• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • orgaanvlees

Resultaten voor

Orgaanvlees - Import export

 1. FRAMA SRL

  Italië

  Het bedrijf FRAMA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Orgaanvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren gastronomisch product. Het is gevestigd in Scandicci, Italië.

 2. SARL GUIRAUD DISTRIBUTION

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL GUIRAUD DISTRIBUTION, is een Distributeur, en actief in de sector Orgaanvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren natuurlijke darmen. Het is gevestigd in Aussillon, Frankrijk.

 3. PRODAL

  Frankrijk

  Het bedrijf PRODAL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Orgaanvlees. Het is gevestigd in Rungis Cedex, Frankrijk.

 4. GALCARNES SL

  Spanje

  Het bedrijf GALCARNES SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rundvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren kalfsvlees, leder, en Orgaanvlees. Het is gevestigd in Lugo, Spanje.

 5. OSAL TRADING S.L

  Spanje

  Het bedrijf OSAL TRADING S.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Orgaanvlees. Het is gevestigd in Marbella, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GAP IRRIGATION

  Turkije

  Het bedrijf GAP IRRIGATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Orgaanvlees, pijp, sprinkler, en Orgaanvlees. Het is gevestigd in Shanliurfa, Turkije.

 2. EMILTRIP SRL

  Italië

  Het bedrijf EMILTRIP SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Orgaanvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren vers orgaanvlees, kleine lamprei, en natuurlijke darmen. Het is gevestigd in Finale Emilia, Italië.

 3. ETS MAURI MAX

  Frankrijk

  Het bedrijf ETS MAURI MAX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Orgaanvlees. Het is gevestigd in Paulhan, Frankrijk.

 4. DISCARGA

  Spanje

  Het bedrijf DISCARGA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Orgaanvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren vlees. Het is gevestigd in Silleda, Spanje.

 5. METRAS SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf METRAS SAS, en actief in de sector Slachtafval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Orgaanvlees, en Orgaanvlees. Het is gevestigd in Marseille, Frankrijk.

 1. PEKRAPOL SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf PEKRAPOL SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Orgaanvlees. Het is gevestigd in Swiecie, Polen.

 2. FERRARI TRIPPA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FERRARI TRIPPA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Orgaanvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren pens. Het is gevestigd in Cavriago, Italië.

 1. BLANCASINGS INDUSTRIALE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BLANCASINGS INDUSTRIALE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slachtafval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Orgaanvlees, onbewerkte rundleer, en Orgaanvlees. Het is gevestigd in Tribiano, Italië.

 2. HS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf HS S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Slachtafval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Orgaanvlees, en Orgaanvlees. Het is gevestigd in Carre', Italië.

 3. IRBUR S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf IRBUR S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Slachtafval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Orgaanvlees, bedveringen, en Orgaanvlees. Het is gevestigd in Lugo, Italië.

 4. VARANI ANGELO

  Italië

  Het bedrijf VARANI ANGELO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slachtafval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Orgaanvlees, en Orgaanvlees. Het is gevestigd in Serra San Quirico, Italië.

 5. VIABAT

  Frankrijk

  Het bedrijf VIABAT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slachtafval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Orgaanvlees, en Orgaanvlees. Het is gevestigd in Corbas, Frankrijk.

 6. SANDRI ALIMENTARE

  Italië

  Het bedrijf SANDRI ALIMENTARE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Slachtafval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Orgaanvlees, en Orgaanvlees. Het is gevestigd in Bertinoro, Italië.

 7. L.E.S.A. S.N.C. DI DI ROBERTO M. & C.

  Italië

  Het bedrijf L.E.S.A. S.N.C. DI DI ROBERTO M. & C., en actief in de sector Slachtafval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Orgaanvlees, en Orgaanvlees. Het is gevestigd in San Valentino In Abruzzo Citeriore, Italië.

 8. RENNA (S.R.L.)

  Italië

  Het bedrijf RENNA (S.R.L.), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Orgaanvlees, Kaas, Orgaanvlees, en Kaas. Het is gevestigd in Fasano (Br), Italië.

 1. ALCOR ( S.R.L. )

  Italië

  Het bedrijf ALCOR ( S.R.L. ), en actief in de sector Slachtafval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Orgaanvlees, Vetten - industrieel, Orgaanvlees, en Vetten - industrieel. Het is gevestigd in Viadana, Italië.

 2. RICHELDI (S.P.A.)

  Italië

  Het bedrijf RICHELDI (S.P.A.), is een Onderaannemer, en actief in de sector Slachtafval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Orgaanvlees, en Orgaanvlees. Het is gevestigd in Modena, Italië.

 3. AIROLDI LUIGI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AIROLDI LUIGI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slachtafval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Orgaanvlees, en Orgaanvlees. Het is gevestigd in Treviglio, Italië.

 4. VARANI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf VARANI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Slachtafval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Orgaanvlees, en Orgaanvlees. Het is gevestigd in Castelplanio, Italië.

 5. BURANI DI BURANI FAUSTO & C. S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf BURANI DI BURANI FAUSTO & C. S.A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slachtafval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Orgaanvlees, en Orgaanvlees. Het is gevestigd in Montecchio Emilia, Italië.

 6. MONDIAL BUDELLA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MONDIAL BUDELLA S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Slachtafval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Orgaanvlees, en Orgaanvlees. Het is gevestigd in Offanengo, Italië.

 7. GUILLA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GUILLA S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Slachtafval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Orgaanvlees, en Orgaanvlees. Het is gevestigd in Vercelli, Italië.

 8. LUIGI F. RONCA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LUIGI F. RONCA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slachtafval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Orgaanvlees, en Orgaanvlees. Het is gevestigd in Tortona, Italië.

 9. BASSETTO ANGELO S.N.C. DI BASSETTO ANDREA, PAOLO E SIMONE

  Italië

  Het bedrijf BASSETTO ANGELO S.N.C. DI BASSETTO ANDREA, PAOLO E SIMONE, en actief in de sector Slachtafval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Orgaanvlees, darm, en Orgaanvlees. Het is gevestigd in Cornedo Vicentino, Italië.

 10. FIRMA HANDLOWO - PRODUKCYJNA PAK

  Polen

  Het bedrijf FIRMA HANDLOWO - PRODUKCYJNA PAK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Orgaanvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren Etiketten, en Etiketten. Het is gevestigd in Torun, Polen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis