• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • perforeermachines - papier

Resultaten voor

Perforeermachines - papier - Import export

 1. ALTMANN GRAPHISCHE MASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We leven en werken gepassioneerd voor ons familiebedrijf - al bijna 100 jaar: Met zijn opleiding tot boekdrukker legde Josef Altmann de basis voor onze familietraditie in de grafische industrie in 1919. Zijn zoon Gerhard volgde hem in 1949 en zijn broer Werner in 1955. Sinds 1993 is Peter Altmann de derde generatie die de erfenis voortzet. Met de oprichting van Altmann Graphische Maschinen GmbH in 1980 hebben we ons gespecialiseerd in de internationale handel in gebruikte machines voor bedrukken en afwerken - onze kerncompetentie. Sindsdien hebben we onze reputatie als een serieuze, professioneel ervaren en servicegerichte partner voortdurend uitgebreid - ver buiten de grenzen van ons hoofdkantoor in Magstadt bij Stuttgart. Onze machines zijn wereldwijd in gebruik.Daarop zijn we erg trots. Onze visie is om u de beste machines met de beste service tegen de beste prijs aan te bieden.

 2. WONDAY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Wonday, opgericht in 2018, is een merk dat gespecialiseerd is in de productie en distributie van kantoor- en schoolbenodigdheden. We bieden ook apparatuur voor handmatige en creatieve activiteiten, tuinieren en doe-het-zelven, en ook handlingapparatuur. Wonday is het resultaat van een fusie tussen JPC Créations en Safetool. Het is onze missie om producten te ontwikkelen die het dagelijks leven op kantoor, op school of thuis verbeteren. We hebben nu al meer dan 5.000 referenties.Onze producten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften en verwachtingen van klanten in een voortdurend veranderende markt. Bovendien zetten we ons in voor het behoud van het milieu door middel van minimalistische, gemakkelijk recyclebare verpakkingen. We maken er een erezaak van om de tevredenheid van onze klanten te waarborgen door de kwaliteit van onze producten te garanderen en tegelijkertijd te voldoen aan de geldende normen. Daarom hebben we regelmatige kwaliteitscontroles ingevoerd. Dankzij Wonday kunt u elke dag het juiste gereedschap vinden, te beginnen met paperclips, een icoon van het merk sinds de oprichting. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. INDUSTRIEBERATUNG W.H.A. SCHMID UND PARTNER

  Duitsland

  Het bedrijf INDUSTRIEBERATUNG W.H.A. SCHMID UND PARTNER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hygiëne- en toiletproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Perforeermachines - papier, Papier voor papierwaren, Adviesbureaus - bedrijfscommunicatie, Ponsen - papier en karton, Perforeermachines - papier, Papier voor papierwaren, Adviesbureaus - bedrijfscommunicatie, en Ponsen - papier en karton. Het is gevestigd in Peißenberg, Duitsland.

 4. E.G. SYSTEM

  Italië

  Het bedrijf E.G. SYSTEM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Perforeermachines - papier, Papierproductie - machines, Perforeermachines - papier, en Papierproductie - machines. Het is gevestigd in Nave, Italië.

 5. SIMPLEX RAPID S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SIMPLEX RAPID S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Perforeermachines - papier, Papierproductie - machines, Perforeermachines - papier, en Papierproductie - machines. Het is gevestigd in San Giuliano Milanese, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. JPC CREATIONS

  Frankrijk

  Het bedrijf JPC CREATIONS, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Perforeermachines - papier, Scharen - huishoudelijk en professioneel, Perforeermachines - papier, en Scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is gevestigd in Peschadoires, Frankrijk.

 2. CAVALLERI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CAVALLERI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal en metaal, Perforeermachines - papier, Staal en metaal, en Perforeermachines - papier. Het is gevestigd in Isola Del Cantone, Italië.

 3. VIM TRADE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf VIM TRADE S.R.L., en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Perforeermachines - papier, Papierproductie - machines, Perforeermachines - papier, en Papierproductie - machines. Het is gevestigd in Salo', Italië.

 4. FOSSALUZZA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FOSSALUZZA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Perforeermachines - papier, Papierproductie - machines, Perforeermachines - papier, en Papierproductie - machines. Het is gevestigd in Codogne', Italië.

 5. TECNOSTAR S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TECNOSTAR S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Perforeermachines - papier, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, en Perforeermachines - papier. Het is gevestigd in Sordio, Italië.

 1. MWU CURIONI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf MWU CURIONI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Perforeermachines - papier, Papierproductie - machines, Perforeermachines - papier, en Papierproductie - machines. Het is gevestigd in Galgagnano, Italië.

 2. MA. IND. DI BALDI SERGIO

  Italië

  Het bedrijf MA. IND. DI BALDI SERGIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Perforeermachines - papier, Papierproductie - machines, Perforeermachines - papier, en Papierproductie - machines. Het is gevestigd in Carmignano, Italië.

 1. BERNARDI S.R.L. COSTRUZIONI MECCANICHE PER CARTOTECNICHE

  Italië

  Het bedrijf BERNARDI S.R.L. COSTRUZIONI MECCANICHE PER CARTOTECNICHE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Perforeermachines - papier, Papierproductie - machines, Perforeermachines - papier, en Papierproductie - machines. Het is gevestigd in Nervesa Della Battaglia, Italië.

 2. VOITH PAPER LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf VOITH PAPER LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Perforeermachines - papier, en Perforeermachines - papier. Het is gevestigd in Manchester, Verenigd Koninkrijk.

 3. KLÜTER PAPIERVERARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KLÜTER PAPIERVERARBEITUNG GMBH, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Perforeermachines - papier, en Perforeermachines - papier. Het is gevestigd in Bünde, Duitsland.

 4. BRAGA S.N.C. DI BRAGA FABIO & C.

  Italië

 5. TISSUEWELL S.R.L.

  Italië

 6. UNIVERSAL TISSUE TECHNOLOGY S.R.L.

  Italië

 7. ERREBI AUTOMAZIONE S.R.L.

  Italië

 8. KERN S.P.A.

  Italië

 1. MANZONI FLEXO S.R.L. - TREZZANO ROSA

  Italië

 2. BROZZI

  Italië

 3. CONSULTEC MACCHINE PER CARTOTECNICA S.R.L. IN BREVE CONSULTEC S.R.L.

  Italië

 4. CALIARIMEC S.N.C. DI CALIARI S. & L.

  Italië

 5. FUTURA S.P.A.

  Italië

 6. TECNO PLANTS S.A.S. DI POZZAN MASSIMO & C.

  Italië

 7. MAFLEX S.R.L.

  Italië

 8. A. CELLI PAPER S.P.A.

  Italië

 9. HEIMBACH U K LTD

  Verenigd Koninkrijk

 10. OFFICINA MECCANICA ANGELO GIORGI

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis