• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • oplos- en verdunningsmiddelen

Resultaten voor

Oplos- en verdunningsmiddelen - Import export

 1. LAMBERT CHEMICALS SRL

  België

  Verified by europages badge

  Lambert Chemicals is sinds 1989 specialist in de distributie van chemische producten in grote en kleine recipiënten. Wij bieden chemische producten voor de industrie, bijvoorbeeld zuren, basisstoffen, oplosmiddelen, alcohol, maar ook producten voor waterzuivering of gespecialiseerde producten voor de voedingsmiddelensector. Onze chemische producten zijn bestemd voor zowel groothandelaars als detailhandelaars; ons assortiment bestaat uit chemische producten voor zeer verschillende bedrijfstakken, zoals de kleine en grote technische industrie, de auto-industrie, de voedingsmiddelenindustrie, de bouw, de huishouding, enz. Wij zijn ook distributeur van een assortiment van zoutsoorten voor de voeding, voor waterzuivering en voor sneeuwverwijdering. Wij bieden flexibiliteit voor onze diensten op het gebied van formulering, vulling, Eigen Merk... die u kunt combineren of apart kunt selecteren. Wij zijn altijd bereid om te luisteren naar uw wensen en eisen voor iedere personalisering of aanpassing.

 2. LAMBIOTTE & CIE

  België

  Verified by europages badge

  Lambiotte & Cie S.A. is wereldwijd marktleider in de productie van een categorie van chemische stoffen die men acetalen noemt. Hun fysieke en chemische eigenschappen en geringe toxicologische en ecotoxicologische waarden bieden gezochte alternatieven voor de industrie ter formulering van innoverende en veiligere producten, zowel voor de professionele gebruikers als voor het algemene publiek. Dankzij hun veelzijdigheid, kunnen acetalen worden gebruikt in talrijke eindproducten en toepassingen, zoals afbijtmiddelen en allerlei andere soorten industriële of huishoudelijke reinigingsproducten; cosmetische of technische sprays; kunststoffen, composieten en polyurethaanschuim; verf, inkt en kleefmiddelen; farmaceutische synthese, op diergeneeskundig gebied en agrochemicaliën. Via ons distributienetwerk verlaat 98% van onze jaarlijkse productie België, waaronder meer dan 30% bestemd zijn voor markten buiten Europa (Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Midden-Oosten, Azië).

 3. CARISMA DI L. VIANO & C. SNC

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CARISMA DI L. VIANO & C. SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oplos- en verdunningsmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verdunningsmiddelen, oplosmiddelen, oplosmiddelen voor drukkerij, en oplosmiddelen voor asfalt en bitumen. Het is gevestigd in Torino, Italië.

 4. SOCIÉTÉ PICARDIE DE REGENERATION (SPR)

  Frankrijk

  Voor de regeneratie van gebruikte oplosmiddelen, begeleidt SPR u met oplossingen voor inzameling en valorisatie met eerbied voor het milieu. Wij beschikken over de ISO : 9001 en ISO 14001 18001 en SAP certificaten. Voor het beheer, de verwerking, de in ontvangstneming, de distillatie, de tweede distillatie van speciaal of gevaarlijk afval, SPR garandeert u kwaliteit en korten termijnen.Dankzij voortdurende research and development zijn wij in staat het spoelen van vers te optimaliseren. SPR maakt oplossingen aangepast aan uw behoeften. Onze standaardformuleringen zijn in bulk of verpakt leverbaar. SPR, specialist in spoelsolventen sinds meer dan 20 jaar, zet zich dagelijks in voor regelmatige bevoorrading en een constante kwaliteit. Bogend op zijn ervaring en know-how in de automobielindustrie heeft SPR een assortiment thinners ontwikkeld voor carrossiers.

 5. EQUILEX BV

  Nederland

  EQUILEX neemt een belangrijke plaats in als onafhankelijke distributeur van chemicaliën en aardoliederivaten. EQUILEX richt zich tot tussenhandelaren in chemicaliën en raffinaderijproducten, alsook tot de markt van gespecialiseerde chemische producten en landbouwchemie. Equilex heeft een vrij uitgestrekt aanbod ontwikkeld bestaande uit activiteiten en diensten voor de industrie: De verkoop en distributie van chemicaliën in een geografisch gebied voor Europese en internationale leveranciers. Research en bevoorrading van producten voor Europese ondernemingen die op zoek zijn naar nieuwe bronnen buiten hun natuurlijk bevoorradingsgebied. De zuivering van bepaalde ruwe bronnen tegen maakloon. De opzet van een Europese logistieke strategie voor ondernemingen die een nieuw product willen introduceren. De organisatie van opslag en transportdiensten en van herverpakking van producten tegen maakloon. Marktonderzoeken omtrent de producten en de doelmarkten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. COMERX

  Nederland

  Comerx is a company specialized in the trading of petrochemical products located in Rotterdam, a major port city in Europe. We work daily with suppliers in the European Union to offer a wide range of solvents and mixed solvents to businesses all over the world. We strive to provide our clients with the best products and buying experience in order to ensure customer satisfaction and long-term partnership.

 2. BRENNA

  Italië

  Brenna SRL produceert al talrijke jaren chemische oplosmiddelen en lijm, en produceert chemische producten voor laboratoria en de bouw.

 3. NOVASOL

  België

  In- en uitvoer van chemische producten.

 4. SOLVENT SOLUTIONS

  Oekraïne

  Het bedrijf SOLVENT SOLUTIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oplos- en verdunningsmiddelen. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 5. FAMA PROFI CENTRE

  Rusland

  Het bedrijf FAMA PROFI CENTRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf op emulsiebasis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtwaren, Houten tafels, Oplos- en verdunningsmiddelen, Houtwaren, Houten tafels, Oplos- en verdunningsmiddelen, en waterverf. Het is gevestigd in Podolsk, Rusland.

 1. LA CELTIQUE INDUSTRIELLE

  Frankrijk

  Het bedrijf LA CELTIQUE INDUSTRIELLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oplos- en verdunningsmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Verf en lak, Smeermiddelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Verf en lak, en Smeermiddelen. Het is gevestigd in Plerin, Frankrijk.

 2. CHIMIE MACHINE SERVICES HIGH TECH CMS HIGH TECH

  Frankrijk

  Het bedrijf CHIMIE MACHINE SERVICES HIGH TECH CMS HIGH TECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oplos- en verdunningsmiddelen. Het is gevestigd in Luigny, Frankrijk.

 1. CÖLNER BENZIN RAFFINERIE

  Duitsland

  Het bedrijf CÖLNER BENZIN RAFFINERIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petrochemische installaties en materialen, Oplos- en verdunningsmiddelen, Petrochemische installaties en materialen, en Oplos- en verdunningsmiddelen. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 2. TK BATO SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf TK BATO SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oplos- en verdunningsmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verffabriek, oplosmiddelen, impregneermiddelen voor hout, en antiroestverf. Het is gevestigd in Pionki, Polen.

 3. GONFERSOL - PRODUTOS QUÍMICOS, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf GONFERSOL - PRODUTOS QUÍMICOS, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oplos- en verdunningsmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verdunningsmiddelen, geregenereerde verdunningsmiddelen, en Professionele ontvettingsmiddelen en reinigingsmiddelen. Het is gevestigd in Atalaia-Vila Nova Da Barquinha, Portugal.

 4. DOLLMAR S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf DOLLMAR S.P.A., is een Distributeur, en actief in de sector Oplos- en verdunningsmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Epoxy, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, industriële chemische producten, Epoxy, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, en verdunningsmiddelen. Het is gevestigd in Caleppio Di Settala, Italië.

 5. LABORATOIRES CEETAL SA

  Frankrijk

  Het bedrijf LABORATOIRES CEETAL SA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oplos- en verdunningsmiddelen, Oplos- en verdunningsmiddelen, industriële hygiëne, en industriële reinigingsmiddelen groothandel. Het is gevestigd in St Etienne Cedex 1, Frankrijk.

 6. HIMBALT SIA

  Letland

  Het bedrijf HIMBALT SIA, en actief in de sector Chemie - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - chemische en farmaceutische producten, Oplos- en verdunningsmiddelen, Oliën - industrieel, fenolen, Import-export - chemische en farmaceutische producten, Oplos- en verdunningsmiddelen, en Oliën - industrieel. Het is gevestigd in RIGA, Letland.

 7. WB-CHEMIE

  Oostenrijk

  Het bedrijf WB-CHEMIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Oplos- en verdunningsmiddelen, Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Oplos- en verdunningsmiddelen, Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch, en Farmaceutische grond- en hulpstoffen. Het is gevestigd in Leopoldsdorf, Oostenrijk.

 8. ECOSFERA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ECOSFERA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwerking van industrieel afval - diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oplos- en verdunningsmiddelen, verwijdering gevaarlijk afval, inzameling, recycling, afvalverwerking, Oplos- en verdunningsmiddelen, en installaties voor herwinning van oplosmiddelen uit afval. Het is gevestigd in Bulgarograsso, Italië.

 1. NC ESPANSI ALBANIA SH P K

  Albanië

  Het bedrijf NC ESPANSI ALBANIA SH P K, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oplos- en verdunningsmiddelen. Het is gevestigd in Maqellare, Albanië.

 2. TRIFER AG

  Zwitserland

  Het bedrijf TRIFER AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische industrie - machines en materialen, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Oplos- en verdunningsmiddelen, Chemische industrie - machines en materialen, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, en Oplos- en verdunningsmiddelen. Het is gevestigd in Oensingen, Zwitserland.

 3. COLOR TEX DISTRIBUTION SRL

  Roemenië

  Het bedrijf COLOR TEX DISTRIBUTION SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Rechtvaardige handel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf en lak, Oplos- en verdunningsmiddelen, Raamvensters - hout, Verf en lak, Oplos- en verdunningsmiddelen, en Raamvensters - hout. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

 4. SAFETYKLEEN ITALIA

  Italië

  Het bedrijf SAFETYKLEEN ITALIA, en actief in de sector Oplos- en verdunningsmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verwijdering gevaarlijk afval. Het is gevestigd in Pero, Italië.

 5. BRABANT CHIMIE

  Frankrijk

  Het bedrijf BRABANT CHIMIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oplos- en verdunningsmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren alcoholen, geregenereerde oplosmiddelen, brandspiritus, en geregenereerde aceton. Het is gevestigd in Mignères, Frankrijk.

 6. REPARACIÓN AIRE ACONDICIONADO BARCELONA

  Spanje

  Het bedrijf REPARACIÓN AIRE ACONDICIONADO BARCELONA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oplos- en verdunningsmiddelen. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 7. CHIMEN S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CHIMEN S.R.L., is een Distributeur, en actief in de sector Oplos- en verdunningsmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren oplosmiddelen voor kunststoffen, en verdunningsmiddelen. Het is gevestigd in San Dona' Di Piave, Italië.

 8. SKPLUS

  Polen

  Het bedrijf SKPLUS, is een Distributeur, en actief in de sector Oplos- en verdunningsmiddelen. Het is gevestigd in Kedzierzyn-Kozle, Polen.

 9. KRUSE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KRUSE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer en natuursteen, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Oplos- en verdunningsmiddelen, Marmer en natuursteen, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, en Oplos- en verdunningsmiddelen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 10. KASSNER & SASSE GBR

  Duitsland

  Het bedrijf KASSNER & SASSE GBR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Smeermiddelen, Oplos- en verdunningsmiddelen, Waterbehandelingsproducten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Smeermiddelen, Oplos- en verdunningsmiddelen, en Waterbehandelingsproducten. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis