• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • paardevlees

Resultaten voor

Paardevlees - Import export

 1. PROFIL EXPORT VIANDES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  PROFIL EXPORT familiebedrijf gebaseerd in de Isère in Frankrijk, en gespecialiseerd in het snijden van paardenvlees, bewerkt paardenvlees & transformatie van paardenvlees. Paardenfokkerij, slachten van paarden, ontbotten, snijden van paardenvlees, transformatie van paardenvlees, vacuüm verpakking, in bakjes, in grootverpakking, in conserven, distributie. Beheerst in zijn geheel het Franse paarden fillière. IFS CERTIFICATEN op onze productiesite.

 2. ESCALERA DEL MAYORAZGO

  Spanje

  Paardenkudden en paardrijschool. Initiatielessen. Klassieke dressuurlessen en springlessen.

 3. TOT-CAVALL

  Spanje

  Het bedrijf TOT-CAVALL, is een Distributeur, en actief in de sector Paardevlees. Het is gevestigd in La Nucía, Spanje.

 4. HNOS CABALLERO ROJO C.B.

  Spanje

  Het bedrijf HNOS CABALLERO ROJO C.B., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Paardevlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren vleeswaren van wild. Het is gevestigd in Villarramiel (palencia), Spanje.

 5. AVENTURAS DEL SUR

  Spanje

  Het bedrijf AVENTURAS DEL SUR, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Paardevlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren touroperators - vakantie, verblijven met excursies, internationale reizen, en reisorganisatie van groepen. Het is gevestigd in Tarifa, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. THECAVEMANGRILL

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THECAVEMANGRILL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Paardevlees. Het is gevestigd in Derbyshire, Verenigd Koninkrijk.

 2. CABALLOS Y YEGUAS P.R.E.

  Spanje

  Het bedrijf CABALLOS Y YEGUAS P.R.E., is een Dienstverlener, en actief in de sector Paardevlees. Het is gevestigd in Sant Genis De Palafolls, Spanje.

 3. YEGUADA RETAMAR

  Spanje

  Het bedrijf YEGUADA RETAMAR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Paarden en ezels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Paardevlees, paarden, en Paardevlees. Het is gevestigd in Fortuna, Spanje.

 4. RUITHOF PAARDENVLEES

  Nederland

  Het bedrijf RUITHOF PAARDENVLEES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Paardevlees. Het is gevestigd in Musselkanaal, Nederland.

 5. TALLHOJDENS KOTT OCH CHARK AB

  Zweden

  Het bedrijf TALLHOJDENS KOTT OCH CHARK AB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Paardevlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren vers vlees groothandel, en diepvriesvlees groothandel. Het is gevestigd in Oxaback, Zweden.

 1. YEGUADA DIMOBA

  Spanje

  Het bedrijf YEGUADA DIMOBA, en actief in de sector Paardevlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren paarden. Het is gevestigd in Santa Fe De Mondújar-Almería, Spanje.

 2. SARL LACOMBE

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL LACOMBE, en actief in de sector Runderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slagerijvlees en vers pluimvee, Paardevlees, Slagerijvlees en vers pluimvee, en Paardevlees. Het is gevestigd in St Santin De Maurs, Frankrijk.

 1. SOVICA LOTTIN

  Frankrijk

  Het bedrijf SOVICA LOTTIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Paardevlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleessnijden, en Vleessnijden. Het is gevestigd in Angers, Frankrijk.

 2. M.K.Z. SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf M.K.Z. SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Paardevlees, en Paardevlees. Het is gevestigd in Rawicz, Polen.

 3. ELIF PAZARLAMA

  Turkije

  Het bedrijf ELIF PAZARLAMA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Paardevlees. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 4. EQUTEA

  Spanje

  Het bedrijf EQUTEA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Paardevlees. Het is gevestigd in Cintruénigo (navarra), Spanje.

 5. CELEJ PIOTR

  Polen

  Het bedrijf CELEJ PIOTR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Paardevlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren paardenvlees. Het is gevestigd in Stoczek Łukowski, Polen.

 6. LAMADDALENA-LATORRE SRL

  Italië

  Het bedrijf LAMADDALENA-LATORRE SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Paardevlees. Het is gevestigd in Conversano, Italië.

 7. MUELAS CAMPILLO MARIANO

  Spanje

 8. JEMMELY S.A.

  Zwitserland

 1. CIS VAN DEN BROECK

  België

  Sinds 1998 is Vleeshandel Cis Van den Broeck zich meer en meer gaan bezighouden met het 'traden' van ons vlees. Het Belgische vlees is immers van absolute topkwaliteit, en een product om trots op te zijn. Waarom dus niet overgaan tot de export ervan naar het buitenland. Momenteel voeren wij uit naar 37 verschillende landen. Buitenlandse bedrijven, sommigen wereldwijd, zijn bij ons vaste klant als het gaat om de aankoop en verkoop van vers vlees. Zowel de edele delen als de bij-produkten worden hier verwerkt van zowel varkens- runds- of kippenvlees. Al ons vlees wordt professioneel verpakt naar wens van de klant voor het de deur uitgaat. Wij verpakken het vlees naakt gevroren, polyblock of in doosjes. Onze vriescel heeft plaats voor 3000 pallets. Transport voor de Benelux wordt door onze eigen wagens verzorgd. Verder laten wij het transport uitvoeren door betrouwbare gecertificeerde partners.

 2. CHEVIDECO

  België

  Tot op vandaag worden levende paarden op selectieve basis aangekocht en verwerkt volgens de aanbevelingen van de klant. Daarnaast wordt ook vers gekoeld en bevroren paardenvlees ingevoerd vanuit verschillende continenten, en geleverd aan klanten in Europa en daarbuiten. Kortom, Chevideco verzorgt een service van "producent" tot "consument". In de toekomst wenst Chevideco succesvol te innoveren door nog meer in te spelen op klantwensen. Chevideco ondersteunt ketenpartners en deelsectoren bij het onderzoeken en analyseren van nieuwe marktsegmenten en speelt hierop in met gerichte initiatieven in samenwerking met de sector. Sinds kort is Chevideco ook actief in een nieuwe tak van de de vleesindustrie nl. de verwerking van het slachtafval tot petfood.

 3. EQUINOX

  België

  Equinox is van oorsprong één van de belangrijkste invoerders en verdeler van paardenvlees in Europa. Paardenvlees is nog altijd de belangrijkste activiteit, maar Equinox heeft zich door de jaren heen ook gespecialiseerd in andere activiteiten zoals 'bereide maaltijden' en 'slicing'. VERS PAARDENVLEES? Equinox neemt de kortste weg. Het vlees wordt rechtstreeks ingevoerd vanuit overzeese en Europese slachterijen. Tweede specialiteit is de bereiding van gerookt paardenvlees. GEROOKT PAARDENVLEES van Equinox is een erkend streekproduct en is alom bekend voor zijn heerlijke smaak. Wij bieden ook een beperkt gamma zelfgemaakte specialiteiten op basis van varkensvlees aan. Equinox brengt ook een assortiment BEREIDE MAALTIJDEN op de markt met als specialiteit 'Stoofvlees'. Tientallen recepturen op basis van verschillende vleessoorten zijn in diverse verpakkingen zijn beschikbaar. Equinox als SLICER EN VERPAKKER van vers vlees en vleeswaren.

 4. LEEMANS-BONELESS

  België

  Vleesgroothandel: Specialist in varkensvlees en paardenvlees.