• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • pakkingen

Resultaten voor

Pakkingen - Import export

 1. URM - UNIVERSAL RUBBER MANUFACTURING NV

  België

  Verified by europages badge

  Van het ontwerp tot het eind onderdeel, naargelang uw behoeften. URM kan nagenoeg elk product van rubber of synthetisch materiaal vervaardigen. Productie in België en Hongarije: in gietwerk, rubberslangen, extrusie. Van plastic en rubber. Alle kwaliteitssoorten, kleuren en hardheden. Persen tot 1.200 T(1500x1500). Kleine of grote oplagen. Sinds 1946 zijn wij gespecialiseerd in de vervaardiging van gegoten, technische onderdelen van rubber. Deze onderdelen worden in verschillende soorten elastomeer geproduceerd: natuurlijk rubber, SBR, neopreen, nitril, chemisch gewijzigd ethyleenpropyleendieen, hypalon, viton, siliconen, polyurethaan, e.d. Artikelen van neopreen en artikelen van NBR, artikelen van epdm, rubber slangen en bochten, rubber injectie, vormartikelen van neopreen, vormartikelen van kunststoffen, vormartikelen van pp, vormartikelen van pom, vormartikelen van polyurethaan, injectie kunststoffen, rubber profielen en slangen, silicone profielen en slangen, silicone rubber, balgen van epdm en viton, moffen van epdm en viton, rubber epdm balgpakking, productie van vormartikelen van rubber, vormartikelen van gevulkaniseerd rubber, rubber en metaal. Wij leveren onze producten overal ter wereld en uiteraard met de nodige zorg. Neem nu nog direct contact met ons op om uw project te bespreken. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09: 00 - 17: 00 uur

 2. KLINGER AG EGLISWIL

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Uw specialist voor lamineren met hoge temperatuur afdichting en met rubber beklede vellen De Klinger AG Egliswil, opgericht in 1980, is een bedrijf van de wereldwijd actieve KLINGER Group. Het is het competentiecentrum voor flexibele afdichtplaten voor grafiet en mica op hoge temperatuur en voor met rubber beklede plaat. Testapparatuur voor het meten van het vervormingsgedrag van afdichtingsmaterialen, pakkingen, grafieten, grafiet, mica, milam, polystraten.

 3. KKT KAUTSCHUK- UND KUNSTSTOFFTEILE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Productie en verkoop van celvormige elastomeren in de vorm van stansdelen, uitsnijdingen, zelfplakkende rollen etc. Wij produceren als middelgroot familiebedrijf alle producten uit celrubber, mosrubber, schuimrubber en celpolyethyleen. De meest gangbare vormen zijn strookproducten, rolproducten, profielen, platen en platte blokken. Eveneens stansdelen en lasergesneden delen. Wij zijn ook uw expert voor zelfplakkende folies die wij op alle producten aanbrengen. Voor verdere vragen kunt u ons bellen of mailen.

 4. PLASTFIT PVC PROFILE

  Turkije

  Verified by europages badge

  Plastfit PVC Profil is een snelgroeiend bedrijf in Turkije dat al meer dan 30 jaar geëxtrudeerde afdichtoplossingen van PVC, TPE en TPV maakt. Het bedrijft ontwerpt en vervaardigt afdichtingen gebruikt in talloze verschillende sectoren en hoofdzakelijk voor binnendeuren, buitendeuren, branddeuren en ramen in de fabriek te Hadımköy, Istanboel. Het bedrijf heeft een oplossingsgericht bedrijfsmodel ontwikkeld waardoor het bedrijf multidimensionaal kan denken en snel specifieke resultaten kan bereiken voor veel afdichtingsoplossingen. De prioriteit van Plastfit is om de meest nauwkeurige afdichtingsoplossingen te realiseren voor de meest kritieke toepassingen van hun klanten. Plastfit is echter toegewijd aan de missie, omdat het begrijpt hoe belangrijk elk van zijn producten is voor het eindproduct en streeft ernaar om elk product een onderdeel van het geheel te maken. Plastfit past zijn machines en productielijn voortdurend aan om zijn klanten een constante productkwaliteit te bieden en voortdurend de nieuwste innovaties te verbeteren. Met het principe van het leveren van nauwkeurige afdichtingsoplossingen als kernwaarde, streeft het bedrijf ernaar een betrouwbare leverancier te worden voor langdurige partnerschappen. De visie van het bedrijf is om duurzame afdichtingsoplossingen naar alle benodigde punten te brengen onze ervaring te actualiseren op een manier die altijd modern is. Plastfit richt zich volledig op afdichtingsoplossingen en sluit zich nauw aan op uw wensen. #wefitanywhere

 5. SATI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Sati srl distribueert sinds 1965 de beste merken industriële afdichtingen voor hydrauliek en pneumatiek. Expertise en ervaring in de levering van industriële technische artikelen, groot magazijn met meer dan 35.000 artikelen op voorraad, onmiddellijke service. Op het hoofdkantoor van het bedrijf in Milaan vindt u een breed assortiment lagers, afdichtingen, smeermiddelen, trillingsdempers, pakkingen en andere industriële technische artikelen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GAMBIT LUBAWKA SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Fabrikant van materialen voor afdichting en thermische isolatie. Productie en verkoop van milieuvriendelijke afdichting en isolatieproducten van hoge kwaliteit. Samenwerking met wereldwijde leveranciers zorgt voor de hoogste kwaliteit van grondstoffen, maar voorziet ook in continue verbetering van de producten. Met onze eigen onderzoekslaboratoria en hooggekwalificeerd technisch personeel, modern materieel en machines kunnen wij onze klanten voorzien van producten en diensten van de hoogste kwaliteit.

 2. PTFE SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PTFE SOLUTIONS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pakkingen. Het is gevestigd in Maintal, Duitsland.

 3. RALMONT-PTW GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RALMONT-PTW GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Pakkingen. Het is gevestigd in Traun, Oostenrijk.

 4. D´ANTONI GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf D´ANTONI GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pakkingen. Het is gevestigd in Gelnhausen, Duitsland.

 5. GFG GESELLSCHAFT FÜR GEWEBEKOMPENSATOREN MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GFG GESELLSCHAFT FÜR GEWEBEKOMPENSATOREN MBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Compensatoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pakkingen, Technische textielen, Technische textielen voor industrieel gebruik, Stoffen - technisch gebruik, industriële stoffen, asbestvrije snoeren, pakkingen, banden, Pakkingen, Technische textielen, en Technische textielen voor industrieel gebruik. Het is gevestigd in Hummeltal, Duitsland.

 1. EL.TE. SEGMENTITALIA SAS

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EL.TE. SEGMENTITALIA SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuigersegmenten, waterdichte ringen, schrappers, Zuigersegmenten, dichtingsringen voor draaiende assen, liggingsegmenten motoren voor personenauto's, flexibele afdichtingen voor overbrenging, afdichtingen van teflon, en afdichtingen. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 2. SICIL CARBONGRAFITE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SICIL CARBONGRAFITE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dichtingen en pakkingen, Afdichtingen, mechanisch, waterdichte ringen, grafietringen, Dichtingen en pakkingen, carbonringen, en Afdichtingen, mechanisch. Het is gevestigd in San Michele Di Ganzaria, Italië.

 1. AKS COATINGS GMBH

  Duitsland

  AKS coatings GmbH. Wij zijn een fabrikant van bouwchemische specialiteiten en hebben ons op het onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de distributie van oppervlaktebeschermingssystemen op basis van polymeersilicaat gespecialiseerd.Onze vestigingsplaats in Altlußheim, Duitsland, vormt de basis van de onderneming.Hier vindt het onderzoek, de ontwikkeling en de productie op kleine schaal plaats.Van daaruit steunen wij onze vertegenwoordigingen in Ierland, Finland, Turkije, Slovenië, China, Rusland en Iran, evenals onze klanten in Zuid- en Oost-Eeuropa. Onze systemen worden gebruikt op zeer belaste, minerale en metalen oppervlakken.Ze kunnen als preventiemaatregel of ter herstel worden gebruikt.Onze systemen beschermen tegen zeer agressieve media in organische en anorganische sectoren en vinden hun toepassingen die beschermen tegen hoge zoutgehalten en zoutcorrosie.In de loop van ons onderzoek zullen we nieuwe en innovatieve producten ontwikkelen op basis van onze polymeersilicaat technologie.

 2. SIETHOM TECHNISCHES BÜRO GMBH

  Oostenrijk

  Samen met een netwerk van partners en eigen vestigingen handelt Siethom wereldwijd projecten en opdrachten af. Siethom heeft zich in de zeer dynamische markt altijd met succes weten te handhaven door flexibiliteit, een zeer uitgebreid productengamma, een leveringsgarantie en een zeer hoge kwaliteitsnorm. Wij hebben onze eigen bandschraper ontwikkeld en kunnen alle gebieden van de transportbandtechnologie aanbieden. Wij garanderen een veilig, schoon en productief materiaaltransport. Een ander product zijn onze luchtkanonnen. Op die manier zorgt u voor een vlot en probleemloos productieproces in silo's, glijgoten en cementovens. Luchtkanonoplossingen voorkomen afzettingen op containerwanden en geblokkeerde losplaatsen door gecontroleerde luchtstoten. Wij bestrijken het volledige productassortiment in afdichtingstechniek. Wij bieden honderden verschillende mechanische afdichtingen aan. Onze oplossingen zijn geschikt voor dynamische en statische afdichtingsdoeleinden.

 3. SORATON SA

  Zwitserland

  'Made in Zwitserland' kwaliteitsproducten. SORATON SA biedt extrusie-apparatuur, dat nodig is bij de verwerking van uw cartridges en tassen. Als fabrikant van de bekende HANDYMAX, ECONOMAX en POWERMAX pistolen ontwikkelen wij ook uw individuele pistoolpatronen. Wij besteden altijd een grote aandacht aan KWALITEIT. Onze productie is gecertificeerd volgens internationale normen SQS, SQS-certificaat ISO 9001 ISO/TS16949 ISO14001. Onze patroonpistolen kunnen op maat en modulair geconfigureerd worden. Uit zeven verschillende stations en meer dan 60 verschillende montagehellingen stellen wij uw eigen persoonlijke patroonpistolen samen. Uw wensen zijn onze uitdaging. Het gemotiveerde team van SORATON adviseert u graag. Test ons en probeer onze producten.

 4. DVS TECHNIEK BV

  Nederland

  DVS Techniek B.V. is dé totaal leverancier op het gebied van pakkingen, afdichtingen, kunststofslangen, rubberslangen, appendages, rubber, koppelingen en andere afdichtingmiddelen en materialen.Wat u bedenkt op rubber en/of afdichtingsgebied kunnen wij maken ! !

 5. JAMES WALKER BENELUX

  België

  Verkoop van machines en onderdelen.

 6. RISIUS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RISIUS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dichtingen en pakkingen, Pakkingen, technische linten, Dichtingen en pakkingen, Pakkingen, en stoffen van glasvezels. Het is gevestigd in Pulheim, Duitsland.

 7. ARGISOL BAUSYSTEME - BEWA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ARGISOL BAUSYSTEME - BEWA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pakkingen. Het is gevestigd in Obersülzen, Duitsland.

 8. DIPL. ING. EUGEN VOM CLEFF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DIPL. ING. EUGEN VOM CLEFF GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verbindingen, hydraulisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dichtingen, Pakkingen, Dichtingen, luchtfilters, o-ringen, en Pakkingen. Het is gevestigd in Kriftel, Duitsland.

 1. BETEK SICHERHEITSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BETEK SICHERHEITSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren bedrijfsbeveiliging, veiligheidssystemen, opvulling van bekleding, en afdichtingen. Het is gevestigd in Groß-Zimmern, Duitsland.

 2. BAYER VITROTECHNIC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BAYER VITROTECHNIC GMBH, is een Multi-Category, en actief in de sector Pakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren koppelsystemen. Het is gevestigd in Hanstedt, Duitsland.

 3. GFA-DICHTUNGEN FÜR ALTBAUTEN UND SYSTEME JOACHIM HAGEMEIER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GFA-DICHTUNGEN FÜR ALTBAUTEN UND SYSTEME JOACHIM HAGEMEIER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pakkingen, Siliconen, Rubber en derivaten, Binnenbanden, Pakkingen, Siliconen, Rubber en derivaten, en Binnenbanden. Het is gevestigd in Marxen, Duitsland.

 4. KWO DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KWO DICHTUNGSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pakkingen, Rubberen fittings, Pakkingen, en Rubberen fittings. Het is gevestigd in Schechen, Duitsland.

 5. VULKANISIERWERKSTATT FRITZ HELD INHABER WOLFGANG HELD

  Duitsland

  Het bedrijf VULKANISIERWERKSTATT FRITZ HELD INHABER WOLFGANG HELD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pakkingen, Dichtingsringen, Rubber en derivaten, Rubber - technische artikelen voor de industrie, Pakkingen, Dichtingsringen, Rubber en derivaten, en Rubber - technische artikelen voor de industrie. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

 6. POLWENT. PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNE

  Polen

  Het bedrijf POLWENT. PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNE, is een Multi-Category, en actief in de sector Pakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren speciale buisvormige elementen, buizen voor hydraulica, en industriële technische pakkingen. Het is gevestigd in Częstochowa, Polen.

 7. SM KLEBETECHNIK VERTRIEBS-GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SM KLEBETECHNIK VERTRIEBS-GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Pakkingen. Het is gevestigd in Heinsberg, Duitsland.

 8. VIESSE DI VICINI GIULIA SRL

  Italië

  Het bedrijf VIESSE DI VICINI GIULIA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - technische artikelen voor de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pakkingen, Rubberen fittings, Pakkingen, Rubberen fittings, en neopreen. Het is gevestigd in Adrara S. Martino, Italië.

 9. ALTUG IZOLASYON

  Turkije

  Het bedrijf ALTUG IZOLASYON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingsmaterialen en pleisters. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pakkingen, en Pakkingen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 10. KLIETSCH TECHNIC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KLIETSCH TECHNIC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schakels, pneumatisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportbanden, Verbindingen, hydraulisch, Dichtingen en pakkingen, Pakkingen, Transportbanden, Verbindingen, hydraulisch, Dichtingen en pakkingen, en Pakkingen. Het is gevestigd in Barsbüttel, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Pakkingen - Import export

Aantal resultaten

1.162 Bedrijven