• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ovens en schoorstenen - industrieel

Resultaten voor

Ovens en schoorstenen - industrieel - Import export

 1. BTF

  België

  Verified by europages badge

  BTF is gespecialiseerd in het ontwerp en de bouw van ovens op maat bestemd voor alle industriële sectoren alsook keramiekovens; onze ovens hebben een temperatuurbereik tot 1800 °C. Ze kunnen ontworpen worden voor een werking met lucht, beschermgassen, onder vacuüm of om speciale warmtebehandelingen uit te voeren zoals het harden, gloeien, ontlaten, smelten, drogen, verouderen, voorverwarmen etc. BTF ontwerpt en fabriceert bovendien ovens op maat voor het uitvoeren van brandweerstandsproeven op materialen. Wij begeleiden zowel bedrijven op het gebied van R&D als erkende laboratoria. Deze ovens, uitgerust met ons eigen besturingssysteem en systeem voor het inzamelen van gegevens, maken tests mogelijks volgens diverse normen (EN-1363-1; EN-1363-2; ASTM-E119; UL-263; BS-476-20; HCM; RWS). Wij staan in voor het onderhoud, de reparatie en vernieuwing van ovens van alle merken, leveren onderdelen zoals thermo-elementen, regelaars, isolatiemateriaal en/of vuurvast materiaal, draadgewonden weerstanden of gepantserde weerstanden.

 2. FOURS HC

  België

  Verified by europages badge

  FOURS HC houdt zich bezig met onderzoek, ontwerp en de vervaardiging van allerlei soorten industriële ovens op stroom of op gas. Onze ovens worden op maat gemaakt, van enkele kubieke decimeters tot enkele kubieke meters, temperatuur van 0 °C tot 1800 °C. Wij bouwen ovens zowel voor ambachtslieden als voor de industrie, bijvoorbeeld glasblazerij, metaalbewerking, aardewerk. De opdrachten worden dus specifiek behandeld aan de hand van de nodige thermische specificaties die van toepassing zijn op uw werkzaamheden (drogen, smelten, harden, emailleren).

 3. AIRTEC THERMOPROCESS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AIRTEC THERMOPROCESS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Rhede, Duitsland.

 4. SELLACAN INDUSTRIEOFEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SELLACAN INDUSTRIEOFEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Lage, Duitsland.

 5. HALKA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HALKA GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Gelsenkirchen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SNOLTHERM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SNOLTHERM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Neustadt/wied, Duitsland.

 2. INDUSTRIEOFEN- & ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INDUSTRIEOFEN- & ANLAGENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Bad Königshofen, Duitsland.

 3. H.R. HEINICKE GMBH FEUERUNGS- UND ANLAGENBAU

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf H.R. HEINICKE GMBH FEUERUNGS- UND ANLAGENBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Verden, Duitsland.

 4. INDUSTRIEOFEN- & HÄRTEREIZUBEHÖR GMBH UNNA

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INDUSTRIEOFEN- & HÄRTEREIZUBEHÖR GMBH UNNA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Unna, Duitsland.

 5. GLASOFEN- UND FEUERUNGSBAU KINLE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GLASOFEN- UND FEUERUNGSBAU KINLE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Plößberg, Duitsland.

 1. IOB INDUSTRIE-OFEN-BAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IOB INDUSTRIE-OFEN-BAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Weinheim, Duitsland.

 2. CRONITE KLEFISCH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CRONITE KLEFISCH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Hürth, Duitsland.

 1. THERMCONCEPT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf THERMCONCEPT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 2. THERMOMELT SRL

  Italië

  Thermomelt ontwerpt, fabriceert en levert bedrijfsklare elektrische boogovens en EAF-EBT. De firma ontwikkelt, bouwt en installeert tevens panovens, torens voor panovens, transportwagentjes voor panovens, installaties voor vacuüm/ontgassing VD-VOD, koeltorens alsmede alle nodige werktuigen voor de staalfabrieken. Thermomelt heeft specialisten op dit gebied in dienst die meer dan tien jaar ervaring ten dienste stellen van utramoderne uitrustingen voor staalfabrieken. De tot nu verkregen uitmuntende resultaten stellen Thermomelt in staat zich te positioneren als een betrouwbare marktleider op de nationale en internationale markt.

 3. SCHORNSTEINWELT GROSSHANDEL

  Duitsland

  Schornsteinwelt Großhandel is de goedkope vakhandel voor enkelwandige schoorsteen-saneringssystemen, dubbelwandige edelstalen schoorstenen, schoorsteensets, lichte schoorstenen, open haarden, afvoerbuizen, ventilatieroosters en toebehoren. Ook biedt onze onderneming een grote keuze aan bekende fabrikanten voor open haarden, pelletkachels of verwarmingselementen zoals Cera, Lotus, Koppe, La Nordica, Spartherm en talrijke andere merken. Ook een nabestelling van diverse losse onderdelen voor deze producten is bij ons mogelijk. Ons vakpersoneel, uitvoerige advisering en een omvangrijk productaanbod en zelfs professionele montage binnen Nordrhein-Westfalen en in een omtrek van 100 km door ons toegewijde montageteam laten geen wens open. Wij zijn het adres voor dealers en distributie omdat in onze onderneming bij ons geregistreerde dealers tegen gunstigere condities kunnen inkopen. Maar ook voor consumenten biedt Schornsteinwelt Großhandel veel interessante diensten

 4. GLASREM

  Polen

  GLASREM is gespecialiseerd in vuurvaste linings voor ovens en bodemtemperatuur. We bieden revisies en het bouwen van nieuwe voorwerpen van dit type volledig met staalstructuur, drogen, verwarmen met gebruik van geschikte branders en gecontroleerde koeling van ovens. We hebben zeer gekwalificeerd en technisch personeel.

 5. STOWAG OFEN- UND WÄRMETECHNIK AG

  Zwitserland

  Het bedrijf STOWAG OFEN- UND WÄRMETECHNIK AG, is een Distributeur, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Schmerikon, Zwitserland.

 6. ARNOLD SCHRÖDER INDUSTRIEÖFEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ARNOLD SCHRÖDER INDUSTRIEÖFEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Flörsheim, Duitsland.

 7. GLASOFENBAU LEIPZIG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GLASOFENBAU LEIPZIG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

 8. FEUERUNGSBAU MUTSCHLER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FEUERUNGSBAU MUTSCHLER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Neckartenzlingen, Duitsland.

 1. SIMTECH PRÜFANLAGEN GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf SIMTECH PRÜFANLAGEN GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Felixdorf, Oostenrijk.

 2. GEBER ENGINEERING INH. ANDREAS GEBER

  Duitsland

  Het bedrijf GEBER ENGINEERING INH. ANDREAS GEBER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 3. JIM ENGINEERING LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf JIM ENGINEERING LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren ovens voor laboratoriums, Ovens - elektrisch, en broedapparaten. Het is gevestigd in St Helens, Verenigd Koninkrijk.

 4. BOLDT LABOR & INDUSTRIE WÄRMETECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf BOLDT LABOR & INDUSTRIE WÄRMETECHNIK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Biebertal, Duitsland.

 5. CONVESA SA

  Spanje

  Het bedrijf CONVESA SA, en actief in de sector Schoorstenen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ovens en schoorstenen - industrieel, pijp, verwarming, Ovens en schoorstenen - industrieel, en Ventilatiekanalen. Het is gevestigd in Móstoles-Madrid, Spanje.

 6. JULIO PEREIRA GOMES & FILHOS, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf JULIO PEREIRA GOMES & FILHOS, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Águeda, Portugal.

 7. OOMS-ITTNER

  België

  Het bedrijf OOMS-ITTNER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoorstenen - industrieel, Schoorsteenbuizen - industrieel, Schoorstenen - industrieel, Schoorsteenbuizen - industrieel, bouw van industriële schoorstenen, en expertise. Het is gevestigd in Eupen, België.

 8. IN VEST S.R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf IN VEST S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Warmtewisselaars, en Warmtewisselaars. Het is gevestigd in Šaľa, Slowakije.

 9. ENGEMAN

  Portugal

  Het bedrijf ENGEMAN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeermiddelen, Industrieel onderhoud, Smeermiddelen, branderinstallatie, Industrieel onderhoud, en metaalindustrie. Het is gevestigd in Lisboa, Portugal.

 10. GRODKE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GRODKE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermische staal- en metaalverwerking, en Thermische staal- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Ovens en schoorstenen - industrieel - Import export

Aantal resultaten

1.442 Bedrijven