• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • pekelinstallaties

Resultaten voor

Pekelinstallaties - Import export

 1. ROVOM

  Italië

  Het bedrijf ROVOM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pekelinstallaties, installaties en apparatuur voor het uitbenen van vlees, werktafels voor de vleesindustrie, Pekelinstallaties, en railssystemen voor verlading in slachthuizen. Het is gevestigd in Basilicanova-Montechiarugolo, Italië.

 2. STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE

  Frankrijk

  Het bedrijf STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE, en actief in de sector Vleeshakmachines en gehaktmolens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pekelinstallaties, Machines en materialen voor biscuitbakkerijen, Machines en materiaal voor slachthuizen, Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding, Pekelinstallaties, Machines en materialen voor biscuitbakkerijen, Machines en materiaal voor slachthuizen, en Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding. Het is gevestigd in Solesmes, Frankrijk.

 3. SA SALAISONS PYRENEENNES

  Frankrijk

  Het bedrijf SA SALAISONS PYRENEENNES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ham, Pekelinstallaties, Ham, Pekelinstallaties, en bergham. Het is gevestigd in Ibos, Frankrijk.

 4. BERTOLOTTI MAURO

  Italië

  Het bedrijf BERTOLOTTI MAURO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pekelinstallaties, Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding, Pekelinstallaties, en Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding. Het is gevestigd in Parma, Italië.

 5. DAGLI ALBERI UMBERTO DI L.MANTOVANI &C. S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf DAGLI ALBERI UMBERTO DI L.MANTOVANI &C. S.A.S., en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pekelinstallaties, Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding, Pekelinstallaties, en Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding. Het is gevestigd in Felino, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MACCHINE SONCINI ALBERTO S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf MACCHINE SONCINI ALBERTO S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pekelinstallaties, Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding, Pekelinstallaties, en Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding. Het is gevestigd in Langhirano, Italië.

 2. LATIK

  Italië

  Het bedrijf LATIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pekelinstallaties, Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding, Pekelinstallaties, en Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding. Het is gevestigd in Coseano, Italië.

 3. GRASSELLI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf GRASSELLI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pekelinstallaties, Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding, Pekelinstallaties, en Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding. Het is gevestigd in Albinea, Italië.

 4. ZN BEARING CO.,LTD

  China

  Het bedrijf ZN BEARING CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pekelinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren lagerbussen. Het is gevestigd in Jiaxing, China.

 5. FRATELLI COSTANZINI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FRATELLI COSTANZINI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pekelinstallaties, Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding, Pekelinstallaties, en Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding. Het is gevestigd in Castelnuovo Rangone, Italië.

 1. L.M. DI GIANLUCA MANZINI & C. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf L.M. DI GIANLUCA MANZINI & C. S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pekelinstallaties, Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding, Pekelinstallaties, en Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding. Het is gevestigd in Mamiano Di Traversetolo, Italië.

 2. SALSI LUCIANO

  Italië

  Het bedrijf SALSI LUCIANO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pekelinstallaties, Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding, Pekelinstallaties, en Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding. Het is gevestigd in Maranello, Italië.

 1. MARICAN S.A.S. DI CANETTI ROBERTO E C.

  Italië

  Het bedrijf MARICAN S.A.S. DI CANETTI ROBERTO E C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drankenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Pekelinstallaties, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, en Pekelinstallaties. Het is gevestigd in Langhirano, Italië.

 2. TRH CLIMATIC SYSTEM S.N.C. DI TOMARELLI RENZO E POLIDORI IGOR

  Italië

  Het bedrijf TRH CLIMATIC SYSTEM S.N.C. DI TOMARELLI RENZO E POLIDORI IGOR, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pekelinstallaties, Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding, Pekelinstallaties, en Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding. Het is gevestigd in Bastia Umbra, Italië.

 3. NURLU

  Turkije

  Het bedrijf NURLU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pekelinstallaties. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. DIVAN MAKINE SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf DIVAN MAKINE SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pekelinstallaties, en Pekelinstallaties. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. PADERNA CLADOR S.R.L.

  Italië

 6. SACCARDO ARTURO FIGLI S.R.L.

  Italië

 7. SCUNGIO SEVERINO

  Italië

 8. GIGA AUTOMAZIONI INDUSTRIALI S.R.L.

  Italië

 1. COPPI FOOD MACHINERY S.R.L.

  Italië

 2. OFFICINE PARMEGGIANI S.R.L.

  Italië

 3. STEFANOINOX S.R.L.

  Italië

 4. WIELANDER ERNST S.R.L.

  Italië

 5. MARVERTI - RIGHI S.R.L.

  Italië

 6. I.A.B.A.

  Italië

 7. SALUMIFICIO SAN PIETRO S.R.L.

  Italië

 8. I.M.A.S. S.R.L.

  Italië

 9. ORLANDINI DI ORLANDINI ACHILLE

  Italië

 10. FAVA GIORGIO AXEL S.R.L.

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis