• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • palladium

Resultaten voor

Palladium - Import export

 1. TRADIUM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als een door de eigenaar geleide onderneming is TRADIUM GmbH in Frankfurt sinds 1999 met succes actief voor klanten uit de industrie en de handel. Onze internationale klanten komen uit talrijke industrieën die zeldzame aarde, technologiemetalen en edele metalen gebruiken. Deze omvatten b.v. de elektronica-industrie, de auto-industrie en de glas- en keramische industrie. Particuliere beleggers kopen ook strategische metalen als een beleggingsvorm. We slaan grote hoeveelheden strategische grondstoffen op in het entrepot van onze partner METLOCK. Op deze manier kunnen we inspelen op de behoeften van onze klanten met korte levertijden. Omdat we de grondstoffen met verschillende specificaties opslaan, kunnen we inspelen op de verschillende vereisten van onze klanten. Dit geldt zowel voor de chemische samenstelling als voor de leveringsvorm van de verschillende grondstoffen. Investeerders profiteren ook van onze goede contacten met de industrie.

 2. SCHIEFER & CO. ( GMBH & CO.) EDELMETALL-SCHEIDEANSTALT SEIT 1923

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHIEFER & CO. ( GMBH & CO.) EDELMETALL-SCHEIDEANSTALT SEIT 1923, is een Dienstverlener, en actief in de sector Palladium. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 3. PALLADIUM LTD

  Bulgarije

  PALLADIUM ltd, is een toonaangevende Bulgaarse exporteur van ruwe en geverfde katoenen stoffen en werkkleding voor de industrie, hotels, ziekenhuizen en catering services. Wij bieden alle types katoen en katoenen garens en stoffen, lakenstof, jacquard omslagen, hoezen met diverse structuren, dichtheid en gewichten, en breedtes van 90 cm tot 190 cm in onbewerkte stof en 150 cm van bewerkte stof. Voor de industrie en de catering services bieden we alle types werkkleding van het handelsmerk PALLTEX.

 4. PALLADIUM LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PALLADIUM LTD, en actief in de sector Import-export - tussenpersonen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Inerte bouwmaterialen, en Inerte bouwmaterialen. Het is gevestigd in Plymouth, Verenigd Koninkrijk.

 5. PALLADIUM AG

  Zwitserland

  Het bedrijf PALLADIUM AG, en actief in de sector Uurwerken. Het is gevestigd in Nidau, Zwitserland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BEVRO

  België

  Platina is een onmisbare type metal in de juwelen markt. De vraag voor deze type juwelen is voorbije jaren heel veel gestegen. Vandaar maken ze voornamelijk platina juwelen voor hun klanten. Hun ontwerpen zijn uniek waardoor deze heel populaire zijn voor vele vrouwen. Door de combinatie met diamanten hebben hun platina juwelen een trendy en unieke stijl gekregen.

 2. CABINET PALLADIUM & CONTINUUM

  Frankrijk

  Het bedrijf CABINET PALLADIUM & CONTINUUM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Detectivebureaus - internationaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderzoeksbureaus, en Detectivebureaus. Het is gevestigd in Senlis, Frankrijk.

 3. PALLADIUM BELGIUM

  België

  Het bedrijf PALLADIUM BELGIUM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Projectontwikkelaars - handel en industrie, Projectontwikkelaars - handel en industrie, makelaardijen, leasing onroerendgoed, en leasing onroerendgoed voor ondernemingen. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 4. PALLADIUM FASHION

  Griekenland

  Het bedrijf PALLADIUM FASHION, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Kleding - heren. Het is gevestigd in Elassona, Larisa, Griekenland.

 5. PALLADIUM CONCEPT

  Roemenië

  Het bedrijf PALLADIUM CONCEPT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Meubelen en kasten - kantoor en bedrijf. Het is tevens aanwezig in de sectoren balie voor receptie. Het is gevestigd in Bucharest, Roemenië.

 1. PALLADIUM THEATER PRODUKTIONS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PALLADIUM THEATER PRODUKTIONS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gastronomie - specialiteiten, Reizen en toerisme, Reisbureaus, Hotel, Gastronomie - specialiteiten, Reizen en toerisme, Reisbureaus, en Hotel. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 2. ALRET

  Bulgarije

  Het bedrijf ALRET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vergulden en verzilveren van staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verzilvering, zilver, platina, palladium, en rodineren. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 1. PALLADIUM COMMERCIAL PRODUCTIONS WERBEFILM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PALLADIUM COMMERCIAL PRODUCTIONS WERBEFILM GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Radio- en televisiezendapparatuur en systemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reclamecreatie - grafische ontwerpers, Reclamebureaus, Audio-videoreclame - productie en uitvoering, Audiovisueel - productie en verspreiding, Reclamecreatie - grafische ontwerpers, Reclamebureaus, Audio-videoreclame - productie en uitvoering, en Audiovisueel - productie en verspreiding. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 2. PALLADIUM ASSOCIATES PLC

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PALLADIUM ASSOCIATES PLC, en actief in de sector Onderzoek - commercieel en industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Onderzoek, speciaal, en Onderzoek, speciaal. Het is gevestigd in Rochdale, Verenigd Koninkrijk.

 3. PALLADIUM REALITY, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf PALLADIUM REALITY, S.R.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Makelaars in onroerend goed - handel en industrie, en Makelaars in onroerend goed - handel en industrie. Het is gevestigd in Praha 5 , Tsjechische Rep..

 4. PALLADIUM MODA SRL

  Italië

  Het bedrijf PALLADIUM MODA SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kleding - kinderen en baby's. Het is gevestigd in Sant'Agata Bolognese (BO), Italië.

 5. PALLADIUM ITALIA SRL

  Italië

  Het bedrijf PALLADIUM ITALIA SRL, en actief in de sector Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie. Het is gevestigd in Milano (Mi), Italië.

 6. PALLADIUM TRAINING & CONSULTANCY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PALLADIUM TRAINING & CONSULTANCY LTD, en actief in de sector Management Advies. Het is gevestigd in Hengoed, Verenigd Koninkrijk.

 7. PALLADIUM FRANCE

  Frankrijk

 8. PALLADIUM STYLE S.R.L.

  Italië

 1. PALLADIUM MANAGEMENT

  Frankrijk

 2. PALLADIUM NAUMANNSTRAßE GMBH

  Duitsland

 3. RHODOS PALLADIUM HOTEL

  Griekenland

 4. PALLADIUM TURVATEENUSED OÜ

  Estland

 5. BOSCOGRANDE S.N.C. DI PALLADIUM ITALIA S.R.L.

  Italië

 6. COFERMIN CHEMICALS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Cofermin Chemicals is uw betrouwbare partner bij de fabrikage, confectionering, opslag en distributie van chemicaliën en heeft zijn kerncompetenties gebundeld in de volgende productgroepen: - chroomoxide en andere metaaloxiden, zoals kobaltoxide, koperoxide en titaandioxide- Corrosieremmers en metaalpassivatoren, zoals benzotriazool, tolyltriazool en benzimidazool- Boorzuren- Fluorproducten zoals kryoliet en vloeispaat- Zeldzame aardmetalen, zoals ceroxide en andere oxiden van zeldzame aardmetalen- Lithiumchemicaliën, zoals lithiumcarbonaat en lithiumhydroxide- Zilverproducten, zoals zilvernitraat, zilversulfaat- Chemische katalysatoren zoals palladium(II)chloride, palladium(II)nitraat, hexachloorplatinaatoplossing, rodiumnitraat en andere edelmetaalkatalysatoren- Natriumbenzoaat en benzoëzuur- Natriummolybdaat en ammoniummolybdaat- Gesulfateerde ricinusolie, raapzaadolie, visolie en andere gesulfateerde vetzuren- Roetzwart (zwartsel, carbon black)- Polyvinylalcohol Cofermin werd in 2016 onderscheiden met de prijs voor de Duitse buitenlandse handel.

 7. ELOREC GMBH

  Duitsland

  Elektro-afval, metaalschroot en oude batterijen: Wij nemen in wat bij u zijn dienst heeft bewezen. Uit uw oude materialen winnen wij waardevolle secundaire grondstoffen terug voor een milieuvriendelijke kringloopeconomie. elorec GmbH is een gecertificeerd afvalverwerkingsbedrijf met een eigen primaire verwerkingsinstallatie in Duitsland. buyRec - Aankoop van printplaten en -kaarten. buyRec is een service van elorec GmbH. De naam staat voor de aankoop (buying) en tevens recycling van elektronisch afval. Door handmatige sortering en zorgvuldige demontage winnen wij uit printplaten en -kaarten de daarin verwerkte secundaire grondstoffen terug. Een inspanning waardoor platina, palladium en andere waardevolle edelmetalen behouden blijven voor de kringloopeconomie en de dure energiekosten voor het delven van nieuwe grondstoffen worden verlaagd. In het kader van onze buyRec-service kopen wij uw afgedankte printplaten, processors en modules in kleine en grote aantallen tegen de beste prijs.

 8. CIRCLES TROUWRINGEN

  Nederland

  Circles is een speciaalzaak in trouwringen, verlovingsringen, aanzoeksringen en vriendschapsringen. Onze prachtige collecties worden uitgevoerd in geel-, wit-, rood-, en roségoud. Legringen als platina, river platina, palladium, zilver palladium en zilver behoren tot de mogelijkheden. Kom langs in onze prachtige winkel; , wij nemen alle tijd voor u!

 9. UAB GARBI META

  Litouwen

  Verified by europages badge

  Wij zijn een wereldwijde metaalhandelaar "SCHATZOEKERS" die zich bezighoudt met Ir, Au, Pt, Pd, Rh, Bi, Co, Sb, Mo, In, Se, Te, Ge, Ga, V, Ta, Nb, Re, As, Hg, Ti, FeTi, FeW, Vn, Cr, Sb, Mo, Ho, Gd, Cu, Ni, Ag, Fe-schedels, Gietijzer en anderen. De fysieke vorm maakt niet uit; metalen, slib, rookstof, poeders, dross, slakken, matten, gebruikte katalysatoren, concentraten, afschuimen, filterkoeken, anodisch slib, fijne deeltjes, residuen, erts, draaisel, poeder, korrels, staven. We werken met kleine, lokale bedrijven en grote multinationals, van kleine hoeveelheden (1 kg Iridium) tot 1000 MT Al enz. Dus wees niet bang om contact met ons op te nemen! Hebt u nog materiaal van een afwijkend materiaal? Misschien nog wat over in uw magazijn? Hebt u zeldzaam metaal waarvan u niet weet wat u ermee moet doen? Of misschien ontbreekt gewoon het vereiste papierwerk? Maakt u zich geen zorgen, wij vinden een thuis voor uw materiaal. Door middel van een telefoongesprek van 5-15 minuten leren we elkaar beter kennen, bekijken we al onze mogelijkheden en weten we of we bij elkaar passen of niet. We nemen het producttype, de herkomst en technische details, de leveringsmogelijkheden, de eenheidsprijs, verzendgegevens, logistiek en betalingsvoorwaarden door en beantwoorden al je eventuele vragen en zorgen. Op onze kosten kunnen we monsters nemen/wegen/verzegelen/assayen/fotoverslag maken met een internationale neutrale expert in uw bedrijf. Als u contact opneemt vanuit Zuid-Europa, bel dan naar +34 627 178 849 Aleks, voor Oost-Europa belt u naar +370 698 230 42 Algis, of waar dan ook, kiest u wie u wilt!

 10. PALLADIAM

  Frankrijk

  Het bedrijf PALLADIAM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Adviesbureaus engineering, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ingenieursbureaus - industrie, Lucht- en ruimtevaartbouw, Ingenieursbureaus - industrie, Lucht- en ruimtevaartbouw, en vliegtuigbouwkundige engineering. Het is gevestigd in Colomiers, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis