• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • overkappingen - metaal

Resultaten voor

Overkappingen - metaal - Import export

 1. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Portugal

  TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA is een metaalverwerkingsbedrijf.TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA is opgericht in 1997 in de gemeente Águeda.Wij vervaardigen metalen structuren, metalen constructies, balustrades, leuningen, deuren en hekken. Wij maken industriële paviljoens. Wij hebben ook de mogelijkheid om slotenmaker projecten uit te voeren zoals kleine en grote hekken, balustrades en kleine daken. Het bedrijf heeft al vele jaren ervaring op binnenlandse en buitenlandse markten: Spanje, Frankrijk, Angola, Mozambique, en anderen. Wij doen alle soorten werk in ijzer, gelast aluminium of roestvrij staal. Wij hebben een technische afdeling met verschillende ontwerpers en ingenieurs en wij doen aan 3D-modellering. Wij zetten in op uitmuntendheid door gebruik te maken van de beste materialen, uitrusting, methoden en processen en wij beschikken over een bekwaam en gemotiveerd team om uw projecten uit te voeren. Wij hebben lasersnijden, buigmachine, snijden en boren, lassen. Wij zijn een EN1090 en ISO9001 gecertificeerd bedrijf.

 2. HAACK JALOUSIEN GMBH

  Duitsland

 3. GLÜCK UND FRANKE FENSTER ROLLADEN TECHNIK VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

 4. GLAS & SPIEGEL STEFAN WIESNER

  Duitsland

 5. KERN HOLZ- UND GARTENLAND GMBH & CO. KG

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AUEN TOR UND TÜRTECHNIK GBR

  Duitsland

 2. S&V BOUW- EN KUNSTSTOF MATERIALEN B.V

  Nederland

 3. GRAS EN GROEN OVERKAPPINGEN

  Nederland

  Gras en Groen Overkappingen uit Den Bosch is specialist in het leveren en plaatsen van overkappingen en tuinhuisjes. Dankzij de kennis en ervaring vanuit het hoveniersvak kunnen wij aan al uw wensen tegemoet komen. Vanaf het allereerste advies tot het maken van een uitvoerbaar ontwerp en de realisatie bij u in de tuin. Voordelen van Gras en Groen Overkappingen Wij leveren maatwerk op het gebied van ontwerp en uitvoering Jarenlange ervaring als hoveniersbedrijf op alle gebieden van tuinaanleg Alle werkzaamheden zoals grondwerk, houtbouw en dakbedekking in eigen beheer Duurzaam en kwalitatief hoogwaardig hout Bekijk voorbeeld overkappingen en tuinhuizen in onze showtuin U ontvangt 100% tevredenheidsgarantie Advies en ontwerp Wilt u langdurig genieten van het buitenleven of ontbreekt het in uw woning aan opbergruimte? Dan kunnen wij door middel van houtbouw u in uw behoeften voorzien. Vaak voorzien standaard overkappingen net niet in hetgeen waar u naar zoekt. Om die reden starten wij altijd met een vrijblijvend adviesgesprek. Nadat al uw wensen en eisen duidelijk zijn verzorgen wij een ontwerp op maat passend bij de situatie bij u in de tuin.

 4. TECNO ART

  België

  Tecno Art is gespecialiseerd in het ontwerpen, maken en plaatsen van straatmeubilair, overkappingen voor diverse doeleinden en maatwerk. Bij Tecno Art zien we straatmeubilair als meer dan het bevorderen van de verkeersveiligheid of het voorzien van comfortzones. Straatmeubilair geeft vorm en beleving aan de openbare ruimtes waarin we leven. In ons gamma: Schuilhuisjes | Fietsoverkapping | fietsenstalling | Fietsbeugels | Balustrades | Zitbanken | Basketpalen |Maatwerk. Naast verankerde (vaste) fietsoverkappingen of fietsenstallingen, bieden wij uniek in Vlaanderen mobiele fietsenstallingen aan! Dit ontwerp laat gemeentes of organisatoren toe om snel én gemakkelijk fietsparking te voorzien op evenementen. Door het realiseren van overkappingen naar hedendaagse architecturale normen kunnen antwoorden op je vraag naar: Speelplaatsoverkappingen | Schuilhuisjes voor bijvoorbeeld aan bushaltes | Fietsoverkappingen | Pergola's | Maatwerk. Voor meer info, surf naar http: //www.tecnoart.be

 5. VERHOFSTÉ

  België

  Verhofsté NV is opgericht in 1963 en wordt nu geleid door de 2de generatie. Verhofsté NV is hoofdzakelijk actief in het constructiemaatwerk: de klant bepaalt de vorm, het materiaal en de afmetingen. We bieden totaaloplossingen aan: met funderingen, draagconstructie in staal, inox of aluminium tot en met de afwerking met glas, hout, kunststof of een combinatie van verschillende materialen. Hiertoe beschikken wij over een eigen opmeet -& studiedienst én een ervaren team van projectleiders en ingenieurs. De productie gebeurt volledig in eigen beheer: gekeurde lassers in het atelier en vaste teams voor de montage. Op die manier kunnen we de kwaliteit garanderen!

 1. BRUSTOR

  België

  Brustor is dé Belgische fabrikant van zonneschermen, zonwering voor veranda's en screens. Recent biedt Brustor een gamma Outdoor Living pergola's aan. Outdoor Living: deze aluminium terrasoverkapping met kantelbare lamellen, vouwdoek of topscreens creëert een aangename buitenruimte. Sun Protection: met de luifels van Brustor creëert u de gewenste schaduw op uw terras. Deze zonnewering is beschikbaar als knikarmscherm of uitvalscherm. Screens: met deze vensterzonwering houdt u de zon buiten en creëert u de gewenste privacy. De zonwering screens zijn beschikbaar in verschillende formaten en afwerkingen.

 2. BELURBA

  België

  Belurba, uw partner voor de inrichting van de buitenruimte. Doordacht ontworpen park- en straatmeubilair van bestendige materialen maakt Belurba een sterke partner voor het inrichten van de openbare ruimte. Het is onze missie ervoor te zorgen dat mensen zich thuis kunnen voelen in de buitenruimte. Daarom biedt ons standaard assortiment een grote diversiteit qua vormgeving. Esthetiek gecombineerd met functionaliteit en veiligheid zijn bij al onze ontwerpen van uiterst belang.

 1. NOEMAR BUITENLEVEN

  Nederland

  Fabrikant en groothandel van terrasoverkappingen en schuifdeuren met CE Keurmerk. Advies en montage naar de consument van terrasoverkappingen, schuifdeuren, zonwering, rolluiken, schaduwdoeken.

 2. BEMETAL

  Portugal

 3. MK-METALLTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. AÇODECOR

  Portugal

 5. PELIKAN PERGOLA

  Turkije

 6. AY-LAR DEMIR CELIK MAKINA BRANDA TENTE DEKORASYON SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkije

 7. BIKE DOCK SOLUTIONS

  Verenigd Koninkrijk

 8. A. BUDKO INDIVIDUALI VEIKLA

  Litouwen

 1. PLAROL GMBH

  Duitsland

 2. ALUMINCO GMBH

  Duitsland

 3. METALL-AUER GMBH

  Oostenrijk

 4. SANDVIÇ PANEL - PANNELLO SANDWICH

  Turkije

 5. ALDO DEL CARLO DI ANNA E PAOLA DEL CARLO S.N.C.

  Italië

 6. STREETSPACE GROUP

  Verenigd Koninkrijk

 7. CARAPAX FRANCE

  Frankrijk

 8. BOHLE AG

  Duitsland

 9. PREMIER STORAGE PRODUCTS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 10. EDELMANN FACHMARKT FÜR DAS HANDWERK GMBH

  Duitsland