• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • papierbewerking - machines

Resultaten voor

Papierbewerking - machines - Import export

 1. YMCUP

  Turkije

  YMCUP werd opgericht in 2016 en is een fabrikant van machines voor het printen en snijden van kartonnen bekers gevestigd te Istanboel, Turkije. Vanaf de oprichting hebben wij ons volledig ingezet voor het bieden van hoogwaardige producten en diensten aan onze klanten met een efficiënte en snelle levering. Ons bedrijf ziet innovatie als de sleutel tot duurzaam succes en is ervan overtuigd dat elke dag nieuwe kansen biedt. We hechten dan ook een groot belang aan innovatie. Wij streven ernaar ons assortiment uit te breiden door de technologische ontwikkelingen op de voet te volgen. Wij investeren in een hoog tempo en produceren met veel plezier mens- en milieuvriendelijke producten. Wij hebben een brede productportefeuille zoals: •Kartonnen beker Machines, •Dubbelwandige kartonnen beker Machines, •Kartonnen kom Machines, •Kartonnen slakom Machines, •Verpakkingsmachines , •Print & Stans Machines, •Persmachines, •Machine-accessoires en reserveonderdelen. Onze machines voor kartonnen bekers kunnen bekers met verschillende maten en inhoud produceren zoals 12 oz, 8 oz, 9 oz en overige! Bezoek onze website om meer over ons productaanbod te ontdekken. Wij streven ernaar de kwaliteitsnormen na te leven bij het selecteren van de grondstoffen en tijdens het gehele proces van de productie tot de levering aan de klanten. De productie van YMCUP voldoet aan de internationale kwaliteitsnormen zoals ISO 9001: 2008 – ISO 14001-2004 – OHSAS 18001-2007 Certificeringen voor kwaliteitsbeheersystemen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. MÜLLER MARTINI AG

  Zwitserland

  Als pionier in de grafische industrie staat Muller Martini wereldwijd bekend om afwerkingssystemen van eersteklas kwaliteit. Wij zijn een internationaal actief, onafhankelijk familiebedrijf dat markttrends al in een vroeg stadium onderkent - en dat al sinds de oprichting van het bedrijf in 1946. Sterk geautomatiseerde machines zijn vandaag de dag state-of-the-art bij Muller Martini.In het kader van de ontwikkelingsstrategie Finishing 4.0 bieden wij innovatieve oplossingen voor de afwerking van digitaal en offset drukwerk.Meer dan 1400 mensen uit de Muller Martini wereld staan elke dag voor u klaar.Wij zijn op alle belangrijke markten aanwezig met onze eigen verkoop- en servicebedrijven.Onze technisch ervaren verkoop- en servicemedewerkers zijn competente contactpersonen.Muller Martini staat voor: Onafhankelijkheid als familiebedrijf, knowhow van de grafische waardeketen, Zwitserse innovaties en technische vaardigheden, hoge oplossings- en systeemcompetentie.

 3. MAFIM

  Frankrijk

  MAFIM, gespecialiseerd in de verwerking van papier, is sinds 1990 de exclusieve verdeler van het merk KORA PACKMAT in Frankrijk en biedt u zijn inleggers-feeders en verpakkingsmachines voor vlakke producten (vb. postzegels of wenskaarten). Onze in Duitsland gebouwde machines zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn geschikt voor alle industriële sectoren, o.m. farmaceutische producten, hout en levensmiddelen. Ons assortiment omvat standaardproducten en producten op maat, zowel met een frictie- of zuigsysteem, bovenaan stapels, pick-and-place of voor tangen. Wij kunnen u losse inleggers aanbieden en/of platforms voor het samenbrengen van producten met een precisiesysteem voor het lijmen van een product op een ander of inlegger met etiketteersysteem, inkjetprinter, videocontrole en verwijdering van niet-conforme producten. Onze inleggers kunnen afzonderlijk worden verkocht of kunnen worden ingebouwd in eender welke andere machine van eender welke fabrikant.

 4. BESCHUTTE WERKPLAATS IJSEDAL

  België

  Beschutte werplaatsen.

 5. PME SERVICES GBR

  Duitsland

  Het bedrijf PME SERVICES GBR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papierbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plastificeermachines- en apparatuur, en Plastificeermachines- en apparatuur. Het is gevestigd in Kammerstein, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CPERKIN

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CPERKIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papierbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Papiersnijmachines - industrieel, diamantboormachine, Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, en Papiersnijmachines - industrieel. Het is gevestigd in Birstall, Verenigd Koninkrijk.

 2. SHENA CORRUGATING SOLUTIONS

  Duitsland

  Het bedrijf SHENA CORRUGATING SOLUTIONS, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Papierbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren snij- en knipmachines voor papier en karton, en speciaal pneumatisch gereedschap. Het is gevestigd in Wiesbaden, Duitsland.

 3. CELIK MEKATRONIK VE OTOMASYON SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf CELIK MEKATRONIK VE OTOMASYON SAN. TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papierbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren kokers van papier, spoelenwikkelaars, snijmachines voor kernen van papierrollen, en snijden van spoelen. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

 4. PERONI RUGGERO

  Italië

  Het bedrijf PERONI RUGGERO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papierbewerking - machines. Het is gevestigd in Varese, Italië.

 5. ECO MECCANICA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ECO MECCANICA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papierbewerking - machines, mechanische machinale bewerking, mechanische ontwerpen, Papierbewerking - machines, en snijden van plastic. Het is gevestigd in Lonate Pozzolo, Italië.

 1. AYYILDIZ MACHINE / PAPER TUBE MAKING MACHINERY

  Turkije

  Het bedrijf AYYILDIZ MACHINE / PAPER TUBE MAKING MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papierbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren kokers van papier, hoekbeschermers, spoelenwikkelaars, en snijmachines voor kernen van papierrollen. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

 2. ALLIMAND

  Frankrijk

  Het bedrijf ALLIMAND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papierbewerking - machines, Kantoorartikelen - papierwaren, Papierbewerking - machines, en Kantoorartikelen - papierwaren. Het is gevestigd in Rives Sur Fure, Frankrijk.

 1. SATE SRL

  Italië

  Het bedrijf SATE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papierbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, en Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Serravalle Pistoiese, Italië.

 2. MEKANIK KALIP

  Turkije

  Het bedrijf MEKANIK KALIP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Karton - serviesgoed en wegwerpartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papierbewerking - machines, Wegwerpartikelen en serviesgoed van papier, karton en plastic, Papierbewerking - machines, Wegwerpartikelen en serviesgoed van papier, karton en plastic, en installaties machines en apparatuur voor de papier- en kartonindustrie. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. STEFI MACHINES

  Griekenland

  Het bedrijf STEFI MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papierbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papierproductie - machines, Papiersnijmachines - industrieel, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Papierproductie - machines, Papiersnijmachines - industrieel, snijmachines voor papier, en Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Aspropyrgos, Griekenland.

 4. ROLF PITZEN

  Duitsland

  Het bedrijf ROLF PITZEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papierbewerking - machines, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Papierbewerking - machines, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, en Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is gevestigd in Dümpelfeld, Duitsland.

 5. GUIDI GABRIELE

  Italië

  Het bedrijf GUIDI GABRIELE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papierbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren stalen mallen, en persen voor thermovormen. Het is gevestigd in Castel Bolognese, Italië.

 6. Köster GmbH

  Duitsland

  Het bedrijf Köster GmbH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papierbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren telmachines van bankbiljetten, en bladtelmachines voor papierfabrieken. Het is gevestigd in Obersulm, Duitsland.

 7. BIANCO MACHINE

  Turkije

  Het bedrijf BIANCO MACHINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papierbewerking - machines. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. HSM-TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HSM-TECHNOLOGY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofindustrie - machines, Etiketteren en markeren - machines, Papierbewerking - machines, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Kunststofindustrie - machines, Etiketteren en markeren - machines, Papierbewerking - machines, en Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Bad Oeynhausen, Duitsland.

 1. KUKA ROBOTER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KUKA ROBOTER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papierbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven, Auto's, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven, Auto's, en Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is gevestigd in Augsburg, Duitsland.

 2. LOCANIS AG

  Duitsland

  Het bedrijf LOCANIS AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Auto's, Papierbewerking - machines, Schuurmachines - houtbewerking, Auto's, Papierbewerking - machines, en Schuurmachines - houtbewerking. Het is gevestigd in Unterföhring, Duitsland.

 3. C.M.N SRLS

  Italië

  Het bedrijf C.M.N SRLS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papierbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren flexodruk - machines, en italiaanse handwerkartikelen. Het is gevestigd in Porcari, Italië.

 4. CYKLOS PAPÍRIPARI GÉPEK FORGALMAZÁSA

  Hongarije

  Het bedrijf CYKLOS PAPÍRIPARI GÉPEK FORGALMAZÁSA, is een Distributeur, en actief in de sector Papierbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren vouwmachines voor papier en karton, en perforeermachines voor papier en karton. Het is gevestigd in Nagytarcsa, Hongarije.

 5. AIRINOTEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AIRINOTEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papierbewerking - machines, Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven, Tabaksindustrie - machines en materialen, Papierbewerking - machines, Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven, en Tabaksindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Bayreuth, Duitsland.

 6. LUPRO DI L. TUCCI

  Italië

  Het bedrijf LUPRO DI L. TUCCI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papierbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren wikkelmachines voor papier. Het is gevestigd in Bagni di Lucca, Italië.

 7. AUTOMAZIONI INDUSTRIALI MODOLO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AUTOMAZIONI INDUSTRIALI MODOLO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papierbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren scheepsbevrachters, en bestudering et uitvoering van installaties. Het is gevestigd in San Vendemiano, Italië.

 8. GERD WINTERLING GRAFISCHE MASCHINENHANDELS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GERD WINTERLING GRAFISCHE MASCHINENHANDELS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papierbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren naaimachines. Het is gevestigd in Neuffen, Duitsland.

 9. BIMAS MACHINERY GERMANY

  Duitsland

  Het bedrijf BIMAS MACHINERY GERMANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papierbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren rollensnijmachines. Het is gevestigd in Ratingen, Duitsland.

 10. MAC LABEL GRAPH - MAQUINAS E EQUIPAMENTOS PARA A INDÚSTRIA GRÁFICA, LDA

  Portugal

  Het bedrijf MAC LABEL GRAPH - MAQUINAS E EQUIPAMENTOS PARA A INDÚSTRIA GRÁFICA, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papierbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren flexodruk - machines, en machines en uitrustingen voor de grafische industrie. Het is gevestigd in Santa Maria Feira, Portugal.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis