• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • pelsdierfokkerijen

Resultaten voor

Pelsdierfokkerijen - Import export

 1. KENNEL SIBERIAN HUSKY WOLF YAKUT

  Oekraïne

  Het bedrijf KENNEL SIBERIAN HUSKY WOLF YAKUT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pelsdierfokkerijen. Het is gevestigd in Drohobych, Oekraïne.

 2. AQUATERRA (ADRIEN ROULET & OSCAR GILLARD)

  Zwitserland

  Het bedrijf AQUATERRA (ADRIEN ROULET & OSCAR GILLARD), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pelsdierfokkerijen. Het is gevestigd in Orbe, Zwitserland.

 3. LE DOMAINE D'AKELA

  Frankrijk

  Het bedrijf LE DOMAINE D'AKELA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Pelsdierfokkerijen. Het is gevestigd in Cambrai, Frankrijk.

 4. AGROPROMINVEST LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf AGROPROMINVEST LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pelsdierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren slakkenteelt. Het is gevestigd in Dnipro, Oekraïne.

 5. HUBEI DEVOLING LIVESTOCK INSTRUMENTS CO.,LTD

  Korea

  Het bedrijf HUBEI DEVOLING LIVESTOCK INSTRUMENTS CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pelsdierfokkerijen. Het is gevestigd in Panglongchen, Korea.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VOLYNKHUTRO

  Oekraïne

  Het bedrijf VOLYNKHUTRO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pelsdierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren nertsen. Het is gevestigd in Vladimir-Volynskyy, Oekraïne.

 2. SARL LTK IMPORT EXPORT

  Algerije

  Het bedrijf SARL LTK IMPORT EXPORT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Pelsdierfokkerijen. Het is gevestigd in Tiziouzou, Algerije.

 3. JACO

  Frankrijk

  Het bedrijf JACO, en actief in de sector Huisdieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huisdieren - artikelen, Transport - dieren, Pelsdierfokkerijen, Huisdieren - artikelen, Transport - dieren, en Pelsdierfokkerijen. Het is gevestigd in Feignies, Frankrijk.

 4. INNOVIS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf INNOVIS LIMITED, en actief in de sector Pelsdierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Paarden en ezels, Bijenteelt, Paarden en ezels, en Bijenteelt. Het is gevestigd in Aberystwyth, Verenigd Koninkrijk.

 5. SAT N 1733 GRANJA SAN MIGUEL

  Spanje

  Het bedrijf SAT N 1733 GRANJA SAN MIGUEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pelsdierfokkerijen, Paarden en ezels, Pelsdierfokkerijen, en Paarden en ezels. Het is gevestigd in Villarreal De Huerva, Spanje.

 1. BRECKONBOROUGH EQUESTRIAN LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BRECKONBOROUGH EQUESTRIAN LIMITED, en actief in de sector Pelsdierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Paarden en ezels, Bijenteelt, Paarden en ezels, en Bijenteelt. Het is gevestigd in Richmond, Verenigd Koninkrijk.

 2. VECHNA R EOOD

  Bulgarije

  Het bedrijf VECHNA R EOOD, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pelsdierfokkerijen, Paarden en ezels, Pelsdierfokkerijen, en Paarden en ezels. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 1. CHINCHILLA UKRAINE LP

  Oekraïne

  Het bedrijf CHINCHILLA UKRAINE LP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jassen - bont. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pelsdierfokkerijen, en Pelsdierfokkerijen. Het is gevestigd in Dnipropetrovsk, Oekraïne.

 2. CESARE MANZINI ITALIA S.A.S. DI CESARE MANZINI & C.

  Italië

  Het bedrijf CESARE MANZINI ITALIA S.A.S. DI CESARE MANZINI & C., en actief in de sector Pelsdierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leder - grondmaterialen, gelooide schapenhuiden voor bontwerkerijen, en Leder - grondmaterialen. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 3. SOLOGNE AUTRUCHES

  Frankrijk

  Het bedrijf SOLOGNE AUTRUCHES, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pelsdierfokkerijen, Paarden en ezels, Pelsdierfokkerijen, en Paarden en ezels. Het is gevestigd in Saint Gondon, Frankrijk.

 4. GLAISTERS FARMS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GLAISTERS FARMS LIMITED, en actief in de sector Paarden en ezels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bijenteelt, Pelsdierfokkerijen, Bijenteelt, en Pelsdierfokkerijen. Het is gevestigd in Dumfries, Verenigd Koninkrijk.

 5. LES RUCHERS DE LA PAUMERAIE

  Frankrijk

  Het bedrijf LES RUCHERS DE LA PAUMERAIE, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pelsdierfokkerijen, Bijenteelt, Pelsdierfokkerijen, en Bijenteelt. Het is gevestigd in Bouloire, Frankrijk.

 6. PARK HALL FARMS ENTERPRISES LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PARK HALL FARMS ENTERPRISES LIMITED, en actief in de sector Pelsdierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Paarden en ezels, Bijenteelt, Paarden en ezels, en Bijenteelt. Het is gevestigd in Oswestry, Verenigd Koninkrijk.

 7. SPORT HORSE BREEDING OF GREAT BRITAIN

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SPORT HORSE BREEDING OF GREAT BRITAIN, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pelsdierfokkerijen, Paarden en ezels, Pelsdierfokkerijen, en Paarden en ezels. Het is gevestigd in Edenbridge, Verenigd Koninkrijk.

 8. THE SHETLAND PONY STUD-BOOK SOCIETY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE SHETLAND PONY STUD-BOOK SOCIETY, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pelsdierfokkerijen, Paarden en ezels, Pelsdierfokkerijen, en Paarden en ezels. Het is gevestigd in Perth, Verenigd Koninkrijk.

 1. OSTERLAND AGRAR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OSTERLAND AGRAR GMBH, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pelsdierfokkerijen, Paarden en ezels, Pelsdierfokkerijen, en Paarden en ezels. Het is gevestigd in Frohburg, Duitsland.

 2. KAZTURK

  Turkije

  Het bedrijf KAZTURK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pelsdierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren ganzenvlees, en ganzeneieren. Het is gevestigd in Sivas, Turkije.

 3. HIGHFLYER BLOODSTOCK AGENCY LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HIGHFLYER BLOODSTOCK AGENCY LIMITED, en actief in de sector Paarden en ezels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pelsdierfokkerijen, Bijenteelt, Pelsdierfokkerijen, en Bijenteelt. Het is gevestigd in Newmarket, Verenigd Koninkrijk.

 4. LA FERME DES HALLAIS

  Frankrijk

  Het bedrijf LA FERME DES HALLAIS, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pelsdierfokkerijen, Bijenteelt, Pelsdierfokkerijen, en Bijenteelt. Het is gevestigd in St Denis D Orques, Frankrijk.

 5. NOVA PEL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NOVA PEL S.R.L., en actief in de sector Leer, huiden en pelterijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pelsdierfokkerijen, Schoenleer, Pelsdierfokkerijen, en Schoenleer. Het is gevestigd in NOVENTA PADOVANA, Italië.

 6. REF.JNANE

  Marokko

  Het bedrijf REF.JNANE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Pelsdierfokkerijen. Het is gevestigd in Casablanca, Marokko.

 7. BIENEN-VOIGT & WARNHOLZ GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf BIENEN-VOIGT & WARNHOLZ GMBH & CO. KG, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pelsdierfokkerijen, Paarden en ezels, Pelsdierfokkerijen, en Paarden en ezels. Het is gevestigd in Ellerau, Duitsland.

 8. CONCERIA ZONTA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf CONCERIA ZONTA S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pelsdierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leer, huiden en pelterijen, Kleine lederwaren, Leer, huiden en pelterijen, en Kleine lederwaren. Het is gevestigd in Bassano Del Grappa, Italië.

 9. JOS VAN DEURZEN B.V.

  Nederland

  Het bedrijf JOS VAN DEURZEN B.V., en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pelsdierfokkerijen, Paarden en ezels, Pelsdierfokkerijen, en Paarden en ezels. Het is gevestigd in Elsendorp, Nederland.

 10. FURECO FUR ENTERPRISE COMPANY S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FURECO FUR ENTERPRISE COMPANY S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pelsdierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leder - grondmaterialen, gelooide schapenhuiden voor bontwerkerijen, en Leder - grondmaterialen. Het is gevestigd in Seregno, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis