• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • paarden en ezels

Resultaten voor

Paarden en ezels - Import export

 1. MANCA'S PAARDEN SHOP

  Nederland

  De ruiter en paardenshop voor al uw benodigdheden. Van klein en groot. Betaalbare prijzen met leuke acties. Ook voor in en om de wei is er een aanbod. Tevens voor vee zoals koeien, schapen is er aanbod. Vraag hiernaar voor de mogelijkheden deze staan niet op de site! Met o.a. aanbod van de volgende merken: Winderen, paardensnackboxen, Uhlan, N-line en steeds kijkende naar nog meer hele leuke samenwerkingen om voor u als klant het perfecte aanbod te creëren met alle mogelijke disciplines. Ook de shetlanders worden niet vergeten.(mocht dit er nu nog niet opstaan ben ik bezig met een mooie samenwerking. Volg ons ook op facebook om de laatste updates te volgen via training- africhtingsstal Manca. Ook op de webshop elke maand een nieuwe blog te lezen Tevens een afdeling met sale, hierbij worden producten tweedehands aangeboden voor een schappelijke prijs. Sommige dingen zijn nieuw, andere gebruikt. Nieuwsgierig geworden? Check snel de webshop! Tot gauw www.mancaspaardenshop.com

 2. KIM DE LAAT SPORTHORSES

  Nederland

  Kim de Laat Sporthorses richt zich op het Zadelmak maken, trainen en corrigeren van (jonge) dressuurpaarden. Ook het in- en verkopen van uw paard, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een moderne accommodatie in Ven-Zelderheide (Limburg). -Ruime boxen 4, 5 x 4, 5 met binnen- en buitenluik. -7 Dagen per week wordt er gemest. -Paarden krijgen goed en voedzaam hooi. -Dagelijks weidegang en/of paddock. Indien niet mogelijk, wordt er aan de hand gestapt. -Binnenbak van 20x60 met Geopad bodem. -Hengsten paddock aanwezig. Kim's Paardentaxi Betrouwbaar en goed uw paard vervoeren? Vraag direct een offerte aan via de website. Wij rijden door heel Nederland, vanaf standplaats Ven-Zelderheide. (Limburg) Zadelmak maken Wij van Kim de Laat Sporthorses hebben ruime ervaring in het zadelmak maken van jonge paarden. Bij ons betaald u slechts een vaste prijs van € 650, - p/maand. Meeste paarden zijn binnen een maand (4 weken) zadelmak. Heeft u interesse? Bel of mail ons dan. Vraag vrijblijvend een prijs aan via de website.

 3. BLACKMORINE

  België

  Leverancier van de Federale Politie te paard, is Blackmorine fabrikant van verzorgingsproducten voor paarden. Blackmorine biedt een compleet gamma voor het welzijn van paarden: Shampoos, ontwarringsmiddelen, vlekkenshampoos voor witte paarden, insectenverdrijvende middelen, en overige. Een gamma van producten voor de vacht, de manen, de staart en de benen van het paard. Blackmorine levert ook producten voor het onderhoud van zadels: vet, reiniger en zeep voor leer.

 4. BREEMEERSEN STUDFARM

  België

  Stoeterij de Breemeersen werd rond 1975 opgericht door Jozef Brondeel en zijn vrouw Jo Vettenburg. In 2005 namen twee van de vier zonen de fakkel over en groeide de stoeterij uit tot een internationale hengstenhouderij. Maarten en Donaat Brondeel investeerden in nieuwe bloedlijnen en legden nog meer de nadruk de sportstal. De hengsten kregen een betere opleiding en presteren ondertussen bijzonder sterk op internationale wedstrijden. En nu ze bieden u ook sommige paarden te verkopen.

 5. ESCALERA DEL MAYORAZGO

  Spanje

  Paardenkudden en paardrijschool. Initiatielessen. Klassieke dressuurlessen en springlessen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GUEST RANCH DJERBA ZITOUNA

  Tunesië

  Het bedrijf GUEST RANCH DJERBA ZITOUNA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Paarden en ezels. Het is tevens aanwezig in de sectoren reis, en ruitertoerisme. Het is gevestigd in Djerba Island, Tunesië.

 2. CM-EQUIFRANCE

  Nederland

  Het bedrijf CM-EQUIFRANCE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Paarden en ezels. Het is tevens aanwezig in de sectoren manege agritoerisme. Het is gevestigd in Lelystad, Nederland.

 3. AUSTRALIAN THOROUGHBRED BLOODSTOCK

  Australië

  Het bedrijf AUSTRALIAN THOROUGHBRED BLOODSTOCK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Paarden en ezels. Het is gevestigd in Beremboke Vic, Australië.

 4. S.R.P.A. VEEWEYDE

  België

  Het bedrijf S.R.P.A. VEEWEYDE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Huisdieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Paarden en ezels, kleine dieren, honden, katten, en Paarden en ezels. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 5. GÉRARD SAMAIN

  Frankrijk

  Het bedrijf GÉRARD SAMAIN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Paarden en ezels. Het is gevestigd in Cappelle-En-Pévèle, Frankrijk.

 1. FLAXCOM LLP

  Wit Rusland

  Het bedrijf FLAXCOM LLP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Paarden en ezels. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 2. FRIESIAN HORSES FOR SALE

  Nederland

  Het bedrijf FRIESIAN HORSES FOR SALE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Paarden en ezels. Het is gevestigd in Hartwerd, Nederland.

 1. BASCULAS CAMIONERAS MIGMA

  Mexico

  Het bedrijf BASCULAS CAMIONERAS MIGMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Paarden en ezels. Het is tevens aanwezig in de sectoren weegschalen, brugbalans ijzer, gewichtindicators, en fokboerderijen. Het is gevestigd in Leon Gto, Mexico.

 2. LE GALOP

  Spanje

  Het bedrijf LE GALOP, is een Groothandelaar, en actief in de sector Paarden en ezels. Het is gevestigd in Málaga, Spanje.

 3. FERMAX HORSE SRL

  Italië

  Het bedrijf FERMAX HORSE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Paarden en ezels. Het is tevens aanwezig in de sectoren paardenbox, en installaties en apparatuur voor paardenfokkerijen. Het is gevestigd in Argenta, Italië.

 4. F.P.H.U. ANDES- AGNIESZKA RADZIOCH

  Polen

  Het bedrijf F.P.H.U. ANDES- AGNIESZKA RADZIOCH, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Paarden en ezels. Het is gevestigd in Krzepice, Polen.

 5. MSN EQUINE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MSN EQUINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Paarden en ezels. Het is gevestigd in Lincoln, Verenigd Koninkrijk.

 6. ASINERIE DU PAYS DES COLLINES

  België

  Het bedrijf ASINERIE DU PAYS DES COLLINES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Toiletzepen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Paarden en ezels, Lichaamsverzorgingsproducten, Paarden en ezels, en Lichaamsverzorgingsproducten. Het is gevestigd in Frasnes-Lez-Buissenal, België.

 7. SONNENHOF

  België

  Het bedrijf SONNENHOF, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Paarden en ezels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stoeterijen, Dienstverlening voor de veeteelt, Stoeterijen, en Dienstverlening voor de veeteelt. Het is gevestigd in St-Vith, België.

 8. HORSE KINGDOM LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HORSE KINGDOM LIMITED, is een Dienstverlener, en actief in de sector Paarden en ezels. Het is tevens aanwezig in de sectoren paarden. Het is gevestigd in Preston, Verenigd Koninkrijk.

 1. YEGUADA RETAMAR

  Spanje

  Het bedrijf YEGUADA RETAMAR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Paarden en ezels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Paardevlees, paarden, en Paardevlees. Het is gevestigd in Fortuna, Spanje.

 2. FARMA BOJOV - VYJÍŽĎKY NA KONÍCH KOUSEK OD PRAHY

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf FARMA BOJOV - VYJÍŽĎKY NA KONÍCH KOUSEK OD PRAHY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Paarden en ezels. Het is gevestigd in Čisovice, Tsjechische Rep..

 3. FRANÇOIS MATHY JR

  België

  Het bedrijf FRANÇOIS MATHY JR, is een Multi-Category, en actief in de sector Paarden en ezels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stoeterijen, Stoeterijen, en paardenstal. Het is gevestigd in Aywaille, België.

 4. SOLOGNE AUTRUCHES

  Frankrijk

  Het bedrijf SOLOGNE AUTRUCHES, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pelsdierfokkerijen, Paarden en ezels, Pelsdierfokkerijen, en Paarden en ezels. Het is gevestigd in Saint Gondon, Frankrijk.

 5. COÖPERATIEVE FEDERATIE VAN EDELPELSDIERENHOUDERS NEDERASSELT UA

  Nederland

  Het bedrijf COÖPERATIEVE FEDERATIE VAN EDELPELSDIERENHOUDERS NEDERASSELT UA, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pelsdierfokkerijen, Paarden en ezels, Pelsdierfokkerijen, en Paarden en ezels. Het is gevestigd in Nederasselt, Nederland.

 6. SAT N 1733 GRANJA SAN MIGUEL

  Spanje

  Het bedrijf SAT N 1733 GRANJA SAN MIGUEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pelsdierfokkerijen, Paarden en ezels, Pelsdierfokkerijen, en Paarden en ezels. Het is gevestigd in Villarreal De Huerva, Spanje.

 7. ECOLIT

  Frankrijk

  Het bedrijf ECOLIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Paarden en ezels. Het is gevestigd in Croissanville, Frankrijk.

 8. THE SHETLAND PONY STUD-BOOK SOCIETY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE SHETLAND PONY STUD-BOOK SOCIETY, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pelsdierfokkerijen, Paarden en ezels, Pelsdierfokkerijen, en Paarden en ezels. Het is gevestigd in Perth, Verenigd Koninkrijk.

 9. HTR

  Zweden

  Het bedrijf HTR, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Paarden en ezels. Het is tevens aanwezig in de sectoren fournituren voor sportweddenschapsagentschappen. Het is gevestigd in Bromma, Zweden.

 10. OSTERLAND AGRAR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OSTERLAND AGRAR GMBH, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pelsdierfokkerijen, Paarden en ezels, Pelsdierfokkerijen, en Paarden en ezels. Het is gevestigd in Frohburg, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis