• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • overkappingen - metaal

Resultaten voor

Overkappingen - metaal - Import export

 1. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Portugal

  Verified by Europages badge

  TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA is een metaalverwerkingsbedrijf.TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA is opgericht in 1997 in de gemeente Águeda.Wij vervaardigen metalen structuren, metalen constructies, balustrades, leuningen, deuren en hekken. Wij maken industriële paviljoens. Wij hebben ook de mogelijkheid om slotenmaker projecten uit te voeren zoals kleine en grote hekken, balustrades en kleine daken. Het bedrijf heeft al vele jaren ervaring op binnenlandse en buitenlandse markten: Spanje, Frankrijk, Angola, Mozambique, en anderen. Wij doen alle soorten werk in ijzer, gelast aluminium of roestvrij staal. Wij hebben een technische afdeling met verschillende ontwerpers en ingenieurs en wij doen aan 3D-modellering. Wij zetten in op uitmuntendheid door gebruik te maken van de beste materialen, uitrusting, methoden en processen en wij beschikken over een bekwaam en gemotiveerd team om uw projecten uit te voeren. Wij hebben lasersnijden, buigmachine, snijden en boren, lassen. Wij zijn een EN1090 en ISO9001 gecertificeerd bedrijf.

  Website Open In New icon
 2. HAACK JALOUSIEN GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. GLÜCK UND FRANKE FENSTER ROLLADEN TECHNIK VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. GLAS & SPIEGEL STEFAN WIESNER

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. AUEN TOR UND TÜRTECHNIK GBR

  Duitsland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. SCHLOSSEREI WALDNER INH. JOHANNES WALDNER E. K.

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. KERN HOLZ- UND GARTENLAND GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. VELOPA

  België

  VelopA houdt zich bezig met de inrichting van de (openbare) buitenruimte. En we vervullen die rol bewust. De openbare buitenruimte is de woonkamer van onze samenleving. We richten die woonkamer graag zo in dat mensen worden gestimuleerd om te fietsen, te sporten en te spelen. Ook zorgen we voor veiligheid en groen in de vaak versteende buitenruimte. StraaVelopA Citystyletmeubilair, fietsparkeren en overkappingen VelopA-Citystyle levert producten voor de inrichting van de (openbare) buitenruimte, zoals straatmeubilair, fietsparkeeroplossingen en overkappingen. Spelen, sporten en ontmoeten VelopA-Omniplay Nederland realiseert speel- en sportplekken voor gemeenten, recreatieondernemingen en onderwijsinstellingen. VelopA-Omniplay Nederland vindt dat iedereen hoort te kunnen spelen en sporten. Dat levert veel lichaamsbeweging en plezier op.

 4. VERHOFSTÉ

  België

  Verhofsté NV is opgericht in 1963 en wordt nu geleid door de 2de generatie. Verhofsté NV is hoofdzakelijk actief in het constructiemaatwerk: de klant bepaalt de vorm, het materiaal en de afmetingen. We bieden totaaloplossingen aan: met funderingen, draagconstructie in staal, inox of aluminium tot en met de afwerking met glas, hout, kunststof of een combinatie van verschillende materialen. Hiertoe beschikken wij over een eigen opmeet -& studiedienst én een ervaren team van projectleiders en ingenieurs. De productie gebeurt volledig in eigen beheer: gekeurde lassers in het atelier en vaste teams voor de montage. Op die manier kunnen we de kwaliteit garanderen!

 5. DM VERANDA'S

  Nederland

  DM Veranda's verkoop en montage.Ook langer van de zomer genieten? Met een aluminium veranda of tuinkamer van DM Veranda's is dat nu mogelijk.Een overkapping/veranda is Ideaal om vanaf het vroege voorjaar tot diep in het najaar lange avonden op uw terras door te brengen.Een Aluminium Veranda of tuinkamer van DM Veranda is ideaal om buiten toch het gevoel te krijgen dat u een beetje binnen zit.Bij DM Veranda verzorgen wij dit van A tot Z. Bij DM Veranda's kunt u ook terecht voor aluminium schutting, carports en de Budgetline veranda. de Goedkope Aluminium veranda. Gebruiksgemak: Een aluminium Veranda is een Verlengstuk van uw woonkamer vanaf het voorjaar tot en met de nazomer. In het vroege voorjaar de eerste zonnestralen optimaal benutten. In de Aluminium veranda gaat de BARBECUE altijd door. In uw tuinkamer Langer genieten van de zomeravonden. In uw aluminium veranda altijd een droge zitplaats. De overkapping/veranda als Opslagplaats voor de loungeset-tuinmeubelen.

 1. GRAS EN GROEN OVERKAPPINGEN

  Nederland

  Gras en Groen Overkappingen uit Den Bosch is specialist in het leveren en plaatsen van overkappingen en tuinhuisjes. Dankzij de kennis en ervaring vanuit het hoveniersvak kunnen wij aan al uw wensen tegemoet komen. Vanaf het allereerste advies tot het maken van een uitvoerbaar ontwerp en de realisatie bij u in de tuin. Voordelen van Gras en Groen Overkappingen Wij leveren maatwerk op het gebied van ontwerp en uitvoering Jarenlange ervaring als hoveniersbedrijf op alle gebieden van tuinaanleg Alle werkzaamheden zoals grondwerk, houtbouw en dakbedekking in eigen beheer Duurzaam en kwalitatief hoogwaardig hout Bekijk voorbeeld overkappingen en tuinhuizen in onze showtuin U ontvangt 100% tevredenheidsgarantie Advies en ontwerp Wilt u langdurig genieten van het buitenleven of ontbreekt het in uw woning aan opbergruimte? Dan kunnen wij door middel van houtbouw u in uw behoeften voorzien. Vaak voorzien standaard overkappingen net niet in hetgeen waar u naar zoekt. Om die reden starten wij altijd met een vrijblijvend adviesgesprek. Nadat al uw wensen en eisen duidelijk zijn verzorgen wij een ontwerp op maat passend bij de situatie bij u in de tuin.

 2. INTERLOODS

  België

  Sinds 1986 biedt Interloods pasklare oplossingen in de vorm van een brede waaier aan loodsen en hallen voor uw al dan niet tijdelijke, logistieke problemen en dit tegen een optimale prijs/kwaliteitverhouding. De loodsen en hallen van Interloods zijn duurzaam maar tegelijkertijd ook flexibel, en komen zo tegemoet aan uw behoefte aan ruimte op maat of u nu kiest voor nieuwbouw, verhuur of renovatie van loodsen. Sinds 2013 werd Interloods opgenomen in de Frisomat Groep - specialist in de bouw van industriële hallen. Hierdoor kan Interloods terugvallen op een eigen fabricatie en een sterke partner om zo een optimale klantenservice te geven. Met meer dan 25 jaar ervaring staat Interloods bekend als een solide en kwaliteitsvolle partner in de petrochemische sector, bouw-en aannemerij en vele anderen. Het is de Interloods filosofie om samen met de klant te zoeken naar snelle, pasklare en betaalbare oplossingen. Interloods verkoopt, verhuurt, monteert, demonteert, verplaatst en renoveert loodsen en hallen. Bovendien zijn onze loodsen en hallen schakelbaar zodat elke oppervlakte gerealiseerd kan worden! Samen met u en binnen uw budget lossen wij uw plaatsgebrek op. Zowel permanent als tijdelijk, maar altijd degelijk.

 3. TECNO ART

  België

  Tecno Art is gespecialiseerd in het ontwerpen, maken en plaatsen van straatmeubilair, overkappingen voor diverse doeleinden en maatwerk. Bij Tecno Art zien we straatmeubilair als meer dan het bevorderen van de verkeersveiligheid of het voorzien van comfortzones. Straatmeubilair geeft vorm en beleving aan de openbare ruimtes waarin we leven. In ons gamma: Schuilhuisjes | Fietsoverkapping | fietsenstalling | Fietsbeugels | Balustrades | Zitbanken | Basketpalen |Maatwerk. Naast verankerde (vaste) fietsoverkappingen of fietsenstallingen, bieden wij uniek in Vlaanderen mobiele fietsenstallingen aan! Dit ontwerp laat gemeentes of organisatoren toe om snel én gemakkelijk fietsparking te voorzien op evenementen. Door het realiseren van overkappingen naar hedendaagse architecturale normen kunnen antwoorden op je vraag naar: Speelplaatsoverkappingen | Schuilhuisjes voor bijvoorbeeld aan bushaltes | Fietsoverkappingen | Pergola's | Maatwerk. Voor meer info, surf naar http: //www.tecnoart.be

 4. BRUSTOR

  België

  Brustor is dé Belgische fabrikant van zonneschermen, zonwering voor veranda's en screens. Recent biedt Brustor een gamma Outdoor Living pergola's aan. Outdoor Living: deze aluminium terrasoverkapping met kantelbare lamellen, vouwdoek of topscreens creëert een aangename buitenruimte. Sun Protection: met de luifels van Brustor creëert u de gewenste schaduw op uw terras. Deze zonnewering is beschikbaar als knikarmscherm of uitvalscherm. Screens: met deze vensterzonwering houdt u de zon buiten en creëert u de gewenste privacy. De zonwering screens zijn beschikbaar in verschillende formaten en afwerkingen.

 5. BOZARC

  België

  BOzARC is dé expert in de productie en plaatsing van aluminium overkappingen. Vanuit Aartselaar wordt de ganse Benelux voorzien van carports, terrasoverkappingen, fietsenstallingen, rokersruimten... Voor de verdeling van de gepatenteerde overkappingen beschikt BOzARC over een netwerk van zorgvuldig geselecteerde verdeelpunten. De BOzARC overkappingen zijn steeds voorzien van dakgoten voor de waterafvoer, welke meestal doorheen de eigen steunpalen gebeurt. Tevens heeft u de keuze uit alle RAL kleuren voor uw BOzARC overkapping.

 6. BELURBA

  België

  Belurba, uw partner voor de inrichting van de buitenruimte. Doordacht ontworpen park- en straatmeubilair van bestendige materialen maakt Belurba een sterke partner voor het inrichten van de openbare ruimte. Het is onze missie ervoor te zorgen dat mensen zich thuis kunnen voelen in de buitenruimte. Daarom biedt ons standaard assortiment een grote diversiteit qua vormgeving. Esthetiek gecombineerd met functionaliteit en veiligheid zijn bij al onze ontwerpen van uiterst belang.

 7. TERRASOVERKAPPINGEN

  Nederland

  Ambiance Zonwering Harderwijk biedt diverse mogelijkheden voor het creëren van schaduw en verkoeling met behulp van terrasoverkappingen of zonneschermen. De mogelijkheden ten aanzien van stijl, uitstraling, kleur lak en kleur doek zijn groot.

 8. NOEMAR BUITENLEVEN

  Nederland

  Fabrikant en groothandel van terrasoverkappingen en schuifdeuren met CE Keurmerk. Advies en montage naar de consument van terrasoverkappingen, schuifdeuren, zonwering, rolluiken, schaduwdoeken.

 9. PELIKAN PERGOLA

  Turkije

 10. BEMETAL

  Portugal

 1. AÇODECOR

  Portugal

 2. MK-METALLTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. A. BUDKO INDIVIDUALI VEIKLA

  Litouwen

 4. PLAROL GMBH

  Duitsland

 5. SANDVIÇ PANEL - PANNELLO SANDWICH

  Turkije

 6. ALUMINCO GMBH

  Duitsland

 7. METALL-AUER GMBH

  Oostenrijk

 8. EDELMANN FACHMARKT FÜR DAS HANDWERK GMBH

  Duitsland

 9. SOCIETE MUREL

  Frankrijk

 10. PREMIER STORAGE PRODUCTS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk