• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • perforatie van staal en metaal

Resultaten voor

Perforatie van staal en metaal - Import export

 1. ROKVELAS, UAB

  Litouwen

  Verified by Europages badge

  Rokvelas UAB is een Litouws bedrijf dat metaalbewerkingsdiensten voor kleine series en serieproducties biedt. Wij hebben 11 jaar ervaring in het exporteren van onze producten en diensten. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van staalstructuren, CNC-bewerking. Wij bieden een compleet dienstenpakket afgestemd op de eisen van onze klanten. Wij bieden een breed assortiment producten en diensten: productie, algemene organisatie, aanvulling, verschillende deklagen, logistiek en vele andere diensten. Diensten: CNC-ponsen; CNC-buigen; CNC-draaien; CNC-draaien, snijden met bandzaag; lassen; vlakslijpen; walsen van platen; De constructies kunnen voorzien worden van de volgende afwerking: heet diep gegalvaniseerd; poedercoating; gezandstraald en gelakt; diverse galvanisaties. Al onze staalstructuren voldoen aan de vereisten van de EN 1090-1, 2 normen. ISO 9001 gecertificeerd beheersysteem. Kijk op onze website voor meer informatie.

  Website Open In New icon
 2. STANTOOL

  België

  Verified by Europages badge

  STANTOOL (voormalig HEWA ) is gespecialiseerd in het ponsen en het dieptrekken van fijne metalen. Sinds 1986 zijn wij een professionele partner voor het ponsen en het dieptrekken van fijne metalen. Gereedschapswerkplaats - Prototypes en monsters - Kleine, middelgrote en grote series - Transformatie in dikten van 0, 05 tot 1 mm - Afwikkelen - ponsen - winden. Wij produceren kleine en grote series, prototypes en monsters. Van de productie van diepgetrokken onderdelen voor de automobielindustrie tot aan de bewerking van fijnmetalen. In onze werkplaats produceren we eveneens al het gereedschap. Onze productie is voor een zeer groot gedeelte geautomatiseerd en technisch gezien ultra modern. Ponsen en dieptrekken - dat is ons beroep!

  Website Open In New icon
 3. OBERMEYER MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. RENERGIE SYSTEME GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. SCHERPE MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. KLAUS-DIETER NEUS GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. VERBRAAK METAAL SERVICES

  Nederland

  Welkom bij Verbraak Metaal Services BV , metaalbewerkings-bedrijf voor outsourcing van Uw laswerk, zetwerk, ponswerk, boorwerk, poedercoating en verzinken. Onze faciliteit is gevestigd in Klundert op het Industrieterrein Moerdijk en is uitgerust om in verschillende metaalservices te voorzien zoals in huis fabricage, op locatie en indien gewenst assemblage.We hebben de capaciteit, ervaring en know-how om zelfs uw meest complexe producten te fabriceren. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze producten en uw tevredenheid als klant.Outsourcing van Uw: constructiewerk laswerk zetwerk ponswerk boorwerk. Wij zijn een flexibele toeleverancier gespecialiseerd in Uw outsourcing van alle denkbare metaalconstructies , producten, halffabricaten en reparaties. Kantoor en werkplaats Verbraak Metaal Services BV, Fuutweg 8 4791 PB te Klundert (Moerdijk). Wij voeren het gehele productie traject voor U uit in eigen beheer, kant en klaar geleverd. Voor U dus geen hoofdpijn!

 3. METAALBEDRIJF VEMEWA

  Nederland

  CNC ponsnibbelen in diverse metalen zoals rvs, aluminium en staal. Metaalindustrie Vemewa in Rhenen voert het vakkundig voor u uit. Ook voor specialistisch ponsen zoals draadtappen, markeren, kralen, graveren, omvormen, buigen en nibbelen.

 4. WSP PRÄZISION

  Duitsland

 5. HOCHBERGER STAHL-SERVICE GMBH

  Duitsland

 1. MÜLLER-SCHWEITZER GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. SATTLER GROSSTEILBEARBEITUNGS GMBH

  Duitsland

 3. MECHTOP AG

  Zwitserland

 4. EUROPERF

  België

 5. GRABER-SCHLEIFTECHNIK

  Zwitserland

 6. SPANO GMBH SPANNSYSTEME UND NORMALIEN

  Duitsland

 7. FOLSANA PRESSED SECTIONS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 8. KGW SCHWERINER MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

 9. ERNST VORMWALD GMBH

  Duitsland

 10. NEUENHAUSER MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

 1. GAUDENZI SRL

  Italië

 2. A.S. CONSTRUCT IMPEX SRL

  Roemenië

 3. RMIG AS

  Noorwegen

 4. MEVACO GMBH

  Duitsland

 5. MAINSITE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 6. HINCA SOLAR

  Spanje

 7. PERFOCOM OOO

  Rusland

 8. HIRT PRÄZISIONSDREHTEILE GMBH

  Duitsland

 9. IMS STEEL TURKEY

  Turkije

 10. DELTA COMPOSANTS MICRO PERCAGE

  Frankrijk