• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • paarden en ezels

Resultaten voor

Paarden en ezels - Import export

 1. MANCA'S PAARDEN SHOP

  Nederland

  De ruiter en paardenshop voor al uw benodigdheden. Van klein en groot. Betaalbare prijzen met leuke acties. Ook voor in en om de wei is er een aanbod. Tevens voor vee zoals koeien, schapen is er aanbod. Vraag hiernaar voor de mogelijkheden deze staan niet op de site! Met o.a. aanbod van de volgende merken: Winderen, paardensnackboxen, Uhlan, N-line en steeds kijkende naar nog meer hele leuke samenwerkingen om voor u als klant het perfecte aanbod te creëren met alle mogelijke disciplines. Ook de shetlanders worden niet vergeten.(mocht dit er nu nog niet opstaan ben ik bezig met een mooie samenwerking. Volg ons ook op facebook om de laatste updates te volgen via training- africhtingsstal Manca. Ook op de webshop elke maand een nieuwe blog te lezen Tevens een afdeling met sale, hierbij worden producten tweedehands aangeboden voor een schappelijke prijs. Sommige dingen zijn nieuw, andere gebruikt. Nieuwsgierig geworden? Check snel de webshop! Tot gauw www.mancaspaardenshop.com

 2. KIM DE LAAT SPORTHORSES

  Nederland

  Kim de Laat Sporthorses richt zich op het Zadelmak maken, trainen en corrigeren van (jonge) dressuurpaarden. Ook het in- en verkopen van uw paard, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een moderne accommodatie in Ven-Zelderheide (Limburg). -Ruime boxen 4, 5 x 4, 5 met binnen- en buitenluik. -7 Dagen per week wordt er gemest. -Paarden krijgen goed en voedzaam hooi. -Dagelijks weidegang en/of paddock. Indien niet mogelijk, wordt er aan de hand gestapt. -Binnenbak van 20x60 met Geopad bodem. -Hengsten paddock aanwezig. Kim's Paardentaxi Betrouwbaar en goed uw paard vervoeren? Vraag direct een offerte aan via de website. Wij rijden door heel Nederland, vanaf standplaats Ven-Zelderheide. (Limburg) Zadelmak maken Wij van Kim de Laat Sporthorses hebben ruime ervaring in het zadelmak maken van jonge paarden. Bij ons betaald u slechts een vaste prijs van € 650, - p/maand. Meeste paarden zijn binnen een maand (4 weken) zadelmak. Heeft u interesse? Bel of mail ons dan. Vraag vrijblijvend een prijs aan via de website.

 3. BLACKMORINE

  België

  Leverancier van de Federale Politie te paard, is Blackmorine fabrikant van verzorgingsproducten voor paarden. Blackmorine biedt een compleet gamma voor het welzijn van paarden: Shampoos, ontwarringsmiddelen, vlekkenshampoos voor witte paarden, insectenverdrijvende middelen, en overige. Een gamma van producten voor de vacht, de manen, de staart en de benen van het paard. Blackmorine levert ook producten voor het onderhoud van zadels: vet, reiniger en zeep voor leer.

 4. BREEMEERSEN STUDFARM

  België

  Stoeterij de Breemeersen werd rond 1975 opgericht door Jozef Brondeel en zijn vrouw Jo Vettenburg. In 2005 namen twee van de vier zonen de fakkel over en groeide de stoeterij uit tot een internationale hengstenhouderij. Maarten en Donaat Brondeel investeerden in nieuwe bloedlijnen en legden nog meer de nadruk de sportstal. De hengsten kregen een betere opleiding en presteren ondertussen bijzonder sterk op internationale wedstrijden. En nu ze bieden u ook sommige paarden te verkopen.

 5. ESCALERA DEL MAYORAZGO

  Spanje

  Paardenkudden en paardrijschool. Initiatielessen. Klassieke dressuurlessen en springlessen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. GUEST RANCH DJERBA ZITOUNA

  Tunesië

 2. CM-EQUIFRANCE

  Nederland

 3. FRIESIAN HORSES FOR SALE

  Nederland

 4. EPC SARL

  Frankrijk

 5. GÉRARD SAMAIN

  Frankrijk

 1. S.R.P.A. VEEWEYDE

  België

 2. AUSTRALIAN THOROUGHBRED BLOODSTOCK

  Australië

 3. FLAXCOM LLP

  Wit Rusland

 4. FERMAX HORSE SRL

  Italië

 5. LE GALOP

  Spanje

 6. F.P.H.U. ANDES- AGNIESZKA RADZIOCH

  Polen

 7. HORSE KINGDOM LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 8. YEGUADA RETAMAR

  Spanje

 9. FRANÇOIS MATHY JR

  België

 10. ASINERIE DU PAYS DES COLLINES

  België

 1. MSN EQUINE

  Verenigd Koninkrijk

 2. SONNENHOF

  België

 3. FARMA BOJOV - VYJÍŽĎKY NA KONÍCH KOUSEK OD PRAHY

  Tsjechische Rep.

 4. MAISON FAMILIALE RURALE SAINT FLOUR

  Frankrijk

 5. INNOVIS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 6. ARIETE FATTORIA LATTE SANO S.P.A.

  Italië

 7. SAN RAFFAELE S.P.A.

  Italië

 8. BRECKONBOROUGH EQUESTRIAN LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 9. HIGHFLYER BLOODSTOCK AGENCY LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 10. SAT N 1733 GRANJA SAN MIGUEL

  Spanje