• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ovens en schoorstenen - industrieel

Resultaten voor

Ovens en schoorstenen - industrieel - Import export

 1. H.R. HEINICKE GMBH FEUERUNGS- UND ANLAGENBAU

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Openheid in het omgaan met onze klanten is de topprioriteit van ons team.Het resulterende vertrouwen is de beste basis voor succesvolle zakelijke relaties. We bereiken de best mogelijke resultaten door samenwerking op basis van partnerschap.Optimale service is de logische conclusie.Naast het project bieden we permanente klantenondersteuning, monitoring van technische processen en aanwezigheid ter plaatse indien nodig. Wij zijn uw betrouwbare aanspreekpunt voor alle vragen die zich voordoen van planning tot uitvoering en bieden directe en efficiënte hulp in alle plannings- en exploitatiefasen. Onze vakbekwaamheid en het directe contact van ons goed georganiseerde team met de klanten garanderen een snelle en ongecompliceerde orderverwerking en probleemoplossing. Onze klanten worden constant geïnformeerd over de actuele status van het project en op de hoogte gehouden.We kunnen dus zonder een tijdrovende "vergadercultuur".

  Website Open In New icon
 2. FIRECUP HANDCRAFTED FIREPIT (KHRUSTALEVA AND KHARLAMOV, LLC)

  Rusland

  Verified by Europages badge

  De firma Firecap produceerde zijn eerste vuurkorf in 2014. Sinds die tijd kunnen wij er niet meer mee stoppen. In een paar jaar zijn wij marktleider geworden, omdat wij echt houden van wat wij doen. Wij produceren onze Bollen om een hartverwarmende, toverachtige sfeer bij u te scheppen. De grafische ontwerper maakt het patroon. Dan snijden wij het uit een bol met de laser. Daarom zijn al onze patronen zeer precies en uniek. U geniet van een prachtige levende vlam en wij zorgen voor uw veiligheid en comfort. Naast het fantastische ontwerp, beschikt iedere vuurkorf over een rooster, waardoor de verbrande brandstof in de asbak valt. Dit systeem beschermt de vuurkorf, doordat alles wordt opgebrand. Het stevige onderstel met bevestigingsgaten zorgt voor een veilige installatie van de vuurkorf op iedere ondergrond. Iedere vuurkorf wordt beschermd met een weerbestendige verf. Verder maken wij vuurkorven op maat voor restaurants, hotels, tuinen en plantsoenen, vakantieparken, enz. Ongelijk welk eigen idee u hebt, wij kunnen het binnen een maand produceren. Ook kunt u kiezen uit onze catalogus met kant en klare ontwerpen. Deze kunnen wij binnen 14 dagen produceren.

  Website Open In New icon
 3. BTF

  België

  Verified by Europages badge

  BTF is gespecialiseerd in het ontwerp en de bouw van ovens op maat bestemd voor alle industriële sectoren alsook keramiekovens; onze ovens hebben een temperatuurbereik tot 1800 °C. Ze kunnen ontworpen worden voor een werking met lucht, beschermgassen, onder vacuüm of om speciale warmtebehandelingen uit te voeren zoals het harden, gloeien, ontlaten, smelten, drogen, verouderen, voorverwarmen etc. BTF ontwerpt en fabriceert bovendien ovens op maat voor het uitvoeren van brandweerstandsproeven op materialen. Wij begeleiden zowel bedrijven op het gebied van R&D als erkende laboratoria. Deze ovens, uitgerust met ons eigen besturingssysteem en systeem voor het inzamelen van gegevens, maken tests mogelijks volgens diverse normen (EN-1363-1; EN-1363-2; ASTM-E119; UL-263; BS-476-20; HCM; RWS). Wij staan in voor het onderhoud, de reparatie en vernieuwing van ovens van alle merken, leveren onderdelen zoals thermo-elementen, regelaars, isolatiemateriaal en/of vuurvast materiaal, draadgewonden weerstanden of gepantserde weerstanden.

  Website Open In New icon
 4. THERMOMELT SRL

  Italië

  Verified by Europages badge

  Thermomelt ontwerpt, fabriceert en levert bedrijfsklare elektrische boogovens en EAF-EBT. De firma ontwikkelt, bouwt en installeert tevens panovens, torens voor panovens, transportwagentjes voor panovens, installaties voor vacuüm/ontgassing VD-VOD, koeltorens alsmede alle nodige werktuigen voor de staalfabrieken. Thermomelt heeft specialisten op dit gebied in dienst die meer dan tien jaar ervaring ten dienste stellen van utramoderne uitrustingen voor staalfabrieken. De tot nu verkregen uitmuntende resultaten stellen Thermomelt in staat zich te positioneren als een betrouwbare marktleider op de nationale en internationale markt.

  Website Open In New icon
 5. FOURS HC

  België

  Verified by Europages badge

  FOURS HC houdt zich bezig met onderzoek, ontwerp en de vervaardiging van allerlei soorten industriële ovens op stroom of op gas. Onze ovens worden op maat gemaakt, van enkele kubieke decimeters tot enkele kubieke meters, temperatuur van 0 °C tot 1800 °C. Wij bouwen ovens zowel voor ambachtslieden als voor de industrie, bijvoorbeeld glasblazerij, metaalbewerking, aardewerk. De opdrachten worden dus specifiek behandeld aan de hand van de nodige thermische specificaties die van toepassing zijn op uw werkzaamheden (drogen, smelten, harden, emailleren).

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. SELLACAN INDUSTRIEOFEN GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. AIRTEC THERMOPROCESS GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. GLASOFENBAU LEIPZIG GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. HALKA GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. STOWAG OFEN- UND WÄRMETECHNIK AG

  Zwitserland

  Verified by Europages badge
 1. INDUSTRIEOFEN- & ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. INDUSTRIEOFEN- & HÄRTEREIZUBEHÖR GMBH UNNA

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. GLASOFEN- UND FEUERUNGSBAU KINLE GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. IOB INDUSTRIE-OFEN-BAU GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. THERMCONCEPT GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 6. E. LUTERBACH AG

  Zwitserland

  Verified by Europages badge
 7. CRONITE KLEFISCH GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 8. SCHORNSTEINWELT GROSSHANDEL

  Duitsland

  Schornsteinwelt Großhandel is de goedkope vakhandel voor enkelwandige schoorsteen-saneringssystemen, dubbelwandige edelstalen schoorstenen, schoorsteensets, lichte schoorstenen, open haarden, afvoerbuizen, ventilatieroosters en toebehoren. Ook biedt onze onderneming een grote keuze aan bekende fabrikanten voor open haarden, pelletkachels of verwarmingselementen zoals Cera, Lotus, Koppe, La Nordica, Spartherm en talrijke andere merken. Ook een nabestelling van diverse losse onderdelen voor deze producten is bij ons mogelijk. Ons vakpersoneel, uitvoerige advisering en een omvangrijk productaanbod en zelfs professionele montage binnen Nordrhein-Westfalen en in een omtrek van 100 km door ons toegewijde montageteam laten geen wens open. Wij zijn het adres voor dealers en distributie omdat in onze onderneming bij ons geregistreerde dealers tegen gunstigere condities kunnen inkopen. Maar ook voor consumenten biedt Schornsteinwelt Großhandel veel interessante diensten

 9. SAVEMO

  België

  Op zoek naar een versatiele partner voor de bouw en plaatsing van tanks, schoorstenen, silo's en waterbehandelingsreservoirs? Twijfel dan niet langer en kies voor Savemo te Dendermonde! Savemo heeft u heel wat te bieden. Met behulp van onze eigen studiedienst bouwen en plaatsen wij tanks, schoorstenen, silo's en waterbehandelingsreservoirs voor bedrijven in de petrochemie, betonnijverheid en voor asfaltbedrijven. Wij beschikken over de beste materialen, die door ons gekwalificeerd en getraind personeel bewerkt worden tot stuk voor stuk kwaliteitsproducten die jaren in uw bedrijf zullen kunnen meedraaien. Bovendien bieden wij een degelijke en uitgebreide dienst-na-verkoop, zodat u ook meteen een partner hebt voor het onderhoud en herstellingen. Al onze tanks worden steeds vervaardigd volgens erkende codes (EN, DIN, API 650, PED). Ook werken wij nauw samen met erkende controleorganismen.

 10. GLASREM

  Polen

  GLASREM is gespecialiseerd in vuurvaste linings voor ovens en bodemtemperatuur. We bieden revisies en het bouwen van nieuwe voorwerpen van dit type volledig met staalstructuur, drogen, verwarmen met gebruik van geschikte branders en gecontroleerde koeling van ovens. We hebben zeer gekwalificeerd en technisch personeel.

 1. FEUERUNGSBAU MUTSCHLER GMBH

  Duitsland

 2. ARNOLD SCHRÖDER INDUSTRIEÖFEN GMBH

  Duitsland

 3. SIMTECH PRÜFANLAGEN GMBH

  Oostenrijk

 4. GEBER ENGINEERING INH. ANDREAS GEBER

  Duitsland

 5. JIM ENGINEERING LTD

  Verenigd Koninkrijk

 6. BOLDT LABOR & INDUSTRIE WÄRMETECHNIK

  Duitsland

 7. CJSC TH STROMMASHINA

  Rusland

 8. MAKFRY PRESSURE FRYERS

  Turkije

 9. JULIO PEREIRA GOMES & FILHOS, LDA.

  Portugal

 10. IBF INDUSTRIE-BERATUNG FINKEL GESELLSCHAFT FÜR WÄRMEBEHANDLUNGS- ANLAGEN UND -VERFAHREN MBH

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Ovens en schoorstenen - industrieel - Import export

Aantal resultaten

1.536 bedrijven