leverancier van alle spoorwegmaterialen (nieuw en tweedehands): rails van alle profielen, dwarsliggers, wissels, wisselhoutstukken, buffers, bevestigingsmaterialen (klemmen tirefonds, bouten, onderlegplaten, enzovoort) Kortom, indien u een specialist in spoorwegwerken zoekt, dan is De Vuyst te Zottegem uw partner.

 2. KNOOPS-FRANCO

  België

  Snelle, ervaren en allround service voor u! Knoops-Franco NV in Opglabbeek (bij Genk) is al ruim twintig jaar een vaste waarde in Limburg. Dit familiebedrijf is dan ook een specialist in rioleringstechnieken en staat 24/7 voor u klaar met een snelle service voor dringende interventies. Dankzij ons gemotiveerde en ervaren team kunnen we u steeds de allerbeste kwaliteit en service bieden. En dat gaat veel verder dan alleen maar de ontstopping van uw riolering of afvoerbuizen. U kunt altijd bij ons terecht voor: Ontstoppings- en ruimingsdienst van rioleringen en afvoerleidingen Rioolinspectie met camera’s en geurdetectie Aanleg, onderhoud, renovatie en reiniging van rioleringen Installatie, reparatie, onderhoud en ruiming van septische, regenwater-, beer- en aalputten, IBA-systemen en olie-, vet- en waterafscheiders Containerverhuur & -vervoer Grond- en afbraakwerken, levering van mengpuin, siergrind en teelaarde Aanleg van parkings en opritten Particulieren, (industriële) bedrijven en openbare instellingen en instanties maken allemaal gebruik van het dienstenaanbod van Knoops-Franco. Geen wonder, want we voeren alle bijkomende werkzaamheden ook zelf uit met ons eigen materieel.

 1. KONTRIMO

  België

  Kies voor Kontrimo wanneer u op zoek bent naar topkwaliteit en een onberispelijke service Wie stellingbouw en tribunebouw zegt, spreekt de naam Kontrimo in één adem mee uit. Bedrijfsleider Michel Van Den Brande begon zijn carrière jaren geleden zelf op de werf en wist op te klimmen van handlanger naar steigerbouwer en toezichter tot zaakvoerder van één van de meest succesvolle bedrijven in de sector. Al meer dan 25 jaar staat zaakvoerder Michel Van Den Brande aan het roer van het bedrijf en hielp Kontrimo uitgroeien tot de bloeiende onderneming die ze vandaag is. Wij zijn er dan ook trots op te mogen zeggen dat wij marktleider zijn in steigerbouw in België. Een hart voor onze werknemers en onze klanten Een tevreden klant is voor ons enorm belangrijk. Perfect uitgevoerd werk vinden wij dan ook niet meer dan vanzelfsprekend. Veiligheid, stabiliteit en kwaliteit zijn voor ons prioritair. Daarom krijgen onze werknemers een degelijke opleiding bij ons binnen het bedrijf en organiseren wij op regelmatige basis veiligheidsvergaderingen. Ons bedrijf is gelegen in Temse (Oost-Vlaanderen) maar u kan ons inschakelen in heel België! Zowel voor particulieren als professionelen staan wij ter beschikking en dat voor kleine en grote projecten.

 2. GRIZACO

  België

  Voor een nieuwe weg of een verregaande renovatie is een klassieke asfaltering meestal de juiste oplossing. Grizaco telt drie asfaltploegen waardoor het uiterst flexibel en snel grote oppervlakken op één dag kan asfalteren. Wanneer de beschadigingen en scheurtjes in het wegdek niet te groot zijn, is het niet nodig om te asfalteren, maar kunnen een bestrijkingslaag en een slemlaag zeker soelaas bieden. ASFALTWERKEN : Voor de productie en de plaatsing van asfalt beschikt Grizaco over een eigen asfaltcentrale, met name APL, die elk jaar meer dan 250.000 ton asfalt produceert op de industrieterreinen in Lummen-Zolder. Voor een nieuwe weg of een verregaande renovatie is een klassieke asfaltering meestal de juiste oplossing.

 3. CANALCO

  België

  De NV CANALCO werd opgericht in 1969 en heeft zich van in het begin toegelegd op de aanleg van ondergrondse drukleidingen, gaande van drinkwatertoevoer en -distributieleidingen, over pijpleidingen voor transport van gassen en vloeistoffen tot allerhande industriele leidingen. Het bedrijf stelt zich tot doel het aandeel van de pijp- en industriele leidingen in de komende jaren stelselmatig te verhogen. Gespecialiseerd in plaatsing, renovatie, onderhoud en uitbreiding van drukleidingnetwerken en riolenstelsels

 4. DECKX

  België

  Deckx Algemene Ondernemingen N.V. is een familiale onderneming en een geregistreerde aannemer met een stevige reputatie op het vlak van openbare werken en industriële projecten, zowel voor grote bedrijven als voor KMO's. De groep Deckx is gevestigd in Dessel en maakt deel uit van de groep Stadsbader die bij de belangrijkste spelers behoort inzake infrastructuur in België. Bij Deckx zijn een 300-tal gemotiveerde medewerkers aktief, voornamelijk in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant en ondersteund door de technische divisies en productiesteunpunten in Dessel, Puurs en Grobbendonk. Ons motto: Slagkracht, flexibiliteit en kwaliteit voor openbare en industriële projecten. INFRA : grondwerken en stabiliteit, riolering, betonverhardingen, waterzuiveringsstations, asfaltverhardingen, burgelijke bouwkunde. BOUW : bureelgebouwen, industriële gebouwen, schoolgebouwen, tankstations, winkelruimtes. MILIEU : saneringen grondwater, saneringen bodem, zandwinning, grondbank...

 5. CANTY LUC

  België

  Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van bronbemaling, regio Deinze-Gent? Dan bent u bij Canty Luc aan het juiste adres! Wij zorgen voor droogzuiging, grondwaterverlaging, putboringen en pompinstallaties. Bij ons bent u verzekerd van vakwerk door onze ervaring van meer dan 20 jaar! Voor uitvoeren van onze werven beschikken we over tal van pompinstallaties, zowel monofasige (voor de kleine werven) als driefasige. Een eventuele dieselgroep kunnen we ook aanbieden, deze is voorzien van een dubbelwandige tank van 1000 L. Bij ons komt de klant op de eerste plaats. Zo houden wij ons aan een stipte uitvoering en een uitstekende dienst na installatie. Eventuele problemen worden snel opgelost en tijdens de weekends en vakantieperioden is er altijd iemand stand-by. Voor een vrijblijvende offerte gelieve volgende gegevens door te geven: afmetingen bouwput of kelder diepte van de uitgraving tov. het maaiveld ligging bouwperseel eventueel een sonderingsverslag

 6. AANNEMINGSBEDRIJF G. VAN DEN BERK

  Nederland

  Sinds 1984 werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw en in de loop der tijd uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 35 vaste werknemers en een diversiteit aan eigen materieel. Onder de activiteiten van ons bedrijf vallen naast de reguliere werkzaamheden van de grond, - weg- en waterbouw ook verschillende specialistische werkzaamheden. Door de combinatie van onze vakkennis en een flexibele instelling kunnen wij optimaal tegemoet komen aan de specifieke wensen van zowel de overheid als bedrijven en particulieren.

 7. KUMPEN

  België

  Samen met u brengt Kumpen competenties én kennis bij elkaar in enthousiaste teams, die op een unieke manier het landschap van morgen vormgeven. En omdat net gemotiveerde mensen en niet stenen het verschil maken, is het HR-beleid van Kumpen één van de belangrijkste strategische pijlers binnen Kumpen. Wij starten vanuit een totaalvisie op bouwprojecten, die vooral uit menselijk kapitaal bestaat en waar de klant, dienstverleners en Kumpen-werknemers enthousiast samenwerken en samen het verschil maken. Werknemers krijgen de kans om te excelleren en van elkaar te leren. GOESTING om te werken staat centraal. Omdat ook mensen zuurstof nodig hebben, hanteren we het WE-KAIR principe waar autonomie en verantwoordelijkheid van en voor werknemers, innovatie stimuleert. Hiernaast werken we op de 3 belangrijkste drijfveren van de mens: empathie, passie en creativiteit. De kruisbestuiving tussen al onze activiteiten resulteert in een unieke aanpak, waarbij ervaring de weg vrijmaakt voor vooruitgang. Onze activiteiten mogen dan wel verschillend zijn, de synergie die ze teweegbrengen is meer dan de som van de gehelen. Tegelijk bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid om flexibel om te gaan met hun loopbaan, waardoor wie bij Kumpen zijn ervaring deelt, zijn eigen kennis vermenigvuldigt. Broodnodige kennis die samen met competenties ook het verschil maken.

 8. KOCH-OCKIER

  België

  Koch-Ockier werd in 1979 opgericht en is uitgegroeid tot een dynamische onderneming actief in de wegenbouw en de aanleg van opritten, terrassen, parkings, dreven, tuinpaden….. Ervaring, kennis en gemotiveerde arbeiders en ingenieurs maken van onze onderneming uw betrouwbare partner voor geslaagde omgevingswerken. Ook voor nivelleringswerken, bestratingswerken en rioleringswerken kan U bij ons terecht. Deze verlopen vlot mede dankzij ons modern en recent machinepark. Steeds meer architecten doen beroep op onze firma voor de finishing touch van hun woonprojecten. Daarbij zorgen wij vaak voor het ontwerp van een totaalconcept tuin en verharding. Voor de keuze van de planten werken wij samen met een tuinarchitect. Door onze ligging werken wij vooral in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Henegouwen en Noord-Frankrijk. Een perfecte uitvoering van uw wensen is onze prioriteit!

 1. MCS

  België

  Wie wil (ver)bouwen, kiest steevast voor vakmanschap, degelijkheid en een correcte service.--- Met onze 50 jaren ervaring en vakkennis helpen wij graag om uw project te realiseren. Bouwen of verbouwen, ons gespecialiseerd en dynamisch team staat klaar om van uw plannen een pièceunique te maken. Bouwen met M.C.S (Metselwerken, Constructie en Stabiliteit) is bouwen in alle vertrouwen. Vakkundige bouwadviseurs overlopen samen met u elke stap in het bouwproces: van voorontwerp tot definitief plan. Geen enkel facet wordt over het hoofd gezien, geen enkele uitdaging gaan wij uit de weg. Moderne bouwtechnieken, perfectie, kwaliteit en hoge eisen zijn voor ons essentieel

 2. WEGENBOUW MARTIN

  België

  Wegenbouw Martin is dé referentie inzake openbare werken, parkingaanleg en industriële omgevingsaanleg. Als totaalaannemer verzorgen wij dan ook al uw infrastructuurwerken: van ontwerp tot eindafwerking en alle fasen ertussenin. Het is voor u meteen de garantie dat uw project steeds door dezelfde professionele mensen wordt opgevolgd én uitgevoerd. Als bouwpromotor, privéverkavelaar of openbaar bestuur heeft u recht op de beste kwaliteit tegen een marktconforme prijs. Deze overtuiging steunt op onze jarenlange expertise in de wegenbouw, de flexibele structuur van ons bedrijf maar ook op onze medewerkers. Het welslagen van onze onderneming steunt immers op de technische onderlegdheid en de flexibiliteit van onze mensen. Bijkomend voordeel: dankzij onze multifunctioneel inzetbare werknemers haalt Wegenbouw Martin zelfs uw strakste deadlines. Of het nu gaat om grondwerken, parkingaanleg, rioleringswerken, funderingswerken, verkavelingswerken, verhardingswerken, projectontwikkeling of totaalinfrastructuur, … de vele wegen van Wegenbouw Martin leiden naar oplossingen die realistisch én praktisch uitvoerbaar zijn.

 3. HOUWELYCKX

  België

  Wegenbouw: onze passie Gemotiveerde en vakbekwame mensen zorgen ervoor dat de meest uiteenlopende projecten tot een goed einde worden gebracht. Een modern en uitgebreid machinepark zorgt voor de ondersteuning. Dankzij onze ruime ervaring denken we mee met de klant. We zoeken mee naar de beste oplossing en dit binnen het vooropgestelde budget. We realiseren openbare werken, industriële en residentiële projecten, verkavelingen, opritten, zwembaden en terrassen in natuursteen, … Onze vakkennis, beroepsfierheid en flexibiliteit zorgen ervoor dat U bij ons in goede handen bent. Wat we zelf doen, doen we beter. Onze stabiliteit en traditie zijn Uw garantie.

 4. AMBARO

  België

  Niet kunnen? Bestaat niet! " Ambaro combineert de voordelen van een familiebedrijf met permanente zin voor vernieuwing. Die unieke mix maakt Ambaro een unieke speler op de markt van de infrastructuurwerkzaamheden. Familiebedrijven staan garant voor ondernemingszin en no-nonsense stijl. Voor betrokkenheid en transparantie. En dus voor lage kosten. Maar de familie Roos wil meer. Zij profileren zich als een bedrijf dat zichzelf permanent vernieuwt. Geen uitdaging is hen vreemd. De lijfspreuk van stichter Hans Roos zegt genoeg: "Niet kunnen? Bestaat niet! " Ambaro is bekwaam om infrastructuurprojecten in hun totaliteit te realiseren. Met 37 jaar ervaring op de teller, vindt Ambaro snel de oplossing om uw project of infrastructuurprobleem op te lossen. Met 50 gemotiveerde personeelsleden, die het familiebedrijf uitzonderlijk trouw zijn, heeft Ambaro een rijk palet aan deskundigheid en ervaring. Geen opdracht is te moeilijk. Voor elke vraag is er een antwoord.

 5. WEBO VAN OVERSTRAETEN

  België

  Wij voeren voornamelijk werken uit in de industriële sector (fabrieken, handelscentra, garages, transport en logistiek), en dit zowel rechtstreeks voor de klant als in onderaanneming. Bij nieuwe bouwwerken verzorgen wij naar wens geheel of gedeeltelijk de infrastructuurwerken tijdens de volledige bouwcyclus, vanaf het bouwrijp maken van het terrein, grondwerken, rioleringswerken, niveleringswerken, aanleg van bestratingen, nutsleidingen, zaai rijp maken van het terrein tot zelfs de aanplantingen en de afsluitingen indien gewenst. Aanpassen en vernieuwen van bestaande parkings, afkoppeling regenwater – gebruikte waters met alle bijhorende werken behoren eveneens tot onze activiteiten. Ook de particulier kan bij ons terecht voor kleinere grondwerken, plaatsing van keerelementen, leveren teelaarde e.d. Onze erkenning in categorie C laat ons toe om ook voor de openbare sector werken uit te voeren.

 6. EDIL SERVICE SANTORO SEMPLIFICATA IMPRESA EDILE

  Italië

  Edil Service Santoro voert restauraties uit, zowel binnenshuis als buitenshuis. Het professionele en ervaren team werkt al jarenlang in deze sector en bestaat uit vaklui die gespecialiseerd zijn in hydraulica, elektriciteit en het vergulden. In ons aanbod: elegante ingegraven zwembaden van metselwerk. De onderneming is gespecialiseerd in het waterdicht maken van daken met een speciale omhulling en de bouw van zwembaden. Wij voeren ook werk uit voor gemeenschappelijke eigendommen, inclusief certificering, onderhouden installaties, behandelen daken en knappen gevels op, renoveren zwembaden, maken gebouwen waterdicht, onderhouden gebouwen van particulieren en brengen gevelbekledingen aan. Gratis bezoek op locatie en prijsopgave. De onderneming is gevestigd via Badia 287.

 7. KOZIJN EN GEVEL

  Nederland

  Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren en verduurzamen van woningen. Met onze ruime ervaring kunnen wij elke klant juist adviseren bij hun wens naar een onderhoudsarm huis. Daarbij gebruiken wij kunststof kozijnen, kunststof gevelbekleding, kunststof dakgoten, kunststof windveren en aluminium rolluiken of screens. Ook leveren wij plisse gordijnen en horren voor onze kunststof kozijnen, om het binnen aanzicht ook te vernieuwen. Tevens helpen wij onze klanten bij het aanvragen en afronden van subsidies met betrekking op het verduurzamen van hun woning, dit niet alleen op onze kunststof kozijnen, maar ook op zonnepanelen of CV ketels.

 8. IRITRA BOUW

  Nederland

  Iritra bouw is de gespecialiseerde partner in de bouw. Met onze lange bouwervaring kunt u rekenen op een zorgeloos bouwproces en een perfect eindresultaat. Wij realiseren grote en kleine bouwprojecten en hebben een samenwerkingsverband met architecten en constructeurs. Hierdoor is optimalisatie van uw bouwproject gegarandeerd. Onze werkzaamheden bestaan o.a.. uit: Utiliteitsbouw Projectontwikkeling Bouwen Verbouwen Aanbouw, Opbouw of het bouwen van een nieuwbouwwoning? Wij leveren hoog kwalitatief werk voor een voordelige prijs. Wij hebben voor elke klus een passende oplossing op maat! Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

 9. BUILDING IMPROVING SRL

  Italië

  Het bedrijf Building Improving, dat opgericht is in 1994, om te werken op het gebied van de installatie, het ontwerp, de levering en de installatie van composietmaterialen, heeft het bedrijf zich vervolgens gespecialiseerd in de verkoop van hulpmiddelen tegen aardschokken-, hijs- en positionering en technische bijstand op deze apparaten. Building Improving staat ten dienste van kantoorontwerp en bouwbedrijven, waar het een hoog niveau van technische ondersteuning biedt teneinde de uitvoering van geavanceerde oplossingen te garanderen.

 10. WILLEMS

  België

  Wegenzout, openbare werken en transport. WEGENZOUT: Als toonaangevende leverancier van wegenzout en calciumchloride helpt Willems nv haar klanten om gladheid te bestrijden. ALGEMEEN TRANSPORT: Willems nv beschikt over een uitgebreid wagenpark. Buiten het winterseizoen worden onze kipwagens ingeschakeld om met grond, zand, asfalt, steenpuin … te rijden voor diverse klanten. Onze kraanwagens worden ingeschakeld om betondallen, klinkers, paletten te vervoeren. SPECIALITEITEN KIPWAGENS: Aluminium kippers (asfalt, grondstoffen, slib, zand, … Stalen kippers (uitbraak, kasseien, platines, …). Volumekippers (45-m3 ). WATER BOUWKUNDIGE WERKEN: Herstellen oevers grachten en waterlopen. Herstellen oevers, ontslijken van vijvers. Herstellen oevers op meer ecologische mannier. VERHUUR VAN KRANEN: rups- en bandenkraan. VERHUUR VAN RUPSDUMPER. MAAIWERKEN EN TAKKENSCHAAR: Maaien van wegbermen met afvoer van maaisel.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Openbare werken - bouwbedrijven - Import export

Aantal resultaten

233.080 Bedrijven