• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ovens en schoorstenen - industrieel

Resultaten voor

Ovens en schoorstenen - industrieel - Import export

 1. BTF

  België

  BTF is gespecialiseerd in het ontwerp en de bouw van ovens op maat bestemd voor alle industriële sectoren alsook keramiekovens; onze ovens hebben een temperatuurbereik tot 1800 °C. Ze kunnen ontworpen worden voor een werking met lucht, beschermgassen, onder vacuüm of om speciale warmtebehandelingen uit te voeren zoals het harden, gloeien, ontlaten, smelten, drogen, verouderen, voorverwarmen etc. BTF ontwerpt en fabriceert bovendien ovens op maat voor het uitvoeren van brandweerstandsproeven op materialen. Wij begeleiden zowel bedrijven op het gebied van R&D als erkende laboratoria. Deze ovens, uitgerust met ons eigen besturingssysteem en systeem voor het inzamelen van gegevens, maken tests mogelijks volgens diverse normen (EN-1363-1; EN-1363-2; ASTM-E119; UL-263; BS-476-20; HCM; RWS). Wij staan in voor het onderhoud, de reparatie en vernieuwing van ovens van alle merken, leveren onderdelen zoals thermo-elementen, regelaars, isolatiemateriaal en/of vuurvast materiaal, draadgewonden weerstanden of gepantserde weerstanden.

 2. THERMOMELT SRL

  Italië

  Thermomelt ontwerpt, fabriceert en levert bedrijfsklare elektrische boogovens en EAF-EBT. De firma ontwikkelt, bouwt en installeert tevens panovens, torens voor panovens, transportwagentjes voor panovens, installaties voor vacuüm/ontgassing VD-VOD, koeltorens alsmede alle nodige werktuigen voor de staalfabrieken. Thermomelt heeft specialisten op dit gebied in dienst die meer dan tien jaar ervaring ten dienste stellen van utramoderne uitrustingen voor staalfabrieken. De tot nu verkregen uitmuntende resultaten stellen Thermomelt in staat zich te positioneren als een betrouwbare marktleider op de nationale en internationale markt.

 3. FOURS HC

  België

  FOURS HC houdt zich bezig met onderzoek, ontwerp en de vervaardiging van allerlei soorten industriële ovens op stroom of op gas. Onze ovens worden op maat gemaakt, van enkele kubieke decimeters tot enkele kubieke meters, temperatuur van 0 °C tot 1800 °C. Wij bouwen ovens zowel voor ambachtslieden als voor de industrie, bijvoorbeeld glasblazerij, metaalbewerking, aardewerk. De opdrachten worden dus specifiek behandeld aan de hand van de nodige thermische specificaties die van toepassing zijn op uw werkzaamheden (drogen, smelten, harden, emailleren).

 4. SNOLTHERM GMBH

  Duitsland

 5. HALKA GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GLASOFENBAU LEIPZIG GMBH

  Duitsland

 2. SELLACAN INDUSTRIEOFEN GMBH

  Duitsland

 3. AIRTEC THERMOPROCESS GMBH

  Duitsland

 4. H.R. HEINICKE GMBH FEUERUNGS- UND ANLAGENBAU

  Duitsland

 5. INDUSTRIEOFEN- & HÄRTEREIZUBEHÖR GMBH UNNA

  Duitsland

 1. INDUSTRIEOFEN- & ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

 2. GLASOFEN- UND FEUERUNGSBAU KINLE GMBH

  Duitsland

 1. IOB INDUSTRIE-OFEN-BAU GMBH

  Duitsland

 2. CRONITE KLEFISCH GMBH

  Duitsland

 3. THERMCONCEPT GMBH

  Duitsland

 4. E. LUTERBACH AG

  Zwitserland

 5. SCHORNSTEINWELT GROSSHANDEL

  Duitsland

  Schornsteinwelt Großhandel is de goedkope vakhandel voor enkelwandige schoorsteen-saneringssystemen, dubbelwandige edelstalen schoorstenen, schoorsteensets, lichte schoorstenen, open haarden, afvoerbuizen, ventilatieroosters en toebehoren. Ook biedt onze onderneming een grote keuze aan bekende fabrikanten voor open haarden, pelletkachels of verwarmingselementen zoals Cera, Lotus, Koppe, La Nordica, Spartherm en talrijke andere merken. Ook een nabestelling van diverse losse onderdelen voor deze producten is bij ons mogelijk. Ons vakpersoneel, uitvoerige advisering en een omvangrijk productaanbod en zelfs professionele montage binnen Nordrhein-Westfalen en in een omtrek van 100 km door ons toegewijde montageteam laten geen wens open. Wij zijn het adres voor dealers en distributie omdat in onze onderneming bij ons geregistreerde dealers tegen gunstigere condities kunnen inkopen. Maar ook voor consumenten biedt Schornsteinwelt Großhandel veel interessante diensten

 6. ARNOLD SCHRÖDER INDUSTRIEÖFEN GMBH

  Duitsland

 7. FEUERUNGSBAU MUTSCHLER GMBH

  Duitsland

 8. GEBER ENGINEERING INH. ANDREAS GEBER

  Duitsland

 1. SIMTECH PRÜFANLAGEN GMBH

  Oostenrijk

 2. STOWAG OFEN- UND WÄRMETECHNIK AG

  Zwitserland

 3. JIM ENGINEERING LTD

  Verenigd Koninkrijk

 4. BOLDT LABOR & INDUSTRIE WÄRMETECHNIK

  Duitsland

 5. IBF INDUSTRIE-BERATUNG FINKEL GESELLSCHAFT FÜR WÄRMEBEHANDLUNGS- ANLAGEN UND -VERFAHREN MBH

  Duitsland

 6. JULIO PEREIRA GOMES & FILHOS, LDA.

  Portugal

 7. CONVESA SA

  Spanje

 8. RAMALHOS S.A

  Portugal

 9. SCHLAGER INDUSTRIEOFENBAU GMBH

  Duitsland

 10. ENGEMAN

  Portugal

Filters

Resultaten voor

Ovens en schoorstenen - industrieel - Import export

Aantal resultaten

1.441 bedrijven