• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • pallets

Resultaten voor

Pallets - Import export

 1. SIA DV PELLET

  Letland

  Verified by europages badge

  SIA "DV Pellet" is een Letse onderneming opgericht in 2017, gevestigd te Sumbru iela 167, Garciems, Carnikavas pag., Ādažu nov., LV-2163. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf in Letland dat hoogwaardige houtproducten uit Letland aanbiedt. Ons productassortiment omvat houtpellets, Epal houten pallets, brandhout, houtskool, briketten, houtsnippers, zaagsel, houtkrullen, timmerhout en houtblokken. We gebruiken verschillende houtsoorten zoals eiken, berken, beuken, essen, haagbeuk, grenen en vuren om de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze producten te garanderen. Onze snelle en efficiënte bezorgdiensten bestrijken 27 Europese landen.In de loop der jaren hebben we sterke relaties opgebouwd met onze belangrijkste klanten in Duitsland, België, Nederland, Frankrijk, Denemarken, Polen, Noorwegen, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Al onze Power Wood producten worden geproduceerd en verpakt in Letland. Om de leveringen soepel te laten verlopen, houden we jaarlijks vóór het hoogseizoen een bijeenkomst waar we als team het leveringsproces bespreken. Dit helpt ons om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en stimuleert de samenwerking tussen onze teamleden. Om een succesvolle bezorging te garanderen, vragen we u om ons gedetailleerde informatie te geven over eventuele uitdagingen of bijzonderheden met betrekking tot uw locatie, zoals lopende bouwwerkzaamheden, moeilijk te vinden opritten of onnauwkeurige GPS-coördinaten. Door deze omstandigheden proactief aan te pakken, kunnen we passende oplossingen vinden en uw bestelling met succes afleveren.

 2. ZAMKO

  Nederland

  Verified by europages badge

  WAAROM ZAMKO? Wij richten ons op persoonlijke service. Onze expertise is uw voordeel. Tijdschema's zijn belangrijk en daar houden we ons aan. Vertrouwen wordt verdiend, en wij werken hard om het uwe te verdienen. Onze specialisatie in inklapbare palletboxen betekent dat we een divers aanbod bieden van afmetingen, materialen en diensten zoals maatwerk, reparatie, verhuur en pooling. We delen inzichten via blogs en geven telefonisch deskundig advies. De beste verpakkingsoplossing vinden is uw doel; wij maken het u gemakkelijk. VEILIGHEID, GEZONDHEID, MILIEU & KWALITEIT We bieden een assortiment "walk-in" palletboxen, die prioriteit geven aan de gezondheid van de werknemers. RECYCLING EN REPARATIE We zetten ons in voor het milieu door de levensduur van producten te verlengen na professionele reparatie, plastic palletboxen van gerecycled materiaal aan te bieden, gebruikte palletboxen opnieuw te gebruiken en een recyclingprogramma te implementeren. Een economische en ecologische oplossing voor iedereen. ZAMKO'S TEAM Ons toegewijde team van specialisten is de drijvende kracht achter ons succes. Enthousiasme, professionaliteit en hoge servicenormen definiëren ons. U de juiste oplossing bieden voor uw bedrijf houdt ons gelukkig en energiek.

 3. ARGUS SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf levert al sinds 1995 pallets en past deze aan de specifieke eisen van onze klanten op het gebied van afmetingen aan. Wij zijn in staat om niet-standaard pallets te produceren met een lengte tot 4 meter, zowel warmtebehandeld (IPPC - ISPM 15) als droog. Wij produceren echter geen EUR-pallets of CP-pallets. Onze productiefaciliteit bevindt zich in het westen van Polen, dicht bij de Duits-Poolse grens. Wij bieden een assortiment atypische pallets van naaldhout, vanaf 40x60cm tot 2m x 4m. Onze pallets zijn verkrijgbaar in zowel blok- als balkconfiguraties, met opties voor 2-weg of 4-weg invoer. Bovendien kunnen wij droge of IPPC-conforme pallets leveren om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Als u geïnteresseerd bent in onze diensten, raden wij u aan contact op te nemen met de fabrikant van houten pallets, Argus uit Zielona Góra. Wij bieden hoogwaardige en duurzame houten pallets van verschillende soorten. U kunt contact met ons opnemen via een contactformulier, maar ook per telefoon of e-mail.

 4. MAYA PALETTES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Welkom bij MAYA PALETTES, een onderneming gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van hoogwaardige houten pallets. Ons bedrijf werd meer dan tien jaar geleden opgericht en heeft een uitmuntende reputatie opgebouwd op het gebied van pallets dankzij onze inzet voor kwaliteit, innovatie en klantenservice. Wij hebben een breed aanbod producten, van standaardpallets tot pallets op maat om aan alle behoeften van onze klanten te kunnen voldoen. Onze pallets worden vervaardigd van hoogwaardig hout en zijn ontworpen om duurzaam en schokbestendig te zijn. Bij MAYA PALETTES, zijn wij trots op onze inzet voor duurzaamheid en het milieu. Wij gebruiken hout afkomstig uit duurzame bronnen en leggen ons toe op een minimale impact op het milieu bij elke productiestap. Wij zijn tevens trots op onze uitmuntende klantenservice. Wij werken nauw samen met klanten om hun behoeften te begrijpen en bieden gepersonaliseerde oplossingen die aan hun eisen voldoen. Wij bieden u met veel plezier onze uitzonderlijke producten en diensten aan en kijken ernaar uit met u samen te werken om aan al uw palletbehoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om te kijken hoe wij u kunnen helpen.

 5. GAMMA-WOPLA / SMART FLOW

  België

  Verified by europages badge

  Smart-Flow Europe en Gamma-Wopla zijn Belgische bedrijven gespecialiseerd in het ontwerp en de fabricage van kunststof pallets en kunststof bakken. We exporteren onze producten door heel Europa. De Smart-Flow pallet wordt geproduceerd met gerecyclede materialen en is zelf onbeperkt recyclebaar. De Gamma-Wopla bakken worden uit rein materiaal gemaakt. Op het einde van hun levensduur, vermalen we de bakken en dienen ze als grondstof voor de kunststof pallets. Zo verminderen we onze impact op het milieu. Heel wat van onze producten zijn ook nestbaar, waardoor ze minder plaats innemen tijdens het transport en in de opslag. Dankzij onze ervaring, ons eigen machinepark en onze R & D-afdeling kunnen we steeds innovatievere producten ontwikkelen en produceren. Dit stelt ons in staat om ons assortiment te verbeteren en op maat gemaakte oplossingen aan te bieden die voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HOLZ-SPECKMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Import in de hele wereld, leveringen in heel Duitsland, 35 000 m²– centrale overdekte opslagplaats met gedeeltelijke airconditioning. Alle houtproducten worden door de meest moderne machines bewerkt. Onze producten: hout voor tuininrichting en landschap, houtvezelpanelen met een gemiddelde dichtheid (MDF), panelen van vezelplaat, triplex, mobiele danspistes, sportzalen voor binnen, panelen, houten panelen, houten verpakkingen

 2. TARTAK GAŁKA S.P. Z O.O

  Polen

  Verified by europages badge

  TARTAK GALKA is een Poolse onderneming gespecialiseerd in houttransport- en goederentransportdiensten. De groei van onze onderneming door de jaren heen, heeft in 2013 geleid tot een samenwerking met Trak-Drew, die tegenwoordig marktleider is op het gebied van pallet hout. 80% van het hout voor de productie wordt door het bedrijf ingekocht bij het staatsbos, 100% PEFC gecertificeerd, de overige 20% van het materiaal is afkomstig uit Slowakije. Wij zijn er trots op te kunnen zeggen dat de onderneming beschikt over een vrachtwagenpark dat het werk veel gemakkelijke maakt en ons in staat stelt te voldoen aan de vraag van onze klanten, die een snelle en veilige levering van hun goederen wensen. Moderne technologie, perfecte organisatie van de productie en gecertificeerde materialen staan garant voor de optimale kwaliteit van onze producten die over de internationale PEFC certificering beschikken. Onze producten: - Houten pallets - Pallet hout - Gezaagd hout - Houtblokken- Houtsnippers - Zaagsel - Houtschors. Wij zijn een creatief bedrijf, wij kunnen ons aanpassen om aan de marktvereisten te voldoen. Wij bevorderen onze ontwikkeling en constante verbetering, zodat onze producten voldoen aan de behoeftes en eisen van onze klanten. Dankzij de familietraditie en uitgebreide ervaring hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd op zowel de binnen- als buitenlandse markten. Wij staan open voor samenwerking met alle geïnteresseerde partijen! Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. ATELIER LES GAILLETTES

  België

  Verified by europages badge

  De sociale werkplaats 'Atelier les Gaillettes' is in de eerste plaats een sociaal project dat via werk, een aangepaste begeleiding, een prestatievolle en professionele omgeving een kwetsbaar publiek de kans biedt een plaats te hebben in de samenleving en diensten van topkwaliteit te leveren. Met onze productieruimte van 13.000 m² verdeeld over 2 sites, onze 180 werknemers (werkneemsters) en ons machinepark – professionele gereedschappen, zijn wij in staat om aan talloze vragen in uiteenlopende sectoren te voldoen. Onze diensten zijn even divers als gevarieerd. Onze teams bieden de uitvoer van talrijke diensten in verscheidene sectoren aan: Verpakking: gekoelde verpakking, verpakking van levensmiddelen, vullen van vitrines, co-packing… Timmerwerk voor binnenshuis: meubels en decorvoorwerpen voor uw interieurs, reclame-items… Timmerwerk voor buitenshuis: Chalet, producten voor dieren, moestuinen, plantenbakken…

 4. PALETTEN & LOGISTIK JANER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf is gespecialiseerd in palletreparaties en biedt onze klanten professionele en kosteneffectieve reparatie van defecte pallets. Wij garanderen een hoogwaardige reparatie van uw ladingdragers. Onze reparatiewerkplaats is technisch optimaal uitgerust om defecte Euro- en Düsseldorf-pallets een perfecte ruilkwaliteit te geven. Bij ons kunt u tegen vergoeding uw pallets laten repareren. Wij leveren evenveel gerepareerde pallets aan u als wij zelf gerepareerde pallets van u hebben overgenomen. Ons productassortiment omvat: • Europallets • Düsseldorf-pallets • Herbruikbare pallets • Wegwerppallets • Industriële pallets • Roosterdozen • Stapelframes

 5. ISOSPAN BAUSTOFFWERK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  ISOSPAN GmbH onderscheidt zich al tientallen jaren door enerzijds innovatieve oplossingen en anderzijds een op de lange termijn gericht ondernemingsbeleid. De SALZBURGER onderneming is in heel Europa actief en heeft zich gespecialiseerd in de gebieden: spaanhout-mantelstenen, spaanhout-prefabwanden alsmede spaanhout-isolatieplaten. Dankzij het uitgebreide productaanbod kan bijna elke architectonische uitdaging worden vervuld. Onze producten: • Prefabmetseldelen • houtbetonstenen • wandbekledingsmateriaal uit natuursteen • pallets • isolatiemateriaal voor muurbinnenisolatie • warmte-isolatie volgens inblaasmethode

 1. VOSHAAR PALETTENWERK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds de oprichting in 1905 houden wij ons bezig met hout. In de loop van verschillende generaties heeft een zagerij met wateraandrijving zich ontwikkeld tot een ultramoderne palletproducent van ca. 2 miljoen pallets voor de Duitse en Europese markt. Als middelgrote onderneming hechten wij veel belang aan het directe contact met onze klanten. Door onze klantgerichtheid en flexibiliteit kunnen wij altijd inspelen op specifieke wensen en suggesties van onze klanten. Onze bedrijfsfilosofie omvat: Hoogste kwaliteitsnormen - Absolute betrouwbaarheid - Maximale flexibiliteit - Constant optimalisatieproces. Wij bereiken deze hoge normen door: Productie- en opslagruimten van ca. 30.000 vierkante meter. Om op korte termijn te kunnen reageren op de behoeften van onze klanten, houden wij een groot aantal pallets van onze klanten, evenals alle chemische pallets, te allen tijde droog opgeslagen. Drie volledig geautomatiseerde productielijnen: Op onze productielijnen worden verschillende pallettypes tegelijk vervaardigd. Een eventueel verlies van een lijn kan dus zonder problemen worden gecompenseerd. Droogcapaciteiten: Dankzij verschillende droogkamers kunnen wij alle pallets droog en in overeenstemming met de ISPM 15-norm (IPPC) aan onze klanten leveren.

 2. ZS PALETTENSERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 2006 zijn wij een door de eigenaar geleid bedrijf met een breed scala aan producten en diensten op het gebied van ladingdragers. Onze algemeen directeur Sefer Sengin staat persoonlijk voor u klaar op elk moment in de operationele zaken - net als ons bekwame team. Onze twee gunstig gelegen locaties in de regio Stuttgart maken bevoorrading in heel Europa mogelijk: In Bissingen an der Teck staat de 20.000 m² gitterbox centraal - daar wordt hij vervaardigd of vakkundig gerepareerd op de modernste machines. Een paar kilometer verder, in Lenningen, draait alles om de pallet op een oppervlakte van 40.000 m².ZS biedt haar klanten de ruil, verkoop of reparatie aan voor beide ladingdragers.De verhuur van gitterboxen is een andere grote sector.Het hebben van een eigen wagenpark met competente, gekwalificeerde chauffeurs en toegewijde teams op beide locaties zijn belangrijke factoren voor duurzaam succes.

 1. BREKNER PALETTENLOGISTIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BREKNER PALETTENLOGISTIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Pallets. Het is tevens aanwezig in de sectoren Steunframes voor paletten, en Vrachtvervoerders. Het is gevestigd in Weistrach, Oostenrijk.

 2. MERCER TORGAU GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MERCER TORGAU GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pallets. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Panelen - hout, Parketvloeren, Skeletbouw - hout, Verpakking - hout, Houtwaren, Import-export - hout, en Ruwbouw. Het is gevestigd in Torgau, Duitsland.

 3. E.H.W. WORLDWIDE

  Nederland

  Verified by europages badge

  E.H.W. Worldwide, gevestigd in 2011 in Cyprus, is een internationaal toonaangevend bedrijf binnen de sourcing en de verdeling van hoogwaardige producten tegen uitzonderlijke prijzen. Onze verbintenis tot het leveren 'hoogwaardig producten tegen de beste prijs' is onze drijfmotor om het hele jaar door efficiënt te zijn. Wij selecteren zorgvuldig premium leveranciers zodat onze klanten het beste van het beste geleverd krijgen. Onze activiteit dekt Europa, Afrika, het Midden-Oosten, Azië en Zuid- en Noord-Amerika en wij importeren direct van toonaangevende bronnen zoals Chili, Uruguay, Zuid-Afrika en overige. Met een recente uitbreiding in Duitsland, kunnen we op deskundige wijze diverse markten bedienen en duurzame samenwerkingen aangaan. Onze toekomstige logistieke hub in Zuid-Afrika versterkt onze strategische groei. Gedreven door ons specifieke en dynamische teams, streeft E.H.W. Worldwide, als marktleider, naar het bieden van ongeëvenaarde klantervaringen. Bij E.H.W. Worldwide, zetten wij ons altijd volledig is om onze taak met succes te volbrengen. We zetten ons in om de klanten een eersteklas ervaring te bieden, dankzij het inkopen, leveren en verdelen van producten die hun verwachtingen overstijgen. Daar we grenzen verleggen en werkzaam zijn binnen diverse industrieën, verbinden wij ons ertoe dat elke samenwerking met ons een onvergetelijke reis is, vol van ongekende kwaliteit en waarde.

 4. STOCKLEAR

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Welkom bij Stocklear, de professionele marketplace gewijd aan restverkoop. Bij Stocklear zijn restanten, onverkochte partijen en het hergebruik van producten de spil van onze activiteit. Wij streven eenvoudig naar het volgende: onverkochte non-food producten een tweede leven bieden, een kans om te stralen na onverschilligheid. Hoe bereiken wij dit? Dankzij ons innoverende platform en onze veilingen van restanten, digitaliseren wij de transacties op de markt en bieden zo een vleugje moderniteit en doeltreffendheid aan het ecosysteem van de restantenverkoop. Wij zien onverkochte artikelen niet als vergeten overtollige voorraad maar als volledige activa die er klaar voor is om een plaats op de markt te verwerven. De verkoop van restanten wordt vooral gelinkt aan groothandelaren in restanten maar bij Stocklear, gaan we een stap verder dan dit traditionele beeld. Wij moderniseren deze markt door de kracht van de technologie te gebruiken om verkopers op een transparante en efficiënte wijze met elkaar in contact te brengen. Onverkochte partijen krijgen opnieuw waarde en kunnen: een kostbaar actief zijn binnen de economische cyclus. Doe mee met onze boeiende taak om aan hun lot overgelaten producten een nieuwe kans te bieden. Met Stocklear, krijgt elke persoon de kans zijn of haar plaats te vinden en volop bij te dragen aan de economie en om de verkoop van restanten om te toveren in een moderne en waardevolle ervaring voor elk.

 5. AMS TARA SP. Z O.O

  Polen

  Verified by europages badge

  AMS TARA SP. in onze zagerijen in Polen en Oost-Europa zijn we gespecialiseerd in de productie van een breed scala aan pallets, inclusief deksels en poten, gemaakt van naald- en loofhout van hoge kwaliteit. We zijn er trots op dat we aan verschillende behoeften van klanten kunnen voldoen door een uitgebreid assortiment houtproducten aan te bieden. Of u nu kabelhaspels, multiplex haspels, kratten, wiggen, rollen of andere gespecialiseerde houten artikelen nodig hebt, wij zijn uitgerust om te leveren volgens uw exacte specificaties. Ons streven naar uitmuntendheid gaat verder dan alleen productie. We bieden een reeks extra bewerkingen om onze houtproducten te verbeteren, zoals frezen, afschuinen, hoekzagen en inkepen. Deze services met toegevoegde waarde zorgen ervoor dat elk product precies voldoet aan uw eisen en industriestandaarden. Een van onze opvallendste diensten is het drogen van hout en het verwerken van IPPC (International Plant Protection Convention). Onze faciliteiten zijn uitgerust met ultramoderne technologie om ervoor te zorgen dat al het hout grondig gedroogd en behandeld wordt, in overeenstemming met de internationale voorschriften. We beschikken over alle benodigde certificeringen en kunnen op verzoek bevestigingen geven, zodat je gerust kunt zijn dat onze producten aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoen. Een belangrijke kracht van ons bedrijf is onze expertise in het produceren van speciale pallets, die we al vele jaren met succes leveren in Duitsland en andere West-Europese landen.

 6. CRAEMER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CRAEMER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pallets. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakken, rekken en stellages, plastic pallets, plastic recipiënten, industriële plastic pallets, Stapelkisten, kunststof palletboxen, plastic bakken en pallets, Bakken - kunststof, en Bakken, rekken en stellages. Het is gevestigd in Herzebrock-Clarholz, Duitsland.

 7. ERKA KONSTRUKSIYON ENDUSTRIYEL CELIK YAPI GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Erka werd opgericht in 2015 en is de grootste Turkse fabrikant gespecialiseerd in logistieke oplossingen. Onze productlijn omvat pallets op maat, uitrustingen voor het hanteren van vaten, transportkrat systemen, gegalvaniseerde metalen pallets, vouwbare metalen kratten en metalen kratten voor afvalinzameling. De aluminium pallets van Erka zijn duurzaam vervaardigd van 100% recycleerbare materialen om de impact op het milieu tot een minimum te beperken. Onze aluminium pallets zijn uitzonderlijk duurzaam, weerbestendig en veerkrachtig en bieden duurzame prestaties, ideaal voor hygiëne gevoelige industrieën. Onze aluminium pallets zijn circa 20% lichter dan houten pallets, ze dringen de hanterings- en verzendkosten terug en zijn bestand tegen wassen onder hoge druk, reiniging via stoom en vereisen slechts een minimum aan onderhoud. Onze klanten hebben de keuze uit diverse afwerkingen voor optimale aanpassing op maat. Til uw leveringsketen naar een hoger plan met de innoverende oplossingen van Erka. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 8. LIDAL

  Polen

  Verified by europages badge

  Sinds 1992 is LIDAL een gerenommeerde distributeur van houten pallets naar West-Europa. Met uitgebreide kennis en ervaring in de buitenlandse handel binnen de houtindustrie, zorgen wij voor de tevredenheid van onze klanten door de distributie van hoogwaardige houten pallets die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van de Duitse, Deense en Nederlandse markt. Wij bieden de beste logistieke oplossingen door middel van een breed assortiment houten pallets, waaronder IPPC-gecertificeerde gedroogde pallets, veelzijdige opties: wegwerpverpakkingen en opnieuw bruikbare verpakkingen.

 1. LT TRANS'EXPRESS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2022 is LT TRANS’EXPRESS gespecialiseerd in expresleveringen en verhuizingen. De onderneming verzorgt spoedbestellingen, pallettransport, leveringen 24 uur per dag en 7 dagen per week, en verhuizingen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 2. PORTPALLET

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PORTPALLET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pallets. Het is tevens aanwezig in de sectoren Тransport logistiek, metalen pallets, Portpallet, internationaal weg- en goederentransport, aluminium pallets, Pallets van gegalvaniseerd staal, pallets op maat, Euro pallets, en standaard pallets. Het is gevestigd in Lordelo-Paredes, Portugal.

 3. SIA PETERKOKS

  Letland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SIA PETERKOKS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kisten en kratten - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pallets, Verpakking - hout, Pallets, kraten voor fruit en groenten, houten containers, houten dozen, Houten kisten en dozen, fabricage van houten verpakkingen, en productie pallets. Het is gevestigd in Olaine, Letland.

 4. INKA PALETTEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INKA PALETTEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pallets. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsvracht, Luchtvracht, pallets voor de chemische industrie, platformen voor goederenbehandeling, export verpakkingen, houten verpakkingen, plastic pallets, minipallet, en behandeld hout. Het is gevestigd in Siegertsbrunn, Duitsland.

 5. TDR

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TDR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pallets. Het is tevens aanwezig in de sectoren houten pallets, houten pallets op maat, pallets op maat, en vervaardiging houten pallets. Het is gevestigd in Fontenilles, Frankrijk.

 6. PLANETPAL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PLANETPAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pallets. Het is tevens aanwezig in de sectoren plastic bakken en pallets, kunststof palletboxen, Stapelkisten, en contenainers en speciale pallets. Het is gevestigd in Angers Cedex 01, Frankrijk.

 7. ENGINYERIA I APLICACIONS DE CONTROL,SL

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ENGINYERIA I APLICACIONS DE CONTROL,SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pallets. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakking - hout, machines voor de productie van houten pallets, houten pallets, productie pallets, vervaardiging houten pallets, houten pallets op maat, fabricage van speciale machines, machines voor de afwerking van hout, en bewerking tegen maakloon. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 8. B+S LAGER- UND TRANSPORTSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf B+S LAGER- UND TRANSPORTSYSTEME GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Pallets. Het is gevestigd in Schmallenberg, Duitsland.

 9. SAVE SANTNER GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAVE SANTNER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Pallets. Het is gevestigd in Wartberg, Oostenrijk.

 10. RÖDER GMBH - PALETTEN- UND GITTERBOXENHANDEL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RÖDER GMBH - PALETTEN- UND GITTERBOXENHANDEL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Pallets. Het is gevestigd in Wiesenfeld, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis