• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • parfums en schoonheidsproducten

Resultaten voor

Parfums en schoonheidsproducten - Import export

 1. LABORATOIRE COSMÉTIQUE DÔM LABS

  Frankrijk

  Als laboratorium en cosmeticafabrikant biedt DÔM LABS volledige diensten en deskundig advies vanaf de formulering tot de productie van uw cosmetische producten. Wij begeleiden u stap voor stap, van het ontwerp tot de vormgeving van uw cosmetische producten, gevolgd door de verpakking ervan voor de marketing. Onze experts in cosmetologie luisteren naar uw specifieke behoeften en helpen u om uw project te verwezenlijken. .\n\Ons dienstenaanbod is gestructureerd volgens de volgende 3 benaderingen: ¦ - Volledige service is de meest complete benadering, waarmee uw idee kan worden omgezet in een cosmetisch product dat klaar is om op de markt te worden gebracht. Uw project wordt technisch, wetenschappelijk, economisch en commercieel (marketing) gedefinieerd.\n Met het private label kunt u cosmetische productformules kiezen (make-up, welzijn, verzorging, spa). U wordt bijgestaan door cosmetische specialisten om te profiteren van hun cosmetica-advies. U verkrijgt afgewerkte producten of cosmetica in bulk naar keuze.- De vormgeving of het maatwerk komt overeen met de vervaardiging van cosmetische producten volgens uw eigen formules. Wij starten de productie en verpakken uw cosmetica in onze productiefaciliteit.\nWij bieden onze klanten ook aantrekkelijke pakketten voor minimale afname. \nWij zijn aanwezig in meer dan 25 landen.

 2. LISINE EPSTEIN COSMETICS BV

  België

  Sinds 1972 creëert LISINE professionele schoonheidsproducten en distribueert ze aan meer dan 350 schoonheidssalons. Wij streven ernaar innovatieve producten te leveren aan professionals en consumenten tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij bieden een zeer breed scala aan producten: - Onder onze merknaam Lisine: huidverzorging voor gezicht en lichaam, make-up, nagellak. - Onder ons merk FYI huidverzorging: verzorgingsproducten voor adolescenten. - Onder onze merknaam Guill D'or: zelfbruiner en ontharing. - Onder onze merknaam Kyvora: schoonheidsaccessoires voor professionals. Wij kunnen u ook ons brede assortiment van private label huidverzorgingsproducten aanbieden. Hedendaagse oplossingen en geavanceerde formules, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën en de modernste productiemethoden, maken van LISINE een unieke speler op de professionele schoonheidsmarkt. Met hun aangename texturen en modieuze kleuren zetten onze schoonheids- en make-upproducten telkens weer de juiste toon. Vandaag kunnen wij 15 verschillende behandelingen/protocollen voor schoonheidsspecialisten en complete oplossingen voor hun salons aanbieden. Wij zullen u met plezier al onze knowhow ter beschikking stellen en u helpen onze merken in uw distributienetwerk te ontwikkelen of u begeleiden bij een volledig private label project. Onze prioriteit is u op lange termijn producten en diensten van hoge kwaliteit aan te bieden.

  Alle producten voor "parfums en schoonheidsproducten"

 3. EXPORT LINE

  Frankrijk

  ExportLine, onderaannemer in de sector van hoogwaardige, biologische, natuurlijke cosmetica Made in France stelt zijn laboratorium en zijn productiefabriek gevestigd in het zuiden van Frankrijk tot uw beschikking. Wij kunnen bogen op 35 jaren ervaring, zijn CosmeBio gecertificeerd en bieden onze klanten de verzorging van het volledige proces: formulering, vervaardiging, verpakking en verzending. Zo geniet u van onze algemene controle in iedere fase van het proces, onze adviezen en begeleiding en krijgt u zonder problemen het BIO label voor uw producten. Dankzij de flexibiliteit en de hoge capaciteit van onze installaties, zijn wij in staat de vervaardiging en de verpakking van uw kleine hoeveelheden producten te verzorgen, maar ook van grote series. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze expertise in marketing voor uw etiketten en in de selectie van ingrediënten voor uw toekomstige producten.

 4. PARFUMS PAR NATURE LA PRODUCTION

  Frankrijk

  Parfums en cosmetica produceren is ons vak, uitmuntendheid onze ambitie, de natuur onze verbintenis. PARFUMS PAR NATURE – De productie (PPN-LP) produceert voor rekening van derden en biedt een complete service, vanaf het ontwerp tot het eindproduct. Het is onze ambitie dagelijks de uitmuntendheid na te streven van producten "Made in France" in de "verantwoorde" parfum- en cosmeticasector. PARFUMS PAR NATURE verbindt zich ertoe conforme producten te leveren, efficiënt te zijn en de eisen in acht te nemen. PPN-LP stelt u een compleet team ter beschikking om u in uw project te begeleiden, zowel om kant-en-klare producten te leveren als producten op maat. Ons team begeleidt u bij de ontwikkeling van het concept tot aan de productie van het eindproduct, ook bij de redactie van het reglementair dossier. U kunt op ons team rekenen voor het ontwikkelen van uw assortiment parfums en cosmetica, met een bio-label, bestaande uit natuurlijke of klassieke producten. Fabricage van kleine, middelgrote en grote oplagen: ten minste 3.000 l of meer. Onze vakkennis is al meer dan 30 jaar erkend: onze onderneming ontwikkelt degelijke en duurzame samenwerkingsverbanden met plaatselijke leveranciers en geeft u dus toegang tot de beste verpakkingsartikelen.

 5. COMFORTPAT B.V.

  Nederland

  ComfortPat B.V. is een onderneming gevestigd in Huissen in Nederland, gespecialiseerd in de distributie en groothandel in merkproducten zoals verzorgingsproducten, medische, farmaceutische en cosmetische producten, sinds 2016. Ons breed productassortiment bestaat uit haar- en huidverzorgingsproducten, make-up artikelen, zoals foundation of lippenstift, crèmes en parfums. Wij zijn uw ideale partner voor alle schoonheidsproducten! Voor uw veiligheid leveren wij ook medische hulpmiddelen, zoals thermometers, gezichtsmaskers, handschoenen, en ontsmettingsmiddelen zowel voor de handen als voor oppervlakken. Wij distribueren producten van talrijke beroemde merken, waaronder Lancôme, Loréal, Vichy, La Roche Posay, Dior of l'Occitane. Dankzij onze constante focus op R&D en innovatie, leveren wij producten van de hoogste kwaliteit tegen competitieve prijzen om onze klanten over de hele wereld tevreden te stellen. Onze uitgebreide klantendienst wordt door onze klanten ook zeer op prijs gesteld. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BALKAN LUXURY SUPPLY LTD

  Bulgarije

  Balkan Luxury Supply is een groothandelaar die een breed assortiment luxe voorwerpen aanbiedt. Wij zijn een betrouwbare leverancier van schoonheidsproducten zoals parfums (merkparfums en niche-parfums), cosmetica (allerlei huidverzorgingsproducten, crèmes, make-up, enz.), Brillen (zonnebrillen van het merk, luxe monturen, optieken), horloges , Sieraden en mode voor retailers en groothandelaren over de hele wereld.Wij importeren en exporteren wereldwijd (Europa, Azië, VS, etc.).Dankzij de directe verzending van de producten uit voorraad zijn we een snelle en betrouwbare partner. Balkan Luxury Supply biedt niet alleen schoonheidsproducten tegen scherpe prijzen, maar tevens een gedetailleerde oplossing voor onze klanten inclusief vrachtvervoer, dropshipping, klantenservice en verzekeringen. We hebben uitgebreide voorraden om aan de aan de seizoenen verbonden verhoogde aanvragen te voldoen. We hebben uitgebreide voorraden om aan de aan de seizoenen verbonden verhoogde aanvragen te voldoen van merken zoals: Calvin Klein, Chloe, Diesel, Dolce & Gabbana, Paco Rabanne, Trussardi, Hugo Boss, DKNY, Giorgio Armani, Hermes, Yves Saint Laurent, Gucci, , Lancome, Montale,

 2. LABORATOIRE EUROTEL

  Frankrijk

  Al 25 jaar lang fabriceren wij schoonheidsproducten en parfums, alsook producten voor de hygiëne en verzorging waarvan de ingrediënten natuurlijke activa zijn. Wij zijn trots op onze 100% plantaardige DNA. Cosmetica zijn nauw verbonden met onze lichaamshygiëne en daarom selecteren wij onze leveranciers en medewerkers uiterst zorgvuldig. Onze teams zijn solide en zetten zich in om kwaliteitsproducten te produceren en om de consument 100% tevreden te stellen. Bij de Groep Eurotel staat de mens centraal: zijn bijdrage tot het succes van het laboratorium is een prioriteit. Onze structuur, gespecialiseerd in de creatie en productie van cosmetica in kleine en middelgrote oplagen, heeft een breed netwerk van professionals bijeengebracht die onderworpen worden aan een strenge controle en selectie gebaseerd op hun betrouwbaarheid en de kwaliteit van hun vakkennis.

 3. CHARRIER PARFUMS

  Frankrijk

  CHARRIER PARFUMS Frans parfumbedrijf opgericht in 1888, gevestigd in Vallauris, in de buurt van Grasse, de wereldhoofdstad van de parfumerie.Wij zijn de originele maker en leider in de creatie van MINIATURES PARFUMS BOXES.We bieden een compleet assortiment miniaturen, verpakt in prestigieuze geschenkverpakkingen, evenals een reeks Eau de Parfum-sprays en een productgamma van PARFUMS DE PROVENCE.Onze parfums worden gedistribueerd in meer dan 50 landen naar warenhuizen, parfumerieën, e-commerce websites, Duty Free...In Frankrijk hebben we een stand bij Galeries Lafayette Haussmann Parijs.Onze activiteit is volledig, van het maken van parfums tot het verpakken.Alle fasen van de productie worden in onze fabriek uitgevoerd.We gebruiken kwaliteitsessences uit Grasse.Voor verpakkingen werken we voornamelijk met de beste Franse fabrikanten.Wij garanderen een hoogwaardig product, MADE IN FRANCE.

 4. VINCE COMPANY PARFUMERIE

  Frankrijk

  Sinds 2022 is de onderneming Vince Company een in Toulouse gevestigd internationaal handelskantoor. Wij onderhandelen voor u bij onze diverse leveranciers voor de levering van goederen in het groot. Wij werken voornamelijk met vakspecialisten binnen de handel die goederen willen inkopen. Wij werken tevens met ambachtswerkers en particulieren die grote hoeveelheden producten willen bestellen. Wij leveren dankzij diverse samenwerkingen. Of het nu de bevoorrading van uw producten bij onze leveranciers of het vervoer van uw goederen op het leveringsadres betreft, wij verzorgen alles. Na ontvangst van uw bestelling, zetten wij ons volledig in om uw goederen zo snel mogelijk te leveren zodat uw onderneming correct kan blijven draaien. Wij verzorgen vervolgens het transport van uw ladingen vanuit Europees Frankrijk naar: - Europees Frankrijk, - De Overzeese gebieden (Mayotte, Réunion, Martinique, Guadeloupe, Frans-Guyana, Nieuw-Caledonië, Frans-Polynesië, Wallis en Futuna), - Europa. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 5. LAUVIVE

  België

  Lauvive is sinds 2018 gespecialiseerd in de verkoop van high-end cosmetische producten voor schoonheidsspecialisten. Wij zijn de officiële en exclusieve verdeler van Baïja, 1944 Paris en Reborn voor België en Luxemburg. Lauvive is gevestigd in België en biedt een compleet assortiment aan producten zoals verzorging, parfums en make-up, waarbij een kwaliteitsservice en gespecialiseerde ondersteuning voor al onze klanten wordt gewaarborgd. Wij streven ernaar ons te omringen met gerenommeerde merken om onze klanten de beste cosmetische innovaties te kunnen bieden. Ons avontuur begon met Baïja, een kleurrijk en dynamisch merk, als een uitnodiging voor een reis, en 1944 Paris symboliseert de Franse charme die allure paart aan verantwoorde producten. Ons kleine familiebedrijf groeide en werd al snel een start-up. De Italiaanse producten van "Comfort Zone" met een ecologische en duurzame insteek werden toegevoegd aan ons assortiment, exclusief voor Wallonië en Luxemburg. Op basis van het succes van de gummies en de cosmetische tabletten stelden wij in 2020 het merk "Reborn Paris" voor. Dit merk wordt gekenmerkt door drie woorden: modern, innovatief en gastronomisch. Vandaag kijkt Lauvive naar de toekomst door voortdurend te zoeken naar nieuwe cosmetische creaties en unieke merken. Wij nodigen u uit om onze volledige collectie te ontdekken via deze vier verschillende merken in onze e-shop.

 1. EYUP SABRI TUNCER

  Turkije

  De geschiedenis van het in 1923 opgerichte legendarische en geliefde Turkse merk start tegelijkertijd met het ontstaan van de Turkse Republiek. Eyüp Sabri Tuncer Company is één van de grootste cosmeticabedrijven. Het stelt zijn meer dan 100 jaar ervaring ten dienste van zijn fans met meer dan 600 producten voor cologne, persoonlijke verzorging, huishouden en babyverzorging. Eyüp Sabri Tuncer Company slaat een solide brug tussen traditie en de toekomst. Het volgt de technologische ontwikkelingen op de voet voor alle productieprocessen, heeft 100 jaar ervaring en onderscheidt zich door topkwaliteit, innoverende strategieën en unieke productontwerpen. Wij zijn er trots op het verleden naar de toekomst te transporteren dankzij onze verankerde waarden en ontworpen producten die aan de internationale normen voldoen. Wij hebben talloze innovaties en baanbrekende producten in de cosmeticasector doorgevoerd. Het label en de verpakking van onze producten zijn voorzien van Braille voor slechtzienden. Daarnaast zijn onze producten gebaseerd op natuurlijke grondstoffen zonder parabenen en gluten. Eyüp Sabri Tuncer was het eerste cosmeticamerk in Turkije dat Vegan en Vegetarische keurmerken toegekend kreeg voor zijn producten. Het merk test zijn producten niet op dieren. Wij produceren onze producten volgens de "Goede Manier van Produceren (GMP)" normen om zo constante en originele ervaringen met de cosmeticaproducten te bieden; Wij staan bekend als een Turks merk dat de internationale normen voor hygiënische productie en distributie naleeft. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. ROMERON PERFUME

  Turkije

  ROMERON Perfume is een van de belangrijkste fabrikanten van parfums, rietdiffusors, penparfums, luchtverfrissers voor auto's en Eau de colognes in Turkije. Wij zijn actief in meer dan 15 landen met ongeveer 70 Romeron Perfume Shops. Bovendien bieden wij onze klanten huismerkproductie en aangepaste ontwerpservice. ROMERON Parfum is een van de top 10 leveranciers van parfums in Turkije en is een van de beste klanten van Franse parfumfabrikanten. Bij ROMERON besteden we veel zorg aan de bereiding van al onze creaties door ze een unieke waarde te geven en ingrediënten van topkwaliteit te gebruiken. Onze parfums combineren esthetiek, schoonheid, verfijning en emotioneel welzijn, terwijl ze voldoen aan de strengste kwaliteitscontrolenormen en elke stap in het productieproces nauwlettend in het oog houden. Wij gebruiken alleen de beste ingrediënten en grondstoffen die op de markt verkrijgbaar zijn.Het is onze missie om een van de wereldleiders te worden op het gebied van merkparfumerie en in onze winkels een unieke ervaring te creëren met de hoogst mogelijke kwaliteit en een minimale impact op het milieu. Wij streven ernaar hoogwaardige parfumerie-, cosmetica- en huisparfumproducten toegankelijk te maken voor de consument en emoties en unieke ervaringen op te wekken. Bovendien werken wij alleen samen met betrouwbare partners voor de productie van kwaliteitsgeuren en exclusieve verpakkingen. Met ons aan uw zijde kunt u uw klanten trakteren op kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 1. GROSSISTE ORIENT

  Frankrijk

  Sinds 2015 is GROSSISTE ORIENT gespecialiseerd in de verkoop van parfums, een activiteit met een hoge toegevoegde waarde die net zoals eender welke andere bloeiende markt veel uitdagingen tegenkomt! Uitdaging nummer een is een goede leverancier vinden! Zo heeft de onderneming een online winkel opgezet als groothandel in parfums, een platform dat uitsluitend bestemd is voor de detailhandel in parfums en dat kwaliteitsparfums wil aanbieden tegen zeer voordelige prijzen. Wij bieden u een breed assortiment oosterse, poederachtige, naar amber, hout of bloemen ruikende parfums maar ook geparfumeerde oliën en interieurparfums tegen fabrieksprijzen. Wij leveren u de gewenste kwantiteit binnen de kortste termijn! Afhankelijk van uw mogelijkheden en middelen kunt u kiezen voor een normale bevoorrading en uw parfums kopen om ze op te slaan en te verkopen, of voor dropshipping. Wij passen ons aanbod aan uw projecten aan en nodigen u dus uit om alle pagina's van onze website door te nemen om onze producten en ons aanbod te ontdekken! Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 2. AUSTRAL COSMETIC

  Frankrijk

  Onze groep werd in 2000 opgericht door een zorgzame en bezorgde familie om op één plaats in schoonheidsbehoeften te voorzien, klanten tijd te besparen en hen mooi te laten voelen. In die tijd was Austral Cosmetics het eerste distributiebedrijf dat een dynamische distributieketen van winkels combineerde, een revolutionair concept in de schoonheidsindustrie. Het tijdloze bedrijf vindt zichzelf voortdurend opnieuw uit en voldoet aan de verwachtingen.In 2021 kocht een investeringsmaatschappij Austral Cosmetics en nam met trots de intentie van het merk over om zich te concentreren op wat belangrijk is: de klant. Onze producten en onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd. Onze eerste zorg is ervoor te zorgen en u kwaliteitsproducten te garanderen tegen de meest aantrekkelijke prijs op de markt. Vandaag is Austral Cosmetics uitgegroeid tot een echte broedplaats voor de schoonheidsketen in Europa en wereldwijd.Een plek waar innerlijke schoonheid wordt gevierd. Een plek waar je alles kunt vinden: haar-, make-up-, huid-, en schoonheidsverzorging. Onze ervaren medewerkers zijn er om u te begeleiden op uw schoonheidsreis.Wij zijn meer dan een sourcing bedrijf. Wij zijn een familie, en we behandelen iedereen die bij ons binnen komt als zodanig. Net als in een huis, willen wij dat u zich uniek, comfortabel, gewaardeerd, welkom en begrepen voelt telkens wanneer u met ons bedrijf in contact komt. Wij hebben een breed scala van producten, aarzel dan niet om onze catalogus te vragen als u een product niet kunt vinden op onze website of Whatsapp 003351227850

 3. ARIGONA COSMETICS & FASHION GRATS

  Zwitserland

  ARIGONA COSMETICS & FASHION GRATS heeft een uitstekende wereldwijde aanwezigheid, met verkoop op zes continenten - Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Afrika, Europa, Azië en Oceanië. ARIGONA COSMETICS & FASHION GRATS wordt verkocht door vele toonaangevende detailhandelaren, waaronder warenhuizen, parfumerieën, drogisterijen en luxe hypermarkten, en blijft wereldwijd groeien. De winkels zijn sterk vertegenwoordigd en veel winkels streven naar een "shop-in-shop"-concept. Wij zorgen ook voor rechtstreekse verzending, OEM-diensten en gepersonaliseerde verpakking. Wij hebben een enorm contractenbestand met distributierechten van vele cosmeticamerken zoals Ester Lauder, Lancome, Sisley en gecertificeerde winkels zoals LOREAL, THE BODY SHOP, LANCOME, OBELISK, SEPHORA, DOUGLAS, UNILEVER, P&G. ARIGONA COSMETICS & FASHION GRATS neemt ook een sleutelpositie in als leverancier en fabrikant van geschenksets. Onze geschenksets worden in onze fabriek gemaakt en alle sets worden ter plaatse in elkaar gezet met bestaande onderdelen uit ons assortiment. De producten zijn rijk geformuleerd en garanderen dat de geldende cosmeticawetten en -voorschriften worden nageleefd. Wij certificeren 2 magazijnen in Nederland, gevestigd in Rotterdam en Den Haag, en onze divisie is opgericht onder onze moedermaatschappij, die zich al 11 jaar bezighoudt met de distributie van chemische producten.

 4. NESRIN COLOGNES LTD.

  Turkije

  Sinds 1950, staat Nesrin Colognes LTD. ten dienste van de sector door het produceren van cosmetica en reinigingsproducten, met name parfum. Nesrin Colognes, dat de laatste jaren zich constant wist te vernieuwen, breidt op permanente wijze zijn productaanbod uit om het aan te passen aan de laatste innovaties en vereisten. Dankzij onze jarenlange ervaring in de parfumproductie hebben wij een breed assortiment en hoogwaardige productkennis kunnen ontwikkelen. Nesrin Colognes zet zijn handelsactiviteiten voort met Nesrin en Ikbal; hoogwaardige parfummerken aangeboden aan de snel groeiende handelsmarkten in heel het land. Types parfum: •Citroen parfums •Olijven parfums •Tabak parfums •Linden parfums•Saffraan parfums Ons aanbod huisparfums: •Glazuur Huisparfum • Houtachtig Huisparfum •Oceaan Huisparfum • Tuin Huisparfum •Bloesem Huisparfum en talloze overige te ontdekken geuren op onze website! Nesrin Colognes heeft tevens een hoogwaardig kwaliteitsbeheersysteem ingesteld voor constante verbetering van de productkwaliteit. Daarnaast promoten we de groot- en detailhandel gebaseerd op klanttevredenheid en het bieden van hoogwaardige service. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 5. RBG PARIS - ROSE OF BULGARIA

  Frankrijk

  RBG PARIS ontwerpt parfums, fabriceert parfums op maat en is distributeur van schoonheidsproducten, cosmetica en cosmetische parfums op rozenbasis. Essentiële rozenolie is aanwezig in het assortiment parfums en cosmetica van RBG PARIS. Rbg is ontwerper van parfums, ontwikkelt parfumcreaties op maat van Franse makelij en biedt zijn parfumcreaties en ook cosmeticacreaties aan. Wij hebben onze eigen cosmetica-assortiment gecreëerd en wij zoeken distributeurs voor de internationale markt, Azië, Brazilië, West-Europa. Onze parfums en cosmetica zijn gefabriceerd in Frankrijk in de Cosmétic Valley volgens de Europese normen. Wij kunnen ons eigen assortiment parfums en cosmetica op maat ontwikkelen. Ons assortiment parfums en cosmetica is ontwikkeld met een formulering volgens een lastenboek dat voldoet aan de Europese en milieunormen. RBG PARIS exporteert over de hele wereld en heeft de export van parfums in beheer.

 6. ASIA EUROPE TRADE

  België

  Asia Europe Trade (AET) is een Europees bedrijf met kantoren in Europa en Azië en is gespecialiseerd in het verhandelen van 1) Snel lopende consumptiegoederen 2) Huismerken (snoep, dranken, levensmiddelen, non-food) 3) A-merken Internationale topmerken verhandelen 4) Eén leveranciersoplossing, door-2-door bezorgen, port-2-port levering van goederen voor supermarkten & e-commerce 5) Wijnen, whisky en gedestilleerd 6) Melk en zuivelproducten. 7). kaas (diepgevroren of vers) 8). fruit en groenten. Neem contact met ons op, wij geven u een snelle, doeltreffende en scherp geprijsde oplossing op maat.We hanteren minimaal één pallet per SKU en kunnen 20’ en 40’ containers consolideren.AET levert: P&G, Unilever, Ferrero, bier- en mineraalwatermerken, Coca-Cola, Pepsi, Nestlé, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez, enz.7) Non food ( keukengerei, fashionary, cosmetica, schoonheids- en gezondheidsproducten, parfums, accu's).We werken zonder voorraad om de meest verse productie tegen de beste prijs te kunnen garanderen.

 7. RAPHAEL COSMETIC CONSULTING - FASHION MAKE UP

  Frankrijk

  Onze kernactiviteit is het ontwerp en de distributie van onze make-up lijnen onder het merk FASHION MAKE-UP®. Wij zijn al meer dan 15 jaar aanwezig op de markt en staan tegenwoordig bekend als één van de marktleiders in de sector, met een modern productassortiment en producten van hoge kwaliteit, dit alles voor de laagste prijzen op de markt. Met ons netwerk van meer dan 2.000 verkooppunten in Europa, waaronder grote nationale winkelketens, zijn wij een erkende onderneming op onze markt met een uitstekende internationale reputatie. Tegelijkertijd zijn wij distributeur van licenties voor kinderparfums en bieden 2 verschillende diensten: - Voorraadopruiming: sets onder licentie voor zeer lage prijzen met regelmatige aankomsten (allerlei soorten licenties van de meest populaire tot de meest exclusieve) - Permanent aanbod: eaux de toilette 30ML & 100ML zonder onderbreking, de beroemdste licenties (FROZEN, MINIONS, MINNIE, SPIDERMAN, enz.). Verkoop groot- en tussenhandel.

 8. DINA COSMETICS FRANCE SA

  Frankrijk

  Ontwerper en fabrikant van parfums voor heren en dames. Ontwikkeling, fabricage, verpakking en verkoop van parfums, eau de parfum, eau de toilette, bodymilk en deodorant. Coverpakking van cosmetica. Het Franse bedrijf Dina Cosmetics France is al gevestigd in de hele wereld en is op zoek naar distributeurs in Europa en daarbuiten. Wij beschikken over onze eigen werkplaats voor de verpakking en zijn er trots op een constante kwaliteit en ernstige aanpak te kunnen waarborgen. Onze bedrijfslokalen zijn sinds 1981 gevestigd vlakbij de luchthaven van NICE, in de buurt van Grasse, de parfumstad, wij volgen de markt voortdurend en werken bijzonder nauwkeurig.

 1. SHINE BRIGHT COSMETICS BV

  Nederland

  Shine Bright Cosmetics BV is de marktleider in de groothandel in cosmetica, schoonheidsproducten en parfums in Nederland. Sinds de oprichting van onze firma is het onze missie om de bedrijven een schoonheidsproducten van hoogwaardige kwaliteit te leveren voor de beste prijzen: huid- en gezichtsverzorging, parfumproducten, haarverzorging en make-up producten. Vandaag leveren wij de beste producten aan cosmeticawinkels wereldwijd voor de beste prijzen. Als experts op het gebied van gezondheid en schoonheid, zijn wij bewust van het belang van een juiste bewaring van onze producten in alle fases: Dankzij ons hoog opgeleid personeel en een geoptimaliseerd beheersysteem, zijn wij in staat volledige controle te houden over eventuele onveilige goederen om te voorkomen dat deze samen met andere producten in dezelfde doos worden verzonden, alsmede de logistiek en de opslag te beheren in overeenstemming met de specificaties van ieder product. Op onze website kunt u de beste cosmetica- en parfummerken vinden. Neem gerust contact ons op voor verdere informatie!

 2. NEW TRADE CENTER

  Frankrijk

  Het is ons doel onze klanten een breed assortiment merken te bieden. Het is onze wens u de toegang te garanderen tot producten van topkwaliteit tegen voordelige prijzen. Wij bieden u degelijke klantenservice en verzendingsservice. Wij hebben exclusieve samenwerkingsverbanden met prestigieuze merken zoals Harrys, Barella, Tetra Médical, Tigi, La Tourangelle en nog veel meer... Wij verzenden onze producten wereldwijd dankzij een snelle service.

 3. SCHNEIDER&TIBURTIUS RUBBER VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  ST RUBBER werd opgericht in 1981 en behoort tegenwoordig tot een van de grootste, wereldwijde aanbieders van erotische artikelen. Een feit dat beide oprichters Adrian Schneider en Werner Tiburtius met trots vervult, des te meer omdat zij op het juiste moment wisten in te stappen. In een branche die adembenemend groot is en voortdurend inspeelt op nieuwe behoeften, moet men de tekenen des tijds niet alleen zien. Men moet ze ook kunnen duiden. Men moet nauw contact hebben met de wereld en haar erotische wensen. Als groothandelaar zelfs nog een beetje nauwer. Vooral als men ook een eigen productlijn ontwikkelt. Sinds 2008 ontwikkelt ST RUBBER eigen merken. Wat met SToys begon als een frisse, betaalbare lijn speciaal voor de jonge vrouw heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een uitgebreide portfolio aan productlijnen. En we zijn nog lang niet klaar!

 4. FIILIT PARFUM DU VOYAGE

  Frankrijk

  FiiLiT is een Frans bedrijf dat zich inzet voor het creëren van ethische en authentieke parfums, natuurlijk, van hoge kwaliteit, met respect voor zichzelf en zijn omgeving. Rijk aan een reeks van 14 eaux de parfum met toegewijde waarden, bieden wij u natuurlijke geuren met zuivere en veganistische formuleringen, zonder parabenen, kleurstoffen of ftalaten. Dankzij verantwoorde kwaliteitsgrondstoffen biedt FiiLiT u een echte uitnodiging om te reizen.

 5. 2002 FRASCOS S.L.

  Spanje

  Wereldwijde groothandel in parfums en cosmetica; wij bieden een breed assortiment luxe producten tegen scherpe prijzen. Wij zijn een betrouwbare leveranciers van beauty producten zoals: authentieke merkparfums en parfums van ontwerpers, cosmetica producten, crèmes en lotions, toilet- en verzorgingsproducten, make-up, haarverzorgingen tegen zachte prijzen. Wij zijn gespecialiseerd in de import en export en de handel op nationaal niveau (Spanje) maar tevens wereldwijd (Europa, Azië, VS, Afrika...). Breed productaanbod in voorraad

 6. PRIME STOCK

  Nederland

  Prime Stock is uw allerbeste partner voor merkparfums en cosmetica. Als internationale groothandelaar in Rotterdam kopen en verkopen wij parfums en cosmetica voor de beste prijs. Onze kernwaarden: • Gespecialiseerde maataanbiedingen voor onze klanten • Persoonlijke contacten met onze klanten 24 uur/dag • Betrouwbaarheid en flexibiliteit. Dankzij ons uitgebreid netwerk kopen wij voor scherpe prijzen in bij onze leveranciers. Wij vergelijken verschillende opties en kiezen wat het beste is voor u. Wij verzorgen de volledige toeleveringsketen en leveren waar u wilt.

 7. TERRES DORÉES - PARFUMS

  Frankrijk

 8. COMPAGNIE EUROPEENNE DES PARFUMS - CEP

  Frankrijk

 9. HH DISTRIBUTION

  Frankrijk

 10. VIVOBASE GMBH

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Parfums en schoonheidsproducten - Import export

Aantal resultaten

6.554 bedrijven