• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • oppervlakte controle

Resultaten voor

Oppervlakte controle - Import export

 1. TIGRES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 1993 is Tigres GmbH een van de toonaangevende fabrikanten van luchtdruk-plasmasystemen. Wereldwijd worden in talrijke sectoren onze systeemoplossingen, waarmee oppervlakten geactiveerd, nauwkeurig gereinigd en gecoat worden, geïntegreerd. Vele materialen die worden gebruikt in de automobiel-, lucht- en ruimtevaart, elektrische, medische, huishoudelijke apparaten, afdrukken, textiel- en verpakkingsindustrie, en worden vóór de verwerking ervan aangepast met onze faciliteiten. Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde en ervaren medewerkers die uitgebreide expertise in vele activiteiten hebben. Elke werknemer heeft veel ervaring in de sector van zijn specialiteitsgebied, waarvan het hele team indien nodig, een beroep kan doen.

 2. HPT HIRSCH PRÜFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Samen met zijn zoon Henry Hirsch en de werknemers worden inspecties van magnetische deeltjes inspecties (MT check) en het demagnetiseren van stalen componenten testen apparatuur en procedures ontwikkeld om dit eenvoudiger te maken en te verbeteren. Die HPT Hirsch Prüftechnik GmbH biedt hiervoor de volgende services: Ontwikkeling, ontwerp en productie van DC-testapparatuur van magnetische deeltjes (MT check) en demagnetiseren van stalen onderdelen, verkoop, verkoop van inspectieapparatuur, onderhoud, reparatie en veiligheidscontroles van de geleverde apparatuur. Ingebruikname van de apparatuur op de site, trainingen van inspectie personeel, laboratoriumtests, onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten namens de klant

 3. JOT AUTOMATION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JOT AUTOMATION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oppervlakte controle. Het is gevestigd in Frankfurt Am Main, Duitsland.

 4. WINOPAL FORSCHUNGSBEDARF GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WINOPAL FORSCHUNGSBEDARF GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Oppervlakte controle. Het is gevestigd in Elze, Duitsland.

 5. LIST-MAGNETIK DIPL.-ING. HEINRICH LIST GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LIST-MAGNETIK DIPL.-ING. HEINRICH LIST GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oppervlakte controle. Het is gevestigd in Leinfelden-Echterdingen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ELCOMETER INSTRUMENTS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ELCOMETER INSTRUMENTS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oppervlakte controle. Het is gevestigd in Aalen, Duitsland.

 2. HELLING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HELLING GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oppervlakte controle. Het is gevestigd in Heidgraben, Duitsland.

 3. MECMESIN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MECMESIN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oppervlakte controle. Het is gevestigd in Villingen-Schwenningen, Duitsland.

 4. ZORN INSTRUMENTS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZORN INSTRUMENTS GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Oppervlakte controle. Het is gevestigd in Stendal, Duitsland.

 5. BAREISS PRÜFGERÄTEBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BAREISS PRÜFGERÄTEBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oppervlakte controle. Het is gevestigd in Oberdischingen, Duitsland.

 1. MAYTEC MESS- UND REGELTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAYTEC MESS- UND REGELTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oppervlakte controle. Het is gevestigd in Singen, Duitsland.

 2. TIEDEMANN INSTRUMENTS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TIEDEMANN INSTRUMENTS GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oppervlakte controle. Het is gevestigd in Garmisch-partenkirchen, Duitsland.

 1. COMET YXLON GMBH

  Duitsland

  YXLON is vandaag de dag wereldwijd de toonaangevende leverancier voor systemen en diensten op het gebied van de industriële röntgen. Onze röntgentest- en CT-systemen worden in een breed spectrum van de industrie toegepast: van de automobielindustrie via de lucht- en ruimtevaart tot en met producenten van allerlei soorten kunststoffen en zelfs bij de beoordeling en restauratie van kunstwerken. Ons aanbod van röntgensystemen varieert van draagbare röntgenapparaten tot en met complexe, volledig computergestuurde inline-röntgentestinstallaties. Bijna alle grote namen van de industrie maken gebruik van onze röntgentestsystemen. De röntgentestsystemen van YXLON staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit voor alle soorten gietonderdelen zoals: aluminiumwielen, stuurbehuizingen of asdragers bij zowel airbags, banden, elektrische en elektronische onderdelen, lasnaden en nog veel meer. Röntgengebaseerde test van buislasnaden en turbineschoepen in de lucht- en ruimtevaart.

 2. ROSING EVENTS & SECURITY

  België

  Rosingsecurity bvba is uw partner in het beveiligen van evenementen, (bedrijfsgebouwen) gebouwen, zones, en veel meer. De veiligheid van u en uw goederen is onze taak.- Toezicht op en bescherming van roerende of onroerende goederen, - Sociale controle, - Toegangs-, uitgangs- en ticketcontrole, - Receptie, - Bewaking & veiligheid voor industrie- Parkingwacht, - Evenementen & horecabewaking, - Persoonscontrole. Dank zij het garanderen van de beste service en kwaliteit is Rosing Security één van de meest vooraanstaande bedrijven in de beveiligingssector. Ze zorgen graag voor een complete veiligheidsservice zoals weinigen ons voordeden. Rosing Security bvba wil dan ook graag uw partner zijn in alle eerlijkheid en vertrouwen!

 3. ALPHAPLAN

  België

  ALPHAPLAN, uw betrouwbare partner. De eerste en unieke constructeur van een 100% gecertificeerd meettoestel dat meet volgens de VDMA richtlijn "Floors for use with VNA trucks" evenals DIN 15 185, DIN 18202 en TV 204. Correcte weergave van de meetresultaten. Advies op maat voor de behandeling van het gemeten vloeroppervlak afhankelijk van de te behandelen oppervlakte, de gangbreedte, de vereiste vlakheid. Verzekerde vlakheid met de unieke FloorShaver en Qplane. De beschikbaarheid van een divers machinepark geeft wereldwijd snel en accuraat maatwerk. Een volledig aanbod van producten en methodes om het rijcomfort van de heftrucks te optimaliseren, zoals de FloorBridge voegoverbrugging. Professioneel, veilig en efficiënt : Alphaplan is ISO 9001-gecertificeerd en VCA-gecertificeerd door BCC.

 4. RIVELEC

  Frankrijk

  RIVELEC spitst zich toe op 2 activiteiten: het ontwerp van producten om afdrukken te nemen onder de merknaam PLASTIFORM, gedeponeerd merk. KRISTAL: technische producten bestemd voor het preventief onderhoud. Uitvinder van de Niet-destructieve controle door het nemen van afdrukken; de PLASTIFORM® producten worden gebruikt door metrologen, controleurs en methode-ingenieurs als economische, eenvoudige, snelle en betrouwbare middelen om een niet-destructieve controle uit te voeren.

 5. NEXTSENSE GMBH

  Oostenrijk

  NEXTSENSE ontwikkelt en verkoopt optische systemen voor profielmeting en oppervlakte-inspectie in de automobiel-, spoorweg- en staalindustrie.

 6. BUIJSSE

  België

  Buijsse International is de absolute referentie inzake industriële oppervlaktebehandeling.

 7. MFC SENSORTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MFC SENSORTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oppervlakte controle. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 8. DYWIDAG-SYSTEMS INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DYWIDAG-SYSTEMS INTERNATIONAL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oppervlakte controle. Het is gevestigd in Königsbrunn, Duitsland.

 1. J. W. GEYSSEL GMBH & CO. KG ENTWICKLUNGS- UND KONSTRUKTIONSBÜRO

  Duitsland

  Het bedrijf J. W. GEYSSEL GMBH & CO. KG ENTWICKLUNGS- UND KONSTRUKTIONSBÜRO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oppervlakte controle. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 2. H.-P. FISCHER ELEKTRONIK GMBH & CO. INDUSTRIE- UND LABORTECHNIK KG

  Duitsland

  Het bedrijf H.-P. FISCHER ELEKTRONIK GMBH & CO. INDUSTRIE- UND LABORTECHNIK KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oppervlakte controle. Het is gevestigd in Mittenwalde, Duitsland.

 3. GWP GESELLSCHAFT FÜR WERKSTOFFPRÜFUNG, LABOR FÜR UMWELTSIMULATION LEIPZIG

  Duitsland

  Het bedrijf GWP GESELLSCHAFT FÜR WERKSTOFFPRÜFUNG, LABOR FÜR UMWELTSIMULATION LEIPZIG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Beproevingen - producten en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oppervlakte controle, fotogrammetrie, en Oppervlakte controle. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

 4. METLOGIX GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf METLOGIX GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oppervlakte controle. Het is gevestigd in Siegsdorf, Duitsland.

 5. AMETEK GMBH - BU BROOKFIELD

  Duitsland

  Het bedrijf AMETEK GMBH - BU BROOKFIELD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oppervlakte controle. Het is gevestigd in Lorch, Duitsland.

 6. SHIMADZU DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SHIMADZU DEUTSCHLAND GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oppervlakte controle. Het is gevestigd in Duisburg, Duitsland.

 7. INNOVATEST DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf INNOVATEST DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oppervlakte controle. Het is gevestigd in Selfkant-Heilder, Duitsland.

 8. VMA ENGINEERING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VMA ENGINEERING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oppervlakte controle. Het is gevestigd in Bad Fredeburg, Duitsland.

 9. ANALYTICON INSTRUMENTS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ANALYTICON INSTRUMENTS GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Oppervlakte controle. Het is gevestigd in Rosbach V. D. Höhe, Duitsland.

 10. JATEC WERKSTOFFLABOR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf JATEC WERKSTOFFLABOR GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Oppervlakte controle. Het is gevestigd in Aalen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis