• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • paardevlees

Resultaten voor

Paardevlees - Import export

 1. PROFIL EXPORT VIANDES

  Frankrijk

  PROFIL EXPORT familiebedrijf gebaseerd in de Isère in Frankrijk, en gespecialiseerd in het snijden van paardenvlees, bewerkt paardenvlees & transformatie van paardenvlees. Paardenfokkerij, slachten van paarden, ontbotten, snijden van paardenvlees, transformatie van paardenvlees, vacuüm verpakking, in bakjes, in grootverpakking, in conserven, distributie. Beheerst in zijn geheel het Franse paarden fillière. IFS CERTIFICATEN op onze productiesite.

 2. HNOS CABALLERO ROJO C.B.

  Spanje

 3. TOT-CAVALL

  Spanje

 4. AVENTURAS DEL SUR

  Spanje

 5. YEGUADA RETAMAR

  Spanje

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RUITHOF PAARDENVLEES

  Nederland

 2. YEGUADA DIMOBA

  Spanje

 3. SOVICA LOTTIN

  Frankrijk

 4. ELIF PAZARLAMA

  Turkije

 5. CELEJ PIOTR

  Polen

 1. TALLHOJDENS KOTT OCH CHARK AB

  Zweden

 2. ESCALERA DEL MAYORAZGO

  Spanje

  Paardenkudden en paardrijschool. Initiatielessen. Klassieke dressuurlessen en springlessen.

 1. JEMMELY S.A.

  Zwitserland

 2. MUELAS CAMPILLO MARIANO

  Spanje

 3. M.K.Z. SP. Z O.O.

  Polen

 4. LAMADDALENA-LATORRE SRL

  Italië

 5. CABALLOS Y YEGUAS P.R.E.

  Spanje

 6. THECAVEMANGRILL

  Verenigd Koninkrijk

 7. SARL LACOMBE

  Frankrijk

 8. CIS VAN DEN BROECK

  België

  Sinds 1998 is Vleeshandel Cis Van den Broeck zich meer en meer gaan bezighouden met het 'traden' van ons vlees. Het Belgische vlees is immers van absolute topkwaliteit, en een product om trots op te zijn. Waarom dus niet overgaan tot de export ervan naar het buitenland. Momenteel voeren wij uit naar 37 verschillende landen. Buitenlandse bedrijven, sommigen wereldwijd, zijn bij ons vaste klant als het gaat om de aankoop en verkoop van vers vlees. Zowel de edele delen als de bij-produkten worden hier verwerkt van zowel varkens- runds- of kippenvlees. Al ons vlees wordt professioneel verpakt naar wens van de klant voor het de deur uitgaat. Wij verpakken het vlees naakt gevroren, polyblock of in doosjes. Onze vriescel heeft plaats voor 3000 pallets. Transport voor de Benelux wordt door onze eigen wagens verzorgd. Verder laten wij het transport uitvoeren door betrouwbare gecertificeerde partners.

 1. CHEVIDECO

  België

  Tot op vandaag worden levende paarden op selectieve basis aangekocht en verwerkt volgens de aanbevelingen van de klant. Daarnaast wordt ook vers gekoeld en bevroren paardenvlees ingevoerd vanuit verschillende continenten, en geleverd aan klanten in Europa en daarbuiten. Kortom, Chevideco verzorgt een service van "producent" tot "consument". In de toekomst wenst Chevideco succesvol te innoveren door nog meer in te spelen op klantwensen. Chevideco ondersteunt ketenpartners en deelsectoren bij het onderzoeken en analyseren van nieuwe marktsegmenten en speelt hierop in met gerichte initiatieven in samenwerking met de sector. Sinds kort is Chevideco ook actief in een nieuwe tak van de de vleesindustrie nl. de verwerking van het slachtafval tot petfood.

 2. EQUINOX

  België

  Equinox is van oorsprong één van de belangrijkste invoerders en verdeler van paardenvlees in Europa. Paardenvlees is nog altijd de belangrijkste activiteit, maar Equinox heeft zich door de jaren heen ook gespecialiseerd in andere activiteiten zoals 'bereide maaltijden' en 'slicing'. VERS PAARDENVLEES? Equinox neemt de kortste weg. Het vlees wordt rechtstreeks ingevoerd vanuit overzeese en Europese slachterijen. Tweede specialiteit is de bereiding van gerookt paardenvlees. GEROOKT PAARDENVLEES van Equinox is een erkend streekproduct en is alom bekend voor zijn heerlijke smaak. Wij bieden ook een beperkt gamma zelfgemaakte specialiteiten op basis van varkensvlees aan. Equinox brengt ook een assortiment BEREIDE MAALTIJDEN op de markt met als specialiteit 'Stoofvlees'. Tientallen recepturen op basis van verschillende vleessoorten zijn in diverse verpakkingen zijn beschikbaar. Equinox als SLICER EN VERPAKKER van vers vlees en vleeswaren.

 3. LEEMANS-BONELESS

  België

  Vleesgroothandel: Specialist in varkensvlees en paardenvlees.