• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • opslag en verzameling van afval - materiaal

Resultaten voor

Opslag en verzameling van afval - materiaal - Import export

 1. MEVATEC S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  MEVA is een Tsjechische onderneming gespecialiseerd in de vervaardiging van onder andere afvalcontainers, opslag en materiaal voor goederenhantering en stedelijke voorzieningen. Ons productassortiment omvat meer specifieke afvalbakken voor binnen of buiten, regenwatertanks, containers voor gevaarlijk afval, containers voor medisch afval, hefplatforms, pallettrucks, plastic of houten pallets evenals banken, tafels en drinkfonteinen voor gemeentes. Ons bedrijf werd opgericht in 1898 en wij zijn trots op onze lange geschiedenis, uitgebreide kennis en ervaring. Wij kiezen voor een individuele aanpak voor elk klant om er zeker van te zijn dat wij aan hun specifieke behoeften voldoen en om samen de beste oplossing te vinden. Wij bieden producten op maat naargelang de vraag van de klant. Daarnaast hebben wij de meeste van onze producten op voorraad voor een snelle levering. Sinds de oprichting, streeft MEVA altijd dezelfde waarden na: vertrouwen en betrouwbaarheid. Wij willen duurzame en succesvolle samenwerkingen met onze klanten opbouwen. Onze kracht schuilt in onze capaciteit om zich aan te passen aan de eisen van een constant veranderende markt. Ons doel is het ontwerpen van aantrekkelijke producten die zich onderscheiden door hun kwaliteit en ontwerp. Wij bieden tevens aan onze producten verbonden diensten, van montage tot transport. Neem gerust contact met ons op een neem een kijkje op onze website voor meer informatie! Wij bieden u met veel plezier het nodige advies.

 2. TEKNIK KONTEYNER - WASTE BINS

  Turkije

  Verified by europages badge

  TEKNIK KONTEYNER, opgericht in 2013, is een toonaangevende fabrikant gevestigd in Istanbul, Turkije, gespecialiseerd in hoogwaardige oplossingen voor afvalbeheer. We zijn gespecialiseerd in kunststof en gegalvaniseerde metalen afvalcontainers met een capaciteit van 80 liter tot 5000 liter. Onze portfolio: •Metalen Gegalvaniseerde Afvalcontainers •Kunststof Afvalcontainers •Ondergrondse Afvalcontainersystemen •Verpakkingsafvalproducten •Bovengrondse Afvalcontainers •Houten Zero Waste recyclingbakken •Kunststof Zero Waste recyclingbakken•Metalen Zero Waste recyclingbakken •Medische Afvalproducten •Zero Waste Recycling Dozen•Verwerkingscentra •Batterijafval •Farmaceutische Afvalproducten •Vuilnisbakken •Kunststof Kratten •Vaten. Bij TEKNIK KONTEYNER zetten we ons in voor de hoogste klanttevredenheid. Door onze zorgvuldige en gedisciplineerde aanpak van ons werk hebben we onze reputatie voor kwaliteit sinds onze oprichting consequent hoog gehouden. Al onze producten, waaronder metalen gegalvaniseerde afvalcontainers, vuilniscontainers, afvalbakken, metalen afvalbakken, kunststof bakken, mobiele afvalbakken, thermisch verzinkte afvalcontainers, afvalbakken, recyclebakken, vuilnisbakken, afvalbakken, kunststof bakken, vuilniswagens, vuilnisbakken, kunststof afvalcontainers, vuilnisbakken, kunststof afvalcontainers, vuilnisbakken en afvalbeheeroplossingen, worden in Turkije gemaakt. Ontdek vandaag nog onze hoogwaardige oplossingen voor afvalbeheer voor meer informatie!

 3. D.J. HOOGSTRATEN VERPAKKINGSMATERIALEN

  Nederland

  Als producent, groothandel en totaalleverancier van verpakkingsmaterialen voorziet Hoogstraten dagelijks in de verpakkingsbehoefte van industriële gebruikers in Nederland en zelfs daarbuiten. Gebruikers waarmee Hoogstraten door de jaren heen een partnership heeft weten op te bouwen. Door betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit, innovatie, snelle levering en een breed en diep assortiment weet Hoogstraten zich te onderscheiden van andere aanbieders. Ons internationale assortiment is opgebouwd met de gedachte van one-stop-shopping en vindt zijn oorsprong in de palletstabilisatie. Ons assortiment bestaat onder andere uit een breed scala aan rekwikkelfolie, diverse doos- en palletomsnoeringen, elke denkbare tape, kartonnage en beschermende materialen. Daarnaast is er een diversiteit aan hulpmiddelen zoals dispensers, paktafels en snij-units.Hoogstraten is een belangrijke schakel tussen u enerzijds, en nationale en internationale producenten anderzijds. Vraag naar de catalogus voor het complete assortiment of bezoek de website www.hoogstraten.com

 4. DIFTAR OUTDOOR PRODUCTS BV

  Nederland

  Diftar Outdoor Products: is uw partner voor het leveren van duurzame outdoor en indoor producten voor afvalinzameling en fietsmobility. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij bogen op gedegen kennis en kunde van ons team. Wij leveren wij one stop shop oplossingen of delen daarvan middels een projectmatig aanpak en advies. Onze missie “het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die borg staan voor functionaliteit , kwaliteit en vormgeving”. Wij werken daarom alleen met partners die aan deze missie kunnen voldoen. Onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd met vanuit de circulaire gedachte waarbij hergebruik van materialen waarbij ook de gebruiker als de lediger belangrijke ontwikkelpunt zijn. Onze outdoor en indoor producten zijn toe te passen bij tal van gebruikers gebieden te denken aan: gemeenten, bedrijven, scholen, ziekenhuizen, parken, parkeerplaatsen, bedrijfsterreinen, sportlocaties, OV-locaties. Door onze samenwerking met diverse partners kunnen we ook het leveren van klant specifieke inzamelmiddelen voor afval of recyclebare producten.

 5. A & C DUSTBINS & WASTE BINS WEBER GMBH & CO.KG

  Duitsland

  A & C Waste Container Weber GmbH & Co KG is een van de leidende fabrikanten van rolcontainers, plastic containers voor gevaarlijk afval, afvalscheidingsbakken voor thuis, vuilnisbakken en afvalbakken voor klinisch-medisch afval gemaakt van HDPE vervaardigd in Haan/Duitsland. Weber is een ISO 9001, ISO 14001 en ISO 50001 gecertificeerde onderneming en is gespecialiseerd in de productie en verkoop van mobiele commerciële afvalbakken op 2 en 4 wielen, vuil- en afvalcontainers en rolcontainers van 10 tot 1100 liter. Kwaliteit "made in Germany".

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BINOLOGY LLC

  Rusland

  Binology LLC is een ontwikkelaar en producent van slimme stad oplossingen die tot 70% besparingen op het afvalbeheer mogelijk maken. Onze favoriete modellen zijn: SmartCity Bin 120 - automatische op zonne-energie werkende Slimme IoT Vuilbak met ingebouwde pers, meetsystemen voor vulniveau, weerstations, slimme energiebesparende en brandbeveiligingsalgoritmes in een schokbestendige verzinkte stalen behuizing; SmartCity Scheidstation 2 en 3 - afvalscheidingsstations op basis van Biology smart container voor gescheiden inzameling; SmartCity Indoor TV - binnenoplossing met Full HD zijschermen en luidsprekers; SmartCity WSens - ultrasone niveausonde geschikt voor elk type 0, 08 - 24 m3 containers en bunkers, geleverd met schokbestendige behuizing en geïntegreerde temperatuursonde; Intelligente cloud software en mobiele App "SmartCity Management" voor efficiënt personeelsbeheer, dynamische routing functie, het traceren van type afval, geavanceerde controle en verslagtools voor afvalbeheer en op het gebied van afvalinzameling.

 2. MTM NE-METALLE GMBH

  Duitsland

  MTM NE-Metalle is een bedrijf dat gespecialiseerd is in EMS (Electronic Manufacturing Service).Wij fungeren als een leverancier van soldeer en hoogwaardige anoden van verschillende legeringen voor de elektronica-industrie en oppervlaktebewerking.Vooral loodvrije elektronische soldeer en producten voor de elektronica-industrie behoren tot de kerncompetenties van het bedrijf.MTM NE-Metalle bestaat uit werknemers met vele jaren ervaring in de metaal-, elektronica-, auto- en recyclingindustrie. s.Deze unieke en geavanceerde mix van kennis en ervaring maakt ons tot wat we zijn: De contactpersoon voor EMS-bedrijven! Onze taak is om niet alleen een handelspartner te zijn voor onze klanten, maar ook de ideale dienstverlener.Daarom bieden we onze klanten naast technische service, ook loodbadanalyses voor kwaliteitsborging, op maat gemaakt afvalbeheer voor soldeerafval en juridische beveiligingstrainingen voor de omgang hiervan.

 3. CONTAINERDIENST VANDE VELDE

  België

  Containerdienst Vande Velde uit Gent, Zwijnaarde is een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar afvalcontainers verhuurt. Onze vakkennis wordt doorgegeven van vader op zoon. Zodat wij u optimaal kunnen bedienen. Wilt u afvalcontainers huren? Dan bent u bij onze containerdienst aan het juiste adres. Verhuur van afvalcontainers U verbouwt? Dan hebt u waarschijnlijk al bergen afval verzameld. Afval die u kwijt kunt in onze containers. Wij komen de containers bij u plaatsen. Hebt u de container helemaal gevuld met afval? Dan komen wij die bij u ophalen. U hoeft zich dus niet langer zorgen te maken over waar u met al dat afval heen moet. Familiebedrijf met eerlijke prijzen Door onze jarenlange ervaring weten we waarmee we bezig zijn. Containerdienst Vande Velde is geen reusachtig bedrijf dat u van het kastje naar de muur stuurt– integendeel. Wij garanderen u een: goede service eerlijke prijs persoonlijke opvolging

 4. DENEYER ALAIN

  België

  Deneyer Alain te Sint-Genesius-Rode is uw specialist in afbraakwerken en grondwerken. Daarnaast zorgen wij ook de het transport van het puin. Wij zorgen voor de plaatsing en ophaling, van containers ook in het weekend. U kan bij ons zowel containers en als machines huren. We zijn ook specialist in nivelleringswerken. Deneyer Alain doet werken aan grasperken, opritten en parkings ook het vellen van bomen en het verhakselen van al uw snoeihout. We beschikken over een kleine kraan voor graafwerken en nivellering. Kortom, indien u op zoek bent naar een specialist in afbraakwerken en grondwerken, dan is Deneyer Alain te Sint-Genesius-Rode diegene die u zoekt!

 5. ANG

  België

  Bij ANG containerbouw uit Oudenaarde kunt u terecht voor het kopen van containers op maat van uw wensen. Van afval- of opslagcontainers tot containers met zijdeuren, monoblocs, vaste laadbakken en kippers… Het gamma van ANG is enorm. Bovendien kunt u hier ook containers bestellen die geschikt zijn voor speciale uitvoeringen voor brandweer en civiele bescherming. De enorme combinatiemogelijkheden vormen een sterke troef binnen het gamma van ANG. Kenmerkend voor alle containers van deze fabrikant zijn het duurzame karakter, de veiligheid en de optimale gebruiksvriendelijkheid.

 1. TOP-MIX

  België

  TOP-MIX is een verwerker van diverse afvalstoffen met exploitaties te Brugge en Oostende. Deze afvalstromen komen hoofdzakelijk uit de bouwsector en worden herwerkt tot secundaire granulaten die opnieuw inzetbaar zijn in de wegenbouw en in grondwerken. Bij ons kunt u terecht voor: - Aanvoer van bouw- en sloopafval/ grond / verontreinigde grond - Afhaling of levering van diverse puingranulaten/ grond / teelaarde - Afhaling en levering van magere betonprodukten - Aanlevering van grachten- of baggerslib - Aanlevering van gevaarlijke en niet-gevaarlijke afvalstoffen. Door het aanbiedingen van ecologische totaaloplossingen wordt de transport- en verwerkingskost voor de klant aanzienlijk beperkt.

 2. CONTAINERDIENST VINDEVOGEL

  België

  Wanneer je de afvalcontainer gebruikt op privé terrein moet je geen aanvraag indienen bij de stadsdiensten of politie, dit moet enkel gebeuren wanneer je de container gaat gebruiken op de openbare weg. Bij ons kan u terecht voor het GRATIS GEBRUIK van de verkeersborden verboden parkeren. Tip: Borden plaatsen in een drukke straat is altijd aanbevolen. Zo zijn er geen problemen als de chauffeur met uw container toekomt Vergeet ook zeker niet uw aanvraag in te dienen bij stad of gemeente voor inname van het openbaar domein. Dit is handig op het moment dat u verhuist of verbouwd. U hebt zo de mogelijkheid om op een wettelijke manier een stuk van de straat te reserveren voor de container. U dient zeker wel contact te nemen met uw plaatselijke verkeerstechnische politiedienst. De politie zal u een toelating geven tot het plaatsen van de borden en kort toelichten hoe en wanneer de plaatsing dient te gebeuren.

 1. DE CEUSTER

  België

  Bij ons kan u terecht voor de ophaling en verwerking van allerhande afval. Wij beschikken hiervoor over een modern en aangepast wagenpark. We beschikken over ruim 350 containers van 12m³ tot 40m³ zowel voor bedrijven als voor particulieren. In ons eigen recyclagecentrum wordt elke container zorgvuldig gesorteerd. Alle houtsoorten worden gesorteerd, vermalen en afgevoerd naar spaanplaatfabrikanten. Steenpuin wordt gebroken en verwerkt in de wegenbouw. U kan bij ons o.a. terecht voor: - DCH Recycling vrachtwagen met aanhanger - Bouw- en sloopafval - Bedrijfsafval - Hout en groenafval - Grond - Restafval - Metaal - PVC - Papier en karton ...

 2. TEIRLINCK & CO

  België

  Teirlinck & Co bvba is een bedrijf dat zich bezighoudt met afbraakwerken en algemene bouwwerken (bouwen en verbouwen). Naast grond- en graafwerken nemen we ook kleinere werken voor onze rekening, zoals het plaatsen van septische putten, waterputten, enz.. Voor particulieren en bedrijven verhuren we afval- en opslagcontainers op maat. We streven steeds naar de beste service tegen de beste prijs. Vakmanschap en tevredenheid van de klant zijn onze grootste troeven. OVAM-erkend onder nummer 73933

 3. TRANS-COM

  Nederland

  Trans-Com kan u de juiste oplossing bieden voor inzamelen, comprimeren, overslag en transport van grondstoffen of afvalstoffen. Wij leveren in hoofdzaak “Custom made” installaties, machinedelen en carrosserieën, zowel enkel stuks als ook kleine series. Alle disciplines, van engineering tot aftersales, zijn binnen onze organisatie aanwezig. Hierdoor kunnen wij snel en slagvaardig reageren op uw wensen. Onze producten: Container transportsystemen Afval inzamelsystemen Apparatenbouw Carrosseriebouw Containervervoer per spoor Containers

 4. CONDEBO

  België

  U kan ook bij Condebo zelf afval aanleveren tegen meer dan goede voorwaarden en een flexibele dienst alle werkdagen van 7h doorlopend tot 18h. We beschikken over een eigen weegbrug en voldoende opslagcapaciteit zodat u in no-time gelost bent. Restafval, A en B hout, groenafval, kunststofafval, eternit, autobanden en alle andere niet gevaarlijke afvalstromen zijn geen probleem. Tevens aanvaarden wij opgeschuimde stookolietanks dewelke in ons verwerkingscentrum worden ontmanteld, zie ook www.thaann.be voor meer info ivm buiten dienst stellen van onder en boven grondse stookolie en opslagtanks

 5. REGIOCONTAINER

  Nederland

  Als u gaat klussen of verbouwen kan het zijn dat u een plek nodig hebt om uw afval of tijdelijk uw goederen op te slaan. Bij Regiocontainer kunt u containers voor verschillende doeleinden en in verschillende formaten huren. Wij leveren afval- en opslagcontainers aan zowel bedrijven als particulieren door heel Nederland. Bij ons profiteert u van service op maat. Zo kunnen wij binnen 24 uur een container leveren voor dringende klussen. Tevens leveren wij niet alleen doordeweeks maar ook op zaterdag. Voor zowel grote als kleine klussen kunt u bij ons een afvalcontainer huren. De groottes van onze containers variëren van 3m³ tot en met 40m³. Aan de hand van het type afval dat u genereert kiest u de meest geschikte container. Zo vindt u in ons uitgebreide assortiment containers voor puin-, tuin-, bouw-, hout, - groen-, grond-, sloop- en dakafval. Voor het verwerken van restafval hebben wij speciale rolcontainers.

 6. TRAFLUX

  België

  TRAFLUX beschikt over jarenlange ervaring op vlak van ondergrondse afvalinameling. Het in het Limburgse Houthalen gevestigde Traflux, is echter niet een strikte afvalinzamelaar, maar staat voor een service-apparaat dat geheel ten dienste van de klant staat. Het is een totaalconcept dat er voor zorgt dat uw afval –voor u– geen probleem meer vormt. Afvalcontainers: het Semi-ondergrondse afvalsysteem Het afval wordt deels ondergronds, deels bovengronds gestockeerd. Het volledig ondergronds afvalsysteem Het afval wordt volledig ondergronds gestockeerd. Het bovengrondse gedeelte bestaat enkel uit een contructie met een inwerpopening. Deze constructie is veel kleiner dan de container zodat de afvalcontainer volledig aan het zicht onttrokken wordt. Afvalbakken en stadsoplossingen: Pillar en Zweva Zweva Z-Bin 200/300 voor parken, wandelsteegjes, bedrijfsterreinen ... De Pillar voor woonkernen, recreatiedomeinen, ... Niet overal is er nood aan een groot volume afval. Bijvoorbeeld vuilbakjes in het straatbeeld zijn minder volumineus. Afzetcontainers: containers voor elke afvalsoort Traflux beschikt over afzetcontainers in diverse maten en voor verschillende soorten afval.

 7. CONTAINERS IMBRECHTS GEBROEDERS

  België

  Bent u op zoek naar een container voor uw nieuwbouw- of renovatieproject? Of zit u opgezadeld met een grote hoeveelheid afval? Dan bieden wij u een gepaste oplossing door het verhuren van containers, om allerhande puin, grond, huisvuil of andere soorten afval op een verantwoorde manier te verwijderen. Grond en steenpuin 10m3 container max. 13 ton. Om uw grondafval goed te kunnen sorteren en recycleren is het belangrijk om enkel volgend soort afval in deze container te storten: onvervuilde grond, zand, tuinaarde, steen, beton, gewapend beton, natuursteen, baksteen en dakpannen. Vermijd volgende materialen: boomstronken, wortels, papier, plastic, glas, beton, gips- en pleisterwerk. Ook vervuilde grond door chemische producten, asbest, olie of andere vloeistoffen horen niet in de container thuis.

 8. TRANSCOMA

  België

  Transcoma BVBA in Genk is al sinds 1993 gespecialiseerd in de verhuur en het transport van containers voor stort en afval. Daarnaast zamelen wij afvalstoffen in om ze te sorteren, behandelen, verwerken en/of recycleren. Transcoma is een specialist in het sorteren, verwerken en recycleren van bouw- en sloopafval. Bovendien kunnen bedrijven en particulieren ons ook inschakelen voor de verwerking van tuinafval, oud metaal, hout, kunststoffen, gyproc, glas, plastic, papier en karton. Ook gevaarlijke afvalstoffen, zoals asbestcementhoudende bouwstoffen (golfplaten, leien) en dakroofing worden bij ons verwerkt. Transcoma beschikt over een vergunning en is erkend als afvoerder en transporteur voor deze afvalstoffen. Wij verhuren en vervoeren afvalcontainers in de afmetingen van 10, 15, 20 en 30 m³. Verder voert Transcoma ook afbraak-, grond- en opruimingswerken uit, bijvoorbeeld in huizen, opslagplaatsen en magazijnen.

 1. KNAEPKENS CONTAINERDIENST

  België

  Knaepkens containerdienst is een familie bedrijf met jarenlange ervaring in de bouwsector. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van afvalcontainers, de verkoop en vervoer van bouwmaterialen. Door ethisch verantwoord en milieubewust te ondernemen met respect voor mens en natuur willen wij meewerken aan een duurzame ontwikkeling voor toekomstige generaties. Knaepkens containers biedt diverse oplossingen voor het ophalen van uw afval voor zowel bedrijven als particulieren. Verschillende afvalstromen worden door ons gesorteerd en verwerkt om te komen tot nieuwe grondstof. Zo krijgt ook uw afval een nieuwe toekomst.

 2. BOHET FILS

  België

  De onderneming heeft zijn dienstenpakket uitgebreid met de verhuur van containers voor vuilnis en afval. Zijn professioneel materieel is nu beschikbaar voor zowel bedrijven als particulieren. De onderneming beschikt over vijf containers van 10 tot 15 m³, die geschikt zijn voor alle soorten afval: aarde, puin, plastic, hout, schoort, diverse soorten bouwafval. Deze kunt u ook gebruiken om grote voorwerpen, zoals oude meubels of huishoudapparaten, in volledige veiligheid te transporteren.

 3. SA.TRA.MET. SRL

  Italië

  Onze meerjarige ervaring in het beheer van afval, ferro en non-ferro, geeft ons de mogelijkheid een vakbekwaamheid en expertise te bieden, die ons onderscheiden op de markt. In onze onderneming verzorgen wij de sortering, inzameling en selectie van diverse metalen. Al onze middelen worden regelmatig gecontroleerd en zijn goedgekeurd voor lading en transport. Inzameling van afval.

 4. CONTAINERDIENST DEKEYSER

  België

  Dekeyser nv staat sinds 1954 garant voor vertrouwen, veiligheid, kwaliteit en een professionele dienstverlening. In onze familiale structuur staat menselijk contact centraal. We kunnen rekenen op een 160-tal medewerkers. Jaarlijks beëindigen werknemers hun actieve loopbaan met een dienstenstaat van 30 à 40 jaar!

 5. VAN SPAANDONK CONTAINERDIENST

  België

  Van Spaandonk Containerdienst is gespecialiseerd in verhuur van afvalcontainers voor particulieren, bedrijven en industrie. Hierbij zorgt de ondeneming voor een correcte aanpak bij verwerking en recyclage van de afvalproducten. Daarnaast beschikt Van Spaandonk over een wagenpark voor transport van kleine machines, losgestorte goederen, bestratingsmateriaal, enz.

 6. STUER CONTAINERDIENST

  België

  Stuer Vervoer en Containerdienst is actief in het afhalen en verwerken van de volgende afvalstromen : bouw-en sloopafval (zowel privé als onderneming); industrieel afval; houtafval (paletten, ramen en alle afbraak hout); papier en karton; snoei- en tuinafval en metaal.

 7. FLYTTEFIRMA SJÆLLAND

  Denemarken

  Welkom in het verhuisbedrijf Moving Company Zealand, één van de grootste verhuizsbedrijven van Denemarken. Ons hoofdkantoor ligt in de buurt van Kopenhagen en wij houden ons bezig met alle soorten verhuizingen, transport en opslag, zowel in Denemarken als daarbuiten. Ons wagenpark omvat Mercedes bestelwagens en vrachtwachtens van alle afmetingen, om u de best mogelijke verhuizing te garanderen. Bezoek onze website voor een offerte!

 8. CEYSSENS

  België

  Ceyssens nv is een familiale KMO. Wij houden ons in hoofdzaak bezig met de inzameling van afval en het verstrekken van advies. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht met hun afvalprobleem. U vindt bij ons ongetwijfeld het juiste type container en verwerkingswijze voor uw afval. Wij vervoeren eveneens uw goederen in afzetcontainers. Meer specifieke informatie vindt U in de concrete rubrieken. Blijft U daarna nog met vragen zitten, stel ze ons gerust!

 9. A.C. VAN DYCK

  België

  A.C. Van Dyck is uw specialist voor de verhuur van afvalcontainers. Wij verhuren afvalcontainers aan bedrijven, particulieren en aannemers. Een weekend betekent vrijdag plaatsen en maandag ophalen. Wij verhuren containers voor verbouwingen, nieuwbouw, afbraak, inboedels en groenafval.

 10. PROTECTA SOLUTIONS

  België

  Protecta Solutions is specialist als het gaat over de opslag en opruiming van gevaarlijke stoffen. Wij bieden een uitgebreide waaier van hoogkwalitatieve producten om uw bedrijf proper en veilig te houden. Onze expertise in de omgang met gevaarlijke stoffen garandeert u concrete en praktijkgerichte totaaloplossingen. Op maat van uw bedrijf. Volgens de actuele wetgeving. Onze uitstekende relatie met gerenommeerde producenten garandeert u producten van hoge kwaliteit.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis