• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ovens voor keramieken en email

Resultaten voor

Ovens voor keramieken en email - Import export

 1. BTF

  België

  Verified by europages badge
 2. FOURS HC

  België

  Verified by europages badge

  FOURS HC houdt zich bezig met onderzoek, ontwerp en de vervaardiging van allerlei soorten industriële ovens op stroom of op gas. Onze ovens worden op maat gemaakt, van enkele kubieke decimeters tot enkele kubieke meters, temperatuur van 0 °C tot 1800 °C. Wij bouwen ovens zowel voor ambachtslieden als voor de industrie, bijvoorbeeld glasblazerij, metaalbewerking, aardewerk. De opdrachten worden dus specifiek behandeld aan de hand van de nodige thermische specificaties die van toepassing zijn op uw werkzaamheden (drogen, smelten, harden, emailleren).

 3. SI.GA. FORNI - SOCIETA' COOPERATIVA A RL

  Italië

  Onze onderneming is zo gestructureerd dat wij rechtstreeks contact hebben met onze klanten die continu op onze technische bijstand kunnen rekenen, ook voor het bouwen van custommade ovens. Onze aandacht voor innovatie, zonder daarbij de traditionele aspecten van ambachtelijk werk te verwaarlozen, is de garantie van een bijzonder hoog kwaliteitsniveau. De eigen afdeling Technische bijstand en Ontwerp is in het leven geroepen om intern alle fasen te bestrijken, vanaf het ontwerp tot de toepassing en de bouw.

 4. RVM HOLDING

  Nederland

  RVM Holding maakt lichtgewicht periodieke gasovens voor de keramische industrie en is onder andere gespecialiseerd in de bouw van smoorovens voor het smoren van stenen en dakpannen. Het bedrijf beschikt inmiddels over meer dan dertig jaar ervaring en levert enkel vakwerk.

 5. PAGNOTTA TERMOMECCANICA S.R.L

  Italië

  Het bedrijf PAGNOTTA TERMOMECCANICA S.R.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens voor keramieken en email. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ovens voor thermische behandeling, ovens met uitrijdende kar, Ovens voor thermische behandeling, fabricage van elektrische industriële ovens, en industriële elektrische ovens voor thermische behandelingen. Het is gevestigd in Deruta, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SOLUTIONS CÉRAMIQUES

  Frankrijk

  Het bedrijf SOLUTIONS CÉRAMIQUES, is een Distributeur, en actief in de sector Keramiek, porcelein en aardewerk - producten voor de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handwerk en knutselen - Artikelen, Ovens voor keramieken en email, industriele ovens voor glasblazerijen, bakken van keramiek, Handwerk en knutselen - Artikelen, en Ovens voor keramieken en email. Het is gevestigd in Saint-Georges-D'orques, Frankrijk.

 2. ADOTHERM

  Turkije

  Het bedrijf ADOTHERM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens voor keramieken en email. Het is tevens aanwezig in de sectoren bakken van keramiek, keramiek, porselein, en oven voor de vervaardiging van aardewerk. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. MICHEL KERAMIKBEDARF

  Zwitserland

  Het bedrijf MICHEL KERAMIKBEDARF, is een Distributeur, en actief in de sector Thermische staal- en metaalverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ovens en schoorstenen - industrieel, Ovens voor keramieken en email, Emailwaren, Decoratief aardewerk, Ovens en schoorstenen - industrieel, Ovens voor keramieken en email, Emailwaren, en Decoratief aardewerk. Het is gevestigd in Zürich, Zwitserland.

 4. RANTZAUER TÖPFERBEDARF A. MOHR

  Duitsland

  Het bedrijf RANTZAUER TÖPFERBEDARF A. MOHR, is een Distributeur, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, Ovens en schoorstenen - industrieel, Ovens voor keramieken en email, Verf en lak, Bouwbeslag, Ovens en schoorstenen - industrieel, Ovens voor keramieken en email, en Verf en lak. Het is gevestigd in Barmstedt, Duitsland.

 5. ANDREA WOLBRING KERAMIK- UND TÖPFEREIBEDARF GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf ANDREA WOLBRING KERAMIK- UND TÖPFEREIBEDARF GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ovens voor keramieken en email, Verf en lak, Emailwaren, Vuurvaste materialen en producten, Ovens voor keramieken en email, Verf en lak, Emailwaren, en Vuurvaste materialen en producten. Het is gevestigd in Baldham, Duitsland.

 1. LEHMHUUS AG

  Zwitserland

  Het bedrijf LEHMHUUS AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermische staal- en metaalverwerking, Ovens en schoorstenen - industrieel, Ovens voor keramieken en email, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Thermische staal- en metaalverwerking, Ovens en schoorstenen - industrieel, Ovens voor keramieken en email, en Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is gevestigd in Aesch, Zwitserland.

 2. ENITHERM SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf ENITHERM SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ovens voor keramieken en email, Ovens voor keramieken en email, en industriele ovens voor glasblazerijen. Het is gevestigd in Deluz, Frankrijk.

 1. MTL-BROCK

  Duitsland

  Het bedrijf MTL-BROCK, is een Distributeur, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ovens voor keramieken en email, Decoratief aardewerk, Keramiek, porcelein en aardewerk - producten voor de industrie, Ovens voor keramieken en email, Decoratief aardewerk, en Keramiek, porcelein en aardewerk - producten voor de industrie. Het is gevestigd in Diedorf, Duitsland.

 2. GEYCO

  België

  Het bedrijf GEYCO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens voor keramieken en email. Het is tevens aanwezig in de sectoren oven voor de vervaardiging van aardewerk, en werk voor de keramiekindustrie. Het is gevestigd in Braine-Le-Château, België.

 3. FOMET S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FOMET S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektro-ovens - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ovens voor keramieken en email, industriële elektrische ovens met hoge frequentie, en Ovens voor keramieken en email. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 4. CERITHERM

  Frankrijk

  Het bedrijf CERITHERM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens voor keramieken en email. Het is gevestigd in Oradour Sur Vayres, Frankrijk.

 5. LINEA SPRAY S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LINEA SPRAY S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vernissen - staal en metalen, Ovens voor keramieken en email, Vernissen - staal en metalen, en Ovens voor keramieken en email. Het is gevestigd in Castelfranco Emilia, Italië.

 6. KITTEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KITTEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ovens voor keramieken en email, en Ovens voor keramieken en email. Het is gevestigd in Rosenheim, Duitsland.

 7. CHR. AGATHOCLEOUS LTD

  Cyprus

  Het bedrijf CHR. AGATHOCLEOUS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ovens voor keramieken en email, en Ovens voor keramieken en email. Het is gevestigd in Egkomi, Cyprus.

 8. EMILIE OÜ

  Estland

  Het bedrijf EMILIE OÜ, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vaatwerk en serviesgoed. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klei- en porseleinaarde, Ovens voor keramieken en email, Klei- en porseleinaarde, en Ovens voor keramieken en email. Het is gevestigd in Tallinn, Estland.

 1. PREDERI VITTORIO & FIGLI S.N.C. DI PREDERI FRANCO E GIAMPIETRO

  Italië

  Het bedrijf PREDERI VITTORIO & FIGLI S.N.C. DI PREDERI FRANCO E GIAMPIETRO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektro-ovens - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ovens voor keramieken en email, industriele ovens voor glasblazerijen, en Ovens voor keramieken en email. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 2. PYROTEC BRENNOFENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PYROTEC BRENNOFENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ovens voor keramieken en email, en Ovens voor keramieken en email. Het is gevestigd in Osnabrück, Duitsland.

 3. LUIS FILIPE - PLACAS ESMALTADAS

  Portugal

  Het bedrijf LUIS FILIPE - PLACAS ESMALTADAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens voor keramieken en email. Het is tevens aanwezig in de sectoren emaille, en fotokeramiek in kleur. Het is gevestigd in Matosinhos, Portugal.

 4. PRALITAL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PRALITAL S.R.L., en actief in de sector Elektro-ovens - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ovens voor keramieken en email, en Ovens voor keramieken en email. Het is gevestigd in Schio, Italië.

 5. FORNS ROMAGUERA

  Spanje

  Het bedrijf FORNS ROMAGUERA, en actief in de sector Ovens voor keramieken en email. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektrische ovens, Elektrische ovens, en elektrische ovens. Het is gevestigd in La Bisbal D'emporda-Girona, Spanje.

 6. NEMECEK OFENBAU GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf NEMECEK OFENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ovens voor keramieken en email, en Ovens voor keramieken en email. Het is gevestigd in Wieselburg An Der Erlauf, Oostenrijk.

 7. NUOVA O.M.P. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NUOVA O.M.P. S.R.L., en actief in de sector Elektro-ovens - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ovens voor keramieken en email, en Ovens voor keramieken en email. Het is gevestigd in Settimo Milanese, Italië.

 8. SOMMERHUBER GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf SOMMERHUBER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens voor keramieken en email. Het is tevens aanwezig in de sectoren Keramiek - tegels en plavuizen, en Keramiek - tegels en plavuizen. Het is gevestigd in Steyr, Oostenrijk.

 9. VR BATHROOMS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf VR BATHROOMS, en actief in de sector Ovens voor keramieken en email. Het is gevestigd in Ashford, Verenigd Koninkrijk.

 10. WASHROOM LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WASHROOM LTD, en actief in de sector Ovens voor keramieken en email. Het is gevestigd in Romford, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis