• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • palladium

Resultaten voor

Palladium - Import export

 1. TRADIUM GMBH

  Duitsland

  Als een door de eigenaar geleide onderneming is TRADIUM GmbH in Frankfurt sinds 1999 met succes actief voor klanten uit de industrie en de handel. Onze internationale klanten komen uit talrijke industrieën die zeldzame aarde, technologiemetalen en edele metalen gebruiken. Deze omvatten b.v. de elektronica-industrie, de auto-industrie en de glas- en keramische industrie. Particuliere beleggers kopen ook strategische metalen als een beleggingsvorm. We slaan grote hoeveelheden strategische grondstoffen op in het entrepot van onze partner METLOCK. Op deze manier kunnen we inspelen op de behoeften van onze klanten met korte levertijden. Omdat we de grondstoffen met verschillende specificaties opslaan, kunnen we inspelen op de verschillende vereisten van onze klanten. Dit geldt zowel voor de chemische samenstelling als voor de leveringsvorm van de verschillende grondstoffen. Investeerders profiteren ook van onze goede contacten met de industrie.

 2. SCHIEFER & CO. ( GMBH & CO.) EDELMETALL-SCHEIDEANSTALT SEIT 1923

  Duitsland

 3. PALLADIUM LTD

  Bulgarije

  PALLADIUM ltd, is een toonaangevende Bulgaarse exporteur van ruwe en geverfde katoenen stoffen en werkkleding voor de industrie, hotels, ziekenhuizen en catering services. Wij bieden alle types katoen en katoenen garens en stoffen, lakenstof, jacquard omslagen, hoezen met diverse structuren, dichtheid en gewichten, en breedtes van 90 cm tot 190 cm in onbewerkte stof en 150 cm van bewerkte stof. Voor de industrie en de catering services bieden we alle types werkkleding van het handelsmerk PALLTEX.

 4. PALLADIUM LTD

  Verenigd Koninkrijk

 5. PALLADIUM AG

  Zwitserland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GERWECK GMBH OBERFLÄCHENTECHNIK

  Duitsland

  Gerweck GmbH Oberflächentechnik is een van de toonaangevende dienstverlenende bedrijven voor de galvanische oppervlaktebehandeling en coating van metalen en lichte metalen. De succesvolle combinatie van strip en item galvaniseren in combinatie met hoge kwaliteit en klanttevredenheid, beveiligt ons klanten van de automotive, elektrische en medische technologie. We ondersteunen bijvoorbeeld klanten in de vroege stadia van nieuwe projecten op onze prototypefabriek, die is ontworpen met behulp van de nieuwste technologie, tot en met serieproductie. Om te kunnen voldoen aan de eisen van dynamische markten, richten we ons op technologische plantontwikkeling en de nieuwste analysemethoden. Wij bieden ideale coördinatie en flexibele aanpassing van de systemen aan uw producten. We beheersen onze productieplanning via een moderne fabriekscontrole en via een door SAP ondersteund ERP-systeem.Dit vertegenwoordigt de eerste belangrijke stappen in de context van digitalisering 4.0 voor ons bedrijf.

 2. CABINET PALLADIUM & CONTINUUM

  Frankrijk

 3. PALLADIUM BELGIUM

  België

 4. PALLADIUM FASHION

  Griekenland

 5. ALRET

  Bulgarije

 1. PALLADIUM REALITY, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 2. PALLADIUM TRAINING & CONSULTANCY LTD

  Verenigd Koninkrijk

 1. PALLADIUM STYLE S.R.L.

  Italië

 2. PALLADIUM MANAGEMENT

  Frankrijk

 3. PALLADIUM ASSOCIATES PLC

  Verenigd Koninkrijk

 4. PALLADIUM NAUMANNSTRAßE GMBH

  Duitsland

 5. PALLADIUM ITALIA SRL

  Italië

 6. BEVRO

  België

  Platina is een onmisbare type metal in de juwelen markt. De vraag voor deze type juwelen is voorbije jaren heel veel gestegen. Vandaar maken ze voornamelijk platina juwelen voor hun klanten. Hun ontwerpen zijn uniek waardoor deze heel populaire zijn voor vele vrouwen. Door de combinatie met diamanten hebben hun platina juwelen een trendy en unieke stijl gekregen.

 7. PALLADIUM FRANCE

  Frankrijk

 8. PALLADIUM MODA SRL

  Italië

 1. PALLADIUM THEATER PRODUKTIONS GMBH

  Duitsland

 2. PALLADIUM TURVATEENUSED OÜ

  Estland

 3. RHODOS PALLADIUM HOTEL

  Griekenland

 4. PALLADIUM COMMERCIAL PRODUCTIONS WERBEFILM GMBH

  Duitsland

 5. BOSCOGRANDE S.N.C. DI PALLADIUM ITALIA S.R.L.

  Italië

 6. COFERMIN CHEMICALS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Cofermin Chemicals is uw betrouwbare partner bij de fabrikage, confectionering, opslag en distributie van chemicaliën en heeft zijn kerncompetenties gebundeld in de volgende productgroepen: - chroomoxide en andere metaaloxiden, zoals kobaltoxide, koperoxide en titaandioxide- Corrosieremmers en metaalpassivatoren, zoals benzotriazool, tolyltriazool en benzimidazool- Boorzuren- Fluorproducten zoals kryoliet en vloeispaat- Zeldzame aardmetalen, zoals ceroxide en andere oxiden van zeldzame aardmetalen- Lithiumchemicaliën, zoals lithiumcarbonaat en lithiumhydroxide- Zilverproducten, zoals zilvernitraat, zilversulfaat- Chemische katalysatoren zoals palladium(II)chloride, palladium(II)nitraat, hexachloorplatinaatoplossing, rodiumnitraat en andere edelmetaalkatalysatoren- Natriumbenzoaat en benzoëzuur- Natriummolybdaat en ammoniummolybdaat- Gesulfateerde ricinusolie, raapzaadolie, visolie en andere gesulfateerde vetzuren- Roetzwart (zwartsel, carbon black)- Polyvinylalcohol Cofermin werd in 2016 onderscheiden met de prijs voor de Duitse buitenlandse handel.

 7. ELOREC GMBH

  Duitsland

  Elektro-afval, metaalschroot en oude batterijen: Wij nemen in wat bij u zijn dienst heeft bewezen. Uit uw oude materialen winnen wij waardevolle secundaire grondstoffen terug voor een milieuvriendelijke kringloopeconomie. elorec GmbH is een gecertificeerd afvalverwerkingsbedrijf met een eigen primaire verwerkingsinstallatie in Duitsland. buyRec - Aankoop van printplaten en -kaarten. buyRec is een service van elorec GmbH. De naam staat voor de aankoop (buying) en tevens recycling van elektronisch afval. Door handmatige sortering en zorgvuldige demontage winnen wij uit printplaten en -kaarten de daarin verwerkte secundaire grondstoffen terug. Een inspanning waardoor platina, palladium en andere waardevolle edelmetalen behouden blijven voor de kringloopeconomie en de dure energiekosten voor het delven van nieuwe grondstoffen worden verlaagd. In het kader van onze buyRec-service kopen wij uw afgedankte printplaten, processors en modules in kleine en grote aantallen tegen de beste prijs.

 8. CIRCLES TROUWRINGEN

  Nederland

  Circles is een speciaalzaak in trouwringen, verlovingsringen, aanzoeksringen en vriendschapsringen. Onze prachtige collecties worden uitgevoerd in geel-, wit-, rood-, en roségoud. Legringen als platina, river platina, palladium, zilver palladium en zilver behoren tot de mogelijkheden. Kom langs in onze prachtige winkel; , wij nemen alle tijd voor u!

 9. PALLADIAM

  Frankrijk

 10. PALADIUM SP. Z O.O.

  Polen